Új privát üzeneted érkezett!

Köszönjük a dicséreteket a videjóra :)

Szilbee,hát én 1-2x mutattam meg Lucának akkor nem csinálta,aztán egyszer csaK magától kezdte el!
Sajnálom,hogy újra kell oltani Dévidet,de legalább védett lesz!
A fiúk később t anulnak beszélni,szerintem ne aggódj!!

Katlina,tényleg hol találtad ezt?Engem is érdekelne Luca jellemzése :P Nagyon ügyes Robika,nemsokára szaladni fog,és jajj nektek :) :wink:

Nóri,milyen volt a gyereknap?

Vali,Diusnak jobbulást!!!!!

Erika,ti mit csináltatok ma?

Kép
Kép
tundi24

Na, csá!

Szerencsésen túlvagyunk a gyereknapon :lol: Nem kellett sokat költeni, hála Lilcsinek. Sütit meg üdítőt azt vettem, de utána a saját teája is nagyon jó volt neki. Zsákbamacskát sem kellett vennem, pedig Marika néni nagyon agitálta Lilcsit, többször is, hogy vetessen velem, de nem jött be neki, ha-ha-ha :lol: ! Pecázni elmentünk, de arra is úgy kellett rábeszélnem, először elhúzott onnan :shock: Aztán mondtam, hogy akkor adnak neki lufit. Na, ez volt a vonzerő.
A 3 tombolából 1-et nyertem, de az viszont tuti jó!!!! Számítógép karbantartása, progitelepítés, vírusirtás egyszeri alkalommal! Ami most nagyon jól jön, mert nincsen vírusirtóm, sztem vírusom is van :? És a poén: Ki az, aki jön majd hozzánk?? Hát Geromilo Zsúék!!!! :lol: :lol:
Készültek képek is, majd teszek fel, ha megszerkesztettem.

Szilvi! Nagyon sajnálom, hogy újra kell oltani, de végülis így még jó, hogy észrevették...
Én is nézegettem Lilcsiét, hogy írtad, de nem tudom, mit kell látni rajta? Göb az nincsen benne kitapinthatóan, csak az oltás hege látszik, közepén 1 pici pöttyel.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!!!

Megjöttünk a dokitól :) Hál 'istennek semmi komoly csak egy kis nátha ha minden jól megy akkor már hétfőn mehet is Dia bölcsibe :) Ha nem javul vagy rosszabb lesz a helyzet akkor hétfőn vissza kell vinni . Jaaaa és nem volt a doki nénink a helyettesítő doki is pedig ari volt most a kisasszony még is végig üvöltötte az egész vizsgálatot :(

Tündi!
Megnéztem a videót csak mivel a gépünk megint "halálán" van mint általában így pont a lényeg nem jött le a videóról :( /Nincs hang a gépünkön /

Évi!
Megnéztem a királynő választást én végig :) Nagyon szép csajszi a barátnőd lánya és tényleg megérdemelte a helyezést :) Sajnálom ami a barátnőddel történt :(

Reggel volt valaki a városba???? Eszméletlen mekkora káosz volt a hídon történt baleset miatt :( Jó sokára állt vissza a rend ....

Szilvi!
Levi a bölcsibe jár fejlesztő foglalkozásra? Már csak azért kérdem mert mondod,hogy nem beszél "rendesen". De egyébként a fiúk tényleg sokkal később beszélnek.....de aztán jó sokat :D

Hajni!!!
Jó készülődést a szülinapra :) Húúúú most olyan klassz party cuccok voltak a Lidbe az előbb voltunk Diussal rögtön rácsapott a hercegnős party pohárra még jó,hogy nem volt drága :lol: Egyébként nálunk is pont 25én van szülinap apa akkor lesz 36 éves :D

Kép

KépKép
diÁcska

Innen másoltam:http://www.bebilap.hu/horoszkop/

Kép

Kép
katlina

Kép

Kép
katlina

Vali,ez azért jó hír!Reméljük nem betegszik le jobban Dius!A híradóban is benne volt a baleset :( És persze aki okozta meg meglépett,annak kellett volna meghalni.tudom nem szabad ilyet mondani,de védtelen emberek haltak meg :(

Katlina,köszike a linket!Elolvastam Lucáét és illik rá,igaz azt írja,hogy nem lesz szorgalmas tanuló,ezt gyorsan ki kell belőlle nevelni :P

Nóri,na akkor jól jártál :) És ráadásul még ismerős is fogja csinálni :) Képek?

