Sziasztok!:-)
Csillag, amikor én szedtem Diane 35-öt az még 1992-1996 között volt, nekem akkor sem volt valami jó az immunrendszerem! Most viszont tavaly december óta feltűnően sokat javult! Szerintem összefüggésben van a Met szedésemmel (tavaly október 2-án kezdtem)
mamint!:-) Kb 4 hét múlva lesz a punkció, de majd jövő hétfőn egyeztetünk a dokimmal! Sajna spontán baba most fizikailag is kizárt (tegnap-tegnapelőtt lehetett ovim, a párom meg lázas beteg, szóval nem volt szex. De nem baj legalább nem fogok egy picit sem reménykedni hónap végén, és akkor nem fogok pofára esni!;-))
Lona, már hiányoltalak, tudtam hogy most volt az inszem, szóval drukkoltam és drukkolok most is!;-) Pedig sajnos igaz, hogy a dolgok 90%-a az agyban dől el!
Én most később mentem Tűűhöz: 18,30! A ruhákról ígértél képet!;-)
Tegnap akupunktúrás kezelésen voltam (a lány orvostanhallgató+ az anyukája is a keleti gyógyítással foglalkozik már 20 éve), még mindig le vagyok döbbenve: altató nélkül átaludtam az éjszakát annyira szuper volt a kezelés!!
(biztos írtam már, hogy alvás problémáim vannak, nem tudom leállítani az agyam+ mindent magamba fojtok, nem tudok sírni, kiabálni stb és most úgy tűnik ez a kezelés segíteni fog, hogy oldódjon bennem a felgyülemlett feszültség) Nagyon szeretnék elmeni egy agyturkászhoz is, de sajna a párom agyturkásza nyugdíjba ment és egyenlőre nem tudjuk kihez mehetnék!
(ha tudtok esetleg egy jó pszichológust megköszönném!;-))