Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ildi!
Tényleg, mikor tesztelsz? Milyen jeleid vannak?
Szinte már rugdosnánk át a frissmamába! Kép

Jázmin!
Nme telik el feleslegesen ez a hónap, ezt Te is tudod. Így legalább nem kell újabb hosszú hónapokat véggaggódnod.
Nagyon szorítunk!

Lányok!
Tud valaki valamit Éváról? Régen jelentkezett...
Most mondta a férjem, hogy a munkatársáék kisbabát várnak. Most derült ki a dolog. Gondoltak egyet, és hipp-hopp gyártottak egy kisbabát.
Szeretnék nagyon ehhez a "hipp-hopp" kategóriához tartozni nagyon. De Pco sajnos nem a legjobb ajánlólevél. Kép
Olyan selejtnek érzem magam ilyenkor...

A júliusi kategóriába még be lehet nevezni?

Rita
Krita

Rita!
Én is úgy írigylem akik "hipp-hopp" csak úgy gyártanak egy kisbabát. Az élet már csak ilyen!
A PCO miatt még nem vagy selejt.
A júliusba beférsz te is, de várd ki mit hoz még a június!Kép

Éva!
Mi ez a nagy hallgatás?

Kriszti!
Tán nem dolgozol?

Puszi

Andi
Andy

Andi

eddig irtam neked a regenyt!

Be kell nektek vallanom eddig en is a hipp-hopp kategoriaba taartoztam,de most nem megy.Raadasul fogalmam sincs,hogy miert most megyek masik dokihoz ha ebben a honapban sem jon ossze.Azota se jelentkezett a rozsaszin folyas,talan meg nem jon meg.Kép

eva meg a mult heten szolt,hogy nem fog tudni jonni mert beosztottak melle valakit,de nekem is hianyzik.

Eva!

Kukkancs be!!!!!

Krita!

selejt?Aztan meg miert?Jo munkahoz ido kell!!!!!!!!KépKépKépA juliusiba mar regisztraltad is magad!KépKépKép

pussssz Kriszti
kriszti

Lányok!

Olyan drágák vagytok! Kép
Mi lenne velem nélkületek? Kép
Hajrá! Miénk a július (június?)!

Éva!
Nagyon izgulunk érted!

Rita
Krita

Lányok!

Olyan aranyosak vagytok, hogy ennyire drukkoltok nekem!

Az igazság az, hogy ma reggel csináltam egy tesztet, ami negatív lett. De nem adom fel, amíg nem jön meg, addig még reménykedem, hiszen ezek a tesztek sem 100%-ak, és ha terhes is vagyok, még nagyon az elején állhat a dolog, nem is biztos, hogy kimutatja ilyen korán a teszt. Nagyon soknak volt már, hogy csak a második, vagy harmadik teszt mutatta ki, hogy terhes.
Úgyhogy egyenlőre most még csak várok, hogy mi lesz, és ha nem jön meg akkor kb. jövő hét elején tesztelek.

Rita!

A melleim feszülnek elég rendesen, 2-3 alkalommal ébredtem már hányingerrel, és persze az, hogy - most már mondhatom - késik a menzi (és remélem még legalább 9 hónapig késni is fog Kép ).
Ja és a hőm tegnap még ugyanolyan magas volt (ma nem mértem).

Puszi
Ildi
másikildikó

Ildi!

te mar tuti befuto vagy!erzem!nagyon jok a tuneteid!KépKépKépKép

Kriszti
kriszti

Ildi!

A teszt miatt ne aggódj, hogy negatív még most biztos nem mutatja ki a tehességet. Szerintem úgy a jövõ hét vége fele már lesz valami pozitív eredmény. Át kell hogy alakuljon a szervezeted.
Mi drukkolunk neked!KépKépKépKépKép

Pussz

Andi
Andy

Sziasztok Lányok!
Aki szedi a Macát, tapasztalt -e olyant, hogy serkentoleg hatott az emésztésre? (Bár lehet, hogy nem ettol van.)

Andi!
Hogyan szüntette meg a doki az elzáródást? Úgy, hogy tovább fecskendezte a kontrasztanyagot?
Biztos nehéz volt, de elhárult az akadály, úgyhogy mindent bele holnap!
Nálam aug-szeptre tervezték a HSG-t, de lehet, hogy most halasztva lesz a kúrák miatt. (Én Maca-Vibe, apa Andriol)
Az én dokim is borzasztóan szkeptikus a Macával kapcsolatban, de azt mondta, hogy nyugodtan szedjem, ártani nem árthat, de o nem hisz benne.
Én egyébként a ciklus második felében kezdtem el, nem vártam meg a következot.

