Sziasztok!
Bocsánat, hogy eddig nem írtam, de lakásfelújításban vagyunk és napokig be se kapcsoltam a gépet.
Kicsijuci - Most olvasgattam a málnalevél teáról, meg a homeopátiás gyógyszerekről. Igazából nem tudom, hogy menjek el ilyen orvoshoz, és ő ajánl valamit vagy egy szülésznővel beszéljek. Gátmaszirozó krémet hétvégén megvettem, valaki használt ilyet tényleg jó?
Most olvasom vissza hogy Te nagyon profi vagy homeopátiás dolgoban, esetleg ha tudsz valamit ajánlani azt megköszönném.
Hát ez tiszta véletlen, hogy Te is a MÁV-ban szültél, és Eszternek hívják a kislányodat.
A férjem tényleg klassz ember, ha nem ő lenne mellettem már rég feladtam volna.
A babaszoba már készen van, még most fogunk bepakolni, a héten elkezdem kimosni a baba ruhákat. Sőt a héten szerintem már összepakolom a kórházi csomagomat is, soha nem lehet tudni alapn, bár én időben szeretnék szülni. Tudom, hogy ez nem kivánság műsor, de már próbáltam Esztrerrel ezt megbeszélni.
Én a beültetés óta itthon vagyok, nem engedtek dolgozni az orvosok, először egy kicsit rossz volt megszokni, hogy nem dolgozok, de aztán megszoktam. Főleg mióta lakásfelújítás van, mindig van amit csinálni kell.
Milyen volt Esztergomban, jól éreztétek magatokat?
Mindenkinek jó babázást kívánok.