Új privát üzeneted érkezett!

Kismok:Julcsinak Boldog Névnapot!!!

Nyafi:Szerintem is terád hasonlit.Réka kiköpött apja.Szinte semmi sincs benne belőlem :cry:

Titti:Kitartás mostmár tényleg csak jobb lehet....

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok!
"Adtam a Levinek csokistejpépet de nme ízlik neki.Pedig olyan finom.
Azt mondta a védőnő csináljak én neki tejbegrítz és tegyek bele egy kis tápszert,és gyümit.Nem tudom. "
Nem akarok okoskodni, nálunk ugyanez volt. Nem kellett Barbinak a tejpép, én magamtól kezdtem el, hogy hozzáteszek egy kis tápszert. Ennek az lett az eredménye, hogy se a tápszert se a tejpépet nem ette meg külön. A tápszer nem volt édes a tejpép nélkül a tejpépnek nem volt a megszokott tászer ize. 3-4 napig adtam neki igy, és majdnem 2 hét volt mire külön-külön tudtam neki adni. Lassan vettem el az egyik mennyiségét a másikból. mikor elmondtam a védőnőnek jól leszúrt, hogy ez a legrosszabb amit tehetek, ugyanis a tápszerre szüksége van a gyereknek, mig a tejpépre nem igazán. És ha akarja úgyis megeszi majd a tejpépet. De mi nem csokissal kezdtük, hanem a Hipp natúrral és a milupa vaniliással. Most bővitettünk Humana almással, és Mildibé szép álmokat! kajcsival. Nekem úgy mondta a védőnő és a gyerekorvos is, hogy a fő étkezéseket nem szabad lecserélni akkor mindig tápszert kell hogy kapjon, mert kell neki. A kajákat meg csak szúrjam be az étrendébe. Eddig nekünk bejött. Na jó lelövöm magam. Bocsi nem akartam belekotyogni, de én a saját káromon tanultam. :lol: Ma paradicsomos krumpli volt a kaja pipihusival. Ez az egyik kedvenc. Nekem rengeteget teázik Barbi. A Hipp teákat issza van olyan nap hogy 300ml-t :? Napi 3X kap kanalas kaját, 1X főzit, 1X gyümölcsöt, 1X tejpépet. A többi tápszer. Megyek mert rázós napunk van. :lol:

drumka

Sziasztok!

Köszönöm a tanácsokat. :D
Kipróbálom majd.
Levinek nem csokisat adtam először hanem a humana vaníliással de az sem kellett neki.Pedig kajákban nem válogat mindent megeszik,csak a tejpépekben válogatós.
Én még nem láttam sehol babarízst,hol lehet kapni?

Az én fiammal is van valami mert 6x volt fent éjjel.
20.00kor ő már mindig alszik és általában 3-4 h felé szokott felkelni.
Délelőtt is csak egyszer aludt 20 percet.Az előbb leraktam mert nagyon húzta már a száját,de 10 perce szenved. :(

Kismok:Boldog névnapot a kislányodnak. :D

Megyek mert meghívtam a barátnőmet ebédre a kislányával(7 hónapos) és szalad a lakás.

Mindenkinek szép napot kívánok.

Sziasztok
szilvi17

Kép
Kis tücsköm szundizik :D
szilvi17

Kép
Szerelmeim bohóckodtak tegnap
szilvi17

Sziasztok!

Nagyon jók a képek, aranyosak a babák, mamák, papák :lol:
(Abigél, Csilla, Sára, Juli, Marcus, Réka, Levi, Napsi, Boró, Kriszta)

Visszaolvastam :shock: :wink:
Hosszú volt..

Nyafi Gratula a kúszáshoz!

Szilvi
CSINOS VAGY a képeken!!
Jobbulást Apukádnak!
Remélem csak jó híreket fogtok kapni!

Alvás
Szerencsére Levi jól aszik.
Éjjel 1-2x ébred és alszik is rögtön.
+ délben 2-3 órát és este 1 órácskát :lol:

Gyed
Én már 19-től azon vagyok :?
Így kevesebb lesz a pénz. :(

Edit
Szépek az állatkerti képek!
Gratula a kitartáshoz - a 90 naposban.

Ancsa megnéztem a te diétádat..
Nagyon kevés ennivaló, de lehet nekem is használna...
Ezt meddig kell csinálni?
A 90 napos könnyű, de hosszú :?
(2 éve is csak kb 2 hónapig csináltam)
Bár most még nem kezdem el - fontosabb a tej...

Kedden vettünk új mosógépet.
A Cora-ban akciós az Indesit.
Eddig Whirpool-unk volt (idén 5 éves) már nagyon nagy volt a hangja, amikor mosott, és a ruhák sem voltak illatosak egy ideje, pedig néha átmostam a gépet, kitakarítottam...
(azt írják sok helyen, hogy 5 év az élettartamuk :evil: )

A 9-18 kg-os pelust kell használnunk, mert Levi nagyon nő.
8540 gramm volt vasárnap
Cm-t majd 2-án tudok pontosat, akkor megyünk a 6 hós vizsgálatra.
De fura, hogy már 6 hós lesz :shock: :lol:

Apa adott srépát:
Kép
Ketten:
Kép
Levi támad:
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kia:Hihehetetlen milyen gyönyörű a fiad.A bőre csodálatos.Bocsi az ömlengést de nagyon tetszik. :D

Jó éjt mindenkinek
szilvi17

Sziasztok!
Visszafelé haladok, remélem,hogy senkit nem hagyok ki :oops:

Kia :D
Aranyos vagy, köszönjük mindketten 8)
Ti is nagyon csinosak vagytok!!! Levi tényleg nagyon szép baba, szerintem az az igazi BABA... :wink:
Gratula a súlyhoz!! Mi már régen a 9-15 kg-os pelust használjuk, a 4-10-esből kijött a "cucc" :lol: Marci még "csak" 8 kg + egy pici 8)

Szilvi :D
A Te "fiaid" is jól néznek ki nagyon :wink: Szerintem Levi nagyon rád hasonlít, bár lehet, hogy csak a szőkesége miatt :roll:
Anyóssal ne törödj, ha ő sem törödik veled, s ha ez egyáltalán nem árt a pároddal való kapcsolatotoknak! Mondjuk egy cseppet sem irigylem őt, nem lehet neki egyszerű a két szeretett nő között :roll:
Jó neked, hogy van babás barátnőd :)

Viki :D
Nem semmi :shock: Hányszor eszik Barbi??? Nálunk általában 5 kaja jön ki, s ebből egy vagy inkább kettő kanalas :roll:

Kismok :D
Köszönjük :wink: ! Kristóf már csajozik, de még "csak" suliszinten, s néha hétvégén. Most elmaradnak, mert nem tud viselkedni az iskolában :cry: Egyébként egy tündéri, udvarias, tisztelettudó gyerek itthon, de a suliban kifordul (állítólag) magából :oops:
Remélem,hogy hatott Sárának a chamomilla, s "nyugodt" éjszakátok volt :roll: :wink: Egyébként annyian írjátok, ennek van valami köze a kamillához, vagy csak a hangzás hasonlít :roll: :oops: homeos cucc?? s a fogzásra jó??

