Új privát üzeneted érkezett!

Orsi, örülök, h meglett a cica!
Nekem viszont szomorú cicás hírem van. :( Amelyik cicáról múltkor betettem képet, nem messze tőlünk egy raktártelepnél egy cicacsalád tagja volt. El-elmentünk simogatni, etetni őket. A fehér-cirmosról azt mondta a kisfiam, h a barátja, mert nagyon szívesen odament hozzá. Nos, ezt a cicát ma reggel elütötte egy autó (közel volt a lakóhelyük az úthoz). Még mindig ott van szegénynek a teteme, nem is tudom, mit mondjunk holnap a fiúnak, ha arra sétálunk. Én meg olyan szomorú vagyok, pedig tudom, h neki már nem fáj semmi. Holnap korán felhívom a közterületeseket, szegény legalább ne legyen ott. :( Bocs, nem volt kinek elmesélnem... A többi sem tudom, hová lett, egy hete még 5 cicus feküdt az anyuka mellett sorjában, és szopiztak. (Nagyobbacskák voltak már, de még szopiztak néha.) Aki eteti őket, egy jószándékú, ám vszínű alkoholista férfi, ott lakik egy pici házban, nem tudom, mi lehet ő, mert portás nem, alig látni. Most megfogalmazódott bennem, h lehet, h fel kéne ajánlani, h elviszem az anyamacskát orvoshoz. Mert rossz nézni, h elli a cicákat, amik meg így-úgy eltünedeznek. A férfi azt mondta: "El szoktak menni." Nyilván vagy elpusztulnak vhogy, vagy befogadja őket vki vagy kóbor macskák lesznek. Az ivartalanítás sem annyira jó, de csak jobb, mint ez, nem? Nekünk jó volt, h simogathattuk a kiscicákat, de most már félek attól, h odajárunk és megint csak a szomorú sorsukat kell végignéznünk. (Mert van egy másik anyamacs is ott, pár hetes kölykökkel egy papírládában.)
Bocs, h ilyen hosszú voltam és offoltam. Csak jó volt leírni és a véleményetekre is kíváncsi vagyok.

Kép

Kép
nán-dorka

Hajni, remélem, nagyon jól érzitek magatokat!!!

Szeri, azt gondoltam, hasmenése lehet Dorónak és h nem a kenyértől-e. De vszínű egy enyhébb vírus. Orrot is kell takarítanunk. Orvos is mondta, h eheti tovább a kenyeret. Szereti, az biztos.

Gyuzsot én is nagyon hiányolom, remélem, jól vannak.

Mi most elutazunk péntekig, de azért jövök majd.

Marietta, sajnálom a nehéz éjszakákat. Nekem is ez jutott eszembe, h pörgős a lányka, mint Te. De azért durva, h szó szerint pörgős... De majd meglátod, milyen jó lesz vele együtt csavarogni, ilyesmi. Teljesen összhangban lesztek, könnyen egymásra tudtok hangolódni majd!

Kép

Kép
nán-dorka

Krisz, sztem számold ki, mennyi az annyi és tedd mérlegre, mennyit veszíthetsz. Biztos látszik majd, mi lenne a legjobb.
Csudajó lehetett az ünneplés. Várjuk a képeket! És Csenge mit szólt az ünnepléshez?

Adri, de jó, h jöttél! Gabcsi ilyen huncut srác, h mindent lerángat? Doróra is állandóan figyelni kell, ő is megéri a pénzét. De ő legalább kettőt alszik napközben, addig eszem, szusszanok, kaját adok a nagynak és esetleg megépítek egy legóházat is vele.
Tortareceptet be tudod tenni majd? Engem nagyon érdekelne!!!

Kép

Kép
nán-dorka

Meri, ne aggódj, a picikéd pont annyit mozog, amennyire szüksége van. De az is tök jó, h tudtok kommunikálni! Nekem arra mozdult meg mindig Doró, ha az intimtorna-gyakorlataimat csináltam!
Pusz, jó éjt mindenkinek!!!

Kép

Kép
nán-dorka

Nán-dorka: én támogatom az ivartalanítást messzemenőkig. Amiket leírtál az sajnos nem is a legdurvább esetek közé tartozik.
Nagyon sok esetben a várandós állatkák az utakon végzik, mert így szabadulnak meg tőlük és ha szerencséjük van akkor menhelyre kerülnek. De általában nincs. Arról nem is beszélve, hogy milyen pszichikai nyomot hagy bennük egy eldobás. Most van szerencsénk tapasztalni az "új" cicán és Matyi kutyán is. Sokkal ragaszkodóbbak és pánikba esnek ha készülődünk elmenni itthonról, még évek múltán is. Mindenképpen elfogadhatóbb egy műtét számomra. Főleg a fiúknál, nekik sokkal humánusabb az egész.

Jó utat Nektek is!

meriann

csatlakozom az előttem szólokhoz!nekünk mindegyik állat ivartalanitva van.volt olyan hogy 11 macskánk volt és akkor eldöntöttük hogy ennek véget kell vetni!
azóta csak fiú macskánk van golyó nélkül!

nekem ugy néz ki arany életem van Nyunyi mellett átlagban 3szor alszik és jól eljátszik egyedül.persze a szemem mindig rajt van mit csinál éppen.azért vannak nehezebb napok nála is!

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!
Nem vesztem el, csak napokig be sem kapcsoltam a gépet. Vagy vendégek voltak, vagy mi nem voltunk itthon.

Pénteken elvittem Encit orvoshoz, mert aggasztott az étvágytalansága. Drnő szerint piros a torka, és ezzel indokolta hogy nem eszik. Kapott gyógyszert, de továbbra sem nagyon eszik. Tegnap vittem vissza, gyógyultnak nyilvánították, úgyhogy bízom benne, hogy majd az étvágy is visszatér.

Pinkiné a Babód gyönyörű. Tisztára elérzékenyültem ahogy nézegettem. Encinek is volt fejvakarós képe, és az UH után napokig nézegettem a DVD-t, és a képeket, nem bírtam betelni vele.

Fio hol lehet? miért nem jelentkezik már?
vivi79

sziasztok,

egy gyorsat szeretnék kérdezni, aztán majd jövök bővebben is:
Colchicum D6 (Tünet: túlérzékenység szagokra, verejtékezés, ételre rá sem tud nézni) homeós bogyót valaki használt? Recept nélkül lehet kapni? Asszem ki kellene próbálnom, hetek óta kajaundorom van, kezdek aggódni, hogy kap-e elég táplálékot a bébi... :roll:

Pusz

Kép
vickybabe

Marietta! A fizetés tényleg így van. Mi is rá 1 hónapra fizettük be. És az adóból leírható egy része, azt hiszem 30 %.

