Új privát üzeneted érkezett!

Kriszti! Ez az etetőszék gyönyörű!! Köszi a képet!
Én babaruhákból képet azért nem tudok feltenni, mert az összes ki van mosva, vasalva és élére állítva sorakoznak a leendő kisfiunk szekrénykéjében .. nem akarom szétcsomagolni őket a fényképezés miatt .. habár van egy pár nem olyan pici darab amiről van kép .. ezek még nincsenek eltéve! Ezekről tudok feltenni képet.

Debim!!
Nem említettem, mert akkor épp senki sem írt ide, meg amúgy sem tudtam, hogy szabad e írnom róla. Igen Gólyahíren keresztül, mi sehol máshol nem állunk sorban!!
Nemrég volt és egy oltári nagy véletlen miatt hiúsult meg. De eljön majd a mi babánk is! :wink:
És Te hogy állsz? Mikorra várható a babád?

Tényleg Kriszti! Neked mennyi most a sorszámod?
Vendég

Kép

Kép

Kép

Hát képem csak ezekről van ... a többi ruhácska már el van téve. :wink:
Vendég

Diadella!!

Gyönyörű kis rucik!!
Jól fog benne mutatni a kicsi fiatok!!
A sorszámot nem szoktam kérdezni!De gondolom,hogy szépen csökken,mert nagyon sok kisbaba talált boldog családra!!

Egyszer majdcsak meg fog találni minket is a Picikénk!!Már nagyon-nagyon hiányzik és minden nappal közelebb kerülünk hozzá!! :wink: :wink: :wink:
kkriszi

Diadella
A mi etetőszékünkön van "biztonsági öv", sosem használtam. :oops: Mindig ott vagyok mellette, amikor Esztert belerakom.

Kép
petyaanya

Sziasztok!!

Petyaanya! De jó, hogy Te is előkerültél! Lehet ám, hogy én sem fogom használni a biztonsági övet, majd függ a körülményektől és attól, hogy Patrik mennyire lesz izgága. :wink:
Tudod, egy várandós leendő anyuka sokmindent elképzel, hogy majd mit hogyan fog csinálni .. aztán majd arra leszek kíváncsi, hogy ebből mennyi valósul meg!

Szép napot!
Vendég

Diadella! Akkor ezért nem volt ismerős a történeted. :roll:

Mi is a Gólyahírnél állunk sorba, Kkrisztiék elött pár sorszámmal. Illetve mikor jelentkeztünk akkor volt csak pár szám közöttünk,de ez azóta változhatott, mert nem tudom hogy ki melyik sorban áll.
Szóval ha minden maradt a régi, akkor mi együtt leszünk "mindenórásak". :lol:
debim

Sziasztok

Én is itt vagyok a háttérben, időnként benézek, de írni alig van időm. Mostanában sok mindenre nem jut időm, sokat dolgozom, suliba járok.
Óvodában anyák napja előtt kérték Petiéket, hogy meséljenek az anyukájukról. Az óvónénik leírták a gyerekek szavaival, és kirakták a faliújságra, ahol mindenki elolvashatta.
Peti ezt mondta: nagyon szeretem mert finomakat főz és vesz nekem sok jót. Azért dolgozik, hogy nekünk vegyen sok sok finomságot. Dolgozik későn jön haza mire hazaér már alszom. Szeretem.

Pedig csak heti kétszer vagyok suliban. :oops:

Egyébként jól vagyunk. Ivett már sokat beszélget, imádja a bölcsit, nagyon sok barátja van.

Jövő héten megpróbálok feltenni képeket.

Kangamama nagyon eltűnt, tud valaki róluk? Ide nem szokott írni?

Szurkolok nektek, hogy minél előbb megérkezzen a babátok. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
atan

Atan!
Kangamama babázik otthon!!Megszületett a kicsi Lányuk Ivettke,és most nagyon-nagyon boldog!!Gyönyörű kicsi lánya van!! :lol: :lol: :lol:

Szép délutánt!!Kriszti
kkriszi

Sziasztok

Én is vagyok csak vizsgázom még holnap. Ha sikerül le tudtam ezt a félévet is :):))
Meg ugye a házunk, és egy spuri 1,5 éves aki estére leszívja rendesen az erőmet.
Napi 2 játszótér ahol mindig elszalad , összeveszik minden játékon. Mindig másé kell de az övére se üljön senki :):):)
Szóval akinek van az tudja milyen akinek lesz az megfogja tudni :):)

Kriszti , Diadella
Szupik a baba ruhák és az etetőszék is.

