Sziasztok!
Tudom, ritkán írok, de olvasok rendszeresen, megint kezdek csüggedni.13-án vérvétel, 18-án kontroll, de attól tartok a nőgyógyászt is meg kell majd látogatnom... De azt nagyon remélem, hogy kapok nagyobb adag(vagy másik gyógyszert, hátha csak ez a baj)A múltkor írtam, hogy mióta folytatom a premens-et, múlnak a ragyák az arcomról, na ennek vége!Borzalmas megint.
És az én jó kis 36,4-36,6 közötti alaphőm sehol nincs!36,7 és 36,8-akat mérek állandóan.
Mi a fene van???Volt két jónak mondható ciklusom, és kész???
Ami a legnagyobb baj, hogy a csüggedés a diétámon is meglátszik!Nem vészes, de messze nem olyan, mint a lelkes időszakban...És ez elég is volt, hogy a doktornő -5 kilós kérése +2-ben realizálódjon
Borzalmas vagyok. De MÁSFÉL ÉVE KÍNLÓDOM!!!És most megint azt érzem, hogy nem tartok sehol.
Bocsánat az offért és a panaszáradatért.
Rambóka!
Akartam neked írni, hogy úgy sajnálom, hogy nem tudok segíteni, pedig annyi féle drága tesztem volt már, de nemrég rendeltem egy rakás ilyen interneten keringőt, megelégeltem ezeket a drágákat, az ember gatyája rámegy.
Kavics:
Jelentem Adimetet szedek, csak a legelején volt vele kis gáz, de nekem a dokinő semmiféle fokozatosságot nem említett,
úgyhogy nem csodálkozom, de elég könnyen megszoktam.Pár nap étvágytalanság volt, azt pedig hamar kitapasztaltam, hogy mit NEM szabad ennem.
Lányok!
Jelentem már sárgadinnye nagyságú görögdinnyéink vannak!Ez az egyetlen dolog, ami feldob mostanában!(Na meg a közelgő tanév vége
)
Bettica!
Sajnos nem tudok segíteni, viszont mindennap eszembe vagy, drukk neked, hogy minden simán menjen!
Babamozi nagyon jó, azt hiszem háromszor néztem meg egymás után.MINDENKINEK HATALMAS GRATULA, kismamáknak, aggódó kismamáknak kitartás!Olvaslak benneteket fent is!
Pusz:Zazzy