Vicky! Én úgy tudom minden homeós bogyót lehet recept nélkül kapni. Szerintem próbáld ki! Nem vesztesz vele semmit... Nekem szerencsére nem volt szükségem ilyenre.

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Marietta, Krisz! Köszi a kórházas infókat. Van még időm agyalni, és tapasztalatokat gyűjteni. :D
Azért kérdeztem, mert a Nyírő és a Flór között hezitálok, a Nyírő fizetős, mert tavaly elvették tőlük az állami támogatást. A dokim ott dolgozik. Az a része tetszene, hogy nem kell zsebbe dugdosni pénzt, adnak számlát, és 30% visszajön adóból. Viszont meg kellene néznem mindkettőt, hogy össze tudjam hasonlítani, a fizetős helyen milyen pluszt kapok pontosan. :D

Krisz, jó lehetett a buli!

Dorka, mindjárt Dorószülinap! :lol: Mit terveztek?

Meri, olyan jó lehet, ahogy írod, hogy szoktál vele beszélgetni és reagál rá! :lol: Tényleg, a házzal hogy álltok?

Szeri, Nálatok hogy alakul a lakás-kérdés? Megvan már a hitel? Mikor költöztök?

Meri, Nikó, Marietta, Pinkiné! Tegyetek pocifotókat! :lol:

Vivi, remélem azóta Encinek megjött az étvágya! Vagy legalább valami kedvenc kaját bele tudtál diktálni...

Fioona tényleg eltűnt... :roll: Remélem, csak rossz a gépük vagy nincs net, és nincs semmi komoly gond...

Én napok óta nagyon nyomi vagyok, semmi étvágyam és állandóan aludnék. Emlékszem, többen is írtatok hasonlókat, de olyan fura érzés, hogy lenne dolgom is, időm is, csak éppen erőm nincs...

Kép
vickybabe

Vicky 1 próbát megér a homeos.
én ugyanígy voltam ami végig a gyengém volt a hajléktalanok és a wc-k még az itthonitól is öklendeztem pedig az tiszta.
pár hét és megint lesz erőd mindenhez,pihenjél most az a legfontosabb!

nálunk konyhabútor 4.felvonás,munkalap vágás fogantyú szerelés holnap jön a vízes és kész!!!

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Csatlakozom az előttem szólókhoz. Nálunk is minden cica (fiú, lány) ivartalanítva van. Illetve egy nincs, de Ő még kicsi.

Orsi, nagyon jó utat Nektek és pihenjetek sokat! :)

Vivi, nem lehet hogy Encinek a nagy meleg miatt nincs étvágya? Nekem is mindennap egy közelharc hogy mit egyek, mert semmihez sincs gusztusom.

Lányok egy gyors kérdés: Vegyek Petinek napvédő krémet? S ha igen, milyet?
Bár nem tervezem, hogy a nagy melegben kirakjam, de hátha az esti (6-7 óra, fürdés előtt) sétáknál megkaphatja Őt a nap.

Anyós ma megint kiakasztott :(
Olyan érzelmi manipulátor (vagy lehet hogy csak most vagyok érzékenyebb), de komolyan mondom, tisztára elrontotta a kedvemet.
Reggel elvittem piacra, mert rendeltek Tőle eperlekvárt s mentünk epret venni. Oda felé menet beszélgettünk, hogy hát ki visz majd be a kórházba. Mondtam hogy a tesóm (ha épp nem nyaral) vagy egy barátnőm. Erre megkérdezte, hogy ezek az emberek ott fognak toporogni majd a szülőszoba előtt? Mondtam, hogy nem tudom, felőlem azt csinálnak amit akarnak én a szüléssel leszel elfoglalva. Erre kiakadt, hogy ha a tesóm vagy a barátnőm ott lehetnek a szülőszoba előtt, akkor Ő miért nem???? :shock: Mondtam, hogy felőlem ott lehet Ő is, de szerintem hülyeség 5-6 vagy akár x órát ott szobrozni, úgyis telefonálunk, ha van valami. Hát de hogy én azt gondolom, hogy Ő békésen itthon fog csücsülni, amíg mi szülünk? Mondtam, hogy nem tudom mit fog csinálni.
Erre kifejtette, hogy különben is, Ő hogy jutna be a kórházba, mert hát apósom biztosan nem jön be vele. Hívjon taxit vagy mit csináljon? Mondtam, hogy hát ott a tömegközlekedés. Vonattal keleti pu., onnan villamos a nagyvárad térig és még 5 perc séta. Kb. 1 óra az út.
Hát de hogyha hétközben születik a gyerek, akkor Ő nem ér vissza 12-re nyitni a presszót, ha meg hétvégén, akkor nem lesz aki dolgozzon helyette és akkor mind1 is, nem idegesíti magát, majd látja a Petit akkor, ha 3 naposan hazahoztuk a kórházból.
Mert mint kiderült, Ő Nagysága úgy tervezte, hogy amikor mi indulunk, beül velünk a kocsiba, a (mellettem végig trónolja az utat), ha megszületett a Peti megnézni, aztán majd valaki hazahozza Őt. Hát, komolyan eldurrant az agyam. De csendben ültem, nem szóltam semmit. Majd ez után a kis előadás után elmondta, hogy azért jó lenne, ha Peti jövőhéten még nem akarna kibújni, mert valószínűleg jönni kell még eperért. Persze, arra jó vagyok, hogy fuvarozzam a hátsóját, Ő meg előadja a hisztit, hogy hát nem lesz senki, aki behozná Őt hozzánk a kórházba és Én nem akarom, hogy ott szobrozzon a szülőszoba előtt.
Amikor hazajöttünk piacról, meséltem Apának a beszélgetést és teljesen kiakadt az anyján. Egyrészt, hogy én nagy eséllyel elfoglalom a hátsó ülést, ott lesz Ő, a tesóm, a csomagok, az anyja hova akarna ülni?
Másrészt meg hogyha elvisszük Őt, akkor ki tudja várni az x óra szülést és akkor nem lesz gond hogy ki nyitja ki a presszót (akár hétköznap, akár hétvégén)?

Azt tanácsolta ne foglalkozzak az anyjával, de hát még is.

