Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok.

Anna!

Én is így jártam, ahogy te, csak nekem ez az első babám volt. A 11. héten halt el. Én sajnos nem tudtam ilyen pozitivan állni a dolodhoz mint te, de most, hogy olvastam szavaidat (és pont ma két hete, hogy mütöttek) eröt meritettem belöle.
Köszönöm!!! Jo olvasgatni benneteket, mert mindig találok valami biztatot.

Lotti!

Hol az az aqua-fitness? Én is szivesen kiprobálnám.

Nekünk csak oktober-novemberben lehet akciozni a következö babára, de addig is kérdezném, hogy mi mit jelent a listában. A ciklust felismertem, de mi az a cn?

Köszi, Pucur

Mindenkiért nagyon szoritok!!!!
Pucur

Boglárka: 5 c 39 cn Györ 24 év
Barbi 4c, 36cn, Calgary, 26 év
Ildi: 2c 30 cn Szekszárd 21 év
Monique: 9c/11hó 29 cn Budapest III. 27 év
Éva: 23 c 28 cn Nyíregyháza 26 év
Krita: 5 c 27 cn Nyíregyháza 26 év
Lotti: 6 c 25 cn Budapest 31 év
Kriszti: 10c 24 cn Galgamacsa 29
Jázmin: 4 c 15 cn Pécs 22 év
Andi: 10 c 15 cn Szeged 30 év
Száva: 4 c 12 cn Miskolc 29 év
Zsófi: 4 c 11 cn Lappeenranta-Finnország 26 év
Ancsi: Adács 28 év
Kicsiandi: 5 c 10 cn Budapest 32 év

Szep jo reggelt mindenkinek!

draga Anna!

Koszonom,hogy beneztel hozzank,es nagyon orulok,hogy Optimista-Pista meg mindig el!KépKépKépKivanom neked,hogy a kovetkezo babad mar vegleg veletek maradjon.Barcsak kihasznalna a kis edes ezt az optimalis korulmenyt es befeszkelne magat az oledbe.

Monique!

Biztos,hogy a Maca-tol volt?Nekem nem volt ilyen tapasztalatom,bar en szorulos vagyok alapon.ja es ebben a honapban kb 8-12. napon volt eresem,inkabb ketnaponta akciozzatok az tuti bejon.

Zsofi

Azert mert oszig nem probalkoztok ugye meg jossz ide hozzank?

Lotti!

A te tortenetedrol sajna lemaradtam,de igerem amint lesz pici idom visszaolvasok.Azert minden jot kivanok neked.

Jazmin!

Tuti kovetni fogod,nem kilatastalan a helyzet,drukkolok neked.

Bogi!

En nem mertem folyamatosan a homet de ma reggel kivancsisagbol megtettem.Rekordot dontottem meg soha nem volt a 24. napon 37 fok!!!!!!

Barbi!

Telleg le volt lassulva a topic,de olyan jo,hogy most mindenki belendult.Lehet,hogy valami randa virus van megint,en is 2 hete beteg vagyok,ha nincs komolyabb tuneted akkor lehet akciozni!

Picur!
A cn azt jelenti hanyadik napon tartasz.legyszi vegy peldat Annarol es kezdj bizakodni!

Magamrol annyit reggel homeroztem,37 fok!Meg sohasem volt ilyen hamar ilyen magas.A legfontosabb pedig:Hogy ma meg nem ittam kavet,abszolut nem kivanom pedig koffeinfuggo vagyok.

usssssssz Kriszti
kriszti

Barbi!

A reggeli és a délutáni hõmérséklet között mind peteérés, mind vírus és egyéb betegség nélkül is lehet hasonló nagyságú különbség (gyerekeimbõl ismerve)! Azért a 36.9 nekem nem tûnik egy beteg hõmérsékletnek, még csak nem is hõemelkedés. Egyébként dokik szerint ezek a virusos megfázások, meghûlések nem befolyásolják a teherbeesés esélyeit (már ha az akciókedveden nem rontakanak)
ILdi
Pethes Ildikó (pethesildi

Lanyok!

Megmondanatok milyen ij terhessegitesztrol volt szo par nappal ezelott?Fel oraja bongeszem a regi uziket ede nem talalom!!Segiccsetek!Mar 11-13 nap telt el a peteeres ota,hetvegen tesztelnek ha addig nem jon meg.