Nyafi :D
Dícsértetet köszönjük :wink:
Borsó: megfőzöm, úgy, hogy leöntöm az első levét, majd átpaszírozom, s botmixerrel összeturmixolom a főtt krumplival. Az tulzás, hogy így "szoktam", mert még egyszer csináltam :)
Én szerintem még mindig rád hasonlít Abigél 8) Lehet, hogy van apujából is, de a szeme annyira "domináns", s az egyértelműen a "tied" :roll:
Gratula a salátafőzelékhez! Kristóf anno sokat evett, de Marcinak még nem csináltam. Úgy emlékszem, hogy szörnyen rossz :oops:
Szopizás: már szinte semmi, mondhatom, hogy magam miatt szórakozunk még, de már most este meg sem próbáltam (ilyekor nincs türelme jobban szívni, már megszokta a cumisüveget, reggel még volt 30ml, ennyi :cry: ), de örülök, hogy ennyi, s eddig volt :)

Cas :D
Már nagyon régen ez, vagy ilyesmi a hajszínem. Most barnásabb vörös alapban van nagyon sok szinte piros csík :lol: nekem tetszik 8) Viszont nagyon hullik a hajam, lehet, hogy már lassan "bőrszínű" hajszínem lesz :cry: Én egyébként azért nem merek vágatni belőle, mert félek, hogy úgy járok, mint te! (mármint, hogy megbántad :wink: )
Csilla tényleg már megfogja a cuclis üveget, iszik egyedül? :shock: Nagyon ügyes csajod van ám!!!! S a négykézlábazás :shock: az sem semmi :shock:

Titti :D
Már hiányoltalak ám :wink: Elképzelni sem tudom,hogy milyen lehet egy kb 7 kilós gyerkőcöt sétálva szoptatni :shock: tényleg elismerésem!! Viszont nagyon szép Napsi baba, s egyáltalán nem kancsal, a képen sem!!
Mikor mentek haza???

Krisz :D
Megnézném ahogy altatja magát a kiscsajszi :lol: mit teker a fejére? pelust? :shock:

Ancsa :D
Köszi a "csőrős" tanácsokat!!!!

Tegnap hajnalban Marcus felébredt, s jó nagy bajban voltam, mert cici már nincs számottevő, s így adtam neki feles almalevet, megivott 120ml-t, s aludt tovább :wink:
Ivás: mi általában 120-150 ml-t iszunk naponta. Ebben kapja a vasat, s a c vitamint :wink: Teát, vizet nem itta, mondjuk már régen próbáltam. Mi leragadtunk a HIPP-es almánál, s alma-szőlőnél, de az utsó héten már fele víz. Na nem spórolunk, de nem akarom, hogy hozzászokjon teljesen az édes löttyhöz. :roll:
Altatás: mi bizony kézben alszunk el :oops: Ha már fáradt, akkor elkezdek vele járkálni, s ha már "morog", akkor nyert ügyem van. Változó, van, hogy két perc,de volt már fél óra, vagy akár sokkal több is :shock:
Este kajcsi után, szinte azonnal bealszik, szerintem ő ezt már "megtanulta" :) (kipp-kopp)

Na lelövöm magam, mindenkinek nyugodt, szép éjszakát kívánok!

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Sziasztok csajok!!!!

Kia!

Mosógép: igen, általában 5 év az időtartamuk, ez alól kivételt képez az AEG,MIELE,BOSCH,ELECTROLUX.
Tudom, hogy ezek bazi drágák, én most cseréltem le a 10 éves AEG mosógépemet egy másik AEG-re.(szerencsére spóroltam már rá, így nem kellett sokat ráfizetni)
Ebben nem vagyok hajlandó kompromisszumot kötni.
10 év alatt egyszer cserélt ki a párom egy csapágyat meg egy szimmeringet, összesen 3000 Ft-ért. Ennyi volt az össz baja.
Szóval nekem nagyon bejött.
És SOHA nem calgonizálok, mert az egész calgon egy nagy átverés.
Most szedtük szét a 10 éves mosógépet, mert eladom és kipucoltam teljesen. Egy darab vízkő nincs belülről sehol!!!
Érdekes, mi????

Titti!!!

Nem kötözködök ám veled!!! :shock:
Ilyen izmos karok ha nyakonvágnak?!..... :lol:
:lol: :lol:

Azért nem irigyellek, de ha visszaemlékszel, pont ez a kor volt az a babóknál, amikor bejött a szopi és evéssztrájk.
Cas is ilyenkor küzdött Csillával!

Szilvi!

Képzeld Dominak újabb érdekes szokása, hogy a feje alatt lévő pelenkát vagy a kispárnáját birkozva alszik el.
Vagy beletömi a szájába ezerrel.
Ha ezeket kiveszem az ágyából, akkor a kiságyban lévő fejvédővel birkózik. :shock:
Mindig mellette vagyok, nehogy letömje a torkán. Remélem felhagy eme "remek" szokásával.

Többieknek millió puszi!!!!

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

na akkor megnézem én ezt a borsót. Neki kéne állni a hétvégi takarításnak, de semmi kedvem...

Kép
nyafi

Nyafi!

Én is csak téblábolok ide-oda, ha ez vígasztal.
Takarítás meg nem halad sehogy. Pedig kéne, mert fűrészporos, meg rumlis minden.

Kép

Kép

Kép

dominika1

csajok!

Ti az anyasági segélyt és a családi pótlékot mennyi idő alatt kaptátok meg?

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!
Anyja kicsin:
Kép
Kép
Apja kicsin:
Kép
Kép
Sógornőm kicsin (én sokszor látok hasonlóságot köztük, bár csak úgy, egy-egy vonásban, nem állandóan):
Kép

És ez ráadásnak:
Kép

Bocs', hoyg csak ennyi vagyok, de közben jöttek Édesanyámék és már "lejárt az időm" + Boró is felkelt. Nem tudjátok, mit kéne főzni ma a páromnak? Mégsem kellene gyümölcsön élnie neki is! :wink: :wink: :wink: :wink: Még próbálok jönni...