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Pinkiné tavaly nem vettem Nyunyinak napkrémet azt hiszem nem is lehetett bekenni vele ,idénre már mondta a védőnő vettünk is vichy neki azzal kenem indulás előtt.
anyósod no komment...
az enyém végig ott volt 1/25 től 3/4 9-ig én nem is tudtam róla csak amikor vittek ki akkor láttam.

Bridzsi

Kép
esztora

Képzeljétek, azt hiszem mondja Csenge, hogy anya! Már egy ideje amikor kimegyek a szobából, akkor ugye mindig rohan utánam, sokszor sírva. Persze wc-re sem tud nyugodtan elmenni az ember, még akkor sem, ha apa itthon van, mert mindig én kellek neki. Tegnap este is mentem a két betűs kitérőre, és rohant utánam és egyfolytában kiabálta hogy anya, anya... Összenéztünk apával, és kérdeztem tőle, hogy szerinte is azt mondta-e , és mondja, hogy tisztán lehetett érteni hogy azt mondta. Úgy elérzékenyültem... :roll: :D

Pinkiné! Nekem szüleim várakoztak a szülőszobánál. Délben tudták meg hogy bementünk, még nyugodtan megebédeltek, utána bejöttek, ültek ott pár órát, majd hazamentek tesómmal tanulni, aztán visszajöttek, vártak még jó pár órát, de megvolt a jutalmuk, este fél 11kor az elsők között voltak, akik láthatták Csengét. :D
Ha tényleg nem fér be a kocsiba, és annyira ott akar lenni anyósod, akkor szerintem kibírhatja egyszer a tömegközlekedést is... :wink: Én anyósomék messze laknak (150 km), így nem is jöttek rögtön.

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Vicky: ma már jobban evett Enci, igaz először nem akarta elfogadni az ebédet. Így kivittem az etetőszéket a teraszra, és ott próbálkoztam. Sikerrel jártam, azt hiszem rendszeresíteni fogom ezt a módszert. Ha csak ennyin múlik?

Pinkiné:Anyósod tényleg nem semmi. De ne húzd fel Magad miatta. Oldja meg, ahogy akarja. Ennyi áldozatot csak megér az unokája.

Krisz:Édi lehet CSenge, amikor szólongat. Elhiszem, hogy elérzékenyültél, szerintem a helyedbe mindenki ezt fogja tenni, illetve aki már túl van rajt, az ezt tette.

Fionak írtam sms-t, de még nem reagált. Szokott így eltünni?
vivi79

Sziasztok!

Hajni, jó utat, és pihenjetek sokat, legyetek sok szép élménnyel gazdagabbak.

Meri, belgyógyászt kérdezted, én a múlt héten voltam, ekg-t csinált, meg uh-ta a nyakamat, pajzsmirígyre, meg hasi uh-ot csinált, az epét, vesét nézte meg, meghallgatott, megnyomkodta a hasamat. Aztán elküldött vér-vizelet vizsgálatra, mert az elősővel nem volt megelégedve, bár azért még nem is mentem vissza, de közölte, hogy nem muszály hozzá visszavinnem, mehetek a háziorvoshoz is. Úgyhogy biztos semmi gond nincs, amúgy amit megvizsgált rajtam, minden rendben volt.

Marietta, nem semmi ez a lány. Sógornőm mondta, hogy ő az utolsó hónapban a fotelban aludt, mert az ágyban nem tudott. Látom, már ketten is ajánlották, hogy sms-t írhatsz, úgyhogy erről lekéstem.

Vicky, én csak azokat a vizsgálatokat csináltatom amit mond a doki. Igazából én biztos vagyok benne, hogy a mi babánknak semmi baja nem lehet, úgyhogy nem is parázok ilyentől. A hasamat amúgy sem engedem megszúratni.

Amúgy velünk minden rendben, néha nyilalgat a hasam, de szerintem ez természetes. Tegnap a szódásszifonban csináltam szódát, és mivel 2 literes a ballon, ki kell cserélni menet közben a patront. Valami miatt nem jött ki a gáz, és én gondoltam, hogy biztos üres volt a patron. Csavartam kifele, és akkorát lőtt, a hasam jobb oldalán meg egy ütést éreztem, szerintem szegény gyerek megíjedhetett. Amúgy még nem érezni, hogy mocorog. Tegnap meg ma már jól voltam, a gyomrom is úgy érzem, hogy talán nem vacakol.

Orsi, örülök, hogy meglett a cica, és úgy néz ki nincs semmi baja. Az én nőstény cicám vemhesen tünt el, már több mint egy éve.

Most csak ennyi, majd csinálok képet, és rakok fel.

Pusz mindenkinek, Nikó

Kép
nikóska

Krisz, de jó lehet ezt hallani! :lol: Mást is mond már?

Nikó, vigyázz magadra, inkább a párod cserélje legközelebb a patront! :!:

Pinkiné, hallgass a párodra és ne foglalkozz anyósoddal! :wink:

Vivi, az szuper, ha visszatért az étvágya :lol: Csak ilyen melegben, nem fogod tudni sokáig kint etetni...

Hajninak akartam még jó utat kívánni, de már úgysem olvassa...azért remélem, jól fogják magukat érezni és jön majd élménybeszámolózni!

Adri, Neked is köszönöm, hogy örülsz velünk! :lol: Gyere gyakrabban! :D

Kép
vickybabe

Sziasztok!

Bocsi. ma Csongi kivételesen elaludt a hintában...annyira cicis, hogy hihetetlen!

Szeri, ne haragudj, de egy kis rész kimaradt az olvasásban, szóval kérlek tedd fel még egyszer a kérdésed az újsággal kapcsolatban. Bocsika :oops:

Krisz, jajj, nagyon aranyos vagy, köszönöm szépen az infókat. Azt hiszem most már mindenképp a Flór mellett döntök. Kiderült, hogy közvetetten ismerős a kórház igazgatója, szóval...holnap megyek is az osztályvezető nőgyógyászhoz 12 -re.

Vicky, hát a tesómék ugyi voltak ezen a Czeizel-féle szűrésen, aholis kiderült, hogy nagyon nagy az esély a down-kórra, ezért megszúrták tesómat, ahol pedig kiderült, hogy semmi baja, és szerencsére ezt az élet is igazolta. Szerintem felesleges parázás...nincs is okod rá. Persze, ha az AFP eredmény vagy ilyesmi, a nyaki redő nem megfelelő...
DE, kérdem én, illetve mondom, hogy gondold át, ha kiderülne, hogy Down-kóros, elvetetnéd -e? Ezeket érdemes tisztázni Magadban. Amúgy biztosan egészséges, mert miért ne lenne??????!!!!!!!!