Kitartás lányok

Naninga
naninga

Naninga! De jó olvasni ólatok!! Zalánka már másfél éves!! Istenem de rohan az idő! Nagyon édes lehet!
Sok sikert a holnapi vizsgádhoz!

Atan! Milyen okosak ezek a kis emberkék!
Vátjuk a képeket!

Debim! Neked is kitartás!
Vendég

ólatok= rólatok :lol:
Vendég

Naninga!!

Szorítok a vizsgádhoz!! :lol: :lol: :lol:

Látom magam előtt a tündéri kis Zalán fiadat,ahogy szalad ide-oda,játszik,nevet,és boldog!!Tündéri kis gyerkőc!!
Minden talin elbűvöl minket,és reméljük,hogy az ősszel ismét össze tudunk majd jönni egy kis talira,ahol megcsodálhatjuk a gyönyörű gyerkőcöket!!

hihetetlen,hogy már másfél éves Zalán!!Repül az idő!!
Repüljön is számunkra,mert így legalább már nem messze van a kicsikénk!!

Ma rendezgettem át a Kicsikénk ruhatárát!Átpakoltam a hálószobánba egy üres szekrénybe a kisrucikat!!
Háááát,mit mondjak,jó sok rucink van!! :shock:
De legalább így mindig másik kisruhát tudok ráadni!Mire mindet ráadom,az elejére már nem lesz idő,mert kinövi!!

Szép napot mindenkinek!!Kriszti
kkriszi

Szép napot!!

Nagyobb ruhácskákat is vettél már Kriszti?

Ma van a Gólyahíres tali, de jó nekik!!! :wink: Zsófi volt bent ma a patikában /merthogy dolgoztam/ mielött mentek a talira és ragyogott a boldogságtól! Olyan jó volt látni, komolyan!
Aztán beszéltünk pár szót és mondtam ,hogy én már nagyon nehezen bírom, de az első vígasztaló szóra majdnem elbőgtem magam, a szemem már könnyes volt ... egyszerűen olyan nehéz már innen, amikor egyszer már majdnem sikerült!

Viszont most indulunk, mert a légzésfigyelőjét Patriknak ma vesszük meg. Használtat veszünk, de teljesen jó állapotban van!
Vendég

Szép jó reggelt mindenkinek!!

Tegnap sajnos elszállt az irományom,és utána pedig már nem jött be a net,hiába ültem előtte egy fél órát akart csatlakozni!!
DE megpróbálom leírni a tegnapi szöveget újra!!

Igen-igen!!Tegnap volt az egyik legcsodálatosabb nap a Gólyahírnél!!
Hisz ott voltak a sok-sok boldog család a szebbnél szebb kis tündéri,mosolygós,boldog kisbabákkal,gyerkőcökkel!!

Annyira jó volt nekik!!!:)

Jó lenne, ha már mi is ott lehetnénk!!

Kata!!Ti már nagyon-nagyon a küszöbön álltok,és nemsokára kinyílik a boldogság ajtaja,és ott fog várni rátok a gyönyörű kis Patrikotok!!!:)

Sajnos mi még nem állunk a küszöbön, még az ajtó előtt sem...:(

De kitartás,és türelem,mert egyszer sikerülni fog,és mi is ott fogunk állni a boldogság kapujában,ahol majd a Kicsi Drága Babucink fog várni,akiért tárt karokkal fogunk rohanni!!!:)

Csak néha annyira fáj, hogy nincs velünk!!Néha annyira nehéz,és hosszú ez az út....

De tudjuk, hogy a várakozásnak van és lesz értelme. Mert a végén ott lesz a kicsikénk,akit már most szeretek,imádok!!!
Mert tudom, hogy Ő a miénk lesz, a saját Kicsikénk, a Boldogságunk, az Életünk!!!!!

Kata!!Már nagyobb ruhácskáink is vannak!!Kb. két éves korig!!!Ruhára nem lesz gondunk!!:)

Szép napot Kriszti
kkriszi

Sziasztok!!

Kriszti! Megint csak ketten maradtunk? :wink: De azért is irok, hátha kedvet kap még valaki és csatlakozik!!
És innen üzenem azoknak akik "csak" olvasnak minket, hogy írjanak bátran!! /tudom, hogy vannak csak olvasóink/

Szóval Te már nagyobb ruhákat is vettél. Gondolkodtam rajta már én is, de én még csak 68-asig vásároltam. Mondjuk az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy Martinról nagyon sok nagyobb ruha van .. kisebb annyira nincs, mivel Martinkám nyári baba és olyan meleg volt, hogy javarészt bodyba volt a kis drágám! Lehet, hogy én sem fogom tudni ráadni majd Patrikra ezeket a kis ruhákat mert nagyobb baba lesz és nagyon meleg is lesz ... bár asszem ez a nyár tele lesz hűvösebb napokkal.

