Devcsa! Annyira édes Zsombor!!!
Az a kiskacsás kép pedig tényleg nagyon szuper!!!
Cseriani! Ha beszélsz Timesszel, mondd meg neki, hogy nagyon - nagyon szorítunk neki, és gyógyuljon meg gyorsan, és mostmár kórház helyett Oli babával legyen!!!!
Szegény Kristófod, biztos nagyon rossz lehet most neki. Belegondoltam, hogy Daninak tuti nem lehetne felrakni a lábára, legalábbis olyan hősiesen biztos nem tűrné, mint Kristóf! De tuti szép lábai lesznek!
Irigykedtek a wok-ra, mi?
Hát még ha tegnap láttátok volna, hogy mi készült benne
Irtó finom kaját ütöttem össze
Nyúlhús hagymával megpirítva, rá gomba, paradicsom kockázva, paprika csíkozva, karfiol, cukkini kockázva, zöld hüvelyű zöldbab, az egész pikáns fűszerkeverékkel beszórva
Míg ez rotyogott a wok-ban, a rátehető rácson párolódott a fűszerrel megszórt padlizsán (nagyon fini, nem is gondoltam volna). Az egészhez főztem színes csavart tésztát
No ne nyeljetek már akkorákat
Idén nyáron mindenki "építkezik", felújít, szétbombáz?
Mi is laminált padlózni fogunk, először a hálónkat (ez már igencsak régóta húzódik...), aztán jön a nappali, aminek egyik részére járólap kerül, mert amerikai konyha jellegű nappali-konyhám lesz majd egyszer
És még idén nyárra be van tervezve a központi fűtés is, csak meg kell találni a jó szakembert hozzá, mert aki múltkor megnézte, hogy finoman fogalmazzak tojik a fejünkre, nem jelentkezik. Már azért is szinte könyörögni kellett, hogy egyáltalán megnézze, hogy miről is lenne szó. Úgyhogy ezek után mondtam páromnak, hogy felejtsük is el ezt az embert. Tolnán van valaki, akit anyósomék nagyon dicsérnek, majd vele akar beszélni a párom, hátha neki szüksége van a pénzre és dolgozik is.
Tegnap kicsi fiacskám ránézett a apjára és mondta neki, hogy "szia apa" (a sok szóköz szünetet jelent
) !!! Annyira édes volt!