Új privát üzeneted érkezett!

Ja igen, laptetőőőőőőőőő!

Bár nem igazán tudom mi a jelentősége, de Zazy annyira szokott neki örülni!! :lol:

Kép
gyorfitimi

Jaj bocsika Zazzy rosszul írtam a neved! :oops:

Kép
gyorfitimi

Gyorfitimi: Ki sem mozdulok :oops: Nem is menne most ;)
Én is mindig irigykedtem azokra a lányokra, akiknek sikerült ;) Szerintem ez nem a gonoszság miatt van, hanem mert ők (mi) már elértük azt, amiért Ti még küzdötök. De ez ad erőt, nem? :)

Kép

Kép
bettica

Csillagfény!
nekem is van néhány erősebb szál az államon, és mint Gyorfitimi én is csipeszt használok.
Bettica! igen ezek a jó hírek sok erőt adnak. amig nem írtam ide csak olvastalak benneteket már az is sokat segítet, hogy nem szabad a reményt feladni!
köszönöm mindenkinek aki eddig ehhez a témához hozzászólt.sok hasznos dolgot tudtam meg.
Kép
mókica

régen én is csipeszkedtem, meg gyantáztam, demost nincs erre napi 15 percem. kb annyi kéne, hogy elfogadhatóan nézzek ki.
tegnap bedühödtem és a silk epil epillátor részét használtam (mint a kis csipeszek) szerintetek hülyeség? legalább gyors, és hatásos. :D nem tudom, sokat ronthatok-e még a helyzeten. remélem a mettől jobb lesz.

Kép

Kép
csillagfény

ja, és ugye negyed 500 mgos meforalt szedek 3 napja, este. megint hasmenésem van egy kicsit. lehet, hogy most ettől? (a másik elmúlt, kivártam direkt a mettel)
ediig merckformint szedtem, attól sose volt. szerintetek elmúlik, vagy kérjek másik gyógyszert?

Kép

Kép
csillagfény

Csillag: várj egy pár napot. Ha nem múlik el, akkor kérj másikat. Nem éri meg szenvedni... Az ételekkel ugye vigyázol? Nálam a cukros és a tejes dolgok voltak futtatósak, de azok olyan szinten, hogy elég volt rágondolnom, és ezt most halál komolyan mondom. Boltban kerülnöm kellett a joghurtos pultot, mert ránéztem és kereshettem a mellékhelységet :oops: Hú nagyon durva volt. Viszont az emeléseket tök jól bírtam. Egészekkel ment a dolog, 2 hét alatt teljes adagot szedtem ;) iszonyatosan nagy mázlim volt (Merckformin) :)

Szőrök: Nekem "szerencsére" az arcomon, államon nincs, de a bikinivonalam egészen combközépig ér :oops: A lábamon pedig férfiakat megszégyenítő mennyiség, ha hagyom elburjánzani. Keresztcsontom nem is említem... Remélem majd a met segíteni fog ezen is...

Kép

Kép
bettica

Lányok érdemes lenne egy közvéleménykutatást tartani arról, hogy ki milyen gyári néven forgalmazott metet szedett (lsd.: Merckformin, Meforal, Adimet stb) és milyen dózisban szedte és milyen mellékhatásokat produkált.
Mert lehet kiderül, hogy van köztük olyan, ami a legkevésbé fosat! :)

Csillagfény!
Rohadt szőrökkel én is küzdök. Amíg babás voltam, addig lassabban nőtt. De amióta megint 1 az egyben vagyok, azóta megint előjöttek. És igen, nekem is van államon, sajnos! :( Mert úúúúgy utálom! :evil:

Komolyan magamon minden testi szépség és egyéb hibával ki tudok békülni, de ezekkel a szőrökkel! SOSEM! :evil: :roll: :lol: :lol:
Vendég

én a Merckformintól nem fostam. csak az emeléskor kaptam fertpzést ( ez utólag kiderült) és ezért kaptam másikat. most se fosok, csak kicsit hasmenéses vagyok. de ma még csak 1szer voltam. Meforal(csak egy negyed nég)