Nem tudok elmenteni képeket,mert mindent bmp-be ment le :( Nem tudom mit kellene beállítani vagy átállítani? :( :( Vkinek vmi ötlet?

Kép
Kép
tundi24

Milán és Lilcsi
Kép
Mi
Kép
Gergő és Lilcsi = a két kis vörös :lol:
Kép
Engedjetek ki!!!
Kép
Ki jön utánam :wink: ?
Kép
Zsú és Milán
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Jó estét!

Cleo! Most úgy alakul a munkaidőm, hogy 8-tól fél 5-ig vagyok, viszont pénteken csak fél 3-ig. Ezt még nyáron kihasználom, de ha lehet utána átállok a 8-tól 4-ig-re (elvileg lehet választani) mert akkor én is tudnék menni Marciért ha kell.

Azt most nem részletezném, hogy miért volt olyan gáz a másik munkahely, sok apró dolog összejött a végén, és egyáltalán nem éreztem jól magam ott. Jó volt, hogy megpattantam, pedig akkor még nem is volt biztos, hogy ez a mostani összejön.
Nóri! Nahát fura dolog ez a gyereknap a ti bölcsitekben! De akkor ezek szerint végülis jól sikerült! A nyeremény az biztos jól jön :D Cukik a képek, milyen nagylány lett már Lilcsi!

Jamiee! Marcinak is volt járóka, olyan rendes nagy, úgy rácsos mint a kiságy, szóval kilátott belőle. De nem sokáig volt el benne, csak rövid ideig. Végül már leginkább csak a játékait tároltuk benne :) De ő sose volt az a magába' sokáig eljátszós típus, de ez már egy más tészta :)

Nóri! Akkor végülis jól sikerült a gyereknap a bölcsiben! A nyeremény biztos jól jön
:wink:
Aranyosak a képek, milyen nagylány lett már Lilcsi!

A iwiwen én nem tudom megnézni Letti képeit nagyban! Szóval Letti, igazán tehetnél fel ide is képeket a babáról! :)

Évi! De jó nektek, hogy már megvan a nyaralás. Biztos jó lesz! Tavaly mi is az IBUSZ-szal mentünk Horvátországba és nagyon korrekt volt minden.
Nálunk még semmi sem biztos, egyelőre úgy néz ki, hogy próbaidőre nem jár szabi, sajnos ez van, de azért reménykedek, hogy 1 hétre csak elengednek. ha nem, akkor megyünk augusztus végén vagy szeptember elején.

Na, mi holnap megyünk Békéscsabára, úgyhogy bizti lesz egy kis shoppingolás is :)
judit_79

Hali!

Hétvégi letiltás él, de mégsem él... :D

Judit: C&A is lesz? :wink: :)

Szilvi: Hétvégére full gyógyulást Dávidnak. Akkor most nem is kóstolgattok, ugye? Anyatej van porondon?

A Nyilas baba

Rendkívül szeretetre méltó baba, aki szereti az önállóságot és a függetlenséget. Mosolya és életkedve a környezete számára maga a boldogság. Imádja a társaságot. Amint biztonságban érzi magát, elalszik. Amint lehet, megkezdi napi mozgását, s alig lehet megállítani. Mielőbb igyekszik megismerkedni szűkebb-tágabb környezetével mind szellemi, mind fizikai értelemben. Ebből következik, hogy korán kezd beszélni és járni. A szülői aggodalmakat félresöpri, a túlzott babusgatást elutasítja, mivel sokra tartja az önállóságot. Az akadályokat többnyire lekicsinyli, csak a célt látja maga előtt. Ha valami mégsem sikerül, ahogy elképzelte, máris valami új dologba fog, ugyanis nem kedvetlenedig el egykönnyen, bár nem is túlságosan kitartó.

Hááát, meglátjuk...