Jázmin!
Rettenetesen sajnálom ezt a rossz idopontegybeesést. De szerintem a vizsgálat után érdemes ágybabújnotok, hátha marad még apának jó kis úszkája Kép
Majd légyszíves írd meg azt is, hogy hányan voltak (milyen egységre vonatkoztatva).

Ildi!
A tünetek teljesen babára utalnak, 3 nap múlva tesztelj újra!
Én ebben a hónapban csak titkon reménykedek, az elozo ciklusomban a 30. napra jött meg, úgyhogy nekem még van idom.

M.
Monique

Monique!

Hogy erted az emesztest?Sokat eszel,vagy meghajt?en most 2 napja eszem nagyon sokat de ez velem mindig igy van mielott megjon.Nem merek koplalni mert hatha ott lapul mar a kis edes.
Az nem baj ha a dokik nem hisznek a Maca-ban ,az a lenyeg ,hogy TE higgy benne.A betegeken is tobbet segit a remeny mint a gyogyszerek.lehet,hogy a kov.ciklusra mar meg is lesz a jotekony hatasa.ha mas nem legalabb te mindent megtettel.

meg kb 1/2 oraig itt vagyok,addig meg benezek!
Puszi Kriszti
kriszti

Sziasztok!
Na,azt hiszem, most már megszoktatok, hogy ujra itt vagyok, jövök is amikor tudok.
Ildi, nagyon szoritok, keresztben vannak az ujjaim!! De egyébként mindenki másnak nagyon drukkolok, bennem bizhattok!!!
Jázmin, csak nyugi, nem lesz felesleges ez a vizsgálat,és ha már most optimális a szervezeted, utána még optimálisabb lesz!! Hajrá a juliusért!
Andi, én nem orvost váltok, hanem orvost keresek... Még márciusban elmentem egy dokinöhöz,mert január ota nem volt mensim, vérvétel, vizsgálat,minden rendben, gombát talált csak,nem babát. Kikezeltük, diétáztam, ugynézki eltünt(kop-kop-kop) Abban maradtunk, hogy majd ö hiv, bár még most sem értem,miért... Aztán elköltöztünk, és itt kezdhetem ujra, hogy keressek egy dokit. A Babaneten rámtalált egy szintén Calgaryban élö lány, és most az ö általa ajánlott doki van soron, illetve lenne, ha végre megjönne a mensim.
Az "erös folyás" kicsit erös kifejezés volt a folyásomra, csak ugy vagyogat, de nem volt ilyesmim mostanában. Bár állitolag hormonálisan rendben voltam, de hol van már a március... Én várok, és csücsülök a lista tetején. Ha valakit nagyon zavar, leveszem magam a listárol, de egyelöre nincs nagyon miért izgulni értem. (most azt gondoljátok, nem komplett ez a csaj, idáig azért sirt, hogy felkerüljön...csak azért irtam, mert ha esetleg valaki szeretné saját magát látni legfelül, azelöl eltakarom a kilátást...Kép)
Sziasztok
Barbi
Barbi

Monique!
Arra már nem emlékszem, hogy szüntette meg, mert iszonyúan fájt a hasam és azzal voltam elfoglalva.
Az elején még néztem a monitort és láttam, hogy megy felfelé a kontraszt anyag. Egyszer csak egy szúrást éreztem a bal oldali petefészek körül. De akkor már olyan fájdalmaim voltak, hogy nem tudtam koncentrálni semmire. Ekkor mondta a doki, hogy a bal oldali petevezetõnél volt egy kis elzáródás.
Azt sajnos nem láttam, hogy a bal oldali kontraszt végig ment-e. A doki azt mondta, hogy most kell ráhajtani. Hát majd meglátjuk mi lesz.

Barbi!
Szerintem jó vagy te ott a lista élén. Mikor jött meg utoljára? Ez a gomba miatt volt, hogy nem jött meg?
Egy jó doki fél siker, ne feledd!

Lányok!

Képzeljétek leesett a hõmérsékletem. Már tegnap is
lent volt 36,5. Akkor most lehet a peteérésem. A PG/53 mikroszkóp nem mutat kavicsokat, de páfránynak se nézném. Ilyen egybemosodó valami.Az a baj hogy páfrányt még sose láttam eddig.
Tegnap akcióba léptünk. Sikerülnie kell. Most várom, hogy megemelkedjen majd a hõm, mert akkor biztos van peteérés. Ti hogy tudjátok?

Puszi

Andi
Andy

Sziasztok lányok!