Kép

Kép
csillagfény

Szerintem tuti van különbség mellékhatások terén. Amikor megkaptam a metformint, T. elmagyarázta, hogy IR-em van, és erre gyógyszer kell. Kis tájékozottként rögtön rávágtam, hogy akkor mercformint kapok. Végül meforalt kaptam, azzal az indokkal, hogy ez újabb "fejlesztésű", és kevesebb a mellékhatás esélye.
A meforallal nem is volt semmi bajom. Csak amikor napi 2000-re kellett emelni, de az is csak hypozás volt, semmi más.

Kép
mamint

Csajok!

Az, h. ki melyik gyártmányú bogyót kapja, nem attól függ, h. melyik újabb fejlesztés, melyiknek mennyire vannak mellékhatásai, hanem attól, h. a dokija mennyire tart egy OEP seggberúgástól.

A dokik számítógépén futó kötelező programon van egy olyan rész, ami adott hatóanyagnál zölddel jelöli az OEP által ajánlott (olcsó), sárgával a kevésbé ajánlott, és pirossal a nagyon-nagyon nem ajánlott gyártmányokat. A dokiknak célszerű a zöldeket választani, különben számíthatnak OEP ellenőrzésre, büntire, végső esetben receptfelírási szerződés megszüntetésére.

Mindez OEP nézetből (azért nekik is igazuk van ám, pláne mivel a gyártókkal igen elszaladt a paci!):
Ha megversenyeztetem a gyártókat, h. ki adja legolcsóbban, majd ehhez a termékhez igazítom a támogatottságot és a felírhatóságot, akkor mindenki törekedi fog "legolcsóbb lenni", mert abból fog a legtöbb fogyni. Így le lehet törni az árakat és ezzel csökkenteni az állami kiadásokat.
Persze indokolt esetben el lehet térni az OEP ajánlástól, csak meg kell tudni indokolni (pl. pácien gyomorfekélye, veséje stb. nem bírta az olcsóbb gyógyszert).

Ja és az itt említett olcsóság nem csak a patikai árat illeti, hanem az OEP szempontjából való olcsóságot is.

Egyébként valami történt ezügyben ismét, mert legutóbb 2 doboz 30 db-os 1000 mg-os Merckforminért csak 600 ft körül fizettem, holott pár hónapja mutatta a dokim, h. akkor még igencsak a piros sávban volt ez a gyártmány.

A dokiknak is van kíbúvó egyébként, mert ha a beteg ragaszkodik vmely készítményhez, akkor aláiratnak vele egy papírt, h. ő kérte.

Csak ugye ezzel is lehet csalni! Pl. eléggé megdöbbentem, amikor a gyerek még piciként pénteken elkezdett köhögni, én meg - biztos, ami biztos alapon - lementem a gyerekdokihoz, de sajnos helyettesítés volt és az idegen doki a gyereket szinte meg sem vizsgálva (fél centire szétfeszítve a száját, lámpa segítsége nélkül benézve a lukon) kijelentette, h. rettenetesen piros a torka és muszáj antibiotikumot adni neki, de nem is akármilyet, hanem egyből Klacidot! Itt írjam alá, h. én kértem, mert a gonosz OEP ezt nem szereti annyira, mint a kevésbé hatékony gyógyszereket! :shock: :evil: Klacid reklámpapír kezembenyom.
Ilyenkor ember csak néz és aláírja és csak azután kezd el gondolkodni.
Vajon melyik cég orvoslátogatója is járhatott erre utoljára? :twisted: :evil:
Ded nem volt sem lázas, sem levert, torkát otthon - kiskanállal kinyitva a száját - teljes napfénynél megvizsgálva, a legparányibb pirosságot sem bírtam felfedezni, úgyhogy úgy döntöttünk nem váltjuk ki a gyógyszert.
Másnapra már nem is köhögött. Kutya baja se volt.

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Sziasztok!

