Sziasztok!
Visszafelé haladok, remélem,hogy senkit nem hagyok ki
Kia
Aranyos vagy, köszönjük mindketten
Ti is nagyon csinosak vagytok!!! Levi tényleg nagyon szép baba, szerintem az az igazi BABA...
Gratula a súlyhoz!! Mi már régen a 9-15 kg-os pelust használjuk, a 4-10-esből kijött a "cucc"
Marci még "csak" 8 kg + egy pici
Szilvi
A Te "fiaid" is jól néznek ki nagyon
Szerintem Levi nagyon rád hasonlít, bár lehet, hogy csak a szőkesége miatt
Anyóssal ne törödj, ha ő sem törödik veled, s ha ez egyáltalán nem árt a pároddal való kapcsolatotoknak! Mondjuk egy cseppet sem irigylem őt, nem lehet neki egyszerű a két szeretett nő között
Jó neked, hogy van babás barátnőd
Viki
Nem semmi
Hányszor eszik Barbi??? Nálunk általában 5 kaja jön ki, s ebből egy vagy inkább kettő kanalas
Kismok
Köszönjük
! Kristóf már csajozik, de még "csak" suliszinten, s néha hétvégén. Most elmaradnak, mert nem tud viselkedni az iskolában
Egyébként egy tündéri, udvarias, tisztelettudó gyerek itthon, de a suliban kifordul (állítólag) magából
Remélem,hogy hatott Sárának a chamomilla, s "nyugodt" éjszakátok volt
Egyébként annyian írjátok, ennek van valami köze a kamillához, vagy csak a hangzás hasonlít
homeos cucc?? s a fogzásra jó??
Nyafi
Dícsértetet köszönjük
Borsó: megfőzöm, úgy, hogy leöntöm az első levét, majd átpaszírozom, s botmixerrel összeturmixolom a főtt krumplival. Az tulzás, hogy így "szoktam", mert még egyszer csináltam
Én szerintem még mindig rád hasonlít Abigél
Lehet, hogy van apujából is, de a szeme annyira "domináns", s az egyértelműen a "tied"
Gratula a salátafőzelékhez! Kristóf anno sokat evett, de Marcinak még nem csináltam. Úgy emlékszem, hogy szörnyen rossz
Szopizás: már szinte semmi, mondhatom, hogy magam miatt szórakozunk még, de már most este meg sem próbáltam (ilyekor nincs türelme jobban szívni, már megszokta a cumisüveget, reggel még volt 30ml, ennyi
), de örülök, hogy ennyi, s eddig volt
Cas
Már nagyon régen ez, vagy ilyesmi a hajszínem. Most barnásabb vörös alapban van nagyon sok szinte piros csík
nekem tetszik
Viszont nagyon hullik a hajam, lehet, hogy már lassan "bőrszínű" hajszínem lesz
Én egyébként azért nem merek vágatni belőle, mert félek, hogy úgy járok, mint te! (mármint, hogy megbántad
)
Csilla tényleg már megfogja a cuclis üveget, iszik egyedül?
Nagyon ügyes csajod van ám!!!! S a négykézlábazás
az sem semmi
Titti
Már hiányoltalak ám
Elképzelni sem tudom,hogy milyen lehet egy kb 7 kilós gyerkőcöt sétálva szoptatni
tényleg elismerésem!! Viszont nagyon szép Napsi baba, s egyáltalán nem kancsal, a képen sem!!
Mikor mentek haza???
Krisz
Megnézném ahogy altatja magát a kiscsajszi
mit teker a fejére? pelust?
Ancsa
Köszi a "csőrős" tanácsokat!!!!
Tegnap hajnalban Marcus felébredt, s jó nagy bajban voltam, mert cici már nincs számottevő, s így adtam neki feles almalevet, megivott 120ml-t, s aludt tovább
Ivás: mi általában 120-150 ml-t iszunk naponta. Ebben kapja a vasat, s a c vitamint
Teát, vizet nem itta, mondjuk már régen próbáltam. Mi leragadtunk a HIPP-es almánál, s alma-szőlőnél, de az utsó héten már fele víz. Na nem spórolunk, de nem akarom, hogy hozzászokjon teljesen az édes löttyhöz.
Altatás: mi bizony kézben alszunk el
Ha már fáradt, akkor elkezdek vele járkálni, s ha már "morog", akkor nyert ügyem van. Változó, van, hogy két perc,de volt már fél óra, vagy akár sokkal több is
Este kajcsi után, szinte azonnal bealszik, szerintem ő ezt már "megtanulta"
(kipp-kopp)
Na lelövöm magam, mindenkinek nyugodt, szép éjszakát kívánok!