Sziasztok!
Bocsi hogy pár napig nem jelentkeztem, olvasni mindig itt voltam, de írni valahogy sose jutott idő.
A napjaink egyre jobbak, Bencét mintha teljesen kicserélték volna
Már több mint egy hete szinte percre pontosan van egy napirendünk, és azt nagyon tartja. Ha valami miatt csúszunk, totál megérzi. Tegnap pl. később fürdettünk a szokásosnál, és mikor a fürdésidőben pelust cseréltem rajta, akkor csak nézett rám hogy mi a fenét csinálok, neki fürödnie kellene. Aztán sírt is vagy egy félórát mire meg tudtam nyugtatni. Aztán mikor eljött a pancsi ideje, akkor tisztára elégedett arcot vágott. Szerintem azt hitte hogy elfelejtjük megfürdetni
Egyébként a napirendünk így néz ki:
Este 7-8 körül fürdés, szopi majd alvás, ami most már legtöbbször megy egyedül is cumival, vagy kis ringatással
A legjobb ami velünk történt mostanában hogy 6 órát is alszik egyben a Manócska! Szóval éjszaka valamikor gyors szopi (kb. 10 perc büfivel együtt), majd reggel 8 körül ébredés. Szopi után átöltöztetem, cicamosdás, aztán játszunk, énekelgetek neki, ilyenek. Ezt kb. 1-1,5 óráig bírja, közben szép lassan bealszik a cumival
10től alszik 1-2ig, utána séta, ilyenkor vagy alszik a babakocsiban vagy nem
, 4körül megint játék egészen a fürdésig. Pancsi 7-8 körül, szopi és alvás! Szerintem ez egész jó, mert van így napközben két nagyobb alvása, de azért tudunk már vele foglalkozni is. Egyre ügyesebb, már megtartja a játékokat a kezében ha odaadjuk neki, a babygymen ütögeti a csörgőket, és hatalmasakat mosolyog. Ha beszélünk hozzá, akkor szinte megállás nélkül vigyorog
Tündéri, mindig össze-vissza puszilgatom, mert nem tudok neki ellenállni
Ja, és a rendszeres tornáztatás úgy néz ki sikeres nálunk is, mert nagyon szépen emeli a fejét, ha ülésbe húzzuk, amit 2 hete még nem csinált, és a doki szerint baj. Kíváncsi leszek, mit szól hozzá holnap a doktornéni, szerintem nagyon látványos a fejlődés. Sajna holnap oltást kap Bencike megint, remélem most nem fog annyira sírni mint a múltkorinál
Anita!
Robó is nagyon ügyi alvástéren
csak így tovább!
Nálatok miért egyszerre adták a 3 oltást? Nem lehetett volna külön kérni az agyhártyagyull.ellenit? Nálunk a doki ajánlotta hogy 2héttel később adja be a 2hós után, mert ne kapjon egyszerre ennyit. És a 3 az nagyon durva! Szegény Robika
Sírt nagyon?
Laura!
Niki nagggggyon gyönyörű kislány
Csináljátok a tornát, tuti rendben lesz minden, látod nálunk két hét alatt már látható eredményt hozott.
Barbi!
A babashopos kedvezmény mindenkinek jár, már az első rendelésnél is. Rögtön törzsvásárló leszel
Gondolom így akarnak minél több vásárlót szerezni. Én ma kapom meg a ruhákat, kíváncsi leszek hogy ezek már jók lesznek-e méretben?
A 68asakat meg eltettem későbbre. Bár ahogy Bence növekedését nézem, szerintem nem kell sokáig rakosgatnom őket
Ádám nagyon édi a téli cuccban! Az a kesztyű! Én kivettem a zsákjából a kesztyűt, mert még a keze sem lóg ki belőle
Ann!
Mi a babygymet a Bébikerben vettük 6ezerért, ez itt van az Árpád hídnál (Váci út 134.), meg van a IX.ker-ben is (Üllői út 115/B). Én több helyen megnéztem, vannak nagyon gagyik is. Ez tűnt a legnormálisabbnak.