Egyik barátnőmnek sürgős segítségre lenne szüksége. Ha van valakinek felesleges utroja, kérem szóljon nekem! Kb. 2 dobozra lenne szükség, de persze ha kevesebb van, akkor az is nagy segítség lenne!

Köszi

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!
Tudom, ritkán írok, de olvasok rendszeresen, megint kezdek csüggedni.13-án vérvétel, 18-án kontroll, de attól tartok a nőgyógyászt is meg kell majd látogatnom... De azt nagyon remélem, hogy kapok nagyobb adag(vagy másik gyógyszert, hátha csak ez a baj)A múltkor írtam, hogy mióta folytatom a premens-et, múlnak a ragyák az arcomról, na ennek vége!Borzalmas megint. :cry:
És az én jó kis 36,4-36,6 közötti alaphőm sehol nincs!36,7 és 36,8-akat mérek állandóan. :shock: Mi a fene van???Volt két jónak mondható ciklusom, és kész???
Ami a legnagyobb baj, hogy a csüggedés a diétámon is meglátszik!Nem vészes, de messze nem olyan, mint a lelkes időszakban...És ez elég is volt, hogy a doktornő -5 kilós kérése +2-ben realizálódjon :? Borzalmas vagyok. De MÁSFÉL ÉVE KÍNLÓDOM!!!És most megint azt érzem, hogy nem tartok sehol.

Bocsánat az offért és a panaszáradatért. :oops:

Rambóka!
Akartam neked írni, hogy úgy sajnálom, hogy nem tudok segíteni, pedig annyi féle drága tesztem volt már, de nemrég rendeltem egy rakás ilyen interneten keringőt, megelégeltem ezeket a drágákat, az ember gatyája rámegy. :evil:

Kavics:
Jelentem Adimetet szedek, csak a legelején volt vele kis gáz, de nekem a dokinő semmiféle fokozatosságot nem említett, :evil: úgyhogy nem csodálkozom, de elég könnyen megszoktam.Pár nap étvágytalanság volt, azt pedig hamar kitapasztaltam, hogy mit NEM szabad ennem. :lol:

Lányok!
Jelentem már sárgadinnye nagyságú görögdinnyéink vannak!Ez az egyetlen dolog, ami feldob mostanában!(Na meg a közelgő tanév vége :D )

Bettica!
Sajnos nem tudok segíteni, viszont mindennap eszembe vagy, drukk neked, hogy minden simán menjen!

Babamozi nagyon jó, azt hiszem háromszor néztem meg egymás után.MINDENKINEK HATALMAS GRATULA, kismamáknak, aggódó kismamáknak kitartás!Olvaslak benneteket fent is!
Pusz:Zazzy

Kép
Kép
zazzy

Babszika!
Elfelejtettem a doki nevét, akit írtál, a hsz-eid között próbáltam felkutatni(sikerült! :D )és rábukkantam a képekre is!Nagyon szépek voltatok!A "profi" képek biztos gyönyörűek lesznek.
Hű nekünk már lassan egy éve lesz, hogy a várnál fotózkodtunk.Hogy rohan az idő! :shock:
Nem írtad, hogy mi lett végül, megjött???

Kép
Kép
zazzy

Zazzy!

Most miért is vagy ennyire nekikeseredve???????
Na nemá'!
Csücsülj csak le egy kicsit és gondolkodjál! :wink:
Eleinte szépen javultak a ragyáid, majd előjöttek újak?
Közben a hőd felment 36,4-ről 36,8-ra?
13. cn-on vagy?
Na rakd csak össze szépen! :wink: :lol:

(Szerintem volt egy szép PÉ-d! És lesz egy 26-28 napos ciklusod. Vagy.....De két hét múlva kiderül. Addig hőmérőzzél rendületlenül!)

rambóka

Zazzy, drukkolok a Rambóka féle változatnak, főleg a "vagy"-nak. ;)

