Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Andy: Ne keseredj el, ma biztos megmondja az orvosod mitévő legyél. Remélhetőleg hamar kapsz valamilyen dilibogyót ami, peteéréseden segít.
A tesódék, lehet rosszul időzítettek, de meglásd, nem olyan könnyű teherbe esni.
Fel a fejjel! Én drukkolok, és még sokan mások melletted vannak.

Pénteken megyek megint uh-ra, reméljük más orvos lesz az uh-ban. Szeretném már én is látni, nem csak képen. A szivecskéjét a kezeit, lábait. A virusos köhögésem kezd már alább hagyni, 2 napja átalszom az éjszakát. Szeretném, ha a babámra nem hat kis semmilyen formában.

Agmano: A pénz nagy Úr, sajnos nekem sincs hova visszamennem dolgozni, ezért vállaltuk be a másodikat. Hogy utána mi lesz , fogalmam sincs.

Gyurmi: Vannak előérzeteid? Én a fiúban gondolkozok, de ha szóba kerül , kapásból kislánynak hívom. Lehet az elsőszülöttem miatt!? Talán majd a 18 hetes uh-n megtudok valami biztosabbat.

Akíra: Tudod már a babusod nemét, mozog már?

Naysa
naysa

Sziasztok!
Nem nagyon tudtam mostanában jönni, mert nem vagyok valami fényesen. Amíg a kisfiammal voltam várandós semmilyen rosszullétem nem volt, nem voltam émelygős, nem hánytam, sőt még kívánós sem voltam. Na most bepótolok mindent. Állandóan hányingerem van mindentől, útálok főzni, mosogatni, pelust cserélni, mindentől rosszul vagyok, aminek szaga van. Mondjuk kívánós most sem vagyok, sőt örülök, ha valamit jóizűen megeszek, mert az evés sem megy mostanában, valahogy nem ízlik semmi. Édes teher ez, de elmúlhatna már lassan! :D Megkaptam a kiskönyvemet, a héten megyek vérvételre, dokihoz meg júni.2-án, a 12.hetes szűrésre. Valahogy olyan más ez a terhesség. Amikor a kisfiamat vártam valósággal repkedtem a föld felett és kiírtam volna a homlokomra, hogy babát várok, most meg inkább el sem mondanám senkinek. Lehet, hogy ha elmúlik ez a "nyűgös" időszak, akkor már más lesz. Meg az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy míg az emberlánya az elsőt várja sok mindenre van ideje, olvasni, pihenni, de a másodiknál már zűrösebb az élet, mert egy kétéves le tudja foglalni az embert...

Andy!
Ne törődj a tesódékkal, az, hogy 3 napja nem védekeznek, az még nem jelent semmit, ki tudja, hogy nekik is mikor fog összejönni a második. Az járjon a fejedbe, hogy te nem a második gyerekre hajtasz, hanem egy egészséges kislányra. Ki tudja, ha nem a lány lenne szem előtt és nem a pé.előtt lettetek volna együtt, lehet, hogy már lenne egy kisfiú a pocidban. De te mondtad, hogy pár hónap már nem a világ egy kislány érdekében! Fel a fejjel, nemsokára biztos jönni fog.

Mindenkinek minden jót kívánok!

Kép
Kép
gyurmi

Gyurmi, a második terhességem pont ilyen mint neked most. A Kislányommal, semmi bajom nem volt.
Még 2 hét és lassan elmúlnak.
Már eszegetek húst, ami nagy szó és talán megáll a fogyásom is. Kb. 2 napja tudok vizen kívül mást is fogyasztani. Pl: szörp, cola. Az utobbit kívántam , de a savam nem kultiválta.
Kerek 5 kg. -ot fogytam.
naysa

Sziasztok!