Ha vesztek játékot Hannának, szerintem valami zenélőset vegyetek, esetleg egy forgó játékot a kiságyra, nálunk ezeket kezdte el először, és már elég korán figyelgetni. Azóta is zenélős játékokat hajtok
csak épp elképesztő pénzeket tudnak kérni egy-egy semmiségért
Örülök hogy beindult a tejed, látod csak kell az a mellszívó
Nekem most megint elő kellett venni, mert mióta Bence ilyen hosszan alszik, a melleim szétdurranak és fejnem kell. Tök jó hogy most meg emiatt nem tudok aludni
Van erre megoldás szerintetek?!
Gabi!
Zsoltika nagyon aranyos a játszószőnyegen
Ilyet mi is néztünk a Brendonban de ott nagyon drága volt. Majd lehet karácsonyra azt kap a dédiktől
Addigra már úgyis többet lesz a földön mint az ágyon
Szerintem két szopi közben nyugodtan elvihetitek magatokkal vásárolni, mi rendszeresen így megyünk és sose volt még semmi baj. A babakocsiban legtöbbször alszik, de ha nem, akkor is mozog a kocsi, nézelődik.
Nyakig kaki jó lehetett
, mi is jártunk már így.
Bárcsak most is itt tartanánk, inkább fürdetném napközben is szegénykét. Ugyanis nálunk 8hetes koráig minden pelusban volt kaki, aztán egy héten keresztül naponta egy gigakaki, és egy hete nincs. Pontosabban vasárnap reggel hőmérőzéssel sikerült neki, de azóta megint semmi. És feszeng, meg erőlködik
Bár ez nálunk nem jelent semmit, mert Bence akkor is nyomni akar, ha épp azelőtt kakilt
Tudom hogy itt mások babájának volt már 5-6 nap kakiszünet is, de én úgy aggódom ilyenkor. Normális ez? Hány napig?
Cory!
Remélem azóta már kipihented magad! Hogyhogy csak reggel 7kor tudtál lefeküdni?! Zsoma hasfájós még mindig? Próbáltátok már az Infacolt? Nekünk az nagyon bejött, 3hétig adtam Bencének, és nagy segítség volt.
DBarbi!
Lámpa aranyos lehet
Nekünk nyuszis van, de lehet újat kell vennünk, mert tegnapelőtt a férjem leverte a konnektorból. Majd az égőcsere után derül ki hogy működik-e
Most két napja kislámpánál alszunk...
A játszószőnyeges kép nagyon aranyos Fanniról, de annyira más itt, mint amiket eddig láttunk róla.
Zit!
Jó érzés ugye hogy Beni már ennyit gagyarászik? Olyan aranyosak tudnak lenni ilyenkor!
Bence is mondja, de ő még leginkább a játékoknak, és ezerrel ütögeti őket, ha eltalálja
Nyuszimanó!
Bár már fentebb írtam, 6e Ft volt a babygym. Nálatok mennyibe kerülnek?
Zsizsa!
Nálunk nagyon bevált a nagykádas pancsi, legtöbbször az apukájával fürdik Bence, hát látni kéne mennyire elégedett
Mi 5hetes kora óta így fürdünk minden nap.
Gabi75!
Szörnyű ami a szomszédod kisfiával történt
még belegondolni is rossz! De ne is gondolkodj ilyeneken!
A rövid szopi miatt meg ne izgulj, tudja ő hogy mikor mennyit szeretne enni
És ahogy láttam elég szépen növöget ő is
Edit!
Mi is szeretnénk babaúszásra járni. Úgy tudom hogy a 3 hós oltást meg kell kapniuk, és utána lehet. Na ez januártól már akkor esedékessé is válhat
Még az is lehet hogy egy helyre visszük a babókat?
Na asszem befejezem, mert kissé hosszú lett... de remélem mindenkinek írtam!
Üdv: Vera