De azért leírom, hogy nekem is így volt tavaly, met-től egyre jobb lett, aztán egyszercsak, hupsz, vissza! Teljesen magam alatt voltam. Október végén, november elején voltam kontrollon, T. doki pedig elmagyarázta miért is van ez így. Majd holnap megekeresem, hányadik oldalon írtam erről, ha érdekel. A lényeg a tesztoszteron és az ösztrogén függőségével kacspcsolatos. És a ragyaromlás is a javulás része. Szóval fel a fejjel! Én csak azt látom, innen a képernyő másik oldaláról, hogy javulsz! A cilusaid alapján legalábbis biztosan! Néha én is úgy érzem, hogy egy lépés előre, kettő hátra, de utána jön a kettő előre, egy hátra. Sőt van az óriási indiánlépések előre időszak is! Ez a pcos egy türelemjáték! De mi győzünk! 8)

Kép
mamint

Clearblue teszt:

Sajnos le van csomagolva fóliával, így nem tudom megnézni.
(Jól mutathattam a DM-ben tegnap, amint nagy pocival a terhességi teszteket nézegetem a la "eső után köpönyeg" alapon! :lol: )
Szóval, ha netán akadna valakinek otthon, és megnézné, h. a belső tájékoztatóban van-e bármi adat, annak nagyon örülnék!
A többiét megtaláltam.

rambóka

Rambóka!

Most ünnepélyesen megigérem, ha pozitívat tesztelek veszek egy clearblue-t is és akkor meg lesz annak is a tájékoztatója!
Egyébként a neten úgy láttam ebbôl is van több fajta. Van egy új amire azt írják érzékenyebb, mint a többi tesztjük. Nem tudom ez is kapható-e már nálunk? A kék dobozon egy nagy piros részen írják ezt az infót.
lona1

én egy hete hőmérőzök (1. cntól), és 36,7 vagyok minden nap (első nap 36,8) asszem, ez se normális.
de nekem tuti nem kell a 3x500 se, mert egy negyedet bevettem és másnap megjött. ma vittem fel 2x negyedre.

szóval ha jól értem a pénél le kell esni a hőnek jó alaposan. nálam kb egy hét múlva. de hát azt csak utólag tudod meg, nem?
(más kérdés, nekem ez az első ciklus vetélés óta, asszem jó lenne még egyet várni. nagyon erős volt).

Kép

Kép
csillagfény

Sziasztok!

Megjött a cortisol szint eredményem. A laborpapír szerint 170-540 között normális az érték az enyém 8,9. Szóval most már végképp nem tudom, hogy mi a fene van. De szerencsésen stresszelem magam.
Akinek van ilyen tapasztalata e téren (mármint nem a stressz, mert gondolom mindenki tudna regényeket írni) légyszi írjatok.

Puszka mindenkinek!

Timi

Kép
gyorfitimi

Sziasztok LÁnyok,

Timi: nekem szerencsére nincs tapasztalatom cortisol ügyben, viszont a múlt héten hallottam, h 3 másodperc idegeskedés alatt annyi stresszhormon halmozódik fel, ami 1 hét alatt ürül ki!! szóval no stressz!! komolyan!!

Rambóka : megnéztem egy tesztem otthon, csak elfelejtettem a teszt nevét :oops: , holnapra megnézem. az van ráírva , h 25 (mértékegység ?) hcg-t mutat ki - gondolom, h akkor 25-ös. holnap megírom!
és a hozzászólásaid könyvbe illők! olvastalak 1el feljebb is ! mindig olyan jókat és jól írsz, humorosak, ön- és irónikusak! könyvet kellene írnod!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

czinki, már 12. hét??? gratulaa!!!!!!

zazzy, hékás, nem elkenődni!!!!! fogyi meg jobban fog menni, hogy itt a nyár, meleg van, annyira nem kívánod a kaját.

csajok, hidegfront lesz? vagy van? vagy ilyesmi...........