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Hopsz, egy kép lemaradt.
Szóval ez sógornőm:
Kép
És ezt akartam vele hasonlítani:
Kép

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Tegnap kapott Csilla fülbevalót! Picit sirdogált utána, nem is annyira a fájdalom miatt, hanem hogy micsoda atrocitások érik őt? Pláne kétszer?! :lol: Szegény Sebi nagyon el volt kenődve, hogy Csillának biztos fáj... :roll:

Edit
Nekem is van egy kiskori képem, amin tök úgy nézek ki, mint CSilla most. Sebinek mutattam is, a nagyobbakon már felismer engem, de erre a képre azt mondta, hogy Csillababa. :)

Krisz
Köszi a tippet, épp aktuális a mosógép téma. Az előbb ment el a szerelő, tönkrement a szivattyú, kicserélte, 14 rugó. (Zanussi, 6 éves)
De jó, hogy leírtad ezeket a típusokat, mert ha egyszer végre veszek másikat, akkor jól megnézem majd milyen márkát. (Mondjuk mosó-szárítót szeretnék, csak az a baj, hogy csak felültöltős fér el, és olyan nem nagyon van belőle... :()

Elalvás
Tiszta lökött a csajom! :lol:
Eddig ha fáradtan letettem a kiságyba, már tette is le a fejecskéjét, szopizta az ujját, esetleg picit még taposott, de 2 perc alatt elaludt.
De mióta pár napja ki tudja magát nyomni négykézláb, és hintázni nagyokat közben, amint hasra teszem, már csinálja is - persze a kiságyban is! :D Közben meg nyafog-visít, mert már semmi kedve hozzá, aludni szeretne, de azt közben nem lehet?! :lol:

Szilvi
Kitartás, nekem végre mérséklődik a hajhullásom!!! (El ne kiabáljam...) Nemtom a vitaminok segítettek, vagy csak itt az "ideje"...?
Hajvágás: á, a férjem is csak legyint már erre a mizériára. Amikor hosszú, akkor azon nyavalygok, és levágatom. Aztán azt is megunom, akkor megnövesztem. Aztán megint levágatom - s így tovább. Az a baj, hogy nem sikerült még igazán jó fodrászt és igazán jó frizkót találnom. :(
(Vagy csak túl hiú vagyok az adottságaimhoz képest?! :lol:) :roll:

Drumka
Tényleg nem semmi, hogy Barbi már ennyi szilárd kaját nyom?! Én még arra se tudom rávenni a lányom, hogy kinyissa a száját, ha közelít a kanál! Bezzeg a cumisüvegre, arra már nyílik is a kis csőre?! :lol:

Ja, és minden baba szuperaranyos a képeken!!! :)

Kép
Kép
Kép
cas

Cas!

Csilla hintázik is? :shock:
Én azt hittem, hogy "csak" négykézláb van.
Fú mi vagyunk lemaradva, vagy Csilla mozog másképp????

Mosó-szárító: egyben nem érdemes venni! Ezt szerelő mondta nekem is.
Asszonta, hogy hamar tönkremegy és a fejemet is lefogyasztja majd. :?
Még kihagytam, a SIEMENS márkát.

Az AEG és az Electrolux ugyanaz, a Bosch és a Siemens is ugyanaz.
A miele 300 000 Ft-tól indul. :shock:
Ezek mind 6 számjegyű mosógépek, de hidd el, tényleg megéri egy vagyont költeni a megvételére.
Ha tudok, majd segíteni benne, szólj!

Edit!

Micsoda hasonlóságok!!!!!Döbbenet! :shock:

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok,

kismok,
koszi a linkeket. Ezeket en is olvastam - csak mar keson sajnos. En is ezzel az Eszterrel leveleztem... A teljes atteresre mar nem latok eselyt. 12-15-szor nem tudom mellre tenni a babat egy nap, es amikor mellre teszem, annak is soxor siras a vege mert nem ugy jon belole ahogy a cumisuvegbol es nem hajlando szivni, vagy pedig sziv egy parat es kesz, forgatja a fejet es nezelodik... Kiprobaltam az elmult 2 napban, hogy mukodne-e... De ezt megtettem mar parszor, es mar belefaradtam abba, hogy gyepaljuk egymast. :(
Mivel nem is nagyon fejtem emiatt, csak este, lefekves elott, (hogy ha hajnalban felkel legalabb akkor legyen mit szivnia, mert akkor hatekony legalabb), erezhetoen a tejtermeles is alabbhagyott...
Most vagy raallok megint par napig a 3orankenti fejesre, hogy visszahozzam, ami eddig volt, vagy igy hagyom az egeszet...

Sokat tanultam az esetbol, kar, hogy a sajat karomon, es kar, hogy szules elott millio oldalt elolvastam a neten a szulesrol meg ezekrol, de a szoptatasrol egyet sem, mert azt gondoltam, az jol fog menni... :(

De az biztos, hogy kovetkezo gyereknel szopis tanacsadok telefonszamaival fogok a korhazba menni szulni...

Kis jo hir is:
Balint ma kuszott elore kb. 2 metert :D

Most mennem kell teregetni + vasarolni, meg jovok majd.
_jáde_

Sziasztok!

Jáde
Gratulálok a kúszáshoz!!!
Tejcsi ügyben jobbulást... én bele se mertem gondolni, hogy mi lesz, ha nem fog menni.
Az eleje nagyon rossz volt - állandó fejés, masszázs, fájdalom stb... de megérte szenvedni. :P

Kriszta
Én is megjegyzem ezeket a márkákat... talán legközelebb...

Felébred Manó...
Ma csak 1 órákat alszik. :?
Nyügi volt ma...
Adtam neki szilvát (Kecskeméti - ez is fini)
Remélem most tele lesz a gatya...
Már pár napja nem volt pedig nem csak tejet kap.

Most sült a poharas süti eperrel :lol:
Apa vett tegnap (sajna nem tudok sokat enni a szopi miatt ) kb 2 kilónyit - itt árulta a házak között kocsiból egy kicsit barna ember. Apa egyenruhába jött haza...
Olcsóbban kapta meg :lol:

Edit
Sok a hasonlóság...
Nem is tudom eldönteni, hogy kire hasonlít...
Az orra, szája a tied.. de a sógornődre is hasonlít :shock:

Cas
Kép a fülbevalós nagylányról?

Megyek, mert Levi nagyon akar....

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Cas!

Nem is gratuláltam a fülbevalóhoz!!!!Gratulaaaaaa!!

Jáde!

Ilyenkor már nehéz "visszacsinálni", ha jól tudom.

Kia!