Csongi jól van, nagyokat hancúrozik kint a kertben. Szerencsére egyedül is elvan, főleg a teraszon. Van homokozója és eszközei, abban nagyon jól elvan! Bemászik, kimászik... akkor eltologatja a bébitaxiját, kedvence a szélforgó, azt imádja pörgetni.
Legelni nem legel szerencsére, de most talált apró kavicsokat, amit be akar venni...ezt kiiktattuk. Átmászik tesómékhoz (van egy rés a két kert között, onnan pedig megszökik a pusztába (mögöttünk egy nagy árpamező van). Imádja tesómék kutyáját (minden kutyust), az első szava is ez volt (a vau-vau-n, meg a pápán kívül), hogy Dzsar-Dzsar (Jar-Jar, a Csillagok háborújából neveztük el a vizslát, mert dettó olyan füle van, mint neki volt), szóval ha meglátja egyből kiabál neki, hogy Dzsar! Szóval nálunk nem anya vagy Apa, hanem Dzsar!

Már nagyon stabilan áll, de még nem meri elengedni a kapaszkodót.

Mi is szertnénk beadatni a kullancs-elleni oltást, itt a pusztában mindenképpen, meghát sokat szeretnénk kirándulni. AZért ha találunk benne, biztosan bevitetetm megvizsgáltatni, mert ugyi Leim-kór ellen nem jó.

Mi Graci U'go-t vettünk, de még mindig nem érkezett meg (ismerőstől), majd júniusban...remélem kiderül, hogy aztán majd júliusban, augusztusban...és vége is a nyárnak, amikoris meg már nem fog kelleni :x

Pinkiné, jajj, olyan szép a Kisfiad, nagyon szépek a képek!

Kismamik, hát nem lesz könnyű,ha ilyen nagyon meleg lesz.

Olyan hihetetlen, hogy mindjárt megszületnek a Manók, nagy izgalommal várom már, ki-hogyan...
Aztán pedig lassan jönnek a tesóprojektek is :twisted:

Kép Örömködés a babzsákfotelben Kép A leesett zsemis zacskót megdézsmálta... Kép Tipikus...homokoznak Kép homokozás Kép csipeszmánia Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
ragota

Sziasztok!

Hát vagyok,ismét egy jó szar éjszaka után. 8) De mostmár kezdek beletörődni. hisz mi mást tehetnék. :lol:
Már 2 napja átköltöztem a másik szobába hogy legalább apa tudjon aludni mert Ő se bírt tőlem. Aztán úgy ment dolgozni mint a mosott "fos". Meg itt vannak a vizsgák is. Hagy pihenjen.

Krisz!

Köszi Neked is a telószámot. Hát és igen mostmár nagyon izgulok. Azért jó volt olvasni soraidat hogy ilyenkor már Te is paráztál rendesen. Jó tudni hogy nem csak én vagyok így betojva a szüléstől. :?
Nagyon megható lehetett hogy Csenge már mondta Neked hogy anya. Nagyon ügyi kislány. :D

Vivi!

Hát akkor reméljük csak ennyi gond volt Encinél evés szempontjából,és mostmár ebből nem lesz gond. De lehet most meg majd a nagy meleg miatt nem fog enni. :roll:

Pinkiné!

Hát ne haragudj hogy ezt írom,de anyósod nem teljesen normális. Én tuti nem bírnám így. Kicsit visszafoghatná magát. Egyébként jól vagy? Hogy birod a meleget? Én elég szarul.

Nándorka!

Hát remélem igazad lesz,és tényleg jól egymásra hangolódunk a lányommal. Ha már ilyen pőrgős.akkor pörögjünk együtt. :lol:

Nikó!

Vigyázz nagyon magatokra. TEgnapelött a zöldségesbe én is megütöttem a hasam,pedig mindig nagyon figyelek erre. De szerencsére nem vészes. Egy kis karcolás van rajta.

Vicky!

Hogy vagy? Rókával mi újság?
A kért pocakfotó! :wink:

Kép Kép Kép Ezért nem birok aludni. Mindig így nyomkodja ki magát. Itt épp a bal oldalamon szerettem volna feküdni.
csipcsab

Krisz, nagyon megható lehetett, hogy Csenge Anyának hívott. Én biztosan bőgni fogok :):)

Nikó, tessék vigyázni a szódás üveggel. Csinálja inkább Apa!

Ágota, milyen édes Csongi! Az utolsó képen azzal a nagy szendviccsel, nagyon muris :) Majdnem akkor a kifli mint Ő maga :)

Marietta tarts ki, már nem sok van hátra a szar éjszakákból :) Bár utána meg már az éjszakai etetések miatt nem alszol :roll: Hiába, ez az anyák sorsa :)
Én mostanában Apával balhézom minden hülyeségen. De úgy fel tud húzni. :?
A meleget egyenlőre jól bírjuk, bár alig dugom ki a lakásból az orromat :) A szobákban a redőnyök 3/4-ig le vannak húzva, viszonylagos "sötétségben" leledzem. A klíma már üzemképes, de amíg nincs a termosztát szerint 25 fok, nem akarjuk bekapcsolni. Most pedig még "csak" 23,5 foknál járunk.
Anyósról tudom hogy nem normális, bár csak néha kattan meg. Alapjáraton egészen elviselhető tud lenni.
Ilyen kinyomásokat Peti is szokott csinálni (tényleg nem kellemes), de egy kis simogatás után visszahúzza a hátsóját és abba hagyja.

Nagyon jó a pocakfotó :) Mindjárt csinálok egyet Én is. :)

Na íme egy Peti lak:

Kép

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Pinkiné!

Szép nagy a pocid! :wink: Hát ugyi nekem folyamtosan csinálja ezeket a kinyomásokat,és isten ments hogy olyankor még simizzem is mert akkor annál inkább nyomja még oda magát. :lol: A szülésznőm is mondta hogy ne simogassam. Ha csak véletlenül odaér a kezem Ő már ott van mégjobban. :lol:

Én is leengedett redőnyökkel vagyok a lakásban. De hát így is olyan rohadt meleg van hogy csak na. Eleve a 10-en vagyunk,és pont dutántól szokott idesütni a nap estig. Gondolhatod milyen meleg van így is. Tavaly nyáron is 32 fok volt a lakásban. Nem tudom Flóra is hogy fogja bírni. :roll:
Apa meg nem akar klímát mert nem tudom miért de rettenetesen ellenzi. :? Pedig én szeretnék,de ebben nem tudom meggyőzni.
csipcsab

Sziasztok!