Koszi Kriszti
kriszti

Nocki vagyok és csak fel szeretném hívni a figyelmeteket, hogy Mishi csúnyán átvert titeket, ahogy hosszú hónapokig sok mindenkit. Az Indexen a szülés terhesség negatív oldalban olvashatjátok el, töröltette a hozzászólásait, ezért csak a többiek hozzászólásaiból lehet összerakni az eseményeket. Javaslom, hogy az 5347-estől olvassátok, vagy kicsivel előrébbtől. Mivel ilyen szemérmetlenül hazudott, én kérek a nevében elnézést mindenkitől, akit hitegetett. Az Indexen hónapokon át csak az ő életével volt eltelve a topic, ami egy hazugság volt, egy hazudós kiscsaj áldozatai lettünk.
nocki

Lányok,
annyira drágák vagytok, hogy ennyien gratuláltok, pedig mindenkinek megvan a maga problémája és mégis.Köszönöm.Kép

Másik FONTOS:
Pucur nem egyenlö Picurral!!!!!!!! Picur most terhes és nagyon jól van, ö összel vesztette el az elsö babáját, de most minden rendben van.Kép

Anna,
nagyon erös vagy, minden tiszteletem a tiéd. Én is biztos vagyok benne, hogy anyuka leszel, és nem is sokára.Kép

Múltkor jól megijesztettelek titeket az endometriózissal, most megnyugatatásképpen:
[url=www.noklapja.hu/cikk.php?id=" TARGET="_top]az endometriózisról[/url]

Puszi
Jázmin

Nem akar beengedni az oldalra, de talán most:
[url=http://www.noklapja.hu/cikk.php?id=" TARGET="_top]endometriózis[/url]
Jázmin

Nocki!

No Comment!

Mindenkival szeretnem kozolni,hogy egy pillanatra sem ingott meg a bizalmam senki irant.Sajnos ilyenekkel szamolni kell.En tovabbra is mindannyiotokat IMADOM!!!

puszi Kriszti
kriszti

Egy kis pontosítással az új lista:

Monique: 9c/11hó 29 cn Budapest III. 27 év
Ildi: 3 c 1 cn Szekszárd 21 év

Sajnos most én is lekerültem a lista tetejéről Kép

Kriszti!

Nagyon-nagyon drukkolok neked Kép))
Ha eddig nagy kávés voltál, és most nem kívánod a kávét, az már jelent valamit!!! Szorítok!

Zsófi!
Sokan vagyunk már a júliusi csapatban, de azért van még hely Kép Szeretettel várunk téged is Kép

Ildi
másikildikó

Ildi!

Bocsass meg,nem vettem az adast,hiszen megirtad,hogy sajna megjott.
Valoban jo jel a kave!csak az a baj,hogy mar mensi elott is volt mar ilyen tunetem.De most valami azt sugja,hogy mar keszulodik a kiteso!!!KépKépKép

Oriasi cuppantas mindenkinek

Kriszti
kriszti

Sziasztok!

Kriszti!
A nöi megérzések nagyon jók szoktak lenni! Kép
Apa még mindig nem sejt semmit a nagy haditervröl?

Éva!
Talán csak nem Nyíregyházán jár a gólya?
Zavard gyorsan hozzám is! Kép
Teszt???

Boglárka!
Szorítok neked nagyon! Sajnos egy cipöben táncolunk. (pco) Kép

Velem most a helyzet valtozatlan. Faj a hasam tegnap ota, ugy erzem, barmely percben jöhet az égi "áldas". A kedvem nem a legjobb. A ciklus elsö napján kell mennem dokihoz, s azon izgulok, hogy ez nehogy hétvégére essen. Meghogy barnas izéke most elkerüljön.

Rita
Krita

Szia Rita!

sajna apa rajott miben turpiskodom,de ennyi ev utan nem igazan lehet titokban tartani semmit.Figyi ne szomorkoggy mert ha megjon akkor egy ujabb lehetoseg elott vagytok.Kossz,hogy gondolsz ram,igazan ram fer.

Eva!

jelentkezz mar!!!!!!!!

pussssz Kriszti
kriszti

Sziasztok!

Alig 10 perce beszéltem Évával. Reggel csinált egy tesztet, amin megjelent egy nagyon halványka második csík is KépKépKépKépKépKép Még nem akar hinni benne, mi van, ha tévedés. Én bíztattam, hogy nem tévedés, csak vigyázzon nagyon magára.
Tegnap nem írtam le nektek. Múlt héten csináltatott egy vérvizsgálatot, amiben a hormonjait nézette meg, és kérte, hogy nézzenek terhességet is. Az eredményben mutattak ki HCG hormont is, de nem azt írták, hogy poz. v. neg., hanem értéket. Én már akkor bíztattam, hogy biztos van valami Kép Most a boldogság és a félelem érzései váltogatják egymást nála.
Hétfön még jön dolgozni, utána szabadságon lesz. Azt mondja, hétföre már biztos lesz net, és akkor jön hozzátok. És hét elején csinál egy újabb tesztet, hogy biztosabb lehessen a dolgában.
Mindenkit puszil.
És szorítsatok neki, ne csak tévhit legyen. (biztos nem az)

Sziasztok!
BGabi
BGabi (bgabi)

NNa lanyok'

Ehez mit szoltok?Fantasztikus!Millio puszit kuldok Evanak!!!!!KépKép

Hetvegen en is tesztelek!KépKép

Andikam!