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Dimet: Lesz. Én legalábbis nagyon remélem, hogy nem tévedtek az időjósok :D

Kép

Kép
bettica

Dimet: köszi! izgulok is most nagyon! szerdán megyek kombinált genetikai vizsgra. ma voltam védőnőnél (először :oops: , mentségemre szóljék, h nem tudtam, h ennek nagy jelentősége van, nődokihoz becsülettel sűrűn járok!), kaptam egy fehér kiskönyvet (nem rózsaszín v kék - bár nem sok jelentősége van!).

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

gyorfitimi: Az enyém 639 volt ha jól emlékszem, de nem kaptam rá kezelést.
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok.
megtaláltam az utolsó hormonleletemet (tavaly augusztus).
a kortizolom magas (638) (60-600ig normál)
meg a szabad tesztoszteron 17.28 (0-15 normál)
totál tesztoszteron 0,61 (0,06-062 normál)
ösztrogén, progeszteron normál, de az alsó határnál.
LH 1,75 IU/L (0-15)
FSH 4,19 IU/L (2-22)

mi a véleményetek?
erre mondta Tűű doki, hogy kiugróan magas tesztoszteron szint. tényleg nagyon magas?

Kép

Kép
csillagfény

ja. még mindig 36,7 vagyok. a ciklus elején kicsit alacsonyabbnak kéne lennie, és pé után felmenni, nem? nja, végképp nem értek semmit.
2x negyed metet szedek mától.

Kép

Kép
csillagfény

Sziasztok!
Aranyosak vagytok, hogy vígasztaltok, de erre varrjatok gombot:(ma kis híján szívinfarktust kaptam)
Tehát látjátok hanyadik cn van, duphastonos volt,ötvenakárhanyadik napos ciklus után.Nem mondom, hogy el voltam ragadtatva, a 2. cn-en volt egyedül normálisabb mennyiség, 3 napos volt az egész(de ez megvonásos vérzésnél még oké is lenne)10.cn-en elkezdtem hőmérni, és kiakadtam, hogy nem a szokásos alaphő, hanem magasabb, erre ma reggel 36,5, én hülye örültem, hogy majdcsak visszatér minden a "megszokott" kerékvágásba, erre tök véletlenül elmegyek wc-re a suliban(női megérzés? :shock: )és "megjött" vagy nem tudom, mi ez.Viszonylag normális mennyiség, MI EZ????????????????????????
Duphaston előtt csináltam tesztet a biztonság kedvéért, tök negatív volt.Folyamatosan jár az agyam, lányok, ha bármi ötletetek van, SEGÍTSETEK!Első nekifutásra nagyon megijedtem...

Mamint!
Szívesen elolvasnám, ha megkeresed, és örülök, hogy te javulást látsz a képernyőn :D Ez olyan aranyos volt! :(

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Jelentem, h ma már dolgoztam, mert végetért a nászút.... :( :roll:

Igen, tettem fel képeket a másik topikba, de csak azért, mert olyan türelmetlenek és nem bírták kivárni a profi képeket.
Holnap meglesznek, de addig javasolni tudom, h akit érdekel, az vagy az iwiwen (a nick nevemre keresve), vagy a Babaprojekt 2008-ban, vagy a blogomban nézhet pár bénácska képet.

Ide csak a jobbakat akartam feltenni :roll: :oops:

és Zazzy!
Naná, h megjött.
A 24-ét még kibírta, de a nászéjszaka (vagy nászhajnal) után megjött. :oops: :lol: :(
Mindegy, ez van....

babszika

Ja!Még annyit akartam, hogy amikor megjött duphaston után, úgy fájtak a cicijeim, mint még soha!Ez lehetett a mensitől, vagy baromi rosszkor szedtem a duphastont?!Én erre tippelek, és nem hiszitek, éreztem, hogy nem kéne, de már 50 napon túl voltam, nega teszt, ugráló hő :evil: Fogalmam sincs, hogy most mi mitől történt... :shock: :roll:
SEGÍTSETEK!!!!