Hát nagyon úgy néz ki, hogy korai volt az öröm Kép
Fáj a hasam, és úgy érzem, hogy meg fog jönni.
Eléggé el vagyok kenődve, nincs kedvem ma semmihez.
Nem írok most mást, majd ha kicsit megemésztettem a dolgot, és nem leszek ennyire elkenődve.
Kép Kép

Ildi
másikildikó

Jo reggelt mindenkinek!

Andy!

Dobd el jo messzire a PG 53-adat,nert egy kalap kakit sem er.Tessek 2 naponta akciozni,akkor nem maradhat ki a jeles nap es ne azon gorcsolj,hogy pontosan melyik nap van ov.Ha mar mindenkepp akakrod nezegetni akkor Corax tesztet vegyel az sokkal megbizhatobb,bar picit dragabb is.AKCIOZNI,AKCIOZNI!!KépKép

Mar nagyon mensis a hangulatom,nincs kedvem sexelni,leszakad a derekam,picit erzekeny a mellem,allandoan ehes vagyok es roppant nyugos vagyok.Tuti meg fog jonniKépKépKépKép

Barbi!

Jo vagy te ott a tetejen,de mostmar nem er eltunni!!KépKép

pussz-pussz Kriszti
kriszti

Ildi!

Ugye tudod,hogy a legtobb terhesseg igy kezdodik!Olyan mintha,de nem jon.Ha pedig megis megjonne akkor a juliusi csapatba siman benevezhecc!!!!
Na ne comorkoggy!KépKépKépKép

Kriszti
kriszti

Ildi, Kriszti!

Mivel vidítsalak fel benneteket? Na ne legyetek már szomik és nyügik!
Nekem pont mensi elõtt van kedvem sexelni.
Bár tudnék rajtatok segíteni!

A PG/53-at már a múltkor megfogadtam, hogy nem fogom nézni. El is hajítom, mert csak felidegesít.
Ezen nem páfrány van, hanem erdõ.
Milyen teszt a Corax?

Puszi

Andi
Andy

Andi'

Pisilos teszt,eleg megbizhato 7,500 Ft korul van a 10 db-os.Azzal fel tudnal viditani ha garantalnal egy babucit a pocimba.NNa tudom,hogy azt azert te sem tudod garantalni,de ez feldobnaKépKép

pusssssssz Kriszti
kriszti

Lanykak!

Nem mintha lenne okom remenykedni,de kiszamoltam ha ebben a honapban teherbe esnek akkor napra pontosan a 30. szulinapomra erkezne meg a baba.Nem tudok szebb es ertekesebb ajandekot elkepzelni.Nem tudom mit erzelgek itt megfogadtam,hogy nem vagyok hajlando remenykedni.
Bocs de nem birom befogni a `kezem`

Puszi kriszti
kriszti

Lányok!

Írtatok a Corax tesztről. Lehet, hogy jó- bár nekem nem mutatta ki a terhességet a lányommal csak 7 nappal a késés után. Van egy sokkal sokkal olcsóbb ( 300 Ft körül/db ) a francia gyártmányú monoteszt Medilab vagy ilyesmi neve van. Egyébként a gyógyszertárban meg kell tudniuk mondani, hogy melyik a legérzékenyebb, mert csak a kiszerelés különbözősége miatt vannak nagy eltérések.
Szerintem felesleges erre is plusz pénzt költeni. Kell majd az a babuciknak.
Kriszti!
Én is állandóan számolgatok, de higgyétek el a lányom nem középidőben fogant / mensi után 1 nappal ) - ez tutti, mert nem volt itthon két hetet a férjem abban a hónapban. Bezzeg akkor összejött, most meg szinte minden nap együtt vagyunk mégsem akar összejönni. Lehet, hogy ez abaj??
Nem azért monom, hogy panaszkodjak, de még annak sem jön össze könnyen akinek "állítólag" semmi baja. Úgyhogy mindig van remény.
Úgy szeretém már hallani, hogy valaki babát vár!!!!! Lányok mindent bele!

Tényleg, mondott nektek valamit a doki arról, hogy milyen gyakran célszerű együtt lenni?
Száva

Boglárka: 5 c 38 cn Györ 24 év
Barbi 4c, 35cn, Calgary, 26 év
Ildi: 2c 29 cn Szekszárd 21 év
Monique: 9c/11hó 28 cn Budapest III. 27 év
Éva: 23 c 27 cn Nyíregyháza 26 év
Krita: 5 c 26 cn Nyíregyháza 26 év
Lotti: 6 c 24 cn Budapest 31 év
Kriszti: 10c 23 cn Galgamacsa 29
Jázmin: 4 c 14 cn Pécs 22 év
Andi: 10 c 14 cn Szeged 30 év
Száva: 4 c 11 cn Miskolc 29 év
Zsófi: 4 c 10 cn Lappeenranta-Finnország 26 év
Ancsi: Adács 27 év
Kicsiandi: 5 c 9 cn Budapest 32 év

Boglarka!

