Sziasztok lányok!
Most értünk haza a hétvégézésből, így most van rendesen időm mindenről beszámolni.
Szóval, tényleg nem is gondoltuk volna, hogy baba van a dologban, mert a finn dokinéni eléggé határozottan állította, hogy kétszeres prolactin szinttel nem fogok teherbe esni. Nos akkor még ő sem sejtette, hogy ott a babuci.
Még jó, hogy pont a tüszőrepedés előtt volt hüvelykenet meg méhszájvizsgálat, és nem utána. BRRR, még belegondolni is rossz.
Szóval arra is gondoltam mostanában, hogy nem lehet, hogy a terhességtől ment fel a prolactinom akkor????? Na most már mindegy. Szerencsére. A magyar doki szerint (pont egy főorvoshoz kerültem) csak a teherbeesést nehezíti, ha valaki emellett teherbe tud esni, a baba már lebontja a prolactint, így ilyenkor már nem kell beavatkozni. Baromira örülök
Furcsa, hogy 2 hétig teljesen magam alatt voltam, hogy "meddő" vagyok, és nem is sejtettem, hogy itt van nyuszimanóka a pocakomban.
Jázmin!
Azért voltam a listában, mert amikor meg kellett volna jönnie, pont együtt voltunk a párommal, baromira élveztem, csak elkezdtem vérezni.
A vérzés még aznap este abbamaradt, de mindig volt egy kicsi barnás trutyim.
De még mindig nem gyanakodtam, mivel hét elején vettem Andy tanácsára a fogamzási gondokról szóló könyvet, és abban benne volt, hogy magas prolactin-szint mensikimaradást eredményez, amiből összenövések alakulnak ki a méhben.
Baromira megijedtem.
És akkor halál komolyan egy heti horoszkóp miatt teszteltem. Talán a Nők Lapjában volt, hogy van valami, amit régóta halogatok és fontolgatok, de még nem késő lépni, és minden rendben lesz.
Az igazság az, hogy azért fontolgattam már régóta a tesztelést, mert nekem soha nem maradt ki vérzésem, kivéve egyszer. Talán emlékeztek rá, hogy irtam, hogy tavaly terhes voltam, és ugyanúgy volt 1 napos vérzésem az első mensi idejében. Szóval ezért gyanakodtam. Meg a melleim baromira feszültek, de ezt is a prolactinra fogtam, emiatt hittem azt, hogy majd leszakadnak a melleim. Viszont mostanság megjött már a hányinger is, az érdekes az, hogy nem reggel, hanem főleg este van.
Ennyi a történet. Úgy állok hozzá most, hogy mindennek jól kell alakulnia.
A dokibácsi mindent rendben talált, tehát a barnaság nem okozott semmi gondot, a méret is teljesen stimmel. 6 hete volt az utolsó mensim, a baba meg 5 hetes 5 napos a méretei alapján, viszont megnéztem a naptáramat, és az ovul.-t a 17 napon éreztem, ezért lehet csúszás.
Barbi!
Azért nem merem elmondani a szüleinknek, mert babonás vagyok. A 15-16. hétig nem mondjuk el. Tudod tavaly pokoli volt a 10. héten elveszteni a kicsit és mindenkinek elmondani mi történt, hiszen mindenkinek elújságoltuk, hogy babát várunk. Ki gondolta akkor, hogy valami baj is lehet. Ennyi a történet. Te még ennek ellenére elmondanád?
Mi októberben jönnénk megint haza, addigra már látszódni fog, mi akkor gondoltuk elmondani. Addig marad a sejtelmes sugdolózás a párommal meg a titokban ejtett pocisimizés, puszi.... Így nagyon izgi
Bocs, hogy hosszú voltam, de ilyenkor tudok zavartalanul írni.
Éva!
Ugye mostmár biztos? A halvány csík is csík
Mikor mész UH-ra, akkor teljesen megnyugodnál.
A tesztelőknek egy jó tanács. Igaz, hogy a Clearblue teszt nem olcsó, én 1450Ft-ért vettem itthon, de a legnagyobb érzékenységű, egy perc alatt megvan az eredmény, ami 99%pontosságú és vizeletsugárba kell tartani, nem szükséges felfogni. Ja és a nap bármelyik időszakában elvégezhető, de a legjobb szerintem reggel.
Szóval ezt válasszátok.
Nagyon szurkolok nektek, tényleg én is kezdek hinni benne, hogy a jók elnyerik végül a jutalmukat
Úgy legyen.
Millió puszi mindenkinek, mégegyszer bocs a litániáért.
Zsófi és Nyuszimanó
Ui.: nem tudom, mikor tudok legközelebb jönni, majd igyekszem
Mindent bele, a Július a tietek