Kecskeméti szilva? Domi nagy kedvence! Garantálom, hogy nagy balhé lesz tőle a gatyóban!!!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Krisz
Á, az én gyerekeim produkálnak rendkívüli mozgásfejlődést. (írtam már párszor, hogy Sebi is mit művelt anno - apjuk volt ilyen.) Van egy barátnőm, aki mindig csak annyit mond, hogy "Ja, te mindig óvodásokat szülsz!" :lol:
Mosógép: hát ha tényleg jó, akkor megéri egyszer megvenni a drágábbat, bőven behozza az árát megbízhatóságban meg fogyasztásban. Most megcsináltattuk a régit, ha megint bedöglik akkor valszeg beruházunk egy újra. Mondjuk azért a 300 akkor is túlzás?! Egyébként az elektroluxot én is szeretem, hűtőnk meg fagyasztóládánk olyan. És köszi a segítséget, élni fogok vele!
Mosószárító: kettő nem fér el :(

Kia
Eper-sztori :lol: :lol: :lol:
Fordítva: meg két gyerekkel lenni jó, a piac előtt parkoltam, sajna szabálytalanul (mint mindenki más), és odajött 2 rendőr, mikor kezdtem kiszedni a kölköket, hogy nem lesz ez így jó. OKé, igazuk van, kezdtem rámolni vissza CSillát, és fogtam a fejem, hogy hol a fenében fogok parkolni, CSilla kenguruban, Sebi fogja a kezem, a hátamon lesz a hátizsák megpakolva cuccal, meg még 1-2 szatyor, mennyit kell majd cipelnem. aztán rájöttek, hogy csak a piacra jövök, és azt mondták, maradjak, ha megígérem, hogy gyorsan vásárolok. Megköszöntem és gyors voltam! :)
Fülbevalós kép: még nincs, majd teszek fel! :)

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok!

Háztartási gépek:5 éve dolgzom ezen a területen.Csak egy pár szakmai jótanács.nem kell megfogadni,csak elmondom a tapasztalatom.
Először is teljesen mindegy,hogy millyem márka és árkategóriás a gép,az időtartama sajnos mindegyiknek 5-6 év.Ma már.
Tehát amit abszolult nem érdemes venni:Whirlpool,Orion,Hayer,Delton,és hasonló nevenincs márkák.
Mosógép:Candy,Ariston,Indesit(Olasz)Siemens,Bosch(német)Elektrolux(Azt hiszem,hogy már Romániába gyártják,de nekem akkor is bevált mint hűtő)AEG
Esetleg még fagor(spanyol)
Hűtő:Bosch,Siemens,Candy,Gorenje(szlovén)Liebherr(német),talán még a Daewoo(kórea)

Mosogatógép nagyjából ugyan az,mint a mosógép.

Tűzhely:Bosch,Siemens,Fagor,Indesit,Zanussi,Ariston

Mosószáritó:Csak akkor érdemes venni,ha álltalányt fizettek a vizre,mert ugyanis a meleg viznek a gőzével szárit,ezáltal egy mosás-száritás alatt minimum105,és maximum140l vizet fogyaszt.
És egy programidő legalább 4-5 óra.
ha valaki akar száritógépet,akkor kifejezetten csak sima száritógépet vegyen.

Mégegyszer nem okoskodni akartam,csak leirtam a tapasztalataimat azok alapján,hogy miből mennyit hoznak visza.
Persze azért kivételek mindig vannak,és egy drága gápből is lehet hibás széria.

Kép

Kép
ancsa03

Ancsa!

Köszönjük a szakmai észrevételeket, érdemes ezek alapján dönteni.
Bár mosógépből a whirlpool-nál 3 negatív tapasztalatunk volt a családban, azért nem engedtem a páromnak, hogy vegyen.

de ez nem okoskodás, hanem tök használható jótanács volt Ancsa!!!

Az én AEG-m még made in germany feliratos, ha román, akkor azt már tutira nem fogok venni.
Marad a bosch.
Bár candy-re sosem gondoltam,hogy vennék, de átgondolom, ha Te ajánlod.

Abban meg totoál igazad van, hogy új gépnél is lehet sz...ba nyúlni.
Olyan ez, mint az autóvásárlás.....vagyis hasoló

Kép

Kép

Kép

dominika1

Ami lemardt.Azért soroltam fel gépek szerint,mert nem minden márkából jó ha az összes gép egyforma.Pl.Fagornak nagyon jó a tűzhelye,meg a hűtője,de nem vennék mosógépet belőle...

Kép

Kép
ancsa03

Domi:Az AEG német volt,az Elektrolun Svéd.Csak azt nem tudom miért kellett ezeknek társulni a Zanussival.Bár az Elektrolux hűtőm,lekopogom majdnem 4 éve tökéletes.(lasan nézhetek másikat,mert lejár a szavatossága) :wink: :wink:

Kép

Kép
ancsa03

Lassan eszembe jut minden.Én személy szerint tökéletesen meg vagyok elégedve a Candy mosógépemmel.
Ha választás előtt álltok,csak irjátok meg milyen tipust néztetek ki,és segitek döntani..

Kép

Kép
ancsa03

Ancsa!

Én most adnám el a 4 éves AEG-emet. MINDENT tud!!!
A+, A és A energiaosztály, viszont kintről hozott, nem magyar.
De le van fordítva , így el tudom magyarázni, mi mire való.

Teljesen jól működik!Meg van egy 10 éves AEG-em, az is eladó.Ez magyar.
Ezeket mostmár nem tárolgatnám..... :lol:
Ha tudsz rá vevőt és szólsz, nem leszek hálátlan!!! :wink:

Érdekes nálunk is a kavalkád:
Gázfőzőlap és villanytűzhely Fagor, mosógép:aeg, mosogatógép bosch, hűtő zanussi és gorenje, fagyasztó zanussi.
Véletlenül sincs 2 egyforma márkánk!!!! :lol:

Kép

Kép

Kép

dominika1

Most csak ennyi:(holnap jövök)
Szép estét Mindenkinek! :D

Kép Juli cica volt
Kép Kalaposka

KM

Kép
Kép
kismok

gizdulok picit! kijött a 2. fog is, remélem most nyugi lesz...Nagyon helyes vele! Repülőzik! Tündéri édes! Azt mondták ekkortól kezd mászni. Hogy függhet ez össze?

Kép
nyafi

Sziasztok!

Nincs sok időm, de próbálok írni egy kicsit...

Nyafi, gratula a 2. foghoz!!! :D A repólőzés azt jelenti, hoyg hason fekve kezeivel-lábaival "repül"? Mert akkor ahhoz, hoyg másszon, egy kis segítségre, rávezetésre lesz szüksége. :) De elhiszem, hoyg nagyon édes így, anno Kriszta is sokat repülőzött. :)

Kismok, fantasztikusak a csajok. Sára mint egy kis hölgyike abban a kalapban!!! :) Gyere írj te is bővebben!