Lányok! Nagyon rendesek vagytok!! Köszönöm szépen a bíztató szavakat!
Ma voltama dokimnál, megnézett Uh-al (nincs baba), megnézte az eredményeimet és azt mondta nincs nagy gáz! Kaptam egy peteéréssegítő bogyót (Clostilbegyt-et), amiből 3 havi adagot írt fel, hogy ha nem jönne össze addig baba, akkor a kezelés 3 cikluson át tart majd a mensi utáni 2. napon kell elkezdenem szedni 5 napig 2x1-et. Azt mondta, hogy akinél nincs nagy gáz (márpedig nálam nincs), ott azért a 3 hónap alatt össze szokott jönni a baba. A mensim még nem jött meg, de már fájdogál a hasam, és a cickóim is fájnak 3 napja, aztán ha megjön.... GO!!!
Már teljesen megnyugodtam, mert tudom, ez segíteni fog és jöhet majd tesóka. Komolyan, hülyén hangzik, de úgy érzem, mintha ettől a gyógyszertől most meváltozna a világ és minden OK lesz majd. Ebben van minden bizodalmam.

Na most futok is, mert elég késő van, csak gondoltam gyorsan helyzetjelentek!
Legyetek jók! Majd még jövök!
Pusszantás!
Andy

Kép
oriandy

Andy!

Látod, nincs nagy baj a doki szerint sem. Örülök, hogy megnyugtatott. Ha jól emlékszem Dani is így jött össze, nem? Mármint a Closti után. Úgyhogy mindent bele, fő az optimizmus!!

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Szerencse!
Nem, Dani elött szerencsére nem kellett semmit sem szednem! Viszon volt egy vérrel teli cisztám és aaz műtöttek, majd 1 hónap pihi, aztán a 2.-ban már ott is volt a pocilakóm!
Reméljük, ez most majd tényleg segít!!! :wink:

Andy

Kép
oriandy

Andy, ez biztosan fog segíteni. Márcsak azért is, mert ha így megnyugodtál, és ennyire bízol a sikerben, akkor TUTI, hogy nem is marad el. (mármint a siker :lol: ) Úgyhogy ez egy jó hír!!!!!! Minden oké lesz, meglátod!
mókusmama1

Szorítok, hogy minden rendben legyen és hamar beköltözzön a pocakodba a baba.
Örülök , hogy megnyugodtál.

Mókusmama: Veled mi a helyzet? Elkezdtél már tesztelni? Ha jól emlékszem 16-ikát irtál.

Nálam minden rendben, elmúlóban vannak a rosszullétek.

Naysa
naysa

Andy!
Nálunk is a második Closty-s hónapban jött össze a Máté, úgyhogy mindent bele! 8) :D

Kép
Kép
gyurmi

Igen, már tesztelek....de ilyenkor annyira el tudok bizonytalanodni. Mármint, hogy mikor kell abbahagyni az akciózást a pé előtt. Na, de nagyon bizakodó vagyok (mint minden hónapban). :? Drukkoljatok!
mókusmama1

Sziasztok!

Mókusmama drukkolok, hogy sikerüljön :)

Naysa örülök, hogy elmúltak már a rosszullétek :) Nemsokára érezheted mozogni is :)

Andy drukkolok neked is, hogy így összejöjjön! :)

Gyurmi, nemsokára te is túl leszel a nehezén :) És akkor jönnek a gondtalan hányinger mentes napok :) Kitartás!

Én még nem tudom a nemét, remélem nemsokára kiderül! Mozogni még csak azt hiszem, hogy érzem...szóval olyan nagyon halványan, hogy el sem akarom hinni, hogy az...de ha még egyszer kétszer érzem, hát majd elhiszem :lol:

KépKép
KépKép
akíra

Hahó, sehol senki???? :roll:
mókusmama1

Sziasztok!

Bocsi, hogy kicsit eltűntem, de eddig nem igen tudtam volna mit írni, mert nem történt semmi velem.....
Ma viszont megjött végre, így holnap elkezdhetem szedni a Clostit. Remélem hatásos lesz, még ha nem is rögtön az első hónapban!

Mókismama!
Hogy állsz a teszteléssel???