Meg vagy meg?

pusssssz Kriszti

Kriszti
kriszti

Éva!
Szuper! Kép Kép Kép
Nagyon várunk a beszámolóval!
BGabi, köszi szépen az infókat!

Rita
Krita

Éva! Nagyon örülök és vigyázz magadra!
Úgy tűnik, mintha beindult volna valami...
Száva

BGabi!

Hát én szóhoz se tudok jutni.Ez a legjobb hír a mai napon.Én is terhes akarok lenni!!!
Mondd meg Évának, hogy nagyon-nagyon szorítunk neki és várjuk az újabb teszt eredményét.
Csak jó hírekkel jöjjön!Kép

Kriszti!

Meg vagyok, de ha ez a meló lemegy jobban rá fogok érni.
Ez nagyon jó, hogy így állsz a dolgokhoz. Szereintem is lesz ott tesó nemsokára!KépKép
Remélem apa nem lesz fáradt ma!

Puszi

Andi
Andy

Andy!

Apa barmilyen faradt lesz,dobd be magad es tekerd el a fejet!

Evanak drukk-drukk

Holnap jovok

Puszi Kriszti
kriszti

Sziasztok!
Bár én már Az elsõ napok, hetek… topicba tartozok, mert február 3.-án megszületett Jázmin nevû kislányom, de most kíváncsiságból végigolvastalak benneteket és így utólag nagyon sajnálom hogy annak idején mikor én is hasonló cipõben jártam mint Ti, nem volt még a Babanet. Olyan aranyosak vagytok, hogy így segítitek egymást és szurkoltok a másiknak! Szívbõl kívánok mindegyikõtöknek sok-sok gyönyörû egészséges babaucit Kép Kép !!!!
Bocs, hogy idetolakodtam e levél erejéig!
Sziasztok!
Jázminmama
Andy! Én is szegedi vagyok, megkérdezhetem, hogy neked ki az orvosod?
jázminmama (j&aacu

Sziasztok!
Módosítanom kell a listát:

Ildi: 3 c 1 cn Szekszárd 21 év
Monique: 10c/12hó 1 cn Budapest III. 27 év

Hát, ez van. Meglepo módon most nem vagyok nagyon elkeseredve. Ebben a hónapban nem szedtem Clostyt, elmúlt a cisztám, és a felétol szedtem a Macát. Nem szokott ilyen 28 napos mintaciklusom lenni, remélem, ez már a Maca Vibe hatásának a kezdete... Én nem mérem a homet, ebben az ügyben nem tudok segíteni.

Andi!
Mi márciusban házasodtunk össze, de egy baleset miatt kellett aug-ra halasztani a babaterveket, azért is tunik ennyire soknak ez a várakozás.
De már ma megnéztem, hogy ha most... akkor április 4-én születne...

Éva! Kép Küldök egy képzeletbeli pocisimit!

M.
Monique

Sziasztok!

Évának elöször is, még halkan, nehogy elkiabáljam , de öszintén nagyon szoritok, és remélem a hétföi tesztjén már kiugrik az a második csikocska!!Kép Lányok, ez igy olyan jó, mint a mesében, a jo végén mindig elnyeri jutalmát, nem????
(Én is nagyon-nagyon jo vagyok, jöhetne már az a jutalom nekem isKép)
Tudom, Pethes Ildi, hogy a 36,9 nem klinikai eset, nem is azért irtam, csak egyszerüen éreztem, ahogy melegszek befelé, tüzelt az arcom is. Utána ez a melegségem elmult, de egész este maradt a 36,9. Ezek után vártam a reggeli értéket, 36,4, szoval az én höm magasrol le van ejtve...
Maradok a lista tetején, várakozok, egyszer majd csak jön, aminek jönnie kell!!
Sziasztok, és elöre a kitapostott uton!!!!
Barbi
Barbi

Sziasztok Lányok!

Ma kb. csak 11 óráig vagyok. Képzeljétek a hõmérsékletem nem akar felmenni, már 3 napja 36,6. Én nem értem a Clostitól mindig felment. Ha nem megy fel akkor nincs peteérés?

Jázminmama!

Jaj de örülök, hogy te is szegedi vagy!
Megadom az e-mail címem és megbeszélhetjük ha gondolod. Az orvosom Dr. Mészáros Gyula a klinikán van.
Neked ki az orvosod?

e-mail:andim@server.hansagi-szeged.sulinet.hu

Monique!
Ha ebben a hónapban nem leszek babás akkor a jövõ hónapban én is elkezdem a MACA-t. Most még várok.
Te méred a hõdet?