Vicky: szerencsére fedett a teraszunk, és csak reggel illetve kora délelőtt süti a nap. Így talán nem szorulunk be egész napokra a házba még a nyári kánikulába sem. Klímánk nincs, így a júliusi-augusztusi hőségben nem hiszem hogy jelentősen hűvösebb lesz bent, mint kint.

Ágota: Nálatok mikor indul a tesóproject?

Csipcsab: nagyon szép pocid van. Kitaratás az éjszakák miatt, már nem sok van vissza. Utána hiányozni fog ám. Mármint nem az átalvatlan éjszaka (abban nem lesz hiány), hanem a poci mozgása. Legalábbis nekem először furcsa volt, és első napokban még simogattam, mintha még ott lenne Babus.

Pinkiné: Neked hatalmas pocid van, sokkal nagyobbnak látszik, mint Csipcsabé. Kitartás már csak néhány nap.

Fio nem került elő. Nem tud Róla valaki? Nem válaszolt az sms-re azóta sem.
vivi79

Ágota: gyönyörű ez a gyerek. És az a hatalmas szendvics, tényleg nem semmi. Nagyon jól sikerült a kép.
vivi79

sziasztok!

Pinkiné, Marietta! Nagyon szép pocik! :lol: Kitartás csajok, gondolom, milyen nehezen bírjátok ezt a meleget!

Vivi, az jó, ha fedett a terasz...mi pont most tervezzük leárnyékolni, mert egész nap odasüt a nap, tavaly még imádtam, de most 5 percnél tovább nem bírok kint maradni... :D

Ágota, nagyon édik a manók, ahogy játszanak a teraszon együtt! :lol: És szép a kertetek! Szegény tesódék, el tudom képzelni, mit élhettek át, amíg vártak az amnio eredményére...pont ez a bajom ezzel a vizsgálattal, ilyen esetben többet árt, mint használ...
Köszi mindenkinek az infókat, arra jutottunk, hogy megvárjuk a 12. heti normál UH-t, aztán még1x kikérjük a doki véleményét és utána eldöntjük...Jajj bár már ott tartanánk, legszívesebben minden pillanatban benéznék a pocimba, mi újság ott bent! :lol:

Kép
vickybabe

Vicky:
kitartás! Olyan gyorsan repül ám az idő. Észre sem veszed, és már a szülés előtti napokban találod Magad. Az eleje talán lassabbnak tűnik, de aztán felgyorsul az idő. Majd amikor már lehet vásárolgatni, készülődni az jobban telik.

Nagyon eltűnt a társaság. Talán a jó idő kicsalogatott mindenkit
a szabadba, nem jut idő a gép elé ülni.
vivi79

Sziasztok!

Nekem speckó semmi időm nincs jönni :(

Nagyjából sikerül olvasgatni, de csak nagyjából... bocsi... :oops: :oops:

Fio tényleg jól eltűnt és vajon miért nem válaszol Vivi az smsedre?? Nem próbálod esetleg felhívni?

Nagyon szép pocik!!!!! Lányok! Én már látom, hogy nem sok van hátra...
Marietta, tök jól lefotóztad, ahogy a hasad deformálódik, nekem is folyton ilyen volt és hullámzott, a párom meg rosszul volt, hogy ez biztos fáj nekem... hát nem fájt, de kellemetlen volt, olyan kellemes kellemetlen :lol:

Ragota, látom megérkezett a babzsákotok. Csongi szereti, mi?
Olyan, hogy Nimróddal tudnak játszani, na meg, hogy a kertben van egész nap és így lefoglalja magát. A képek csudajók!!! Öröm nézegetni ezt a Csongibébit!
Ja, a kérdés: milyen típusú újságot rendeltetek? Mikrofilmeset? Mennyi időn belül szállították ki? Össz-vissz mennyibe került? És hogy voltatok megelégedve? jól néz ki?

Vicky, az egyik barátnőm is 8 hetes terhes, kábé egy időben fogtok szülni, tök izgi :lol:

Pusszz mindenkinek!
szerika

Szeri!
Most próbáltam hívni Fiot, de nem vette fel. Küldtem neki egy újabb üzit, remélem majd előkerül.
vivi79

Hát már látom hogy jó hogy Nyunyi faros volt,így csak a fejét forgatta meg nagyon érdekes érzés volt hogy a lábával matat a szemérem csontom mogött :lol:

ma talán kész a konyha bútor, holnap a csapot bekötik !!

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!
Megvan Fio, minden rendben Velük, csak rossz a gépük. De amint tud jönni fog.
vivi79

De jó, hogy semmi gond Fioékkal. Remélem hamarosan jön és mesél magukról!!!
szerika

Sziasztok!

Töltöttem fel szülinapi képeket a képtárra! :D

Pocifotók nagyon jók! Olyan hihetetlen hogy már itt tartotok! Pár hét és már a kezetekben tarthatjátok a kis cseppeket! :D

Ragota! Milyen volt a nőgyógyász?

Vicky! Kitartás! Már nemsoká itt a 12. hét! :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Sziasztok!

De jó, hogy Fióval minden rendben!

A szódás balhé után én is közöltem Zolival, innentől ő csinál szódát.:))))

Hallottam egy könyvről, hogy nagyon jó segítséget tesz a szülésnél, én is el szeretném olvasni, a címe: Útmutató a szüléshez. Állítólag nagyon sokat segít.

Meg találtam egy oldalt: www.babyoutlet.hu nem tudom ki ismeri, de tök jó dolgokat találtam, bár úgy néztem, csak személyesen lehet vásárolni, de az áraik barátiak.

Mi amúgy jól vagyunk, ma elkezdtem tornázni, tegnap megkaptam RR: Légy bombajó kismama című dvd-jét, trimeszterekre vannak bontva a tornák. El is döntöttem, hogy innentől megpróbálok minden reggel tornázni, ha tehetem. 20 perc a torna, és nem megeröltető.

Tegnap voltam fogorvosnál, egy fogamat betömött, és talált még 3 pici lukat, úgyhogy hétfőn mehetek megint, ráadásul kettőt a bölcsességfogamon, hát az nem lesz leányálom, de kibírom. :)))))) Tegnap annyira elfáradtam, hogy Zolinak a vacsit már alig bírtam megfőzni. Estére fájdogált is a hasam kicsit.