Kismamik?
Hogy vagytok???

Marcsi?
Kislánykád??? Növöget szépen??

Andy

Kép
oriandy

Sziasztok!
Bocsánat az eltűnésemért, de a hétvégénk nagyon sűrű volt. Adela a mamánál volt, szombaton elvitték, vasárnap mentünk érte. Nekifogtunk a párommal a nagytakarításba. A férj porszippantott, ablakot pucerált, szóval le a kalappal előtte.

Az uh leletem, a CRL: 66,3 mm, a nyaki redő: 1,8 mm Végre, kifogtam egy számomra idegen nőcit, nagyon segítőkész volt, odafordította a monitort, megmutatta mindenét. Fejét, gerincét, kezeit, lábait, a szívecskéjét én kapásból kiszúrtam. A doki néni, mutatta az újacskáit is, de sajnos én nem vettem ki, pedig számolt a babus.

Tegnap du. voltam magán dokinál, megvizsgált, mindent rendben talált, kérdezte, hogy hány hetes vagyok, mert nagy a baba.

Lányok, ti ugye a kívánt nem érdekében csináltátok a dolgokat. Akinek nem úgy jött össze annak nagy csapás volt amikor megtudta uh-n, hogy más a neme. Kezdek tartani, hogy mi lesz ha lányt mondanak, és nem fiúcskát.

Naysa
naysa

Sziasztok!

Naysa, én teljesen beletörődtem a lányba! Persze minden nap imádkozok, hogy fiú legyen! És akárhányszor bele gondolok, hogy nem lesz fiam sírni tudnék, de így nekem könyebb! Bizakodok, de nem hiszek benne! És így nem fog akkora csapásként érni ha megmondják, hogy lány! Persze tuti kiakadok, de jobb lesz mintha csak fiúra számítanék! Ez az én taktikám! :roll:

Örülök, hogy jó eredményeket mondtak az uh-on :) Jó lehetett látni :)

Mókusmama
, tesztelés? Hogy állsz vele? :roll:

Andy, örülök, hogy megjött, és akkor most már bogyesszel együtt neki tudtok állni a dolognak :) Nagyon jó hír! Drukkolok nagyon!

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok!
A tesztelős időszaknak már egy hete vége. Most a 2 hétig várok, és közben EGYFOLYTÁBAN arra gondolok, hogy sikerüljön már végre!!!!!!! Jövő hét végén már akár ki is derülhet. :( Egyszerűen nem hiszem el, hogy most ne jönne össze......persze ez minden hónapban így volt....
mókusmama1

.....közben meg figyelem magam, hátha jelentkezik vm bíztató jel......de semmi.
Lányok, nektek mikor jöttek az első babára utaló jelek????
mókusmama1

Sziasztok!

Mókusmama: Nekem a mensi előtt 1 héttel, már látszott a halványka 2. csík. A tüneteim kb. akkor kezdőstek, mellfeszülés, has szurkálás. Émelygés, hányinger, kicsit később.
Persze ezt ne vedd készpénznek, mert szerintem, mindenkinél máshogy jelentkezik. Lehet nálad csak az elmaradt mensi után leszenek tüneteid.

Andy: Mi a helyzet veled?

Nálam teljesen elmúltak a rosszullétek, néha érzem a babust hogy helyzkedik, esténként 1-1 rugást, de még nem olyan intenzív. 2 hét múlva megyek AFP -re.

Naysa
naysa

Halihó!

Köszi az érdeklődést!! Jól vagyok, és szedem az első Closti adagomat! Ma este veszem be az utolsót, aztán kb 1 hét és gyurhatunk tesóra, utána meg megint az a "gyötrelmes 2 hét várakozás"!
A mensim végre magától jött meg, semmiféle beavatkozás nem kellett, igaz, így másfél hetet csúszott.
Hát, ennyi a helyzet! Ja és hogy apa ezen a héten van utoljára Nyíregyházán, így nem lesz gond belőni az ovu elötti 3-4 napot!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Puszi mindenkinek!