Háztartási gépekről volt szó, látom.
Én is úgy vagyok vele, hoyg inkább nem sajnálom a pénzt, de... Pl. a mosógépemet és a fagyasztószekrényt használtan vattük. Rögtön az esküvőnk után, ami bizony már lassan 6 éve volt. És mindkettő azóta is tökéletesen működik. A fagyasztó egy Bosch, a mosógép Philips-Whirlpool, ami már 6 évvel ezelőtt sem volt egy legújabb valami. De úgy mos, hoyg csak na. Persze, számítok rá, hoyg bármelyik pillanatban beadhatja a törülközőt, de jó lenne, ha egy-két évig még bírná. :roll: :oops: :lol:
A hűtőt újan vettük, az magyarországon gyártott Zanussi. A tűzhely még anyósomé volt, valamikor még a kommunizmus idején vette, és román gyártmány (itt akkor semmi mást nem lehetett kapni) nincs név rajta, de éltes kora ellenére nincs baj vele, sőt a sütője is nagyon jó. (Amúgy az ugyancsak román, 30 éves hűtője is működőképes anyósomnak, csak nem használja, mert a villanyszámlát azért már jól megnöveli :roll: .)
A mosogatógépem is új (volt :P) az pedig Bosch. Mikróm, porszívóm Vortex márkájúak, ez eléggé nevesincs, de már mindkettő több, mint egyéves (mikró már szinte 2) és semmi baj nem volt eddig velük. Ha meg lenne, nem lenne nagy kár. :roll:
Meglepődtem, amikor olvastam a Whirlpoolt a nem-vásárolandó márkák között. Bizonyára az utóbbi időben romolhattak-csúszhattak le, mert ismét csak anyósomat kell felhoznom példának, de neki a '95-ben vásárolt fagyasztószekrénye az és a mikrója. A mikró is legalább 8 éves most (igaz, annyiba került akkor, hoyg most 3-at is lehetne venni azért a pénzért) de nagyon jól működnek. A hűtő-fagyasztója Gorenje, és bár fenntartásai(nk) voltak vele szemben, mégiscsak 5 és fél éves már és minden gond nélkül elérte ezt a kort.
Ami pedig a Romániában gyártott Electroluxot illeti, nyugodtan lehet venni, mert valóban minőségi termék. (Nekem csak azért nincs, mert bazidrága.) Én inkább bíznék ebben, mint egy olaszországi Indesitben, Aristonban, neadjisten egy Kínai Philipsben. :roll:
Ismét anyósom. :oops: Ő most áll teljes lakásfelújítás előtt. Illetve már közben, de a berendezés ezután lesz. Új tűzhelyet, mosógépet kell vásárolnia, a hűtő-fagyasztó és a fagyasztó marad. A mosogatógépet mi vesszük meg neki - de olyan pénzből, amivel tartozunk neki :lol: :P. Eléggé gondolkodik ő is, hoyg miből milyet lenne érdemes venni. És nem kell a legolcóbb, természetesen. Mosogatógépből a Bosch-t gondoltuk venni neki is, mert nekem ez bevált, csak az enyém 45 cm-es, neki pedig inkább 60-ast veszünk és beépíthetőt. Nálam nem fért volna ekkora. :(
Ancsa, technikailag nincs semmi különbség a beépíthető és a nem-beépíthető között, ugye? VAgy van mégis valami?

Rég nem írtam már, sok mindennel elmaradtam annak ellenére, hoyg rendszeresen olvastalak és gondolatban szinte mindenre válaszoltam már. :P

Palacsinta: én is mosolyogtama "lazaságán". Mondjuk nem olyan nagy balhé azért, de nálam sem a gyors kaják kategóriába tartozik. Valamelyik este azt vacsoráztunk, csokisan. (Szénhidrátnapom volt. Mint ma is. :roll: )

Kia, no, volt-e pelustartalom? :wink: Nem tudom, szerintem Levi pocija olyan, hyog így működik. Látod, sem kamillatea, sem más dolog nem igazán hozott túlzott eredményt. :roll: De az nagyon jó, hyog ízlik a szilárd kaja, mert sok babánál, akit féléves koráig kizárólag szoptattak, az a baj, hogy nehezen akar áttérni. :roll:
Én sem tudom eldönteni, hoyg igazábók kire hasonlít Boróka, főleg azért édesanyámat látom benne. Meg néha mamámat. Levi viszont egyértelműen TE. :D

Még ugyancsak neked: abszolút nem befolyásolja a tejmennyiséget a diéta. Már megfigyeltem, csakis attól függ, hoyg milyen gyakran is menyit szopizik Boróka. Pl. tegnapelőtt este mindkét mellből szopizott (nem kellett volna, de én akartam üríteni belőlük), hajnalban anni lett bennük, hyog ismét mindkettőből adnom kellett, hoyg ne ázzak el. És mire tegnap visszaálltunk az egy cicire, bizony a másik majdnem kifakadt, amíg sorrakerült. :roll:
JA és még annyi, hoyg én is eszem epret, de semmi baja Borónak tőle. Persze, nem eszem kilónyit, még félkilónyit sem, de pár szemet azért igen...

Lejárt az időm, Boró felkelt, de még leírom az 5 perccel ezelőtt lezajlott párbeszédet köztem és Kriszta között. :D Idejött és megfogta a kezem:
- Anyucika, szállj le széklől!
- És mit csináljak?
- Főzzél almát! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Puszi és szép napot, kellemes hetet mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok,

Na, hat ugy nez ki tenyleg at kell neznem hogy mi maradhat a foldtol felfele 40 cm magassagig, mert Balint a kuszast komolyan gondolta, azota mar tobbszor attorolte a nappali parkettajat minden iranyban, 6 meteres tavokat is megtesz egyszerre par perc alatt...
Erdekes, egyik naprol a masikra csinalta, nem is volt semmi elozmenye.
A technikaja a kovetkezo: a ket karjat behajlitva ra tamaszkodik a testevel es huzza magat, a feneket megemeli es a labaval loki magat. Mint egy kis kukac :lol: Mar annyit nevettunk rajta. Ezutan mennyi ido, amig rajon, hogy hogy kell maszni? Bar gondolom ez is gyerekfuggo.
Az ejszakaink viszont javultak, mar nem kel fel 4-5 orankent, hanem kibir 7-et is. Nem tudom, miert volt ez a mult heten, mert a foga se jott ki...

Na, szuper, felkelt...
Bocs hogy nem tudtam reagalni, szep napot mindenkinek!
_jáde_

Jáde!