Nóri: No akkor mégis jól sikerült a buli! :D Vírusirtóban lehet, hogy tudok némileg segíteni, majd beszélek apával.

Tündi: Ekkora baleset volt a hídnál? Mondjuk anyóson mondta, hogy másfél óráig jött a 6-os Alcsiból, akkora volt a káosz. :shock: De azt nem tudtam, hogy cserbenhagyásos is volt! :shock: :shock:

Vali: Diusnak jobbulást!

Rólunk: Megyünk a városba nem sokára, DM, ékszerbolt, Kossuth tér...Réka cica éjszaka megint 3 óránként akart enni...Mondjuk várható volt, napközben nem volt valahogy étvágya. Hát bepótolta...
jaimee1

Itt van egy videó is a gyereknapi ugrabugráról :lol: Nem nagyon lehetett levakarni róla, miután rákapott.

Délután-este meg megyek az osztálytalálkozóra a Nádasba :lol: Próbálok majd kikapcsolni. Lilcsi meg mamázik majd, ott is alszunk.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Erika! Ékszerboooolt? Csak nem... :wink: ?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Bekukkanktok :oops: Reggel voltunk usziba,meg instersparba.Már készülődik a pörike,vendégek még nincsenek :D 1-re menek fodrászhoz :)

Nóri,nagyon jók a képek,és a 2 vörös hát cukik :) :) A videjóó is szupi,írigykedem Lilcsire,hogy ő még ugrálhat :oops:
Érezd nagyon jól magad este!!!! :) :) :)

Judit,és merre tervezitek egyébként a nyaralást? Hátha rendesek lesznek és elengednek egy kicsit kikapcsolódni!

Erika,jó kis tiltás ez,látod én is idemereszkédtem ma :) Mi szépet vesztek az ékszerboltba? :wink: Éjszakákról ne is beszéljünk :( Luca megint ébred 2-3 óránként :roll:

Hajni,Ildi készültök a szülinapokra? :)

Szép napot mindenkinek!!!!

Kép
Kép
tundi24

Kukk!

Tündi: Majd konzizzunk már babaúszás témában. Asszem lehet talán lehetséges, hogy kipróbáljuk??? Ezer kérdőjel itt...

Jó bulizást!!

Nóri: Áh, nem....Nem érem meg azt a napot. :( :lol:

Popimnak néztünk keresztelő ajándékot (nagyszülőktől). Sokkot kaptam, hogy felment az arany ára. Anyám!!!!!!!!!! Futva távoztunk. De apa kapott egy szíp öltönyt. :D Jövő héten meg én jövök! Ma már bezárt minden, mire megvettük az öltönyt. Az árát ne kérdezzétek. :?

Szép hétvégét mindenkinek!!!!
jaimee1

Sziasztok!

Nagyon mérges vagyok! :evil: :evil: :evil:
Ezerszer,próbáltam ma már belépni és nem tudtam,folyton kidobott,de olyan szinten,hogy minden sikertelen próbálkozás után újra kellett indítanom a gépet! :evil: Pedig gondolom ez nem tesz neki jót, :roll: ,és csak a babanettel csinálja!Kész vagyok! :cry:
Úgyhogy ha véletlenül eltünnék hirtelen a babanetről az ezért lesz! :cry: :cry: :cry:
Mi lesz akkor velem! :cry: :cry: :cry:

Nóri!
Örülök,hogy jól sikerült a gyereknap! :D Jók a képek,és az ugrálós videjó is aranyos csak rövid! :D
Osztálytalálkozó az nagyon szuper lesz biztos! :D Nekem még nem volt soha,pedig már régen elballagtunk :cry: ,és kíváncsi is lennék kivel mi történt azóta!Érezd nagyon jól magad,majd várjuk az élménybeszámolót,már ha be tudok majd egyáltalán lépni,és elolvasni! :(

Tündi!
Jó szórakozást!! :D :D :D Biztos nagyon jó lesz a buli,az idő is klassz,úgyhogy mindent bele! :wink: :D
Az új frizkóról is jöhet a kép! :wink:

Vali!
De jó,hogy írtál végre! :D A Lidl-ből vettünk mi is kellékeket,de nálunk a micimackós volt a nyerő! :wink: :D Diusnak gyors gyógyulást kívánok!Apátoknak meg Boldog Szülinapot! :D

Szilbee!
Dévidnek is gyors gyógyulást kívánok!