Andy

Kép
oriandy

Na, lányok!!!

Nem tudom, ki emlékszik, hogy írtam: a tesómék bejelentették, hogy belevágtak a tesó projectbe!?
Na, ma meg "bejelentették+, hogy össze is jött!
Tehát jön tesóka náluk!
Csúcs szuper! Nagyon örülök nekik!!!!! :D :D :D :D :D :D

Andy

Kép
oriandy

Mókusmama!
Nekem mensi elmaradása előtt néhány nappal már volt némi émelygés, hányinger, de azt akkor még a sok zsíros kajának tudtam be, mert ez ugye újév után volt. Viszont a melleim le akartak szakadni mensi előtt 2 héttel, annyira be voltak durranva. Igaz, nekem amúgy is érzékenyek voltak korábban, de hallottam már másoktól is, hogy ez elég gyakori tünet. A hasamat meg néhány nappal előtte már éreztem, mintha meg akarna jönni, ezért se gondoltam, hogy baba van a dologban.

Te miket tapasztalsz magadon? Mikor is „nem” kéne megjönnie?

Andy!
Akkor hajrá, adjatok meg ti is minden esélyt a babára, ha már apa is itthon van. Hátha a első clostis hónapban összejön. Úgy legyen!! Aztán ti is mehettek a tesódékhoz a nagy hírrel, hogy lesz játszótársa a tesójuknak.

Mi jól vagyunk, pénteken megyünk dokihoz kukkantásra. Kíváncsi vagyok már mekkora, rég láttam. Nagyon intenzíven fészkelődik, rugdos. Viszont sokat van lennt, aminek nem örülök, mert néha fáj. Tegnap már a könnyem is kicsordult, annyira.
Hétvégén az unokatesóméktól meg kaptunk egy doboz ruhát, utazóágyat, felfújható gumiszőnyeget, pelenkázó asztalt. Olyan fura volt látni ezeket a pici ruhácskákat, főleg a falatnyi zoknikat. Épp tegnap ültünk le, hogy kitaláljuk a nevét, de még 3 név közül kell választani.

Most mentem, legyetek jók.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Mókusmama!
Mi a helyzet nálad? Érzel már valamit?

Többiek, veletek mi van?

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Haló, haló, itt Mókusmama jelentkezik........nagyon úgy tűnik, hogy kismókus lesz a dologból! :lol:
Érezni még nem nagyon érzek semmit se, de egy halvány 2 csíkos teszt nagyon arra utal. Persze alig hiszem el.....sőt, nem is hiszem el, úgyhogy csinálok holnap még egy tesztet. Annyira örülök, de közben meg izulok is, mi van, ha mégsem????
mókusmama1

Ági, mi volt a dokinál?
mókusmama1

micsoda hírek! és ezt eddig csak így magadban tudtad tartani? :lol:
halk gratula hozzá, majd erősödik az a 2. csík.
Pontosan mikor is kellene megjönnie?

Andy!
veled mi újság?

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

ma megyünk fél 6-ra. Már nagyon várom! Ha tudok, beszámolok utána, de nem tudom ma sikerül-e, mert utána jönnek anyósomék. De egy gyors kukkantásra próbálkozok jönni.

Addig mindenki írjon szépen, hogy alakulnak dolgai!!!

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

sehol senki? mi ez a pangás? hol vagytok?

mi hazajöttünk a dokitól, mindent rendben talált. már 728 gramm a babánk.
Jót nevettem a páromon itthon: a 4D-n már 100-ra mondta a doki, hogy fiú, most a saját dokim a rossz gépével 80%-ra, tehát átlagban 90%-os az esély, hogy fiú. :lol:

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Akárhogy nézem, ez is két csík.......... :D
mókusmama1

Andy, mindent bele még 3 napig, és 2 hét múlva 2 csík lesz!!!! Ez most tuti!
mókusmama1