Ágota, tünemény a két gyerek. Nem semmi, hogy Csongi milyen kis meglógós.:))))))

Vicky, ne aggódj. Gondolj arra, milyen sokat vártatok rá, ha már most úgy döntött, hogy jönni akar hozzátok, biztos itt is marad, és miért is lenne bármi baja. Én legalábbis így gondoltam Golyóról, s remélem ez meg is marad addig amíg megszületik. Amúgy is minden úgy fog történni, ahogy történnie kell! A te feladatod, hogy vigyázz magatokra, pihenj amennyit lehet, egyél sok gyümölcsöt és egészséges ételeket, és ne aggódj feleslegesen!!!!!!!!

Pinkiné, Marietta, jó nagy a pocitok! Nem semmi Flóra produkciója.:)))) Én biztos nem bírnám ki, hogy ne simizzem a hasamat.:)))))))

Hétvégén mi is csinálunk fotót. Meri, tőled is várjuk ám!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyiddal mi újság van?

Pusz mindenkinek!

Nikó

Kép
nikóska

Nagyon szép pocik!!!!!! Nikó, Meri, Ti is küldhetnétek már!

Szeri, mikrofilmeset rendltünk, pontosan annyi idő alatt készül el, amennyit ígérnek, asszem 6 munkanap. Nagyon szuperül néz ki, írtó jó! 2900 Ft volt cakli pakli. Az a fontos, hogy minden infot megadj, amire szükségük van, az újságokat is így kell kiválogatni. De az oldalon minden pontosan le van írva!

Krisz, nagyon szuper a kórház (már amennyire egy kórház szuper lehet... :roll: ). A dokira várni kellett, mert épp a műtőben volt. Elég sok kismama mellett ültem, meg is barátkoztam eggyel, aki 3/4-órával korábbra volt bejelentve, mint én. Aztán megérkezett a doki, és egyből engem hívtak be...olyan kínos volt... :shock: (ezek szerint mégsem annyira távoli ismerős...). Mondtam, hogy szívesen kivárom a sort (bár Apa és Csongi lent vártak a kocsiban), de nem reagált rá. Olyan zavarban voltam, hogy még azt is elfelejtettem, hány éves vagyok (28-at mondtam, oszt már 30 vagyok :oops: ), akkor kérdezte, hogy szültem -e, mondtam, hogy még nem, vagyis DE, jajjj, szóval olyan béna voltam, de megzavart ez a dolog, hogy ilyen prioritást élveztem). Az ágyon pedig úgy viselkedtem, mint egy szűzlány, úgy kellett szétfeszegetni a lábam... :lol: A lényeg, hogy nagyon aranyos a doki!!!! kérdeztem Tőle, mi a véleménye a császár utáni természetes szülésről. Azt mondta, mivel makk egészséges vagyok, ezért semmi akadálya. Szóval tök szupi.
A kismama isáradozott róla, hogy ez a doki végig ott volt a szülésnél, segített neki (pedig nem ő volt eredetileg az orvosa), és nagyon híve a természetes szülésnek).

Vivi, mi jövő tavasszal kezdünk neki a tesóprogramnak, elvileg :twisted:

Húúú, én sem bírnám ki, hogy ne simogassam ezerrel a lurkót. Én mindig szóltam Csonginak, hogyha valamit nyomott, megbeszéltem Vele, és azonnal félrehúzódott. Nagyon jó Kisfiú volt...odabent :roll:

no pusszancs

Ja, Krisz, annyira édesek Csenge fotói. Olyan nagy lány már!

KépKép
KépKép
ragota

Köszi az infókat Ágota!!!

Csenge képei nagyon édesek, tényleg olyan nagylány!!! Klassz szülinapi képek! :D

Ti meg tudjátok nyitni a képtárban Balázs képeit? Én is tettem fel még korábban, de ehhez a jelszavas dologhoz nem igazán értek, ott beírtam, hogy privát, amikor csináltam, az úgy jó? Remélem meg tudjátok nézni...
szerika

Sziasztok!

Hát nehéz megállni hogy ne simizzem a pocim, de ha igen akkor még jobban bekeményedik és fúrja magát oda. :D Úgyhogy szoktam csak nem annyit mint máskor. De nagy betyár mert ugye nehéz elkerülni hogy ne érjen oda egyáltalán a kezem hisz nagy a hasam és akkor mikor véletlenül egy kicsit is odaér Ő már egyből ott van. :twisted:

Egyébként jól bepánikoltam 2 nappal ezelött mert azóta iszonyat szar éjszakáim vannak. A nappal se jó de jobb mint az éjszaka. Nagyon úgy néz ki hogy jóslóim vannak. A derekamba csak úgy húz le a fájdalom meg alul a hasamba. És nincs hasmenésem de csikar a hasam állandóan. Ott lennt is mostmár nagyon szúrkál. :oops: Érzem ahogy a buksiját nyomja oda. Szóval ezerrel elkezdtem még megcsinálni amit kell. Kiöblítettem minden dolgot amit viszek a kórházba,és holnap már meg is csinálom készre a pakkom. Flóra ágyát is megcsináltam. Így nyugodtabb leszek.

Tegnap voltam védőnőnél és képzeljétek helyettesítés van mert a másik elment nyugdíjba és nem is szólt. :shock: De ez a mostani nagyon szimpi és kedves. Csomó mindent elmondott amit a másik nem. De sajna nem ő lesz csak 1 hónapig helyettesít. Pont addig amikorra kivagyok írva. Aztán megint egy helyettes lesz. Szóval nem lesz egyszerű. És kérdezte hogy vagyok miket érzek és elmondtam neki,és mondta hogy rakjam össze a cuccaim,mert 36-ik héttől már bármi lehet. Pláne hogy ilyen nyűgjeim vannak.

Jövő héten megyek az utcsó vérvételre,utána való héten meg doki ismét és már nst is lesz. :shock: Hihetetlen hogy már itt tartok.

Látom mindenki élvezi a jóidőt. De azért néha kukkancsatok be. :wink:

Dobok képet a Flóra lakról. :D Remélem nem baj.
Ja és a képtárba nagyon szupik a képek. :wink:
Kép Kép
csipcsab

Sziasztok!

Hat en is csak kutyafuttaban,mert minden reggel elmegyunk videkre Attilaval (Anyosekhoz,Anyuekhoz vagy Sogornoekhez,olyan isteni kertben lenni egezs nap,csucs!!!!),es aztan este vacsira,furcsire haza.Mar alszik :wink:
Ferjemnek meg tuszos mandulagyulladasa van,de sajna meg igy is dolgoznia kell...muszaj...ez van,szezon.

