Sziasztok!
Nem nagyon tudtam mostanában jönni, mert nem vagyok valami fényesen. Amíg a kisfiammal voltam várandós semmilyen rosszullétem nem volt, nem voltam émelygős, nem hánytam, sőt még kívánós sem voltam. Na most bepótolok mindent. Állandóan hányingerem van mindentől, útálok főzni, mosogatni, pelust cserélni, mindentől rosszul vagyok, aminek szaga van. Mondjuk kívánós most sem vagyok, sőt örülök, ha valamit jóizűen megeszek, mert az evés sem megy mostanában, valahogy nem ízlik semmi. Édes teher ez, de elmúlhatna már lassan!
Megkaptam a kiskönyvemet, a héten megyek vérvételre, dokihoz meg júni.2-án, a 12.hetes szűrésre. Valahogy olyan más ez a terhesség. Amikor a kisfiamat vártam valósággal repkedtem a föld felett és kiírtam volna a homlokomra, hogy babát várok, most meg inkább el sem mondanám senkinek. Lehet, hogy ha elmúlik ez a "nyűgös" időszak, akkor már más lesz. Meg az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy míg az emberlánya az elsőt várja sok mindenre van ideje, olvasni, pihenni, de a másodiknál már zűrösebb az élet, mert egy kétéves le tudja foglalni az embert...
Andy!
Ne törődj a tesódékkal, az, hogy 3 napja nem védekeznek, az még nem jelent semmit, ki tudja, hogy nekik is mikor fog összejönni a második. Az járjon a fejedbe, hogy te nem a második gyerekre hajtasz, hanem egy egészséges kislányra. Ki tudja, ha nem a lány lenne szem előtt és nem a pé.előtt lettetek volna együtt, lehet, hogy már lenne egy kisfiú a pocidban. De te mondtad, hogy pár hónap már nem a világ egy kislány érdekében! Fel a fejjel, nemsokára biztos jönni fog.
Mindenkinek minden jót kívánok!