Mi van mar?Nagyon kivancsi vagyok mi van veled!

Monique!

Nalad mi a helyzet???

Ildi!

Meg ne add fel kerlek!

Lanyok !valaki jojjon mar mert igy muszaly lesz dolgoznom!

puszi Kriszti
kriszti

Szava!

Ovulacios tesztrol van szo nem terhessegirol.Azok valoban olcsobbak.Lehet,hogy nem kellene mindennep jatszani mert a masnaponkentit javasoljak a dokik is.Mindig elamulok a testunk csodain,mensi utani napon teherbe esni!persz en nem adom fel csak neha kibukok,olyankor azt mondom,hogy nem is akarom de 1-2 hetnel meg nem birtam tovabb es ujra remenykedni kezdtem.Ja es miert is nem vagy a listaban??

puszi Kriszti
kriszti

Szia Kriszti!

Benne vagyok a listában - sajnos.

Nem is tudtam, hogy van ilyen ovulációs teszt. Köszi az infót.
Lassítani fogunk, de a férjemnek bizonyítási kényszere van - úgy érzi, mintha ő nem tudna gyereket csinálni, pedig már van egy. A másik véglet sem jobb egyébként és gondolom sokaknak inkább ilyen problémája van.
Száva

Szava!

Bocs,pedig keccer is atneztem a listat.Biztos szelektiv a latasom.
En telleg ugy tudom,hogy nem igazan kellene mindennap egyuttlenni mert nem tudnak a spermak jol kifejlodni,vagy valami ilyesmi
puszi Kriszti
kriszti

Kriszti!

Sajnos nagyon úgy néz ki, hogy nekem is fel kell iratkoznom a júliusi csapatba.
Egyébként azért is vagyok szomorú, hogy most nem jött össze a baba, mert nekem is nagy esélyem lett volna, hogy születésnapomra "kapok" egy kisbabát. Március 8-án van a születésnapom, a kalkulátor szerint márc. 5-re esett volna a szülés (ha most összejött volna), és ha néhány napot késik, akkor pont a születésnapomon születhetett volna.
Nem baj, áprilisi baba is jó lesz Kép Áprilisi még úgy sincs a családban!
Neked mikor van a születésnapod?

Andi!

Azzal tudnál igazán felvidítani, ha hamarosan két csíkról tudnál beszámolni nekünk (tudom addig még van két heted) Kép
De most minden energiádat a NAGY AKCIÓRA tartogasd.
Most már kezdek beletörődni, hogy nem lesz márciusi babám. Egy kicsit már jobb kedvem van.

Pusssz
Ildi
másikildikó

Ildi!
marc. 16.-an lesz a szulinapom,kb.12.-re lennek kiirva de eddig mindket gyereket tulhordtam.Jo az aprilisi baba is csak mar jonne!Mar meg is jott?Ha meg nem akkor azert meg egy picit remenykedhecc!!Orulok,hogy jobb kedved vanKép

Andi!
Kesz vagy mar a meloval?Akkor gyere gyorsan ide!!!!

Rolam annyit,hogy napok ota falok,mar kezd lelkiismeretfurdalasom lenni, mert most fogytam vegre 5 kilot,de nem merek nem enni,Hatha megis!
Puszi Kriszti
kriszti

Kriszti!
Sajnos már megjött Kép Reggel amíg csak a hasam fájt, egy icipicit még reménykedtem, de most már nem.
Kéne telefonálnom "apucinak", hogy mi a helyzet, ne reménykedjen feleslegesen.

Lányok! Ezennel én is kérem felvételemet a júliusi csapatba! Kép
Remélem azért lesz mostanában valaki/valakik/, akinek összejön a két csík!

Ildi
másikildikó

Lányok!

Csak beugrottam megnézni, hogy vagytok. Most vesztem össze a kolleganõmmel. Most át kell mennem egy másik szobába, de még ma visszajövök.

Ildi!
Most két naponként akciózunk és nagyon remélem, hogy lesz 2 csíkom július közepére.

Kriszti!
Egyél sok zöldséget és gyümölcsöt, mert attól ugyan nem hízol.

Képzeljétek mikor elkezdtük a babaprojektet akkor azt szerettem volna, hogy nyáron szülessen meg.
Most 1 év után már úgy vagyok, hogy tök mindegy mikor csak legyen már.

Majd jövök!

Puszi

Andi
Andy

Andi!