A penész se tudja, hogy ezek a kis ördögfiókák milyen logika alapján fejlődnek és haladnak a mozgás útján... :lol:

Szerencsére a Domicsaj bazi lusta, így a kuszás még várat magára.
Még a hátáról se fordul meg a hasára :?

Nyafi!

Gratula a fogacskákhoz!!!!!!!Itt már minden baba fogpasztareklám???!!!! :shock:

Kismok!

Édesek a csajok!

Edit!

Krisztának főztél almát? :lol:
Kis cukorfalat...

Gépek: nekünk úgy oktatták az okosak, hohy 2 nagyon fontos dolog van egy autó életében:
Milyen körülmények között szerelik össze (gépek, háttér, stb...)
Milyen minőségű alapanyagokból

sztem ugyanez érvényes a technikai eszközökre is.
Csak nézzétek meg a Magyar Suzukit!!! Órákig lehetne csámcsogni a mindenki által fikázott suzukit, de az tény, hogy százszor megbízhatóbb egy német autónál műszaki szempontból.
(én most statisztikai adatokról beszélek ám, kivételek mindenben vannak)
Vagy a toyota, melyet a törökök is összeszerelik.
De ez nem azt jelenti, hogy török alkatrészai vannak!
Egyébként az AEG-be jók az electrolux alkatrészek is.
A bosch-ba meg a siemens alkatrészek...

Ja és a bosch mosogatógép jó választás! Én nem vettem észre , hogy a beépíthető más lenne, mint a lábon álló.
Egy külön szekrénybe kell beépíteni és ajtólapot venni rá.

Kép

Kép

Kép

dominika1

Hali :D

Én is eldicsekszem, hogy szombattól már mi is tudunk négykézláb állni :lol: s persze kutyázni, azaz előre - hátra inogni :lol: nagyon jó őt nézni :lol: hason pedig hátrafelé halad (ezt még nem négykézláb), tegnapi mérés szerint 8140 gramm :lol:
Én ma először tornikáztam kb 30 percet (megszakításokkal persze), végre a terhesség előtti súlyomnál vagyok :lol:
Most apuék hívását várom, hogy végre jó híreket mondott-e a doki...s ha igen, akkor ma "bulizok" :lol:
Ja, és lejjebb raktuk a járóka, s a kiságy matracát 8) nagyon furcsa, már nem olyan babás a kiságya :?

Jade :D
Gratula a kúszáshoz Nektek, s nem utolsó sorban ahhoz, hogy végre aludhattál egyhuzamban legalább 6 órát :lol: (te biztos nem aludtál 7-et :wink: )

Isten hozta a második fogacskáját Abigélnek! Tegyél majd fel "fogas" képet róla, ha lesz időd!

Csilla fülbevalós képét is várjuk! Édes lehetett Sebi, amikor sajnálta őt :)
Hajamat nincs bátorságom levágatni (utoljára 10 évesen láttam magamról rövid hajas fényképet), majd ha már annyira vén leszek, hogy nem áll jól a hosszú haj :lol: ha csak addig meg nem kopaszodom.
Milyen vitamint szedsz/szedtél???

Edit :D
Nem vagy semmi, én még a saját háztartási gépeim márkáját sem tudom fejből, nem hogy még az anyósét :shock:
Borónál nem tudom eldönteni, hogy kire hasonlít, nekem is úgy tűnik az utsó képen, hogy sórgornőd, de apuciból is van benne. Viszont szerintem, kell egy harmadik, ha azt szeretnéd, hogy rád is hasolítson valamelyik babád :lol: :wink:

Kia :D
Szerintem is egy az egyben rád hasonlít Levi!

Kismok :D
Gyönyörűek!!! Az a kalapos kép Sáráról :wink: a vetkőzős sem semmi :shock: s annak ellenére, hogy nagyon sokat "szenvedtek" a szopival, neki is vannak ám husikái :lol: Kinek vannak ilyen gomb szemei a családban???

Ancsa :D
Jó, hogy ilyen szakértő vagy!!! Köszönjük a tippeket!

Kv szünetem letelt, mentem :arrow:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Sziasztok!

Jade :D
gratulálok a kúszáshoz, nagyon ügyi a fiacskád! Meg persze az alvás miatt is! :D Szopi ügyben meg nehogy lelkiismeretfurid legyen - én teljesen uígy voltam Julcsinál. Úgy gondoltam, az a lényeg, hogy tejcsit kapjon, bármennyit is, de egy ponton túl (úgy 5 hó körül) én is feladtam. Most helyrehoztam mindent Sáránál. A hugi/öcsi meglátod simán veszi a szopiakadályokat majd! :wink: Ja, és teljesen változó, hogy mi mi után következik a mozgásban. Juli pl. nem is kúszott, csak max hasalt, aztán egyik napról a másikra elkezdett mászni. :roll:

Szilvi :D
hát a te Marcid is nagyon ügyeske! Sára is próbálkozik már, de ő a kúszás előtti stádiumban megakadt, mert most gurulva közlekedik. :lol: Barna, kicsikori édi-bédi gombszem apáé, de később szép mandulaszem lesz belőle. :D Szopival már nem szenvedünk hál Istennek. Csak annyi van, hogy max. másfél-2 óránként muszáj ennie, de van, hogy fél óránként is nyammant egyet. :lol: Meg hogy csak csendben tudom megetetni, mert ha bárki emberfia megszólal körülötte, inkább abbahagyja 1 perc után is, mert olyan érdekes, hogy meg kell nézni, aztán meg reklamálna 10 perc múlva. :P

Edit :D
jaj, úgy bírom ezeket az aranyköpéseket... Írjatok fel mindent, mert később is annyit lehet rajta nevetni! :D
Nálam már hál Istennek egyáltalán nincs ilyen elázós sztori, úgy 3 hónapos kora körül én úgy érzem teljesen beállt a dolog. Azt te említetted ugye, hogy szopi közben a másikból is sok folyik? Nálam uez volt, de ez is lecsengőben szerencsére, mert már nagyon untam gyűjtögetni. Jó lenne, ha nyáron már nem kéne melltartóbetétezni.
Palacsinta: én sokszor szoktam készíteni, mert összekutyulni egyszerű, két palisütővel kisütni 20-at meg max. fél óra. Bár én nem szoktam megtölteni ált. előre, mert mi nagyon szeretjük sósan vacsira sonkával, gombával, sajtos-fokhagymás-tejföllel megtöltve, vagy desszernek is mondjuk mogyorókrémmel-tejszínhabbal. Szóval idősprórolás is, meg mindig azt töltök bele, ami épp jól esik. :D

