Sziasztok lányok!
Noémi! Igen, iszom a tejszaporító teát. Sőt szedtem a homeopátiát is amit Dominika írt. Én is gondoltam, hogy az lehet a baj, de nem mertem eddig abbahagyni.
De most kipróbálom. Köszönöm a tanácsot.
Évi! Az az igazság, hogy szedem a magzatvédő vitamint, meg elég sok gyümölcsöt eszem, remélem nem lesz vitaminhiányom. Az tény, hogy fehérjét nem lehet tablettából összeszedni, de húsfélét eszem és az nem okoz gondot Ginusnál. Kávét bevallom reggel iszom, de eléggé felhigítom tejjel. Cigizni sosem cigiztem. Alkoholt sem iszom, még alkalom szerűen sem. Kólát sem szeretem, valamiért nem ízlik nekem. Általában ásványvizezem, vagy valamilyen gyümölcslé. Teák közül a zöldtea vagy a gyümölcstea (pl. csipkebogyó) a nyerő.
Anyukám szerint én ugyanilyen voltam, 3 hónapos koromig üvöltöttem a hasfájás miatt.
Dominika!
Mi is sokat vaciláltunk, hogy itt kellene venni kertes házat, vagy telket. De iszonyat árak vannak. A gyerekeim is itt szeretnek iskolába járni, ( a fiam középiskolája is itt van) itt vannak a barátok. Öt éve költöztünk ide és nagyon megszerettem Csepelt.
De sajnos muszály elmenni, mert a pénzünkből csak "vidékre" futja.
Bár Gyált nem tartom nagyon vidéknek, hiszen szinte össze van épülve Pesttel és nagyon kultúráltan néz ki. Sokkal inkább egy ilyen helyen lakom, mint mondjuk a belvárosban. Az borzalmas.
Ha már ennél a témánál vagyunk, hadd kérdezzem meg, hogy ti felvettétek-e a szocpolt? Mi szeretnénk, hiszen 3 gyerekre már elég jelentős összeget adnak, de részleteket nem tudok. Pl, mikor fizetik (készenléti fokot kell-e betartani, vagy csak utólag adják), mik a kitételek, hogy megkapjuk, stb...
Tudom, hogy ennek utána tudok nézni, de a személyes tapasztalatok mindíg többet érnek, mint a sablonszöveg amivel leírják.
Huhh, kicsit hosszú lettem, de most alszik Gina és addig kell mindent besüriteni.
Szép napot mindenkinek, sétáljatok nagyokat most nagyon jó a levegő!
Judit