Puszi mindenkinek!
Vendég

Hali!

Most jöttünk a Zagyva cukiból. Ott rendeltem tortát, holnapra apukámnak, szülinapra :wink: Gyorsan meg is fagyiztunk. :lol:

No, belenéztem ebbe a horoszkópba...

Csecsemőként igen nagy alvó. (Jaj, istenem, de jó lett volna! Ez tutira nem illik Csongira) Ne aggódjunk, az álmok hasznára válnak. Csendes álmodozó, lágy természetű. Ragaszkodik hozzá, hogy a szülei vagy testvérei vigyázzanak rá és állandóan babusgassák. Örül, ha minden a kényelmét szolgálja, ha minden azért történik, hogy ő még jobban érezze magát. Könnyen sírva is fakad, ha valami nem úgy történik, ahogy szeretné. Szereti a gyengéd bánásmódot. Finom lelke megkívánja a kitüntetett figyelmet, érzékenysége a látványosan megnyilvánuló szeretetet. Lételeme a víz, imádja a fürdetést.

(Ezek nagyjából stimmelnek)

A Halak gyermek

Mivel nagyon jól érzi magát az otthon melegében gyermekként legszívesebben állandóan otthon ülne. (Ja, persze, azért kellett állandóan mennünk valamerre, mindegy hová, csak ne itthon legyünk :wink: )
Óriási szüksége van szülei jelenlétére, mert fél a magánytól. A családi fészek megnyugtatja rendkívül érzékeny lelkét. Félénk. Próbáljunk segíteni neki, hogy legyen önbizalma, és biztassuk, hogy közeledjen másokhoz! Játékai közül a macikat kedveli a legjobban, s elképzelhetetlen, hogy evéskor vagy alváskor ne legyen a keze ügyében egyik kedvence.
(Ez nem stimmel, sosem szerette a macikat, és aludni sem aludt állatokkal) Kitűnő felfogású, könnyen megérti a dolgok rejtett lényegét. (hihi, ez igaz :lol: )Kedvenc időtöltése a séta, vagy a játszótéri mókázás valamelyik családtaggal. Alapvető fontosságú, hogy a szülők őszinteségre neveljék a Halak jegyében született gyermeket. Ez sokszor nehézségekbe ütközik, de a nemkívánatos hajlam a valóság kiszínezésére súlyos gondokat okozhat a későbbiekben. Kis korától kezdve ösztönözni és jutalmazni kell minden elfoglaltságot, amely a képzeletét alkotóan serkenti. Ez nem megy könnyen, mivel a Halak-gyermek mindig ismer valakit, aki nála jobban ért a dologhoz. (ezt is megfigyeltem már nála, ezért is próbálom a önbizalmát minél jobban erősíteni.)
Erről nem érdemes vitába bonyolódni vele, inkább mutassunk rá, hogy mások mennyivel rosszabbul csinálják. A természettudományok iránti érdeklődése feltétlenül ösztönzésre érdemes. Mindig értékeljük az eredményeit, hiszen mindenáron örömet akar szerezni. A közönyösséget gyűlöli a legjobban a világon. 7 és 15 éves kora között öltenek benne formát a dolgok. Ne hagyjuk álomvilágba menekülni. Vegyük rá, hogy rendszeresen végezze el a feladatait. Fokozott érzékenysége miatt félénkké válhat, a büntetéstől való félelme miatt füllenthet. (Hú, ez is előfordult már többször, pedig igazából nem nagyon van büntetve. De már a letolásnak az esélyétől is tart...)

Évi és
Kép
csongianya

Tündi, jó bulizást nektek mára!

Hajni, ilyet nekem is szokott néha csinálni, nem biztos, hogy a géppel van a gond!

Nóri, nahát, még nyertél is :wink: Én 10 tombolából talán ha egyszer nyerek valamit, de többnyire semmit! Jók lettek a képek!