`azzal`a kolleganoddel vesztel ossze?Megin beszolt? Atulsz egy masik irodaba?Ne hagyd magad,es csak magatokkal foglalkozz!Probalok a salatak fele orientalodni,szerencsere mostanaban annyira kivanom a gorogsalit,vilageletemben utaltam az olivabogyot de most az izlik benne a legjobban.Kép
En teli babat szerettem volna mert a nagyok is azok,de mostmar tok mindegy csak ne legyen semmi baja es jojjon mar.

Ildi!

Vettuk a jelentkezest a juliusi csapatbaKépNe comorkoggy,2 het mulva ujra probalkozhattok.Kepzeld nekem 60 nap koruliek a ciklusaim,annyira nehez 2 honapot varni a kovetkezo probalkozasig.Fel a fejjel!

Puszika Kriszti
kriszti

Lányok!!!!
Amúgyis a legjobb az áprilisi baba!

Úgyhogy mindent bele ! Az biztos, hogy a novembernél nincs rosszabb, pedig a lányom is akkor született. De ez még messze van!!!!!
Száva

Szava!
Mi a baj a novemberrel?

Kriszti
kriszti

Hideg van és a szülés után még az egész tél ott van apici baba előtt és télen tüdőgyuszit is kapott. Terhesnek lenni szuper volt, csak a babának nem olyan jó, ha tél elején születik. Ráadásul amíg járni nem tanult meg két télen kellett a lepukkant lakótelepen emlgetni és tologatni a babakocsit. A gyerek ui nagy bundában, bár már elmúlt egyéves, de csak tavasszal kezdett el járni. Ha melegebb lett volna, szerintem hamarabb elindul és nem szed össze ennyi fertőzést ( ui. szinte állandóan beteg volt az első egy éveében ). Persze lehet, hogy akkor is így lett volna, ha tavasz baba
Száva

Sziasztok!

Túl vagyunk az összeférhetetlenségi vizsgálaton, amit összekötöttek egy andrológiaival, semmi különös nem volt. A páromnak mintát kellett leadnia (bemehettem vele, ez azért jó volt, elég humánus hely), aztán vért vettek tölünk és kész. Még szerencse, hogy tényleg most mehettünk, mert így is csak szeptemberre lesz eredmény!! Ha a következő idöpontot várjuk ki, csak jövöre lenne meg az eredmény! :-O Szóval jó döntés volt, nem bántam meg.Kép
Aztán még akcióztunk is egyet, de inkább csak úgy, mert pár órával elötte adta le az eröteljes részt, gondolom most nem sok ficánkolt, de legalább feldobott.Kép
Igazad van Kriszti a dokival kapcsolatban, szerencsés vagyok vele.Kép Na meg veletek!KépKép Köszi mindenkinek , annyira kedves dolgokat írtatok, hogy csak na!!Kép :-*

OFF topic
Másik hír az igazán jó!Kép Mondtam, hogy még hetek kérdése(3 hét múlvára ígérték), hogy kiderül az írásbeli rész, meghogy nem valószinü, hogy sikerült, mivel nagyon nehéz volt és nem nagyon tudtam adni a teljes tudásomat. Erre tegnap éjszaka a nyelvvizsga weboldalt újra megnéztem, hogy tényleg sikerült-e a szóbelim, vagy csak félre néztem múltkor. Erre ott volt az összes eredményem és az egész sikerült!!!Kép Pedig már készültem befizetni az írásbeli újra.:-D Elsöre meg lett!Kép

Puszi
Jázmin

Szava!

Nekem is teliek a gyerekek volt is bajuk,az en pici lanyom is 8 hetesen ment vissza a korhazba tudogyuszija lett.A 2.-nak nem volt semmi baja.Szerintem a Febr-Maj kozti idopont a legszerencsesebb.

Jazmin!

Te egy nagy koponya vagy!KépKépMindig irigyeltem a szorgalmas embereket.Nekem a viszonylag jo kepessegeimhez nagyfoku lustasag tarsult,megspekelve egy jo nagy adag gyulolettel minden irant ami kotelezo.Most 29 evesen is nagyon rosszul turom a kotelezo dolgokat.GRATULA!!!!!
Eleted egyik legjobb dontese volt ez a vizsgalat!Orulok,hogy minden jol ment.
Egesz nap arra vartam,hogy gyere mert el akarok neked meselni valamit.Van egy kolleganom 30 eves,telistele van a mehe cisztakkal,meg is akartak muteni de o nem engedte mert akkor minimalisra csokkent volna az eselye,hogy teherbe eshet.Namarmost amikor mindez kiderult aszontak nekik a dokik,hogy kesdjenek bele a babagyartasba mert nagyon nehezen fog osszejonni.A 6. honapban terhes lett!Bence most 6 honapos es nagyon edes!