Mókusmama!!!
Nagy gratula a 2 csíkos teszthez, na meg a kismúkushoz!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vagyis most már csak rajtam a sor???? Hát lányok, majd meglátjuk!!!
Egyenlőre a 12. napon vagyok, tehát a tesztelést nemsokára kezdem (igaz fogalmam sincs mikor kéne), beszedtem a Clostilbegytet és iszom a cickafarkfű teát. Na és persze szeretem apát, aztán majdcsak lesz valami!! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Andy

Kép
oriandy

Hanyadik napon szokott lenni a pé? Lassan már kezdheted a tesztelést! Nekem, az a helyzet, hogy pont elfogyott a tesztem a kritikus napon, de azt gondoltam, hogy a francba, nem veszek több tesztet.....úgyhogy nem tudom, mikor lehetett pontosan a pé, csak nagyjából tudom az egyéb jelekből.
(Viszont Huncutka hcg tesztje tényleg hamar megmutatja a csíkokat.)
Andy, ez most nyerő hónap lesz, figyeld meg!
mókusmama1

Andy!

privi ment!

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Mókusmama!

Amikor legutoljára volt peteérésem (mert az uh és a tesztek alapján is, az utolsó 2 hónapban nem volt), akkor a 21. nap lett poz. a tesztem és a ciklusom 35 napos volt.
Elötte pedig nem csináltam LH tesztet. Szóval nem tudom mi legyen! Ma vagyok a 12. napon.

Kép
oriandy

Andy, attól függ, hogy hány teszted van, de szerintem akkor csinálj egy-két próbát így a 15-16. nap környékén (hátha a gyógyszer ezt is átállította), aztán ha semmi mozgás, akkor a szokásos időben, mondjuk a 18. naptól. Az a 21. nap is tök normális, ha 35 napos a periódus.
mókusmama1

Sziasztok!

Éjszaka, reggel éreztem, hogy rugdosott a baba. A pocakomat is megemelte, kitüremkedett. Tuti nem a bélmozgásom volt!!!

Mókusmama: Gratulálok a + teszthez.

Andy: Drukkolok neked, hogy te legyél a soron következő. Persze és kislányka!!

Jővő héten megyek AFP-re, remélem mindent rendbe találnak.

Naysa
naysa

Sziasztok!

Mókusmama halk gratula a + teszthez!

Andy, drukkolok, hogy neked meg az lh teszt legyen gyorsan +! Aztán jöhet a kiscsajszi :)

Én múlt héten voltam AFP-n és 20.án megyek genetikai uh-ra! Remélem kiderül, hogy igazam volt-e a nemet illetőleg :lol:

KépKép
KépKép
akíra

Halihó lányok!

Ma csináltam egy Lh tesztet és ez lett az eredménye:
Kép

Ez még ugyan negatív, de már halványan látszik a tesztcsíkocska is. Na, ez nálam azért fura, mert ahogy visszanéztem az előző hónapokban csinált és lefényképezett tesztjeimet, ott kb a 26. ciklusnapon produkáltam ilyet, addig még csak halvány csíkocska sem volt látható rajta. Ma pedig a 14. napon vagyok!!! Szóval, ha minden stimmel, akkor pár nap és poz. lesz az ovu tesztem. Legalábbis nagyon remélem!!
Igaz ez a teszt is fél 2-kor készült, és ha jól tudom, jobb a késő délutáni órákban csinálni, de ma suliba megyek. Max, ha hazajöttem rápisilek mégegyre! :lol:

Kép
oriandy

Andy, még jó, hogy időben elkezdted a tesztelést, és nem vártál megint a 21-26. napig! Sejtettem, hogy a gyógyszer a pé-t is átállíthatja. 1-2 nap, és poz lesz! Jelentkezz minden fejleménnyel!
mókusmama1

Sziasztok!

Andy szupi, hogy igy látszik már a csík, nekem kb. 2 napra rá lett totál erős. Persze engem nem kell számításba venni, mert erősebb sose lett.
Drukkolok, hogy sikerüljön az "akció".