Egy kis kedvcsinálónak a tegnapi szerzeményeim .. nem bírtam őket otthagyni!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

A vígasztalást köszönöm, igazad van, de hidd el innen is nagyon nehéz!! Annyira minden gondolatunk Patrik körül forog, pedig azt se tudjuk, hogy milyen lesz, mekkroa lesz, lesz e haja stb .. de ezek a dolgok mind-mind háttérbe szorulnak ilyenkor, mert így látatlanba is nagyon tudjuk őt szeretni!!
De aláírom, hogy nektek még nehezebb. Hiszen ahogy látom, nálatok is minden gondolat Gergő avagy Réka körül forog és Ti még sajnos tényleg nem vagytok a küszöbön .. bár tudod, sohasem lehet tudni!! Kanga sem gondolta volna!! Jajj de gyönyörű a kis Ivett!!

Megvan a légzésfigyelő! Baby Control, teljesen új állapotban!! Szupi!!! eredeti dobozban van, és van hozzá egy oktató videókazetta is ... hogy mit kell tenni ha beriaszt. Még nem néztem meg, de valszeg az a kisfilm lehet rajta, amit a netről egyszer már néztünk .. tudod Kriszti.

Na sok már belőlem ..megyek főzöcskézni!
:lol:
Vendég

Kata!!

Igazad van,soha sem lehet tudni...!Mi minden percben felkészülten várunk rá és közeledik hozzánk!!
Minden nap közelebb kerülünk a Kicsikénkhez!!!
Majd eljön egyszer a mi időnk is,ezt határozottan érzem!!:)

Gyönyörűek a kisrucik,bár lehet,hogy ezeket a nagyobbacska nyári rucikat,csak a jövő nyáron tudod ráadni Patrikra,mert az idén nyáron még picike lesz,és nagy lesz rá!!
kkriszi

Hát igen, attól függ, hogy mekkora baba lesz Patrik. A napozók 62/68 as méretűek és remélhetőleg nyár végére már rá tudom adni, feltéve ha addig megszületik! :wink: Ha meg nem tudom idén ráadni, akkor vagy későn született meg, vagy nagyon pici súllyal, akkor valszeg jövő nyár elején lesznek rá jók. Ha egyik sem, akkor pedig el lesznek téve az uncsitesónak :) /aki remélhetőleg hamarosan hugicám pocakjába lesz/
De egyébként picik ezek a ruhácskák, a képen csalóka lehet a méret.
Vendég

Akkor,mivel,hogy a kép tényleg csalóka valószínű,hogy lesz alkalmad majd ráadni!!

Mi mivel,hogy nem tudjuk,hogy milyen nemű lesz a Kicsink,ezért semleges színű ruhákat vásároltunk.De a múltkorában vettünk egy pár olyan rucit is,ami csak lánynak lesz jó.Így megnyugodtam,hogy ha Réka baba jön el hozzánk,akkor lesz neki rózsaszínű kisrucija is!!:)

Egyébként amikor álmodok Róla,akkor sosem mutatkozik meg a neme!!mindig egy tündéri kisgyerkőcről szól az álmom,de nem látni,hogy fiúcska-e vagy kislány!!Pedig már volt olyan álmom is,hogy csupa kakis pelenkából kellett lemosni a Picikénket,de azt a bizonyos testrészt bizony eltakarta előlünk...

Meglepi lesz számunkra,hogy Gergőci,vagy Rékababa érkezik el hozzánk!! :lol: :lol: :lol:

Ma pedig felállítjuk a medencét!!Már Zoli nagyban ügyködik odakinnt!!Reméljük,hogy hamarosan lehet majd benne lubickolni!! :lol:
kkriszi

Sziasztok

Köszi a drukkot :):)
Készen vagyok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! meg van minden vizsgám , koncentrálhatok a nyárra.

Hát igen lányok igy rohan az idő nektek nagyon lassan megy tudom, itt meg már csak rohan.
Este azt veszem észre nem régen keltünk fel, pedig aztán Zalán kihasználja a napot rendesen.
Szóval igen 6.án 18 hónapos lesz Zalán.

