Sziasztok lányok!
Egy kicsit megmozdult a topic, hiába, a várakozás izgalma mindig szomenésre készteti az ember lányát is.
Éváért is görcsben állnak az ujjaim, azt hiszem itt mindenki nagyon nagyokat bologat arra,hogy igazán megérdemli már a picurkáját,igaz??!!!
Többiek (névszerinti felsorolástol eltekintve) most huzzatok bele, illetve akinek kell, az föleg most huzzon bele...
Én rajtam lehet, valami nyavaja van, reggel csak ugy kiváncsiságbol megmértem a hömet, és 36,0 volt (rekord alacsony), aztán délután éreztem,hog ég az arcom, forro a fejem, ujra megmértem, 36,9... Most akkor ez valami nyári megfázás lesz, vagy mi a csuda, peteérésre nem is merek gondolni itt a 35 nap tájékán...
Andi, kérdeztél a gombámrol, sajnos annyit tudok, mint te rola...A dokinö szerint nem okozott gondot (ez márciusban volt), de lehet, hogy csak le akart rázni magárol. Ezért is örülök, hogy saját érzésem szerint elmult, de orvosilag még nem erösitettek meg. Ezért várom most ezt a mensit, hogy végre be tudjak jelentkezni a másik dokihoz.
Anna, nekem jutottál eszembe, és most nem tudom, örüljek-e annak, hogy jelentkeztél vagy se... Bizony jobb hirek is lehetnének, de amilyen ügyesen összejött ez a bébi, szerintem a következö sem fog sokáig váratni magára!
Jázmin, ezer és még egy millio gratula a nyelvvizsgához, hatalmas tett volt,én már csak tudom...
Na, ha igy megszavaztátok, akkor maradnék a lista tetején, és vigyázo szemeimmel nézegetem az alattam zajlo forgalmat
Szisztok, és hajrá elöre!
Barbi