Puszi Kriszti
kriszti

Lányok!
Bocs, hogy így belekontárkodok. A minap valaki kérdezte, mi lehet Annával. Most meg van egy friss írás a terhesség magzatelhalás után topicban, Annától.
Ildi
Pethes Ildikó (pethesildi

Pethes Ildi

KOSZI!!!!!!!!!!!!!!!1
kriszti

Sziasztok!

Ildi!
Sajnálom nagyon. Kép
Meg tudom érteni, mit érzel. Én is néha azon töprengek, jobb lenne, ha olyan lenne ez az egész, mint a kaparós sorsjegy. Rögtön megtudná az ember, s nem élné bele magát feleslegesen.

Nekem is egész nap fájt a hasam, szerintem ez baljós előjel. Kép

Rita
Krita

Sziasztok!

Éva üzenetét szeretném tolmácsolni. Sajna nincs net most a munkahelyén (valószínüleg a hónap vége miatt ui. ilyenkor általában nincs, sajnos).
Jól van, tegnap nem kellett volna megjönnie, és még nem is jött Kép, a höje gyönyörüen emelkedik, úgyhogy nagyon szorítsatok neki.
Mindenkit puszil

Sziasztok
BGabi
BGabi (bgabi)

Jázmin!

Elõször is gratulálok a nyelvvizsgádhoz)KépKépKép
Az összférhetetlenségi vizsgálat eredményére miért kell ilyen sokat várni?
Látod még se úszott el a június!
Úgy vettem észre nekem is van már peteérésem!Kép
Szóval lehet, hogy mégis babásak leszünk? Tudod egyszerre kezdtük!

Száva!

Én sem szeretnék télen szülni. Nem tudom, de a tél olyan rideg, pedig én is télen születtem.

Kriszti!

Majd emilen leírom, de õ vele vitáztam. Nem hagyom magam, mert én régebb óta vagyok itt, mint õ.

Puszi

Andi
Andy

Eva!

Nagyon szoritok erted,mar szinte gorcsben a kezem!!KépKépKépKép

Rita!

Meg ne csuggedj!Bizakoggy egy kicsit.Ha megsem akkor a juliusi projektben hely kiado!!!

Kriszti
kriszti

Andy!

Hajra-Hajra!!tessek fickandozni!Ne felejcs hemperegni ez mar eccer-keccer bejott.Legutobb en is csinaltam 1 het mulva kiderulhet,hogy volt-e ertelme.
Mennem kell

Kriszti
kriszti

Kriszti, Andi,
köszi.Kép

Kriszti,
szívesem követném a példáját!KépAz sem baj, ha 6 hónapot kell még várnom, csak tudnám, hogy sikerülni fog! Hjajj -ez vágyakozó sóhajtás volt.Kép

Andi,
megbeszéltük!!!Kép
Nem tudom, hogy miért kell ilyen hosszan várni, de vannak vizsgálatok, aminek sokára lesz eredménye. A hormon is volt 1-1,5 hónap. Én várok, csak jók derüljenek ki!Kép
Jázmin

Bgabi!

Mi nagyon szorítunk Évának és mondd meg neki, hogy nagyon hiányzik a topicból.
Hát ne is jöjjön meg neki, igazán megérdemel már egy kisbabát.
Ha tudsz róla valamit légyszi írd meg nekünk azonnal!
Nagyon várjuk vissza!

Kriszti!

Tegnap volt játék, majd csütörtökön lesz újra. Be van osztva a hét. Csak július 11-e körül derül ki, hogy lett-e eredménye. Már annyira várom!

Jázmin!

Ne izgulj biztos jók lesznek az eredmények.
Inkább akciózzatok!!!Kép

Puszi

Andi
Andy

Kriszti! Vagy napi 4-szer volt székletem, már nagyon elegem volt, de most talán megszunt.
Nálunk ha most jött volna össze, apa szülinapi ajándéka lenne...

Száva! Nagyon eltéro a dokik véleménye. Nálam a 14-17 esélyes napokra naponta javasolta az együttléteket.

Andi! Mi amikor összeházasodtunk, úgy terveztük, hogy augusztusban foganjon. Tavaly augusztusban...

Jázmin! Gratulálok!
Hát, tényleg jó, hogy így döntöttetek, ha ilyen sokat kell várni az eredményre.

M.
Monique

Andy!
Köszi a könyvről a részletes leírást, meg is vettem. Az utolsó darab volt az egyik Libri boltban. Tényleg nagyon jó, de egyben nagyon elszomorító is.