Kriszti!
Tegnap küldtem emilt válaszolj!

Puszi

Andi
Andy

szijjasztok!

Jazminmama!

Nagyon kedves toled,gratulalok a kismanohoz.

Monique!
Ez az,csak pozitivan!Van meg hely a juliusi turnusban!KépKépKép

Andi!

Jo szorakozast!Valaszoltam az emilre.Hetvegen sms-ezek,OK?Ugy volt ekson???????

Boglárka: 5 c 40 cn Györ 24 év
Barbi 4c, 37cn, Calgary, 26 év
Éva: 23 c 29 cn Nyíregyháza 26 év
Krita: 5 c 28 cn Nyíregyháza 26 év
Lotti: 6 c 26 cn Budapest 31 év
Kriszti: 10c 25 cn Galgamacsa 29
Jázmin: 4 c 16 cn Pécs 22 év
Andi: 10 c 16 cn Szeged 30 év
Száva: 4 c 14 cn Miskolc 29 év
Zsófi: 4 c 12 cn Lappeenranta-Finnország 26 év
Kicsiandi: 5 c 11 cn Budapest 32 év
Ildi: 3 c 2 cn Szekszárd 21 év
Monique: 10c/12hó 1 cn Budapest III. 27 év

Az en hom meg mindig magas,37 fok.Inkabb hetfo reggel tesztelek,bar az is korai lesz meg!

Cuppppp Kriszti
kriszti

Kriszti!

Az emil nem ért még ide!!

Pussz

Andi
Andy

Éva!
Emlékszel még mit írtam neked? Hogy koraterhességben a kismamák úgy érezhetik, mintha bármelyik pillanatban megjöhetne. Látod, úgy néz ki igazam lett, és mégiscsak a babuci miatt fájt a hasad.
Nagyon-nagyon drukkolok neked! KépKépKépKép

Pusssz
Ildi
másikildikó

Lanyok!

nagyon nyamvadt ma a topic'Kenytelen leszek magammal beszelgetni.
Lanyok!Ti hisztek az almaitokban?En mar kezdek.Mindig szkeptukus voltam.
Eddig akarhanyszor kesett a mensim mielott teszteletem azon az ejjelen megalmodtam,hogy negativ,persze tudatosan biztos voltam benne,hogy most osszejott de nem lettem terhes.Ez kb.7-8 ciklusnal volt igy.Tegnap este ismet azzal a gondolattal aludtam el,hogy mingya tesztelek.Azt almodtam,hogy pozitiv de nagyon nehezen vettuk eszre a ferjemmel,mert elszakadt a tesztcsik vagy valami tortent vele erre pontosan nem emlexem,de pozitiv volt egyertelmuen.Reggel en hulye teszteltem,nana,hogy negativ/25.nap/lett,picit letortem ugyan de nem borultam ugy ki mint eddig barmikor.A ket gyerkoc nemet is megalmodtam,pedig a fiamra az elso uh-on aszontak lany,de en elotte par nappal almomban fiut lattam.Kosz,hogy `megolvastok`!!

Mindenkinek puszi Kriszti
kriszti

Sziasztok lányok!

Hát képzeljétek mi történt velünk.
Reggel csináltam egy Clearblue tesztet, mert elég furcsán érzem magam. Határozott két csík lettKépKépKépKép
Most jöttünk vissza a párommal a nőgyógyásztól, és kisbabát várunkKépKépKép
Nyuszimanóka 5 hetes és 5 naposKépKépKépKépKépKép Minden rendben, szabályos peteszákban, szabályos méhüregben és nyálkahártyában van. Képzeljétek kaptunk róla képet isKépKépKépAmit a férjem egyből lenyúlt és a pénztárcájában őrzi meg nézegeti azóta isKépKép

El se tudjuk hinni, mert ugye nem számítottunk rá. A párom is velem volt, ott bőgtünk, mikor megláttuk a manókánkat.
Kaptam Duphastont, a 16. hétig kell szednem a sárgatesthormon hiány miatt, prolactinomat lebontotta a babaKép Ilyen is vanKép.

Itt remeg a kezem, meg sírok örömömben. Csak ti tudjátok rajtunk kivül, a családot majd csak később avatjuk be babonából.

Szurkoljatok, hogy minden rendben legyen továbbra is.

Mindenkinek szurkolok, és persze hogy jelentkezem még.

Évának millió gratulaKép Nagyon sok boldogságot és örömteljes várandósságot kivánok.

