Susy:
Jajj bocsi, olvastam is, amit írtál, de szita az agyam
Nekem alulműködik a pajzsmirigyem, igazából most gőzöm nincs milyen az értékem, kedden megyek kontrollra, a dokim akkor tudja meg, hogy babát várok. Hát kiváncsi leszek a reakciójára
Most 125-ös euthyroxot szedek, a dokim azt mondta, az a tapasztalat, hogy terhesség alatt 25%-kal meg kell növelni a gyógyszer adagot. Annával a csúcs 175 volt.
mush:
semmi gond, addig örülj, amíg nem tudod
Szóval az inszem egyfajta mesterséges megtermékenyítés, akinél lehetséges, a lombik előtti utolsó lehetőség. Annyiban más, mint a lombi, hogy itt a petesejtet nem szívják le, hanem a hímivarsejteket közvetlenül a méhbe, vagy a méhszájba vezetik katéterrel. Előtte általában uganúgy stimulálják a tüszőérést gyógyszerrel és/vagy injekcióval.
4D:
Annak idején Annával nagyon szétnéztem, hová érdemes menni. Nekünk a legjobban a Schöpf Méreis babavízió vált be, nagyon kdvesek voltak, kaptunk dvd-t, 4 képet kinyomtatva, a többit pedig neten elérhettük, letölthettük.
Állítólag még van a Schöpfben, ha tényleg, mi megint oda megyünk, annyira kedvesek voltak, és szerintem nagyon jó minőségűek a képek. Igaz, mi csak a 28. héten megyünk, csak egyet tudunk megengedni magunknak..
Alvás:
Mi most egy szobában leszünk Zsebivel, Annámnak külön szobája lesz. Addig, amíg nem alusszák át az éjszakát, nem akarom őket egy szobába tenni. Annának tul. képpen most lesz először külön szobája, eddig egy szobában tobzódtunk Anyóséknál..
Megvolt a pakolás is, csajszi úúgy élvezte a kész szobát. persze fényképek később, mert megpunnyadt az elem a gépben..