Sziasztok!
Hat en is csak kutyafuttaban,mert minden reggel elmegyunk videkre Attilaval (Anyosekhoz,Anyuekhoz vagy Sogornoekhez,olyan isteni kertben lenni egezs nap,csucs!!!!),es aztan este vacsira,furcsire haza.Mar alszik
Ferjemnek meg tuszos mandulagyulladasa van,de sajna meg igy is dolgoznia kell...muszaj...ez van,szezon.
De megyunk nyaralni
Tokjooooooooooo!Nagyon varom mar!
Megvettuk a Quinny Zapp babakocsit,pirosban
,Attilam olyan vagany benne,hoyg csak na,es imadom!
Koszi Esztora,hogy dicserted,meg ilyesmi,ugy erzem jol dontottunk!Attilaval egyutt is siman pakolom,emelem,kiraly!Es hat akkora,mint egy pelenkazotatyo,osszecsukva.Egyszoval isteni utazashoz,meg amugy is.Egy hibaja van,hoyg nem dontheto,de ez nalunk nem volt szempont,mert Attila regota nem alszik a babakocisban,es ha megis,akkor ulve.
Esztora,
konyhakep???
Szeri,
azt hiszem Te kerdezted (agyam szita...),hoyg hogy volt a body rendelos oldalrol a dolog.
Hat en rendeltem Attimnak jo parat
,ujjatlanokat es rovidujjuakat, 7et osszesen.
Megrendeltem,es kb 2 nap mulva hozta a postas.Kiraly
Nagyon jok amugy!
Rendeltem neki:
Ragota,
halali lehetett,hoyg igy zavarba jottel,mintha magamat latnam
En ugyanilyen vagyok!Es olynakor ossze-vissza dumalok!
Csongi nagyon edes, a fotel meg nagyon tuti!!!!!!!!!Olyan szep barna a fiad!
Ja errol jut eszembe (marmint nogyogyirol),hogy kepzeljetek nekem 2x megjott mig szoptattam,aztan most miota nem szoptatok meg nem....
most mar 53napja.....terhes nem vagyok,csinaltam tesztet...
Szerintetek ez normalis?Mikor fog ez beallni?Vagy ez hogy van?Nem akarok elmenni a dokimhoz,meg varnek kicsit,mert nyaron aktualis a rakszures is,ugyis.
Orulok,hoyg Fuonaekkal nincs baj,es Adri is adott hirt magukrol!
Pinkine,Marietta,hihetetlen,hoyg mar itt tartotok.....anniyra szoriok Nektek!!!!Szepek a pocik,es jo nagyok!!!!!!!!!
Hat a vege az ilyen!
Baratnom junius1re van kiirva,tok jol van,csak mar szulne.
Kepzeljetek otthonszulest tervez.....kiveve,ha befektetik....
Pocikepet kerunk minden kismamitol!
Vicky jol vagy mar a hanyingerrel?
Keptarat is majd megnezem,csak nem volt idom azt sem jo ideje
Angyalkrisz,
megertem amugy,ha inkabb hagyod ezt a melo ugyet...mert sajna benne vana pakliban,hogy nem nyered meg a pert (ki tudja nekik milyen ugyvedjuk van),es akkor bizony Neked kellene alllnod minden koltseget..az meg altalaban nem keves...
Vivi,
orulok,hogy a teraszon jobban eszik a csajszi,remelem folytatja.Hat minden trukkot ki kell probalni.Attila pl nem eszik,ha beszelnek hozza,vagy ott vannak korulotte tobben.Oda figyel egyszeruen,nem a hamira.
Szulesnel ki van ott-tema:
hat elotte en is felhuztam magam,mert nalunk is kozponti volt,hogy mindneki jonni akart.En meg nem orultem,mert hoyg minek ott lenni akar napokat...
DE aztan rajottem,hoyg nekik ez OROM,nagy betukkel es oriasi esemeny!Szoval meg kell nekik adni a lehetosegt,hoyg reszesei lehessenek ennek a csodanak.
Ott voltak az en szuleim,a ferjem szulei,tesoink,Sogornemekkel meg a 3 pici gyerekuk is jott.Jol elvoltak,mondjuk nalunk olyan reggel 9tol voltak ott,es 12.53kor kibujt.Ez sem volt rovid,de nagyon-nagyon boldogok voltak,amikor kitoltak,dumaltunk,meg nezegettek Attilamat,fotozkodtak vele.Szoval en azon vagyk,aki akar,jojjon.Attol feltem,hogy ott bent idegesiteni fog,hoyg ennyien vannak kint,meg ilyesmi.Oszinten:eszembe sem jutottak a kint levok.
Jaj meg akartam par dolgot,de nem jut eszembe,meg probalok visszaolvasni....