Jázmin!
Szuper vagy! Most akkor mégegy gond leesett a válladról. (mármint a nyelvvizsga)
Ne aggódj a babucival kapcsolatban. Ezek az orvosi vizsgálatok mindig olyan megnyugtatókKép Most már tényleg össze kell jönnie.

Évának én is nagyon szurkolok, úgy tűnik, megvan a következő kismamánk????Kép

Most megyek, pusszantás nektek.

Ui. Hú de sokan lefoglaltátok a júliust. Én a szeptemberre pályázokKép

Sziasztok Zsófi
Zsó-fi

Zsófi!

Sajnos tényleg elszomorító a könyv, de minden benne van amit tudni akarsz.
De miért a szeptemberire pályázol? Hamarabb nem jöhet össze? Most gyógyszereket fogsz szedni?

Monique!

Mi is augusztusban házasodtunk össze, csak én úgy terveztem hogy novemberben terhes leszek és idén a házassági évfordulónkra lesz meg a babuci.
Ez nem jött be. Ha most lennék terhes akkor a férjem szülinapi ajándéka lenne, mert õ áprilisi. Milyen jó így álmodozni!Kép

Puszi

Andi
Andy

Sziasztok!

Kriszti,

igen jol esett hogy irtal, köszi.
Nem azert nem irtam mert nem imadom atarsasagot, nem hiszitek, mindennap elolvastam mindent. babonabol nem akartam jelentkezni a 12. het elött. Na, ez nem jött be.
Röviden:
Apr. 11: fogantatas.
Juni 8.-ig: minden ok, szivhang, dobogas, gyerek nött, mar latszott rajtam. Es akkor megalmodtam, hogy elvetelek. Igy is törtent.
Ugyanaz a kep mint szeptemberben: a halott mozdulatlan embrio, kifelödve minden vegtaggal. Az orvos mondta, halott, en mondtam halott, az apja örjöngött, dehogy halott. Borzaszto volt, marcsak azert is, mert öt is nekem kellett a hatamon cielni. Meg ott helyben kivettek, a ferjem vegignezte az egeszet., szegeny.
Ma, ket es fel hettel kesöbb, reiki gyakorlatok es lelki megtisztulas utan, ujra hajra neki. Tudjatok, mi a különös: Egyszerüen nem tudom elkepzelni, hogy ne legyek anya. Annyira belevesödött a fejembe, hogy elfelejtettem minden banatom. Papa csak mosolyog, szorgalmasan hozzajarul a törtenesekhez, es az Ur odafent el fogja dönteni, hogy mi lesz. De lesz.
Az eletet akarni kell.
Az eletet szeretni kell
Az eletet varni es elni kell. Most ezalatt a motto alatt lelegzem.

Mindenkire gondolok sok szeretettel, es tudositok a törtenesekröl,
ne irjatok hogy sajnaljatok ami törtent, hanem gondoljatok optimista pistara es szurkoljatok neki, hogy vegre mar a kezebe tarthasson egy nyikorgo gyereket.

Puszi,

Anna
Anna

Ja, elfelejtettem megirni, hogy az örvos mondta, :mehnyalkahartya 10mm (tökeltes) 2 db 20 mm pete var ugrasra es megtermekenyitesre. nem is kell varnom 3 honapot, annyira jol nez ki minden. Ettöl függetlenül, lehet, hogy ezt ahonapot kihagyom, habar tegnap volt tancolas, tehat meg bejöhetett.

Anna
Anna

Sziasztok lányok!

Anna, nagyon sajnálom ami történt veletek, és számomra megható és eröt adó a hozzáállásod a jövöhöz. Tényleg leszel anyuka, mert egy ilyen asszonyt ki kell válasszon egy lélek, hidd el!

Velem semmi különös, a párom mindent megígért, és nem akar szakítani.

Elmentem az orvoshoz, aki felírta nekem is a closti-t. Még nem döntöttem el, szedem-e.

Kb. szombaton fog megjönni. Járok erre az aqua-fittness-re, nagyon jó, végre találtam olyan mozgásformát ami nem untat, és élvezem, miközben csinálom.

Mindenkinek drukkolok, és minden nap olvaslak titeket!

Puszi, Lotti
Lotti

Szioka mindenkinek!!

Gondoltam benézzek hozzátok ilyen későn, mert csak most van időm.
Kriszta
Köszönöm az érdeklödést , csináltam tesztet de negativ lett , igazából nem vagyok elkenödve, a legjobb ha nem élem magam bele , talán könnyebb lesz esetleg elviselni a fájdalmat.
Azt szeretném tőled kérdezni amióta szeded a macat méred a höd , van valami változás amióta szeded?
Lányok aki olvassa és szedi a macat és méri a höt osza meg velem ,köszönöm.