Pusszantás egy nagyon boldog Zsófi és a nyuszimanókájaKép
Zsó-fi

Igazán nagyom örülünk! Én mondtam tegnap, hogy memozdult valami!
Vigyázzatok rá és mindent bele a többieknek is!! Remélem egyre kevesbben leszünk a listán!
Javítsatok már át 13. napra. Most kéne eksön otthon, de az elmúlt hét nap alatt hiába volt ügyes a párom, ma el kellett utaznia és csak vasárnap jön haza. Úgyhogy ez a hónap nekem kimarad valószínűleg...
Száva

Zsófi!

Nagyon gratulálok nektek! Ez aztán a nagyszerű hír! Kép Kép Kép
És ez azt jelenti, hogy a múltkor nem is jött meg igazán?
Annyira örülök!!! Kép
Vigyázzatok magatokra nagyon! Kép

Rita
Krita

Zsófi!
Szivből gratulálok! Annyira, de annyira örülök!!! Kép Kép Kép Nagyon vigyázz magadra!
Éva!
Érted is nagyon izgulok! Majd kiugrott a szivem a helyéről amikor olvastam, hogy van egy halvány csikod! Ezek szerint még nekem is van remény ennyi év után? Kép
Mindenkit puszilok, innen a partvonalról, Szonja
Szonja

Zsofi!
Ez oriasi!Gratulalok nektek a picurihoz.Vigyazz nagyon magatokra es sok boldogsagot kivanok nektek!KépKépKépKépUgy orulok!!!!

pussszi Kriszti
kriszti

Száva: 4 c 13 cn Miskolc 29 év
Zsófi: 4 c 12 cn Lappeenranta-Finnország 26 év
Monique: 10c/12hó 2 cn Budapest III. 27 év

Száva, kijavítottalak. Magamat is, mert ez már a 2 cn.
Andi! Én nem mérem a homet. Nem nézik UH-val a peteérésed? Az a biztos.
Zsófi! Sok szeretettel gratulálok nektek! Vigyázz nagyon magatokra. Kép Kép Kép

M.
Monique

Zsófi!

Nagyon örülök, gratulálok!!! Várunk a frissmama topicban!
Jó egészséget, vigyázz magadra!

Mamacica
Mamacica

Zsófi!

Nagy-nagy gratula!!!!!

Éva! Remélem te is hamarosan megerõsíted a rólad felreppent elõzetes híreket, és akkor neked is ezt írom, most meg azt, hogy szorítok, hogy a hétfõi teszted olyan legyen, mint most a ZSófié!

Ildi
Pethes Ildikó (pethesildi

Éva,
nagggyon szurkolok neked!!!!

Zsófi,
ez hihetetlen!!KépNagyon örülök nektek!Kép A listában miért a 12 napon szerepeltél? Volt menzid?

Száva: 4 c 13 cn Miskolc 29 év
Monique: 10c/12hó 2 cn Budapest III. 27 év
Jázmin

Jazmin!

Azert mert picit verzett a rendes idoben es azt gondolta mensi volt.De szerencsere ott a babuci a pocijaban.Csak azert valaszoltam en,hatha nem jon ma mar Zsofi!Mi ujsag nalad?

pussssz Kriszti
kriszti

Zsófi!

GRATULÁLOK!!!!
Ez csodálatos! KépKépKépKépKépKép
Nagyon-nagyon jó babavárást kívánok neked!!

Pussssz
Ildi
másikildikó

Kriszti!

Nekem is voltak hasonló álmaim.
Egyik éjjel azt álmodtam, hogy terhes vagyok, egy csomó ismerősnek elmondtam már, és szinte mindenki veszekedett velem, hogy minek nekem gyerek, jól meggondoltam-e stb. (Szép kis álom, mi?)
Aztán másnap éjjel (1-2 nappal a mostani menzi előtt) azt álmodtam, hogy csináltam egy tesztet, ami pozitív lett, és a második csík, ami a terhességet jelenti hatalmas nagy volt és villogott.
Érdekes dolgok ezek, szívesen elmennék egyszer egy álomfejtőhöz.

Ildi
másikildikó

Ildi!

szerintem nem feltetlenul tortenik meg amit almodunk,vagy nam akkor lehet,hogy kesobb talan honapok mulva.Te felsz attol,hogy felelossegre fognak vonni?
Mikor eldontom,hogy holnap tesztelek akkor mindig almodom rola.
Nalam ismet jelentkeztek a mensis tunetek,tejjesen ossze vagyok zavarodvaKépKépKépKépKépKépKépKép
Meg jo,hogy TI vagytok nekem.KépKépKépKép

Cupppppppp Kriszti
kriszti

Mindenkinek nagyon jo hetveget,a kozepidosoknek hajra!!A tesztelokre nagyon gondolok a hetvegen.KépKépKépKépKép

Puszi Kriszti
kriszti

Andy!
Nekem is a Mészáros a dokim Kép Kép!! Nála is szültem a klinikán. Majd megy az e-mail Kép!
Jázminmama
jázminmama (j&aacu

Sziasztok!