Hogy viselte a fülbelövést Csilla? Julcsinak még nincs (Sárinak se), úgy gondoltuk, megvárjuk, míg ő maga szeretne egyet, úgy néz ki, nyáron mi a fülbevalósak leszünk. :wink: Kíváncsi vagyok, mikor indul el a csajszid... (8 hónaposan?) :shock: Már az én hajam se hullik, de azért fogok belőle vágatni kicsit így nyárra. Bár úgy vagyok, mint Szilvi is. Kb. 14 éves koromtól hosszú a hajam, és egyszerűen nem tudom magam elképzelni másképp (férjem meg közölte, hogy ő hosszú hajú feleséget szeretne magának :lol: )

éljen a 2. fogacska. Nekünk még 0 db van, pedig már eleget szenvedtünk érte (kollektívan)... Csak várunk és várunk. :lol:

Képzeljétek, tegnap és ma éjjel csak 1-kor, fél 3, és fél 4 kor kelt Sára és kb. 5 perc cici után vissaz is aludt, végül 7-kor ébredt. Tök kipihent vagyok. Ennek örömére de. meglocsoltam az összes kinti virágot, kigazoltam a sziklakertet, meg a tulipánágyásokat, anyukáméknál kicsit rendet raktam, szellőztettem (ma estére jönnek haza Erdélyből). Kaja még nincs (én apa miatt mindig vacsira főzök vmit), de attól tartok melegszenyó lesz, mert már mindent ununk. :D

KM

Kép
Kép
kismok

Repülős Gizin hogy lehet segíteni mászásügyben Edit? Addig is kép... Kép
és itt egy mosolyalbum, bár itt nem látszik a fog...majd próbálkozok. Kép

Kép
nyafi

Kismok
Nem akarlak elkeseríteni, de egy ekkora gyerek, mint Juli, az első fülbelövés után tuti nem tartja oda majd a másikat is?! :lol:
Mert azért egy kis szúrás van, én emlékszem rá, mikor elsős koromban az enyémet belőtték.
CSilla az első után gyorsan megvigasztalódott, de hogy másodszor is elkövettük ellene ugyanazt a bűnt, azon szörnyen megsértődött! :)
Ja, és még mindig gyönyörűek a csajok! :)

Szilvi
Nemsoká teszek fel képet, csak még nem készült. :)
Ráadásul ma elhagytuk az egyiket, úgyhogy kicseréltem a belövőset a véglegesre. Úgyhogy már csak erről kaptok majd képet. :)
Vitamin: revalid és actival. Már amikor eszembe jut...
:oops:

Kép
Kép
Kép
cas

SzaisztoK!

Ma megkaptuk a 4 hós szurit. :( Mondanom sem kell sírt az egész család, még Apácska is. (Bántották az Ő Királynőjét.)
Mindegy, túl vagyunk rajta. Viszont mérés megint nem volt. :(
Lehet csüt-ön elmegyünk a szopis csoportba - meglátom még.

Kicsit élesedik a helyzet itt Írországban. Apácskának csődbe ment a munkahelye, és most nincs munka. Pedig úgy volt, hogy csak ideiglenes lesz a "váltott" hét. Már vagy 2 hónapja eddig csak minden 2. héten dolgozott, elég szűkös volt, de hogy most mi lesz??? :( :roll:

Napocska hasra fordul. 4 napja kezdte, alig akar már háton maradni. Nem hagyhatom egyedül már a játszószőnyegén sem.
Nagyon büszke vagyok. :)

Szilvi
Terhesség előtti súly? De jó Neked! Irigy-irigy. :oops: Nekem 8 kg plusszom van. :oops: És se időm, se energiám a tornához. Ahhoz meg, hogy diétázzak nincs feleselges centünk, meg ügyes sem vagyok eléggé, hogy kétfajtát főzzek 'óccsón'.

Kismok
Nálunk is ez a harci helyzet szopi téren, csak fordítva. Mert nekem meg azért kell járkálnom a Nagysasszonnyal, mert közben nézelődni akar. Egy helyben unalmas. Úgy csak megfeszíti magát, és üvölt.

Csajok, a hajam nekem is rettenetesen hullik. Már azon gondolkodtam, hogy ha az elejétől összegyűjtöm, akkor parókaként, vagy póthajként használni tudtam volna. :wink:

Bocs, hogy most csak ennyi vagyok, de a Drágám nyűgösködik. (Én ennek a kicsinek is örülök.) :)

Kép
tittina1982

Sziasztok,

Kismok,
Azert nem semmi, ahogy te is alszol... Hogy birod Juli mellett? Marmint hogy nyilvan vele is ugyanugy kell foglalkozni, mint Sara szuletese elott... Mostanaban ezen gondolkozok, hogy hogy lehet ezt, amit most csinalok, meg egy gyerek mellett csinalni...? Orulok, hogy helyre tudtad hozni a szopi ugyet... En is remenykedek ebben, hogy minden jol osszejatszik majd a masodik gyereknel, de nagyon bant, hogy igy alakult most. Mindegy, majd csak begyogyul... Nem akarok ezen lelkizni mar.

Cas,
varjuk a kepet :)

Nyafi,
mi a neve annak a "szonyegnek", amin Abigel fexik? En a parkettara teszem le maszkalni de az nem a legjobb, ez viszont kemeny de megsem annyira. Nagyon aranyos Abigel amugy :lol:

Titti,
Remelem megoldodik ez a munkaugy nalatok!

Szilvi,
Gratula Marcinak! Neked meg a terhesseg elotti sulyod miatt! :D
Mi miota idekoltoztunk, nem talaljuk a merleget... asszem jobb is... :D

Megyek mert mar szetturja az olemet...

udv.
_jáde_

Sziasztok!