Kép
Kép
zazzy

Zazzy : velem egyszer hasonló történt. A Duphastont a 40-ik cn körül kezdtem el szedni. Miután abbagytam, pár napig barnáztam. Rá kb. 10 napra újra, de már rendesen megjött. Ergo a Duphaston csinált egy pé-t :lol:

Niki
mniki

Zazzy!

Sajnos nem tudok vigasztaló szavakat mondani. És lehet azt hiszed belekotyogok. Eltudom képzelni mennyire elvagy keseredve és egyáltalán nem hiszti.
Az én estem a következő: legutobbi mensim nekem is duphastonnal lett, mert már 60 nap körül volt a ciklusom. A gyógyszer abbahagyása után 14 nappal " jött meg". Akkor voltam dokinál. Nekem se volt rendes mennyiségű, mert csak 2 napig tartott a szokásos 5 helyett. Ma a 11. napon vagyok és újra duphastont szedek orvos utasítására.
Lehet meg kellene keresened a dokid?
Jobbulást és kitartást kívánok így ismeretlenül is.

Mókica
mókica

azta, babszika!!!!!!! jól megterveztetek mindent. minden jól sikerült? ti is jót buliztatok? iszonyat sokat fogytál tavaly óta. nagyon csini lehettél!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zazzy, duphaston lehetett. nekem is csinált anno egy pé-t abból lett zsuzsi :D

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Zazzy!
Semmi okosat nem tudok erre írni...
Elhiszem, hogy megijedtél és összezavarodtál.
Az orvost mindenképp kérdezd meg!
Ölelés!

Lona
lona1

Babszi!
Ez a vonat dolog nagyon szuper ötlet!!
Látszika képeken, mennyire jól sikerült a napotok!
Gratulálok!

Lona
lona1

Tudtam, hogy csak írnom kell nektek, és máris megnyugszom! :D Ezer köszönet nektek újra és újra!

Mókica!
Dehogy veszem belekotyogásnak!!!Sőt!Kotyogjatok csak nyugodtan!Látjátok hirtelen mennyi hasonló tapasztalat volt!Nagyon örülök, és mégegyszer köszi mindenkinek!

Dimet!
Nahát, ez bíztató, ezt nem tudtam!Zsuzsi már majdnem megszületett, mikor csatlakoztam hozzátok! :D

Ezek után nyugodtan fekszem le, de azt hiszem azért inkább nem szoknék rá a duphastonos pé-re :lol: Menni fog ez magától is, csak a két egész jó ciklus után, most valami felborult, sajna nem volt más választás.Lehet ha tovább várok, még napokig nem történt volna semmi!Ez mostmár így van, de most komolyan erőt kaptam a bizakodásra, és holnaptól újra hajrá a szigorú diéta! :)

Akartam mondani, ne most kérjétek légyszi a hidegfrontot/lehűlést, mert hétvégén osztálykirándulni megyünk és strandolni is akarunk!!!
Jó éjt mindenkinek!Cupp! :D

Kép
Kép
zazzy

Zazzy, 497. oldal alja felé. És ha visszalapozol igencsak meg fogsz lepődni ;)

Egyébként ezt írtam bőr támában:
"Na, és most figylejetek, olvastam, hogy a bőr kérdés most toppon volt:
Ha nem vagyok érthető, bocsi. Nekem még rajzos segítség is volt, így azt hiszem megértettem.
A lényeg, hogy a met szedése után elkezd javulni minden. Többekközött az hormonok is. Az első hónapokban a javulás hatására a tesztoszteron szint csökken. További javulás után (ha jól emlékszem) az ösztradiol "hullámozni" kezd, ez a szervezet beindulását jelenti, normális(abb) ciklusok stb.
Emiatt viszont a tesztoszteron is hullámzik, így van, amikor magasabb. Ezért lesz megint ronda pattis a bőr.
Amint tovább javul a dolog, a tesztoszteron is be áll a megfelelő szintre, a pattik elmúlnak. "

Lona, szombaton teszt?

Mi van Csipivel?

