Sziasztok!
Jó sokat "termeltetek". Alig győztem visszaolvasni. Sajna ilyen ritkán tudok jönni, Dani fiam minden percben engem akar. Most kezdett nagyon "anyás" lenni. Ha a párom is itthon van végre, akkor meg többnyire megyünk valahova.
Gyermekülés: nekünk egy bababoltos eladó mondta, hogy a használt üléssel vigyázni kell, pont az általatok leírtak miatt és nehogy pont egy sumák eladóval találja szembe magát az ember, aki elhalgatja, ha esetleg koccantak az autóval, így az ülés is sérülhetett.
Így mi ezmiatt úgy döntöttünk, hogy újat veszünk. De abból sem ilyen műanyag vázasat. Valahogy azokat nem találtuk strapabírónak. Aluvázas lett a vége. Már fél évesen meg kellett vennünk neki, mert téli ruciban a hordozóban már egyszerűen korlátozva volt a mozgásban.
4 D UH Danival is voltunk a 24-ik héten. Nagyon nagy élmény volt. Sajna csak egyszer engedhettük meg. Ez valószínű most is így lesz.
Táblázat Jól sikerült!! Így legalább látom, hogy sajna, senki nincs a közelemben. De viszont magamat nem találtam rajta!
Toxoplazmózis Ha valakinek van háziállata, az már több mint valószínű, hogy átesett rajta. Én is úgy tudom, hogy macska WC-t nem szabad tisztogatni. Meg azért a macska se nyalogasson össze-vissza. De úgy tudom, hogy nyers husitól is lehet kapni ilyet. Pl: Én ha fasírtot csináltam, mindig megkóstoltam, hogy kb. milyen. Na ezt megint elfelejthetem. Találomra főzök.
Légzésfigyelő Nekünk, van Daninál. Sőt még mindig alatta is van. Külön szobába alszik, mert ha velünk lenne én biztos nem pihennék. Minden szusszanására felébredek. Hasznosnak találom. Persze mindenki döntsön belátása szerint.
Apa a szülésnél Erőltetni nem szabad. Döntsön úgy ahogy érzi. Erre mondjuk nem lehet felkészülni előre. Esetleg az segít, ha van rá lehetőség, hogy szülőszoba látogatáson vegyetek részt. És talán ha már nem "idegen" neki a hely, bátrabban megy. Persze a mostani nem felé hajló álláspontja is változhat majd, ahogy "kézzelfoghatóbb" lesz neki a baba. Én férjem is parás ilyen téren. Vacilált is egy kicsit, de inkább be akart jönni és nem is bánta meg. Ami "megütötte" a fülét az a gátmetszés hangja, az a mai napig "kísérti". De amúgy minden jól bírt.
Trombibébi én is inkább lányt látok. Nekem a 18 hetes Uh-on tudták megmondani biztosra, hogy fiú és az is lett. A 12 hetes Uh-n egyik gyermekemnél sem bocsájtkoztak még jóslatokba.
Na ennyi lányok! Remélem mindenki jól van és bírjátok ezt a meleget. Én most 3 hósan rosszabbul bírom, mint tavaly a nagy hőséget Júliban 9 hósan.
Üdv.: Gabi