Remélem mindenkinek jól telt a hétvége és a gyerek nap is. :D
Nekünk nagyon mozgalmas volt mind a két nap.Párom kisfiának pénteken volt a 6.születésnapja.Buliztunk mind a két nap.Vagyis nekünk elég fárasztó volt,de az volt a fontos,hogy neki jó legyen,mert szegénykém nagyon kivan lelkileg.Amióta megszületett az anyjának a kislánya azóta nagyon hanyagolja az anyja.Állandóan lepasszolja mindenkinek.Már nem tudjuk követni amiket mesél a gyerek,hogy most éppen kinél alszik.Mi mondtuk,hogy jöjjön hozzánk de az anyja nem hozza.Szombat este elhozta az anyja és ma reggel vitte el.Átjöttek a tesómék(5 éves az unokaöcsém és nagyon jó barátok lettek a párom kisfiával). Pizzáztunk,fociztunk,tollasoztunk.Levi is nagyon élvezte egész nap egy hangja sem volt.Anyumék vigyáztak rá szombat reggel mert elmentünk egy kicsit csavarogni,piacoztunk(zöldség).Vasárnap reggel elmentünk a Ligetbe.Fárasztó volt.Ők élvezték természetesen. :D
Délután folytattuk a bulit,csatlakoztak a barátaink,nekik 7 hónapos a kislányuk.Sütöttem főztem egész délután.Semmit nem pihentünk egész hétvégén de sokat nevettünk,és a lényeg,hogy a gyerekek jól érezték magukat.Mára meg maradt a takarítás.
Nem kellett ringatni tegnap este. :D
Ja képzeljétek az én ügyes kisfiam átaludta az éjszakát szombaton.Később fürdettük azt hittem azért.Tegnap is kitoltuk de felkelt a szokásos időben 3.30kor,evett és aludt tovább 7.15ig.
Aludt délután is 2.5 órát,örültem neki mert nem szokott.ma meg elaludt egyedül.Nem ismerek rá.
Tegnap négykézlábra állt és mászott.Nagyon ügyes.

Nyafi:Gratulálok a 2.guzuhoz. :D

Szilvi:Nektek is gratulálok nagyon ügyi Marci baba.
Torna:Minden elismerésem,hogy elkeztél tornázni.Nekem is rákéne magam szánni,de mindig kitalálok valami mást,és nem csinálom.
Pedig már rendeltem a neten baba-mama tornát.
28kg-t híztam a terheségem alatt és még van rajtam 4kg.De ez a csípőmön van,és nagyon nehezen fog lemenni.

Tittina:Örülök,hogy hallok rólatok. :D
Ügyi a kis Napsi.
Hajhullás:Ahogy egyik napról a másikra elkezdte úgy is fogja abbahagyni,nekemis így volt.
Bocsi ha hosszú lettem,remélem nem untattalak titeket.
Jó éjt
szilvi17

Szedtek valamilyen vitamit?Ha igen akkor milyet.
Anyu mondta,hogy jó lenne ha szednék valamilyet.
Mert pörgök mint a búgócsiga.Állandóan beteg vagyok.Soha nem voltam ennyiszer beteg.Mióta megvan a Levi azóta állandóan.

Nem érek rá betegnek lenni.

Na eldugulok.

sziasztok
szilvi17

Kép
Bambula :D
szilvi17

Kép
Unokaöcsém Bence
szilvi17

Kép
Párom kisfia Gergő
szilvi17

Kép
Én volnék
szilvi17

Hello Csajok!

Tittina!

Gratula a kis Napsinak, nagyon ügyesen mozog ilyen picinek!!!
Szívből drukk-drukk, hogy javuljon a helyzet nálatok!!!!
Hajhullás: az enyém már kezd normál méreteket ölteni, semmit nem szedek rá.
Túlsúly: most híztam megint 1 kg-ot, de nekem sincs ösztökélő erőm nekiállni tornázni... :cry: 6 kg felesleg van rajtam, de én alacsony vagyok és jobban látszik..... :lol:

Szilvi17!

Édesek a fiúk! És én olyan irigy-irigy vagyok, mert Te tök csini vagy ennyivel szülés után... :oops:

Szilvi72!

Rád is irigy-irigy...... :lol: :lol: :lol:

Nyafi!

Felszállási engedély megadva!!!!!!3-as kifutó szabad!

Többieknek pedig szép napot, mi kipróbáljuk az auchanos akciós medencénket, amiben vasárnap óta melegszik a víz.
Napernyő van, 50-es naptej van, sört hűtök be.
Hiába...élni tudni kell.... :lol:

Kép

Kép

Kép

dominika1

Kép Ohhh hát a gyönyörű Napsugárnak boldog hófordulót kívánunk!!!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Napsi Boldog 4.et! Nagyon ügyi vagy forgós kisasszony!

Titti! Fogyira jó a nem tom mi...én se fogyok pedig abonettezünk, sertést nem tom mikor láttam, vacsira cseresznye...heti egyszer úszok 1km-t. Több nem fér időbe anyagiba. Apácska szegény. Ez borzasztó lehet! Biztos felőröl mind a kettőtöket. És az a kevés amit esetleg spóroltatok az meg elment a váltott hetek alatt mi? Szemét dolog ez! (Hazajönni nem szeretnétek?) Inkább kinn néz állást?

Szilvi!Nem értem miért hagyja el az anyuka mindenfelé a kis tücsköt! Nálunk az volt, hogy anyu az új férjével gyerekével már feleslegesnek érzett engem. El is költöztem otthonról 15 évesen. Sztem harcoljatok azért a gyerekért. Már ha te bírnád, mert nekem is csak a Jóisten segített, hogy ne kallódjak el.

Vitamin: én négy napig szedtem a Lenkeit, azóta nem hullik.

Kép
nyafi

Jade! Habtapi a neve, Auchanban kapható 880ft-ért, vigyázz csak számosat, vagy betüset vegyél, mert a mintásakban sok az apró, azt ki tudja szedni és lenyelni. Nekünk betűs van.

Kép
nyafi

NAPSINAK BOLDOG HÓFORDULÓT!!!!!! :D :D :D :D :D :D

Később jövök még, ha tudok...

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Nyafi,

ok, koszi az infot!
_jáde_

Köszönjük a köszöntéseket! Aranyosak vagytok!

Nyafi
Azt mondja Párom, hogy jövő hónap végéig jók vagyunk talán még munka nélkül is. Az a legnagyobb gáz, hogy a volt főnöke azt mondta, hogy 2 évre elgendő munka van - ezért mertük bevállalni az autót hitelre. Azért nem gondolkodunk a hazamenetelben, mert azt Mo-ról kifizetni lehetetlen lenne. Most várjuk tűkön ülve a C2 regisztrált számot a vállalkozáshoz - elvileg ha az meglesz, akkor mehetnek dolgozni.
Nagyon irigyellek azért az 1 km uszi miatt is. Én azt sem tudom megoldani, mivel a kisasszony egyenlőre még mindig csak cicizni tud. Sehova nem mehetek nélküle. :)
Csodaszép a kisasszonyod! :)

Szilvi17
Nagyon csini vagy, és nagyon helyesek a fiúk!
Bizti jól éreztétek Magatokat a 7végén, süt a jókedv a leírásodból. :)
Az a 28 kg nem semmi, és hogy csak 4 maradt?!?! :) Gratu!
Én sem szedek vitamint, nem is voltam még beteg, s a Kiscsaj sem.

Cas
Képet légy'szi! :)
Olyan édesek fülbevalóval, "igazi" kislányok.

Hopp! Felébredtünk... :lol: :arrow:

Kép
tittina1982

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?