Kép
mamint

Ja, és életemben nem szedtem duphit, de az erős cicifájás szerintem a baromi magas progitól lehetett!

Kép
mamint

Mamint!
Köszi!Mindjárt megnézem!
Én is erre gondolok, és mivel így még életemben nem fájt, meg amit most Dimet is írt, basszus elkaphattuk volna!Eszemben sem volt, hogy pé...Na sebaj!Nem lehetek telhetetlen! :lol:

Kép
Kép
zazzy

Mamint!Puszi neked!Elkezdtem visszaolvasni, ha nem lennék ilyen fáradt, tuti ottragadok!Nosztalgiázás... :lol:

Kép
Kép
zazzy

Vazzzzzzzzzzzzzzzz, most jut jut eszembe, hogy én 13-án 21. napi vérvételre megyek! :lol: Így se jött volna ki tökéletesen a duphastont nem tudtam rendesen kiszámítani, meg úgy gondoltam, tökmindegy, hogy 21 vagy 23-24 úgysem mutat semmit, mert legjobb esetben 45 napos ciklusom van... De most?Kérjek új időpontot???
Jól kibabrált velem a szervezetem...Eddig tiszta ideg voltam, most meg már röhögök kínomban, férjem itt horkol mellettem, elvagyunk!Na jó mostmár tényleg elteszem magam, csak lecsekkoltam a ciklus.hu-n, hogy akár össze is jöhetett volna, nagyon szorgosan együtt voltunk! :lol: És ekkor jutott eszembe a 21. napi csapolás.... :lol:
JÓÉJT!

Kép
Kép
zazzy

Mamint! :D
Ne kísérts!!
Hétfôn kell tesztelnem. Bár ahogy magamat ismerem nem bírom ki addig.
Cicifeszülés: szerintem több dolog is okozhatja a magas progin kívül a prolaktin is. Érdekes, hogy amióta metet szedek nem feszülnek annyira a ciklus második felében... clostis hónapban meg alig pedig a vvétel szerint jó magas volt a progim. Ebben sem vagyunk egyformák.

Lona
lona1

Hú lányok, nehogy már valami sikerüljön!Képzeljétek, most beszéltem Angélával(MM), hogy eltoljam a 21.napi vérvételt, és nincs egy szál szabad időpont se már júniusra Valicskó doktornőhöz!!! :shock: :shock: :shock: Valamikor július, d emég kérdéses, hogy mikor megy szabira, ezért csak holnap tudom meg, hogy mi a helyzet.Így is azt mondta, hogy jó lenne június eleje(persze, ahogy a 21.cn engedi), az se jött volna össze, de ez így nagyon gáz!Ezennel elszállt az egész június, pedig a nyarat arra akartam szentelni, hogy haladjak valamerre, nincs suli, ráérek dokihoz járni, akár cikluskövetés, minden, erre tessék.Kissé dühös vagyok.Elsősorban persze a szervezetemre...

Nem tudom már ki írta itt a múltkor, hogy nagyon sokat elárul a magyar egészségügy helyzetéről az, hogy már ilyen helyen is ekkora sorok vannak... :shock: de teljesen igaz!

Kép
Kép
zazzy

Zazzy: fel a fejjel, hátha még be tudsz suttyanni vhova!
egyébként, szerintem nem is kell azon csodálkozni, h a magánhelyek televannak. még mindig gyorsabban bejut az ember a magánba, mint a tb-s dokihoz a korházba. ráadásul a lelet is még aznap v nagyon max 2-3 nap alatt megvan. nem úgy a kórházi, amire min 1 , de inkább 2 hetet kell várni. szóval a ,,türelmetlen beteg,, bevállalja, h fizet. és most már egyre több magánhely leszerződik magánpénztárakkal. + a legtöbb tb-s korházi dokinak is kell adni zsebbe pénzt.
a sógornőm a péterfybe járt terhesgondozásra, minden alkalom 10000 volt zsebbe a dokinak + a szülés zsebbe. ehhez képest én magánba járok , ahol 1 alkalom 6000 és szlát kapok, egészségpt-tól visszaigényelhetem. szóval akkor melyik a drágább? ráadásul nem várok órákat, és foglalkoznak is velem. igaz , így néha azt érzem, h feleslegesen fizetem a tb-t rendesen. :roll:
szóval ilyen az egészségügy , ez van! :roll:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Zazzy: Ne keseredj el! Menjetek el nyaralni, élvezzétek egymást felhőtlenül és ne foglalkozzatok nagyon a témával... Lehet csak ennyi kell a sikeretekhez ;)
Tényleg fel a fejjel!!!

