Sziasztok!!!
Látom alakul a csipet-csapat!!
Csöpke! Üdv újra itt!! Hát gondolom, hogy Laura mennyire édes lehet
... megszinesítenek minden napot ezek a gyerkőcök ... és nekünk is eljön az az idő, amikor majd pl nem fogok ráérni itt ennyit irogatni!
Köszi!!
Kriszti! Köszönjük, Martin nevében is! Le sem tudom írni, mennyire megható és szívszorító volt nekem ez a ballagás ... végig könnyeztem az egészet! Évzáróval egybekötött ballagás volt.
Annyira, de annyira édesek voltak, ahogy verseltek, énekeltek, táncoltak, mesét mondtak, nagyon szép műsort adtak elő! Ahogy néztem Martinkámat ... eszembe jutott, hogy istenem, most született ... most tartottam a keresztvíz alatt és már isibe megy!
Olyan édes volt!
Majd teszek fel képeket a gépre és akkor ha nem baj, teszek be ide is!
Örülök, hogy jobban van az újjad!!
Mindenik! Nekünk nem volt Gyámhivatali környezettanulmány, csak be kellett menni hozzájuk, de kb 10 perc alatt végeztünk. Utána postán küldték a jogerős határozatot, mivel mi ott helyben lemondtunk a fellebbezési jogunkról! Így mi már elsőnek a jogerős határozatot kaptuk kézhez!
Arra kell odafigyelni, hogy legyen beleírva, hogy mennyi idős babát szeretnétek, és egyéb adatok róla /egészségi állapot, neme/, asszem ennyi .. de ha valamit kihagytam remélem a csajszik kisegítenek.
Ja és érdemes lemondani ott helyben a fellebbezési jogotokról, mert úgy sokkal hamarabb meglesz a jogerős határozat.
Nyílt örökbefogadásról gondolkodtok?
A munkahelyemen én megmondtam, hogy mihez kell az igazolás és a férjem is .. de nálunk ez egyáltalán nem titok, mindenki tud róla a környezetünkben és mindenki nagyon drukkol nekünk!
Sok sikert kívánok!