Egy kicsit nyaraltam, de ismét vagyok. Gratula Zsófinak, és Évinek is szurkolok:-)))
A jövő hét elején akciózás lesz nálunk is.
Bár én mostanában nagyon nyugodt lettem ez ügyben. Ha jönni akar, amajd csak jön a picurka. Végül is semmiről sem csúsztunk le.
A pozitív energiáimat küldöm nektek is. Sokatoknak sokkal nagyobb szüksége van rá mint nekem.
Ráadásul pontosan átérzem a gondjaitokat, érzéseiteket. Ugyanezeket én is átéltem az első baba előtt.

Kicsiandi
Kicsiandi

Zsófi!

Ha olvastad, amit írtam neked pár nappal ezelőtt:
Ugye megmondtam? Nme kell izgulni!

Nagyon gratulálok!KépKép
Rita
ritasol

Sziasztok!
A Lányok-lányok, a lányok angyalok...Képvalamiért ez jutott eszembe, ugy örülök a jo hireknek!
Gratulálok Zsofi, akkor nektem nem is sikerülhetett volna jobban ez az utazás!Kép Tényleg, milyen volt otthon megtudni a nagy hirt??? Szerintem nem kellene a család elött sem eltitkolni, hamár egyszer otthon vagytok!?
Ez persze csak az én véleményem, mert én kb 1-2 év mulva fogom öket látni ujbol, igy aztán magambol indultam ki, ezért bocsi.
Éva miatt még mindig tükön ül a topic, öszintén szurkolok a csikjainak, na és a munkahelyi intenetnek legalább annyira, hogy hétfön tudjon beszámolot tartani nekünk!
Nálam semmi,majd szolok ha lesz valami változás...
Barbi
Barbi

Sziasztok lányok!
A magam részéről is csak megerősíteni tudom a hírt, miszerint a terhesség elején hasonló érzése van az ember lányának, mintha meg akarna jönni, sőt, néha pár hétik eltart a jelenség. Én eddig kétszer voltam terhes, mind kétszer ugyanúgy zajlott a dolog. (Sajnos, szülni még egyszer sem volt szerencsém: 1 vetélés, 1 méhenkívüli eddig a mérleg :-( ) A második terhességem előtt clostylbegitet szedtem és a ciklus második felében mindig olyan tüneteim voltak, mintha terhes lennék (hányinger, mellérzékenység, -feszülés, stb)
A különbség a menstruáció előtti, illetve a terhességi hasfájogatás között: ha lefekszel és felpócolod a lában, elvileg elmúlik (mivel ilyenkor leginkább a méh vérellátásának zavaráról van szó) Ezentúl tudom javasolni a magnéziumot, ez a terhesség elején jó hatással van a méhösszehúzódáskora, és nem árt a babának.
Egyébként nem akarlak benneteket elkeseríteni, de azok közül a nők közül,akiknek a menstuáció elött két csíkja van, jó része nem szül. (Ezeket hívják szubklinikai terhességnek) Ezért nem érdemes túl korán tesztelni, mert nagyon pofára lehet esni. Az orvosom szerint a várt menstruáció napjától 10 nap múlva érdemes próbálkozni. Persze a mi helyzetünkben ehhez senkinek sincs idege. De az sem tesz jót a lelkiállapotnak, ha a túl korai teszt miatt lesz negatív. A második terhességemkor én a fogantatástól számított 12. napon teszteltem először, olyan teszttel, ami elvileg 10 napos terhességet kimutat. Eredmény: negativ (két tesztel is!), aztán másodszorra a 35. napon teszteltem (az utolsó mentruációtól számítva)olyan tesztel, ami szintén igen korai terhességet kimutat, ráadásul nemcsak reggeli vizeletből (én azzal csináltam) és csak 10 perc múlva (3 perces teszt) jelent meg rajta egy elképesztően halvány csík, amit nem is értelmeztem volna pozitivnak, ha az előző terhességemkor nem ugyanaz lett volna a helyzet. Na ennyit a drága tesztekről!
Én a magam részéről nagyon ambivalensen állok a dologhoz. MInden ciklus elején elhatározom, hogy nem fogok teszetlni, csak ha már legalább egy hét eltelt, aztán meg a végefelé rohanok a patikába.
A kismamáknak gratulálok, és boldog problémamentes terhességet kívánok. A próbálkozóknak pedig szorítok innen a partvonalról.
Sziasztok: Lola
Lola

Sziasztok!