Mókusmama: Hogy vagy? Émelygés, hányinger, hányás?

Tulipán: Kislányod szépen növöget? Tanulmányaid? Már olyan régen hallottunk rólad.
naysa

Andy!

Ez tök jó, hamarosan akkor poz. lesz, reméljük utána a hcg teszt is.
Valószínű, hogy a closti meghozta hatását, és azért jön "időben" a pé. Nem?

Posta elküldve.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Andy, mik a mai hírek???

Többiek, hogy álltok? Mindenki jól van?

Nekem semmi bajom. Persze nagyon az elején vagyok (5. betöltött hét), úgyhogy bármi lehet még, de az előző terhességnél se éreztem semmi kelletlent. :shock: Remélem ez azért nincs összefüggésben azzal, hogy kisfiú vagy kislány lapul a pocakomban. Annyira azt gondolom, hogy csak lány lehet!!!!!!! (mindent megtettünk érte! :D ) De amíg orvosnál nem jártam, és nem láttam, hogy dobog a szivecskéje és tényleg ott van, addig egyszerűen nem is tudom beleélni magam. Alig hiszem el.
mókusmama1

Sziasztok!

Szerencse!
Úgy legyen!!! Remélem tényleg nemsokára poz. lesz, utána meg a hcg teszt is!

Mókusmama!
Sajna a mai tesztem is olyan lett mint a tegnapi, vagyis semmit sem erősödött a teszt csík! Sebaj, nézem most már minden nap, aztán egyszer csak megindul az erősödés!!! :roll:

Kép
oriandy

Andy, nem biztos, hogy erősödik, lehet, hogy egyszer csak hopp, erős lesz. Nekem így volt mindig. Lehet, hogy ha naponta többször is néznéd, akkor látnád, hogy mikor erősödik, de ha csak 24 óra múlva csinálod a következő tesztet, addigra már egyforma erős lesz a két csík. Ezzel azért nem azt akarom mondani, hogy naponta többször is nézd, mert szerintem tök fölösleges......csak ha nézNÉD. :D
Azért küldd a napi beszámolókat rendületlenül!
mókusmama1

Mókusmama!
Ok! Jövök majd ma is a hírekkel!
Egyenlőre még majd' szétvet az ideg! Mára ígérték, hogy jönnek klímát szerelni, de az utolsó pillanatban lemondták, mert állítólag nincs meg hozzá valami alkatrész. Én meg kipakoltam a fél nappalit.... Ráadásul vasárnap délután akartak volna jönni, de mondtam, hogy azt felejtsék el, nehogy már a hétvégénken itt fúrjanak-faragjanak nekem + a takarítás utána!! Na NEM!!!!!

Kép
oriandy

Andy! ??? Mi újság? :D
mókusmama1

Halihó!
Hírek: nem sokat ugyan, de valamelyest erősödött a tesztcsík
Íme
Kép

És veled mi újság????

Kép
oriandy

Ó! Ezt én pozitívnak venném.
mókusmama1

Mókusmama!!

ÁÁÁ! Ez még nem pozitív szerintem! Sőt! Valamivel erősebb az előző napinál, de még halványabb a tesztcsík mint a kontroll!!
Ma este 7 körül fogok tesztelni!! Utánaolvastam, hogy jobb a késő délutáni vagy a kora esti órákban csinálni, így ma később fogom, mint eddig! Aztán jövök ám majd az eredménnyel!!!!

Kép
oriandy

Lányok!

Pont most néztem utána csak úgy kíváncsiságból, hogy Jónás naptár szerint mikor lenne lányos hónapunk....
És...................
06.02.-án volt Jónaás napom. Na, mi apával pont 06.01.-én voltunk együtt!
Szerintetek?????

Kép
oriandy

Szerencse!
Megérkezett a teszt! Nagyon köszi! Remélem szerencsét hoz majd! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
oriandy

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?