De megyunk nyaralni :lol: :lol: Tokjooooooooooo!Nagyon varom mar!
Megvettuk a Quinny Zapp babakocsit,pirosban :wink: ,Attilam olyan vagany benne,hoyg csak na,es imadom!
Koszi Esztora,hogy dicserted,meg ilyesmi,ugy erzem jol dontottunk!Attilaval egyutt is siman pakolom,emelem,kiraly!Es hat akkora,mint egy pelenkazotatyo,osszecsukva.Egyszoval isteni utazashoz,meg amugy is.Egy hibaja van,hoyg nem dontheto,de ez nalunk nem volt szempont,mert Attila regota nem alszik a babakocisban,es ha megis,akkor ulve.
Esztora,
konyhakep??? :wink:

Szeri,
azt hiszem Te kerdezted (agyam szita...),hoyg hogy volt a body rendelos oldalrol a dolog.
Hat en rendeltem Attimnak jo parat :oops: ,ujjatlanokat es rovidujjuakat, 7et osszesen.
Megrendeltem,es kb 2 nap mulva hozta a postas.Kiraly :wink:
Nagyon jok amugy!
Rendeltem neki:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Ragota,
halali lehetett,hoyg igy zavarba jottel,mintha magamat latnam :lol: :lol: :lol: En ugyanilyen vagyok!Es olynakor ossze-vissza dumalok!
Csongi nagyon edes, a fotel meg nagyon tuti!!!!!!!!!Olyan szep barna a fiad!

Ja errol jut eszembe (marmint nogyogyirol),hogy kepzeljetek nekem 2x megjott mig szoptattam,aztan most miota nem szoptatok meg nem.... :roll: most mar 53napja.....terhes nem vagyok,csinaltam tesztet...
Szerintetek ez normalis?Mikor fog ez beallni?Vagy ez hogy van?Nem akarok elmenni a dokimhoz,meg varnek kicsit,mert nyaron aktualis a rakszures is,ugyis.

Orulok,hoyg Fuonaekkal nincs baj,es Adri is adott hirt magukrol!

Pinkine,Marietta,hihetetlen,hoyg mar itt tartotok.....anniyra szoriok Nektek!!!!Szepek a pocik,es jo nagyok!!!!!!!!!
Hat a vege az ilyen!
Baratnom junius1re van kiirva,tok jol van,csak mar szulne.
Kepzeljetek otthonszulest tervez.....kiveve,ha befektetik.... :roll:

Pocikepet kerunk minden kismamitol!

Vicky jol vagy mar a hanyingerrel?

Keptarat is majd megnezem,csak nem volt idom azt sem jo ideje :oops: :oops: :oops:

Angyalkrisz,
megertem amugy,ha inkabb hagyod ezt a melo ugyet...mert sajna benne vana pakliban,hogy nem nyered meg a pert (ki tudja nekik milyen ugyvedjuk van),es akkor bizony Neked kellene alllnod minden koltseget..az meg altalaban nem keves...

Vivi,
orulok,hogy a teraszon jobban eszik a csajszi,remelem folytatja.Hat minden trukkot ki kell probalni.Attila pl nem eszik,ha beszelnek hozza,vagy ott vannak korulotte tobben.Oda figyel egyszeruen,nem a hamira.

Szulesnel ki van ott-tema:
hat elotte en is felhuztam magam,mert nalunk is kozponti volt,hogy mindneki jonni akart.En meg nem orultem,mert hoyg minek ott lenni akar napokat...
DE aztan rajottem,hoyg nekik ez OROM,nagy betukkel es oriasi esemeny!Szoval meg kell nekik adni a lehetosegt,hoyg reszesei lehessenek ennek a csodanak.
Ott voltak az en szuleim,a ferjem szulei,tesoink,Sogornemekkel meg a 3 pici gyerekuk is jott.Jol elvoltak,mondjuk nalunk olyan reggel 9tol voltak ott,es 12.53kor kibujt.Ez sem volt rovid,de nagyon-nagyon boldogok voltak,amikor kitoltak,dumaltunk,meg nezegettek Attilamat,fotozkodtak vele.Szoval en azon vagyk,aki akar,jojjon.Attol feltem,hogy ott bent idegesiteni fog,hoyg ennyien vannak kint,meg ilyesmi.Oszinten:eszembe sem jutottak a kint levok.

Jaj meg akartam par dolgot,de nem jut eszembe,meg probalok visszaolvasni....

Kép

Kép
arwen07

Porsi is ezer eve volt......

Kép

Kép
arwen07

Nandorka,
Remelem jol telik a pihitek!
Szerintem nem a kenyertol fosingozik Dorka,foga nem jon????
Cicas sztori meg :(
En is ugy imadom oket!!!(Na meg Ferjem is hihetetlen modon,szoval nalunk lezs cica es nem is egy sztem :wink: )Es kepzeljetek Attila is!!!!Anyoseknal van egy cicus,Attila az elso perctol ra akar maszni,simizi,huzza,nyuzza,halali!Es amint meglatja vigyorog!Az a mazli,hogy ez a cica iszonyat jambor,hagy mindent,akar tephetne is Attilam,de persze azt nem hagyom...azert a szemem allandoan rajtuk!

Gyuzsoval is mi lehet????O is olyan regen volt...remelem csak nyaralnak vagy ilyesmi...

Na megyek,mert ilyenkor estenkent kell mindent bepotolnom hazimunkailag itthon....... :roll:

Kép

Kép
arwen07

Arwen nagyon szívessen!!olyan vagány az kocsi imádom én is!!
Nyunyi sem alszik a bkocsiban,csak a chiccoban így akkor megyünk ha nem kell aludnia.
utazáshoz is nagyon ideális!

kész a bútor ma volt a vízes!
de Ricsi a Balatonon van a fiúkkal és elvitte a gépet!jővőhéten lesz kép ígérem

Nyunyi a kutyákat imádja és ők is!
addig pár kép Nyunyiról:
Kép Kép

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ez a Playboyos kep ISTENI!!!!!!!!
Ilyet en is keszitek Attimrol,ez halali lesz kesobb visszaneznie :lol: :wink: Az almason de edes Nyunyi!!!!!!Ezek a szemek!!!Attilam is szereti igy csocsizni az almat!

Kép

Kép
arwen07

Draga Dorka baba!
Isten eltessen sokaig 1. szuletesnapod alkalmabol!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
arwen07

sziasztok!