Zsófi!
Nagyon gratulálok a kisbabához , vigyázzatok magatokra. Lenne egy kérdésem , nem is volt hányingered vagy mellfeszülésed esetleg valami más?

Lola!
Nagyon sajnálom ami veled történt. A terhességi tesztben én sem nagyon hiszek , májusban elmaradt a mensim és tesztet csináltunk nagyon halvány volt a második csik , rá 3 napjára negatív lett.Utólag kiderült volt terhesség de felszívódót. Most ismét csináltam tesztet megint negatív , de jelek vannak de azt mondtam csak akkor hiszem el ha láttom az uh.-án
erre még 2 hetet kell várnom.A vetélésed után volt nőgyógyászati mütéted?

Amúgy semmi változás csak várakozás!
Boglárka
Boglárka

Sziasztok lányok!

Frissítem listát:

Boglárka: 5 c 42 cn Györ 24 év
Barbi 4c, 39 cn, Calgary, 26 év
Éva: 23 c 31 cn Nyíregyháza 26 év
Krita: 5 c 30 cn Nyíregyháza 26 év
Kriszti: 10c 27 cn Galgamacsa 29
Jázmin: 4 c 18 cn Pécs 22 év
Andi: 10 c 18 cn Szeged 30 év
Száva: 4 c 15 cn Miskolc 29 év
Kicsiandi: 5 c 13 cn Budapest 32 év
Ildi: 3 c 4 cn Szekszárd 21 év
Monique: 10c/12hó 4 cn Budapest III. 27 év
Lotti: 7 c 1 cn Budapest 31 év

Zsófinak és Évának nagy-nagy gratula!!!!
Mindketten megérdemlik "munkájuk" gyümölcsét!

Valaki kérdezte (bocsánat már nem emlékszem ki) hol az aqua-fittnes. Sok helyen van, én az Aquincum hotelba járok. Tisztaság van és nincs tömeg.

Puszi mindenkinek:

Lotti
Lotti

Sziasztok lányok!
Most értünk haza a hétvégézésből, így most van rendesen időm mindenről beszámolni.

Szóval, tényleg nem is gondoltuk volna, hogy baba van a dologban, mert a finn dokinéni eléggé határozottan állította, hogy kétszeres prolactin szinttel nem fogok teherbe esni. Nos akkor még ő sem sejtette, hogy ott a babuci.
Még jó, hogy pont a tüszőrepedés előtt volt hüvelykenet meg méhszájvizsgálat, és nem utána. BRRR, még belegondolni is rossz.

Szóval arra is gondoltam mostanában, hogy nem lehet, hogy a terhességtől ment fel a prolactinom akkor????? Na most már mindegy. Szerencsére. A magyar doki szerint (pont egy főorvoshoz kerültem) csak a teherbeesést nehezíti, ha valaki emellett teherbe tud esni, a baba már lebontja a prolactint, így ilyenkor már nem kell beavatkozni. Baromira örülökKép

Furcsa, hogy 2 hétig teljesen magam alatt voltam, hogy "meddő" vagyok, és nem is sejtettem, hogy itt van nyuszimanóka a pocakomban.Kép

Jázmin!
Azért voltam a listában, mert amikor meg kellett volna jönnie, pont együtt voltunk a párommal, baromira élveztem, csak elkezdtem vérezni.
A vérzés még aznap este abbamaradt, de mindig volt egy kicsi barnás trutyim.

De még mindig nem gyanakodtam, mivel hét elején vettem Andy tanácsára a fogamzási gondokról szóló könyvet, és abban benne volt, hogy magas prolactin-szint mensikimaradást eredményez, amiből összenövések alakulnak ki a méhben.
Baromira megijedtem.

És akkor halál komolyan egy heti horoszkóp miatt teszteltem. Talán a Nők Lapjában volt, hogy van valami, amit régóta halogatok és fontolgatok, de még nem késő lépni, és minden rendben lesz.

Az igazság az, hogy azért fontolgattam már régóta a tesztelést, mert nekem soha nem maradt ki vérzésem, kivéve egyszer. Talán emlékeztek rá, hogy irtam, hogy tavaly terhes voltam, és ugyanúgy volt 1 napos vérzésem az első mensi idejében. Szóval ezért gyanakodtam. Meg a melleim baromira feszültek, de ezt is a prolactinra fogtam, emiatt hittem azt, hogy majd leszakadnak a melleim. Viszont mostanság megjött már a hányinger is, az érdekes az, hogy nem reggel, hanem főleg este van.