Czinki: igazad van :roll: Lassan jobban megéri magánba járni... Egyébként meg az is bosszankodik, aki zsebbe fizet a dokinak, hogy akkor mi a fészkes fenének fizeti a tb-t??? Szóval Te még szerencsés vagy, jobb megoldást találtál, mint a barátnőd ;)

Sajnos itt a topikban mindenki tudna mesélni az itthoni egészségügyről...

Kép

Kép
bettica

Bettica!
Valószínűleg ezt fogjuk tenni, nem is olyan rossz perspektíva! :wink: :lol: Rájöttem én is, hogy görcsölni sokkal rosszabb!Lesz, ami lesz!Ha már így alakult...És most megint rámtört az az érzés, hogy minden valamiért történik, szóval lehet ez sem véletlen.Sőt...Képzeljétek, a most módosult vérvétel időpontjában nekem egy nyaraláson kellett volna lennem, amire apukám akart mindenáron elvinni(Erdély)a férjem viszont nagyon nem akart jönni, de rosszul esett volna neki, ha elmegyek nélküle,igaz nélküle én sem nagyon akartam,de apukám meg szinte követelte, ő imádja, viszonylag sűrűn jár.Szóval valamiképpen mindenki megbántódott volna(vagy a férjem, vagy apu)ezt viszont megértette, hogy első az "unoka", akit mellesleg már nagyon vár, igazi még nincs neki, csak a féltesóimtól.És látom, hogy a férjem szívéről is nagy kő esett le, az enyémről meg pláne, hogy senki nem bántódik meg.Szóval nem véletlenül történt ez így!Jó ezt látni!

Kép
Kép
zazzy

Zazzy, Betticának igaza van! Lehet, hogy pont így kell lennie, nem törődni semmivel, csak magatokkal, és hogy kipihenjétek magatokat! Megsúgom, tengerparton (mármint tengerparti városban, faluban pihenve) sok baba fogant. Egyik ismerősömék is vagy 3 évig próbálkoztak, és végül egy olaszországi nyaralás alkalmával jött össze a baba! :)

És az MM-t se add fel! Nekem is így volt, teljesen kétségbe voltam esve, hogy akkor májusról el kell tolnom júliusra. De sokan/sokszor lemondják. (Van olyan is, hogy le se mondják, és nem mennek el, na az dühítő!!!)

Lona, akkor hétfőn! Nagyon izgulok én is!
Zsizsikkel mi lehet?

Kép
mamint

én valszinű át tudok adni vkinek egy júni 12-i Tűű doki időpontot.
kellene vkinek? nekem nem érdemes most menni asszem. azért a héten még gondolkodom. de ha vkinek kellene szóljon!

Kép

Kép
csillagfény

Vérszívásom 23-án, kontroll július 2. Evvan... Körülményekhez képest jó!

Kép
Kép
zazzy

Mondom én hogy semmi se sikerül! :lol: Megcsináltam szépen úra kikeresgettem ugyanazt a dinnyés vonalzót, erre ezt adta be késznek! :shock: Számítástechnikus lányok!Ez hogy lehet???Szépen végigkattintgattam a vonalzóra, a dinnyére, beírtam mindent, erre ezt dobta ki! :lol: Na mindegy!Legyen így, csak szerencsét hozzon a sors (a számítástechnika)keze! :wink: Ennyi véletlen már tényleg nem történhet!

Kép
Kép
zazzy

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?