Diadella
Sajnálom azt a majdnemet :(:(
de kitartás nekünk is kijutott anno, de látod megérte a lelket a helyére rázni.
Amikor azt mondtuk egy padlón levő apukát meg anyukát senki nem akar, akkor jött a telefon.
Szóval kitartás nem bőgni (nehéz megállni) és jönni fog Patrik.

Na szaladok megint mert várom haza kisfiam aki a tesómékkal kirándult. :):):)

Naninga
naninga

Szia Nani!! Jajj de jó, hogy túl vagy a vizsgán!!! Gratulálok!!!
Még hány éved van?
Akkor aztán mostmár tessék sűrűbben jönni ide hozzánk és írogatni!!
Küldesz nekem Zalánról friss képet? Olyan rég volt már az a tali, azóta már biztos sokat nőtt!

Köszi a vígaszt! Kitartunk ... próbálok másra is koncentrálni .. bár ez már egyre kevésbé megy :lol: Tudom, hogy nektek sem volt könnyű .. hát megérte bizony! Zala egy kis tünemény, annyira imádnivaló :lol:

Kriszti! Na hogy álltok a medencével? Én is kimentem ma a kertbe, aztán jött az eső és bezavart! Jó nagy eső volt, sőt még most is esik egy kicsit .. olyan jól felfrissült a levegő és legalább nem kell este locsolni!

asszem ma szómenésem van :oops: megyek beizzítom inkább a vasalót ... :lol: :lol:
Vendég

Naninga!!

Gratulálok a vizsgáidhoz!!
Én is kérek szépen Zalánról képeket,ha nem gond!!

A medence előállt,vízzel teletöltve!Csak még kell egy pár nap,mire bele lehet menni,mert most még nagyon hideg!!de ha ilyen jó idő lesz,akkor hamarosan kellemes lesz a víz!!Még felszereljük a vízforgatót,és már kész is!!

Nálunk nem esett az eső,de ha felétek esett,akkor hamarosan itt is fog!!mindig így szokott lenni!!
kkriszi

Kép Kép Kép
Szülinapi képekkel kívánok szép nyarat mindenkinek!

Kép
móncsi+3

Moncsi!!

Isten éltesse szülinapja alkalmából ezt a gyönyörű kisfiút!!Igaz már elmúlt kétéves,de annál nagyobb szeretettel!!!

Nagyon gyönyörű kisfiatok van!!Csodahelyes kispasi,imádni való!!

Sok boldogságot nektek,és nagyon szépen köszönjük a képeket!!!

Nektek is csodaszép nyarat!!Kriszti
kkriszi

Moncsi!!

Hát Csabika egy tünemény! nagyon, nagyon helyes kissrác!!
Utólag is Isten Éltesse Nagyon Sokáig!
Vendég

Isten éltesse a csoda szép ngy fiútTTT :lol:
Hát a pénteki szigorlaton szerencsésen túl vagyok!!!
már csak most pénteken 1 vizsga, jövő szombaton még 1 szigorlat és jöhet a nyár!!!!
Bence tegnap nagy medencében pancsizott.Olyan volt mint egy kis béka :lol: Kuruttyolt a halacskáivaL.készültek képek hamarosan teszek fel. Csak egy kis türelmet kérek
:oops:
Ma azt gondoltuk, hogy újra pancsi ezerrel, de nem ...
Ő urasága a nagy lavórt válastotta :roll: :lol:

Kép
ibi01

Ibi! Nagyon várom ám a képeket! :wink:
Vendég

Naninga!!

Köszi a képeket a kisfiatokról!!Zalán nagyon édes kisfiú,gyönyörű,mint mindig,olyan kis édes!!!
Nagyon helyes kispasi!!Egyszerűen imádnivaló!!!! :lol: :lol: :lol:
kkriszi

Sziasztok!

Naninga, gratulálok a vizsgáidhoz. Nagyon ügyi vagy. Hihetetlen, hogy Zalán már másfél éves, hogy rohan az idő! :lol:

Moncsi, isten éltesse Csabikát, így utólag is. :lol: Mekkora nagy fiú lett!

Kkriszi, tudom, hogy megszületett a kicsi Ivett, csak azért kérdeztem, hogy ide már nem szokott írni, csak a GH fórumra? Hiányzik a csapatból. :lol:

Az ígért képekből most csak egy párat tudok felrakni. A többi Apa telefonjában van, fel kell tölteni a gépre.

