Huha lanyok jo sokat irtatok. nem gyozom olvasni. a babaszoban is bejelentkeztem forumra, hat ott nem ilyen szaporak a kismamak!
csakegy. fel a fejjel! nagyon drukkolok nektek csutortokre!!!az tenyleg korrekt, hogy visszamehetsz kontrollra az istenhegyire. esetleg 4d-sre is elnehetnel. persze az jo sokba kerul. szoriiiiiiiiitok nektek!
berni. az en ferjemet hat lovas szekerrel se lehetne lefogni, annyira be akar jonni a szulesre. en annyira nem vagyok lelkes, pont azert, mert nem akarom bantani szegenyt. nagyon rossz beteg vagyok. egyedul szeretek szenvedni. nem lehet hozzam nyulni, de persze azert legyen valaki hoy vizet teat stb. de azert persze beengedem.
meg, hogy legyen valami tapasztalt is, esetleg megkerdem az anyosom vagy egy baratnom. aztan majd akkor valthatjak egymast.
Aida. egy baratnom volt a 4d genesisben. o nagyon ajanlotta. en augusztusra vacilalok e kozott es a schopf kozott, ami magnes javasolt.
magnes. ugy ertettem, hogy helyileg hol van a schopf? esetleg tudnal irni priviben elerhetoseget? ezer koszonet.
marti. nagyon tuti helyen voltatok. szuperek a fotok. a gyerekek gondolom nagyon elveztek.
remelem minden rendben lesz a baratnoddel. varjuk a fejlemenyeket.
Bebic. is mi az a lany nev, amit a ferjed most megis szeret?
nekem lanyok kozul tetszik a csenge, reka, lilla. afiuk kozul levente es hunor. nalunk mondjuk lesz egy angol es egy magyar neve a babanak. igy a magyar nev tenyleg magyareredetu kell, hogy legyen. amit, ha hiszitek ha nem, nem is olyan egyszeru talalni.
van egy nagyon tuti konyv, szegedi csanad irta, de sehol sem lehet kapni.
zoldi. orulok, hogy kicsit jobban vagy, es mar nem vagy lazas.
hemej. GRATULA a jo uh-hoz. kerunk szepen kepet. leci.leci.
mannababoca. toled is kerunk kepet
teged nagyon irigyellek, hogy tudod, hogy mi lesz a baba. es egy nagy GRATULA a kisfiuhoz. 4d-s uh-n voltal vagy rendesen?
mindekinek szep napot!