Ennyi a történet. Úgy állok hozzá most, hogy mindennek jól kell alakulnia.KépKépKépKépKép

A dokibácsi mindent rendben talált, tehát a barnaság nem okozott semmi gondot, a méret is teljesen stimmel. 6 hete volt az utolsó mensim, a baba meg 5 hetes 5 napos a méretei alapján, viszont megnéztem a naptáramat, és az ovul.-t a 17 napon éreztem, ezért lehet csúszás.

Barbi!
Azért nem merem elmondani a szüleinknek, mert babonás vagyok. A 15-16. hétig nem mondjuk el. Tudod tavaly pokoli volt a 10. héten elveszteni a kicsit és mindenkinek elmondani mi történt, hiszen mindenkinek elújságoltuk, hogy babát várunk. Ki gondolta akkor, hogy valami baj is lehet. Ennyi a történet. Te még ennek ellenére elmondanád?

Mi októberben jönnénk megint haza, addigra már látszódni fog, mi akkor gondoltuk elmondani. Addig marad a sejtelmes sugdolózás a párommal meg a titokban ejtett pocisimizés, puszi.... Így nagyon izgiKép

Bocs, hogy hosszú voltam, de ilyenkor tudok zavartalanul írni.

Éva!
Ugye mostmár biztos? A halvány csík is csíkKép Mikor mész UH-ra, akkor teljesen megnyugodnál.

A tesztelőknek egy jó tanács. Igaz, hogy a Clearblue teszt nem olcsó, én 1450Ft-ért vettem itthon, de a legnagyobb érzékenységű, egy perc alatt megvan az eredmény, ami 99%pontosságú és vizeletsugárba kell tartani, nem szükséges felfogni. Ja és a nap bármelyik időszakában elvégezhető, de a legjobb szerintem reggel.
Szóval ezt válasszátok.

Nagyon szurkolok nektek, tényleg én is kezdek hinni benne, hogy a jók elnyerik végül a jutalmukatKép Úgy legyen.

Millió puszi mindenkinek, mégegyszer bocs a litániáért.
Zsófi és NyuszimanóKép

Ui.: nem tudom, mikor tudok legközelebb jönni, majd igyekszemKép Mindent bele, a Július a tietekKép
Zsó-fi

Drága Lányok!

Most jutottam el a múlt heti írások
elvolvasása végéhez.
Látom, hogy Zsófinak sikerült a baba, nagyon
gratulálok nekik és sok boldogságot kívánok.
Csak most tudtam jönni, mert nálunk hónap végén
mindig be van sz..va az internet.
Köszönöm Bánhidi Gabinak, hogy informált benne-
teket.
A helyzet a következõ.
Kedden kellett volna megjönnie, de semmi.
Gabi hatására csütörtökön reggel csináltam
egy tesztet, amin halvány második csík volt.
A hõm is nem lefelé,hanem felfelé ment szépen.
Tegnap, azaz vasárnap reggel viszont leesett
a hõm 36.5-re. Azonnal megcsináltam a második
tesztet, amin egy az elõzõnél erõsebb második
csík volt. Megnyugtattam magam, hogy nincs ott
semmi baj, hisz pozitív a teszt.
De délután elkedett folyni a barnás vacak,
aztán borzasztóan begörcsöltem és este 8-kor
már ömlött a vér. Az éjszaka alig aludtam, mert
annyira görcsöltem. Most jöttem dolgozni és
már megyek is át a nõgyógy.-ra, hogy mit
mond az orvos erre.
Úgy, hogy ha terhes voltam akkor most
MEGHALT A KISBABÁM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha tudok még visszajövök.
Egyébként holnaptól két hétig szabadságon leszek.
Majd 16.-án jövök újra.

Mindenkinek sokkal nagyobb sikereket kívánok,
mint az enyém volt és azt is kívánom, hogy soha
ne éljétek át azt, amit most én.

Puszi mindenkinek és köszönöm a szorítást.

Éva
Éva

Éva!

Annyira sajnálom...Kép
Tudom, ilyenkor felesleges bármit is mondani, mert egy kívülálló ezt a fájdalmat úgyse értehti meg.
Próbálj arra gondolni, hogy most kiderült az, hogy nem reménytelen a dolog, hiszen az átjárhatóság után rögtön sikerült, csak a beágyazódásnál lehetett valamilyen gond.
Kíváncsi vagyok, mit mond az orvosod.
Próbálj kikapcsolódni a szabadság alatt. Már amennyire ez most lehetséges...

Én holnapra nem várom a mensit, a hasam szerda óta görcsöl, mintha meg akarna jönni. A barnás izéke is távol tartotta magát - ma reggelig. Kép
Pedig már kezdtem reménykedni. Kép
Most nekem is elég bili füle hangulatom van. Az egyetlen pozitívum, hogy 10-én utazunk nyaralni. Próbálok most csak erre gondolni...

Rita
Krita

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?