Íme: óvodában készítették, barnított képek
Kép Kép

Kép
Kép
atan

Atan!
Peti eddig is szép volt, de most egy szívtipró kispasi. Nem irigylem az ovis lányokat, biztos megy érte a harc :lol:
simineni

Atan! De gyönyörű a kisfiad!!!
Vendég

Sziasztok!

Mi a héten itthon vagyunk a csajokkal kényszer szabin, sajnos mind a kettő beteg! De már a javulás útjára léptek! :D
Egyenlőre 2 képet hoztam, aztán majd jövök mesélni is.

Kép

Kép

kizsó

Kizsó!! De szépek ezek a lánykák, még mindgí! :wink:
Gyógyuljanak meg minél elöbb ..
Elöttem még mindíg az van, amikor a legutóbbi GH-s talin Zsófi az új "kopogós cipőjében" ha csak kettőt kellett lépnie, akkor is 6-ot lépett legalább, hogy minél tovább kopogjon! :wink: ééédes volt!
Vendég

Sziasztok!!

Még mindig nehézkes az írás,mert még mindig fáj az ujjam,és be is van dagadva a fél kezem.Zgyanis hétfőn megrándult a jobb kezem kisujja.De azért már gyógyulgatni.

Kizsó!!

Gyógyuljatok meg minél hamarabb!!Tündérek a lánykáid!!Nekem is nagyon emlékezetemben van a kis kopogós cipőcske!!

Nálunk az oviban most Hála Istennek nincs megfázás,meg hasonló betegség.Telt létszámmal vagyunk.
Holnap délután ballagás lesz,és most mindenki lázasan készül a nagy napra!!
Ezerrel mennek a próbák,de még néha akad egy-egy kis baki..De hát gyerekek,nem lesz nagy baj,ha véletlenül eltévesztik a szerepet!!

Szombaton pedig strandra készülünk,bár elég rossz időt mond a hétvégére.
Jövő héten szerdától pedig szabin leszek egy hétig.

Vigyázzatok magatokra!!Szép délutánt!Kriszti
kkriszi

Kriszti! Jobbulást! Aminoerg gél csodákra képes :)

Martinkámnak is holnap lesz a ballagása! :)
Vendég

sziasztok! az alábbi dologban kérném segitségeteket: elinditottuk az örökbefogadási procedúrát, az első körökön túl is vagyunk, vagyis a tegyesszel már készen vagyunk, tanfolyam, pszicho, környezettanulmány megvolt.
a kérdésem az lenne, hogy ezek után még mi következik? azt tudom, hogy most átkerül az aktánk a kerületi gyámhivatalba, de mi fog még "törtnénni"? pl. ők is kijönnek-e még egyszer környezettanulmányra? nekünk be kell-e mennünk a hivatalba? vagy postán küldhetjük el a papirokat?
mondták, hogy kell majd jövedelem igazolást. ilyet a munkahelyem anélkül is kiad nekem, hogy meg kelljen jelölnom, hogy mire kérem?
előre is köszönöm szépen.
mindenik

Sziasztok!

Hú, de régen jártam erre... bocsássatok meg nekem ezért. Nincs mindenre időm. Ivett minden percemet kitölti, még akkor is amikor alszik, hiszen ilyenkor igyekszem a házi munkát elvégezni több-kevesebb sikerrel.

Atan! Örülök, hogy hiányoltál, jól esik. Mit látok? Egy kis sármőrt, de gyönyörű a fiad. :D Na, Ivett kislányod is, de ezek a képek viszik a pálmát.

Na, már mennem is kell, hív a kis huncikám! :lol:
kanga_mama

Sziasztok!

Itt vagyok én is,csak írásra nics időm, Szélvész kisasszony minden időmet leköti :lol: :lol: :lol: Laura megy mint a gép,ismerkedik a világgal,rengeteg mindent megért és hihetetlen aranyos :lol: :lol:
Beszélget a maga kis nyelvén,két felismerhető szava a kön(könyv) éa a gon(gomb) :lol: :lol: :lol: Öröm vele minden nap. :lol: :lol:

Moncsi,Atan,Kizsó: Gyönyörűségek!!! :D :D :D

Mindenik:
Nálunk úgy volt,hogy a gyámhivatal is kijött környezettanulmányra,személyesen is be kellett mennünk a papírokkal,és a jövedelemigazolásomhoz meg kellett mondanom,hogy mihez kell,de a férjemnek pl nem kérdeztek semmit a munkahelyén. Nálunk így volt,de a többiek is biztos segítenek majd. :)

Diadella,Kriszi: Nektek minden jót,drukkolok,hogy hamar jöjjön a gólya,kitartás! :D

Puszi mindenkinek

Kép
csöpke

Kanga!(földim)

Régen hallottam rólatok,örülök,hogy jól vagytok. :D

Kép
csöpke

Sziasztok!!