Dorónak nagyon-nagyon boldog 1. szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Arwen, nagyon vagányak a bodyk :lol: :D Köszi talán kicsit már jobb, bár nem akarom elkiabálni, tegnap 3 hét után először tudtam rendesen ebédelni :lol:

Ágota, ez a kistarcsai kórház volt? Hú nem semmi, mindjárt tesóprojekt! :lol: Mi szerintem az előzményekre tekintettel, nem fogunk soha többet védekezni :lol: Barátnőmék is sokat vártak a babára, 2-3 évet, aztán mikor megszületett, utána rögtön babás lett a következővel :lol:

Nikó, várjuk a képeket! Tuti igazad van, próbálom elűzni a negatív gondolataimat és csak szépre-jóra gondolni, egyre jobban sikerül :lol:

Krisz, mindjárt megkukkantom Csengét a képtárban! :D

Vivi, de jó, hogy megvan Fioona! :lol: Legyen igazad, most picit ólomlábakon jár az idő...bár...pont ma ugrott a vonalzóm, és most már olyan igazi babaformája van :lol: :lol: :lol:

Megvettem a Csodálatos Utazás c. könyvet, nagyon szép képek vannak benne méhen belüli fejlődésről, abban szoktuk kukkolni, hogy éppen hogy néz ki és mije fejlődik aznap :lol: :lol: :lol:

Szeri, én meg tudtam nézni a képeidet, nagyon aranyos Balázs! De jó, hogy együtt haladunk a Te barátnőddel is! :lol:

Marietta, nagyon szép a babasarok! :lol: De jó, hogy már itt tartasz, tényleg hihetetlen, még csak most tetted föl a + tesztet! :lol:

Esztora, a Playboyos kép, naggyon jó! :lol: :lol: :lol:

Kép
vickybabe

Arwen, akartam kérdezni, hová mentek nyaralni? És mikor?

Kép
vickybabe

Dorkának Nagyon Boldog Szülinapot!!!!!!!!!!!!!
csipcsab

Dorkának Nagyon Boldog Első Szülinapot!!

Köszönjük a kép dicséreteket a playboy-ost nem tudtam kihagyni!

Niko nekem megvan a könyv (Útmutató a szüléshez)én nem javasolnám nagyon amerikai és unalmas én kb 1/2 óra alatt kiolvastam.
Szívesen elküldöm neked ha kiváncsi vagy rá.

Bridzsi

Kép
esztora

Marietta: hát ez a pocifotó. Nem győzők ámulni. Nem csodálom ha fáj, úgy néz ki, mintha Flóra kikönyökölne pl. De már mindjárt itt a pocaklakód érkezése. Flórának nagyon édes ágyacskája van.

Vikcy: látod, hogy telik az idő. Örülök, hogy már tudtál enni.

Dorónak én is nagyon boldog születésnapot kívánok!!!

Fioonával is nagyon jó, hogy „csak” gépbaja van.

Arwen: klasszak a bodyk.

Nyunyi is nagyon édes, nem is, nagyfiús a képeken.

Ágota: jó lehetett a dokinál. Én nemrég a védőnőnél állítottam, hogy 16. hetes vagyok. Úgy elpirultam annyira ciki volt. Közben pedig 21 hetes voltam. Csongi is egy kész nagyfiú. Nagyon sokat nőtt.

Pinkiné: nem emlékszem, hogy reagáltam-e , vagy csak akartam a Peti fotókra. Nagyon édes és szép gyerkőc. A párom is megnézte Petit és erre mi is elmegyünk még egyszer 4d-re.

Pinkiné és Marietta: Ti használtok pocitartót??? Kaptam egyet, de még szükségtelen.

A házunkkal úgy néz ki indulunk tovább lassan. A mamim egyre rosszabbul van sajnos. Leginkább agyilag. Számára a valóságnak és képzeletnek nincs határa, így nagyon furcsa dolgokat csinál. Legfrissebb, hogy sírva hívja fel apukámat, hogy miért nem mennek érte, pedig hazajöhet. A dokija szerint meg dehogy jöhet. De annyira hiteles, hogy a nővérre is a frászt hozta. Előtte meg lélegeztetőn volt és ezeket a tesójainak, a sógorának is hitelesen előadta. Aztán kiderült, hogy a szobatársa volt lélegeztetőn. Aztán, hogy az egyik szomszéd ágyon fekvőnek a hozzátartozói valami pirosat tettek az infúzióba, hogy ne kelljen hazavinni. Az anyukám padlón van, az apukám pláne. És amikor beszél egyáltalán nem tűnik zavartnak. Szóval nem könnyű most a helyzet.
Áron egyre többet ficánkol és ha én nyugtalan vagyok és rossz a napom, hát neki is, amit nem is rejt véka alá.
Pocifotót nem is ígérek, mert nem is csináltunk, de nem is tervezem.

A belgyógyászatot a héten nem tudtam elintézni, mert igaz ugyan, hogy kaptam időpontot és elmondtam telefonos bejelentkezéskor, hogy másik kórházba járok nőgyógyászatra és nincs beutalóm, de a helyszínen kiderült, hogy nem mehetek be belgyógyászatra, csak ha előtte elmegyek náluk nőgyógyászatra, ahová nem kértem időpontot, pedig kellett volna és ráadásul az a doki rendelt, aki pár éve feleslegesen akart meddővé tenni egy méhcsonkolással. Otthagytam a fenébe. Majd hétfőn elmegyek egy magánklinikára. Alig bírtam lehiggadni.
Szerdán láttuk a fiatalurat uh-on, már nagyon sokat nőtt. A dokim is mondta, hogy minden rendben vele épp hason fekve kalimpászott és nem éreztem akkor sem, így megnyugodtam, hogy nem minden mozgását érzem még. A méhszájam zárt, a méhlepény a helyén, Áron keresztbe fekszik.

meriann

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

meriann

Vicky: szólj, ha tegyek be új adatokat Nektek a táblába!!!

meriann

DORKÁNAK NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!!!!!

Lehet, hogy ma megyünk a T-com szigetre a Hajógyárin. Gyereknapok vannak, szupi programokkkal!

pusszancs

KépKép
KépKép
ragota

Meri :D Nagyidat nagyon sajnálom :cry: Nehéz időszak ez Nektek... Annak nagyon örülök, hogy Áronnal jól vagytok!

Táblához: 22. hónap, Nyírőben tervezem (egyelőre) a szülést, és 2009. január 4. (de szerintem inkább decemberi lesz, ahogy a párom és én is :lol: ).
Nevek: egyelőre Lilla és Levente a nyerő páros, de ez még változhat :lol:

Ágota, jó szórakozást! 8) Csak a meleggel vigyázzatok, állítólag ma is iszonyú lesz a hőség...

Kép
vickybabe

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?