Amúgy juli 16.án megyek vissza ha nem jönne meg addig , ha mégis akkor 3 hónap closti megint, és ha 3hónap alatt sem jönn össze akkor mütét.
Ködökön keresztül a petefészkemet megszurják 15 ször lézeres tűvel,és kilukadnak a kis vizes tüszök, és akkor állitólag sikeresebb a dolog.De remélem erre nem kerül sor.

Jázmin !
Gratulálok a vizsgához.
Anna !
Nagyon sajnálom ami veled történt.

Mindenki vigyázzon magára , és lányok mindent bele.!!!!!
Boglárka
Ui: számomra teljesen mindegy mikor jönn a baba , csak jöjjön már , de gondolom ezzel nem vagyok egyedül.
Hát akkor mindent bele.!!!!!!!!!
Boglárka

Kevdes Lányok!

Én ugyan nem tartozom éppen ebbe a topicba (azelőtt írogattam), van egy 16 hónapos kisfiam és a következőt ősszel szeretnénk összehozni, de ahogy visszaolvastam az előző írásokat, nem bírom ki, hogy ne írjak:

Zsó-fi!
A te írásod késztetett válaszra. Mielőtt Gergővel terhes lettem, nekem is ez volt a gondom. Nem volt ennyire magas a prolactin szintem, de a dokinak nem tetszett. De ne izgulj!!! Egy szimpla gyógyszerrel le lehet vinni. Én egyébként "csak" Clostylbegitet kaptam, mire mentem volna a prolactin levivő szerért, már terhes voltam!!
Úgyhogy ne mondd azt, hogy meddő vagy, ne állj ennyire negatívan hozzá!Fel a fejjel, tuti, neked is összejön!
Egyébként a barátnőm kisfia 4 hónapos volt, mikor megfogant a kislánya. Menstruáció egy szál se, szoptatott egész nap! Ennyit a szoptatás fogamzásgátló hatásáról.
Most, hogy már nem szoptatok, kb. 4 hónapja, még mindig magas a prolactin szintem, de a doki mondta, nem gond levisszük, jöhet a második baba!
Nem tudom, átlagosan mikor kell, hogy a szülés után megjöjjön, de nekem pontosan (napra) 1 éves volt a kisfiam mikor először megjött, azóta pedig kb. 50-55 naponta jelentkezik. Biztos, hogy orvosi segítség nélkül a következő sem fog sikerülni.
Bocs, hogy ennyire hosszan írtam, de úgy éreztem, hogy nem hagyhatom szó nélkül így ismeretlenül sem Zsó-fi írását!
Mindenkinek szorítok, ősszel pedig egyikőtökkel sem szeretnék ebben a topicban találkozni, inkább a friss kismamában!
Sziasztok, Rita
ritasol

Sziasztok lányok!
Egy kicsit megmozdult a topic, hiába, a várakozás izgalma mindig szomenésre készteti az ember lányát is.
Éváért is görcsben állnak az ujjaim, azt hiszem itt mindenki nagyon nagyokat bologat arra,hogy igazán megérdemli már a picurkáját,igaz??!!!Kép
Többiek (névszerinti felsorolástol eltekintve) most huzzatok bele, illetve akinek kell, az föleg most huzzon bele...
Én rajtam lehet, valami nyavaja van, reggel csak ugy kiváncsiságbol megmértem a hömet, és 36,0 volt (rekord alacsony), aztán délután éreztem,hog ég az arcom, forro a fejem, ujra megmértem, 36,9... Most akkor ez valami nyári megfázás lesz, vagy mi a csuda, peteérésre nem is merek gondolni itt a 35 nap tájékán...
Andi, kérdeztél a gombámrol, sajnos annyit tudok, mint te rola...A dokinö szerint nem okozott gondot (ez márciusban volt), de lehet, hogy csak le akart rázni magárol. Ezért is örülök, hogy saját érzésem szerint elmult, de orvosilag még nem erösitettek meg. Ezért várom most ezt a mensit, hogy végre be tudjak jelentkezni a másik dokihoz.
Anna, nekem jutottál eszembe, és most nem tudom, örüljek-e annak, hogy jelentkeztél vagy se... Bizony jobb hirek is lehetnének, de amilyen ügyesen összejött ez a bébi, szerintem a következö sem fog sokáig váratni magára!
Jázmin, ezer és még egy millio gratula a nyelvvizsgához, hatalmas tett volt,én már csak tudom...Kép
Na, ha igy megszavaztátok, akkor maradnék a lista tetején, és vigyázo szemeimmel nézegetem az alattam zajlo forgalmatKép
Szisztok, és hajrá elöre!
Barbi
Barbi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?