Csöpke!!

Nagyon aranyos vagy,köszi a drukkot!!
Reméljük,hogy közeledik felénk is már egy kicsit a gólya!!
Már ma délután is,amikor hazajöttünk itt sétált egy gólya az udvarunkon!!Biztos terepszemlézett!!:):):)

Mindenik!!
Nálunk is kijöttek mégf a gyámhivataltól is környezetezni,és azután nekünk is be kellett menni hozzájuk egy kis beszélgetésre!!Rövid beszélgetés volt,ezután aláírtuk a jegyzőkönyvet!
A jövedelem igazolásnál nálunk tudták,hogy mihez kérjük,mert mi elmondtuk a munkáltatónknak az örökbefogadási szándékunkat!!

Diadella!!
Majd kipróbálom,bár már javulgat az ujjam!!Csak most későn értünk haza a ballagás miatt,így nem volt már nyitva a gyógyszertár!!

Martinkátoknak gratulálok a ballagásához!
kkriszi

Sziasztok!!!

Látom alakul a csipet-csapat!!

Csöpke! Üdv újra itt!! Hát gondolom, hogy Laura mennyire édes lehet :wink: ... megszinesítenek minden napot ezek a gyerkőcök ... és nekünk is eljön az az idő, amikor majd pl nem fogok ráérni itt ennyit irogatni! :lol: :wink: Köszi!! :wink:

Kriszti! Köszönjük, Martin nevében is! Le sem tudom írni, mennyire megható és szívszorító volt nekem ez a ballagás ... végig könnyeztem az egészet! Évzáróval egybekötött ballagás volt.
Annyira, de annyira édesek voltak, ahogy verseltek, énekeltek, táncoltak, mesét mondtak, nagyon szép műsort adtak elő! Ahogy néztem Martinkámat ... eszembe jutott, hogy istenem, most született ... most tartottam a keresztvíz alatt és már isibe megy! :wink: Olyan édes volt!
Majd teszek fel képeket a gépre és akkor ha nem baj, teszek be ide is! :wink:
Örülök, hogy jobban van az újjad!!

Mindenik! Nekünk nem volt Gyámhivatali környezettanulmány, csak be kellett menni hozzájuk, de kb 10 perc alatt végeztünk. Utána postán küldték a jogerős határozatot, mivel mi ott helyben lemondtunk a fellebbezési jogunkról! Így mi már elsőnek a jogerős határozatot kaptuk kézhez!
Arra kell odafigyelni, hogy legyen beleírva, hogy mennyi idős babát szeretnétek, és egyéb adatok róla /egészségi állapot, neme/, asszem ennyi .. de ha valamit kihagytam remélem a csajszik kisegítenek. :wink:
Ja és érdemes lemondani ott helyben a fellebbezési jogotokról, mert úgy sokkal hamarabb meglesz a jogerős határozat.
Nyílt örökbefogadásról gondolkodtok?
A munkahelyemen én megmondtam, hogy mihez kell az igazolás és a férjem is .. de nálunk ez egyáltalán nem titok, mindenki tud róla a környezetünkben és mindenki nagyon drukkol nekünk!
Sok sikert kívánok!
Vendég

Diadella!!

Nálunk az oviban is megható volt a ballagás,pedig már többször végig próbáltuk a próbák során!!
Annyira megható a zene,ami a ballagás alatt végig megy,hogy mi csak nyeldessük a könnyeinket és a végén nekünk is elerednek a könnyeink!!
Ma is sírtunk,amikor egymásra néztünk a munkatársainkkal!!Mert az egyik is nyeldeste,a másik is nyeldeste a könnyeit,nekem pedig eleredtek....és a végén ott álltunk a 4 ovónő,és a két dajka,és csak peregtek-peregtek lefelé a könnycseppeink!!

Majd kíváncsi leszek,hogy majd akkor,hogy fogok majd sírni,amikor majd a mi Kicsikénk lesz az oviban éső ballag!!

De várom már,hogy megszülessen nekünk!!:)
kkriszi

Sziasztok!

Kkriszi!
Hidd el, akkor még jobban fognak potyogni a könnyeid! :) Nekem most csak 6 nagycsoportosom ballagott, de volt bőgés! :lol:

Diadella!
Hát igen, Zsófi tiszta nőci! Imádja a csajos cuccokat! A kopogós cipőt még a homokozóba is felvenné. :lol: Szép, fiús cuccokat szereztetek be.
Magán kérdés: Szerinted hurutos köhögésre melyik a legjobb köptető? Ez szinte semmit sem múlt a lányoknál.

Csöpke!
Köszi! De jó, hogy Te is előbújtál! :lol:
Te is tehetnél fel képet Laráról, vagy emilben küldhetnél! :D

Atan!
Ezek a képek tényleg nagyon jók Petiről. :)

Kanga mama!
De jó volt titeket látni élőben! És még jobb volt fogni a kis Zsebi-babát! :D

Rólunk egy kicsit: Már Zsófi is ovis, lassan 2 hónapja. Nagyon tetszik neki. Kingussal vannak egy csoportban. Szerencsére nem mennek egymás idegeire, hagyják egymást kibontakozni! :lol: Csak ez a betegség... elmúlhatna már. Annyira hurutosak mind a ketten. Nem tudom mi lenne nekik a legjobb megoldás. A Kingusnál már annyira, hogy tegnap éjjel alig aludtunk, fájt a füle. Már arra is ráhúzódott. Pedig antibiotikumot szed, lámpázunk, orrcsepp, stb....
Én remélem már csak jövő héten dolgozok, és utána itthon leszek 3 hétig. Már nagyon várom!

Csajok! Kinek mi a terve nyárra? Merre utaztok? Mit csináltok?

kizsó

Kizsó!

Hogy-hogy Kingussal vannak egy csoportban? :roll: Nem értem ám .. de biztos az én hibám! :wink:

Hurutos köhögés: mi az amit már kipróbáltatok? Nagyon sok féle készítmény van ...
Suspensio terpini / ha nincs készen a gyógyszertárban akkor kérni kell, hogy készítsék el, mi tartunk készletben mindíg, mert az egyik legjobb/. Ebből Zsófinak naponta 2-szer egy kávéskanál, Kingusnak 3-szor egy kávéskanál. Arra figyelj, hogy délután 5-6 után NE adj köptetőt nekik, mert akkor éjjel fogja őket nagyon köhögtetni! Meg arra, hogy amíg hurutos a köhögés, addig nem szabad CSAK csillapítani! Ha esetleg este már száraz, kínzó a köhögés, akkor este lehet egy kávéskanál KÖHÖGÉSCSILLAPÍTÓ, de nappalra KÖPTETŐ kell amíg hurutosak! És a hurutot ki kellene köpni.
Ezenkívül éjjelre lehetne Kinder Luff balzsammal bekenni a hátukat. Már Zsófinak is a Kinder kell, nem a Baby Luff.
C vitamin!! A legjobb a természetes, de ha nem eszik meg akkor szintetikusat kell nekik adni ... akár cseppbe is / Cebion/. Amikor betegek akkor több kell mint általában.

Gyógyuljatok meg!!!

Hát, hogy nekünk mik a terveink a nyárra???? Szerinted???? :lol: :lol: :lol: Minden egyes porcikámmal babázni szeretnék már!! Annyira hiányzik!! Nem megyünk sehová sem ... még a Forma-1 jegyeket se vettem meg, pedig ilyenkor már rég meg szokott lenni!!! :roll: :roll: :wink:
Vendég

Sziasztok

Atan

Köszönöm :):)
Hát igen elröppent ez a másfél év :(:(
Peti csudi szép kispasi :):) Asszem kergetheted majd a csajszikat mellőle :):):)

Mindenik

Nekünk nem jöttek a gyh-ból körny.t-ra csak be kellett menni ott megkérdezték áll e még a szándékunk majd lemondtunk a felleb jogunkról és postán kiküldték a határozatot.

Kizsó

rég taliztunk :):):)
Jobbulást a csajsziknak.
Zalán meg a fosós vírust kapta el :):) 3 napig a láza sem ment le , majd mikor azt hittük túl vagyunk rajta akkor újra kezdte :shock:
Most a megint kifelé megyünk belőlénél tartunk de már csak akkor hiszem ha 5 napig tünetmentes :(

Nyári tervek ???
hát szeretnénk beköltözni a házunkba ez az első és legfontosabb :):)
Majd elmegyünk 10 nap nyaralásra. De egyenlőre úgy néz ki előbb megyünk nyaralni mint költözni :(:(:(:(
És megfogadtam azt is ha már nem kell tanulnom könyvet (NEM TANKÖNYVET) fogok olvasni. Na ennek már neki fogtam :):)
Azonkívül még a lefogyok , megjavulok és egyéb fogadalmak :):):)

Moncsi

Csabika nagyon helyes :)
Azok a kék szemek !!!

Csöpke

:D
Lesz ez még rosszabb is .
Nálunk a szökés megy nagyon , mindenhonnan lelép..ne :):)
Ja és megvolt az első sárban fetrengés mocival beborult , miután 10 x sikerült kikerültetnem vele 11-edszer nem voltam elég gyors és megnézte mért nem kéne bele menni . De mind ezt kb 5 centiről csak hogy jobban lássa miért is nem kellett volna :twisted:
:oops:

Naninga
naninga

Sziasztok!!

A betegeknek nagyon gyors gyógyulást kívánok!!

Nyári tervek??
A mi nyári tervünkben is elférne egy Drága kis Pici baba....de arra még várnunk kell!!
Szóval mi Zoli munkahelyével is szoktunk menni kirándulni egy hétre.
Ez egy csoportos kirándulás szokott lenni,és mindig úgy alakul,hogy a születésnapom környékén,vagyis augusztus közepén szoktunk menni!Az idei terv Pécs és környéke lenne...de még pontosan nem tudjuk,ez csak terv.

Kettesben hosszú hétvégékre tudunk elmenni,mert a párocskámnak sajnos nyáron nagyon sok a munkája(mezőgazdaságban dolgozik!)Így hosszabb nyaralásra nem igen lesz lehetőségünk!!
Sajnos neki tavasztól,késő őszig nem nagyon van megállása!!

De,ha a Kicsi babánk egy ilyen mozgalmas,dolgos időszakban szeretne megszületni,akkor természetes,hogy eljöhetne szabira!!:):):)Erről már beszéltek a főnökkel,aki mondta neki,hogy persze,bármikor ha menni kell a babucinkért,vagy ügyeket kell menni intézni,akkor elmehet!!:):):)

Bárcsak itt tartanánk már...de erre még várni kell !!
:wink:

Szép vasárnapot mindenkinek:Kriszti
kkriszi

Sikerült végre feltennem pár képet a netre!
... hát ő az én 7 éves kis keresztfiam, aki saját elmondása szerint már "majdnem felnőtt"

Kép

Kép

Kép

itt hátul, takarásban
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Sziasztok!!
Az elöbb írtam aztán jól elveszett :evil:
mostanában nem tudok képet hozni, mert vasárnap villám csapott a vilanyoszlopba, erre nálunk minden elektromos ketyere elromlott. Köztük a számítógép is . :twisted: :twisted: :twisted: Férjem beüzemelte újra az 1000 éves régit, amit már ki akartam dobatni :oops: :oops: de nem engedte :lol: Most milyen jó hogy van. Igaz fél órát kinlódunk amire hajlandó valamit csinálni. A vicc az egészben, hogy azt a dolgozatomat írtam ami nélkül nem mehetek szigorlatozni szombaton. :cry: A szerelő nagy nehezen kivarázsolta a sokkos gépből. Meg is írtam a Tanár Úrnak hogy " ménkű csapott a dolgozatba"Remélem megsajnál :oops:
szép estét mindenkinek!
Kriszta!!! a gólya jó jel!!!!

Kép
ibi01

No megint én.
az elöbbiből kimaradt egy nagyon fontos :oops:
Nagyon szépek a gyerkőcök!!!! Gratula!!!
Ibi

Kép
ibi01

Sziasztok!!

Jajj, ez nagyon gáz!! Minden elromlott ami be volt dugva , vagyis áram alatt volt? Nem semmi! :( Sajnálom!
Még jó, hogy a dolgozatodat meg tudták menteni...
Vendég

Sziasztok!!

Ibi!!

Még szerencse,hogy nektek nem történt semmi bajotok,és szerencsére a dolgozat is előkerült!!
Én nagyon félek a villámlástól!!annyira rossz,amikor a villámlás után dörög az ég...,félelmetes!!

Nálunk is vasárnap egy nagyon-nagy zuhi jött,villámokkal,és dörgésekkel!!Tönkre is ment az internetnek az egyik adója,amit ma kapcsoltak vissza!

Mostanában nagyon sok vihar van,ami sajnos súlyos károkat okoz!!:(

A szombati szigorlatodhoz szorítok,hogy minden rendben legyen!!

Jó éjt mindenkinek!!Kriszti
kkriszi

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?