Judit, jól hangzik ez a munkaidő! Örülök, hogy jobban érzed ott magad!

Szilbee, ilyet még nem is hallottam, hogy újra kellett volna oltani a BCG-t... ez hogy történhetett! No, mindegy, lényeg, hogy észrevettétek!

Évi és
Kép
csongianya

PETIKÉNEK NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK SOK SZERETETTEL!!!!! :D
Kép Kép
Vendég

Franciska, boldog 2. születésnapot kívánunk!
Kép

Köszi a köszöntést!

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Franci Boldog Szülinapot!!!!Kép

Kép

Kép
katlina

Petike Boldog Szülinapo!!!!!!!!!!Kép

Kép

Kép
katlina

A T lemaradt :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Francinak nagyon sok Boldog 2.ik Szülinapot kívánunk:) :) !!!

Kép

[Petikének nagyon sok Boldog ELSŐ Szülinapot kívánunk!!! :)
Kép

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

A buli jól sikerült,a kajcsi is finom volt.Egy gond volt csak,hogy Luca nem aludt egész nap,csak úszás után egy kicsit,hőemelkedése volt.így már 6kor megfürdettem,hamikázott és már aludt is.10óráig elég sokszor felkelt,adtam neki panadolt,később meg kúpot is.Aztán 10kor cicizett és 3ig aludt :) Utána meg fél7ig :)
Egyébként már 10kor ágyban voltunk.Apa eléggé kifeküdt ma meg szenved :P :P :P

Délután lesz Ringató az Abanovákba jön vki esetleg?Mi megyünk :)

Hajni,rólam egy kép sem készült a bulin,de nem nagy szám a hajam.Meg van tépve lényegében :) Jó szülinapozást!

Erika,okés értekezünk akkor babauszás ügyben :) Egyszer meg hátha megkéri apa a kezed :)

Nóri,hogy sikerült az osztálytalálkozó?

Évi,akkor Csongira is van ami illik ebből a horoszkópból! Apukádnak is boldog szülinapot!

Szilbee,fiúk meggyógyultak?

Vali,Dius hogy van? Apának boldog szülinapot!

Kép
Kép
tundi24

Gyerkőcöknek Boldog Gyereknapot! :) :)

Kép
Kép
tundi24

Franci! Boldog születésnapot! :D
Kép

Petike! Boldog születésnapot! :D
Kép
szilbee

Petikének és Francinak nagyon boldog szülinapot! Kép
jaimee1

Először is:
Petinek boldog szülinapot!
Kép
és
Franciskának is boldog szülinapot!!!
Kép

Tündi! Remélem, Lucánál nincsen semmi komoly! De a múltkor is az úszás után volt lázas, ugye, Csak akkor az oltás is ott figyelt :cry:

Osztálytali nagyon jól sikerült!!! Annyit nevettem, hogy nem is csak a könnyem folyt, és azon felül megfájdult az arcom :lol:
Már elkezdtük a buszmegállóban. Bnőm jött hozzánk, együt vittük ki Lilcsit a mamához, és onnan mentünk be busszal. És találkoztunk 2 sráccal (vagy már pasik :roll: ?). Akik rendesen elszórakoztattak bennünket, még mondtuk is nekik, hogy vacsoránál is üljenek mellénk.
Ofő is szuperül néz ki, szinte elveszett közöttünk. Mindenkivel összetegeződött persze :)
Az osztály 30%-a már elvált, van, aki többszörösen. Nem volt elég nekik az első lecke :D
Ketten vannak, akik sajnos nem lehetnek már közöttünk, ezen felül csak 3-4 ember volt, aki nem tudott eljönni.
De megbeszéltük, hogy most, hogy megvannak a címek már, nem várunk a következővel 25 évet.
1/2 11-re értem haza, anyum maradt Lilcsivel éjjelre is, de 6 után berobogott persze hozzám a lány, leellenőrizni, hogy még mindig ott vagyok-e? Mert éjjel is akkor aludt vissza, mikor áthozta a mama megmutatni, hogy ott vagyok már én is :lol: .
Most meg ebéd után el is jöttünk, mert hát mamának is nagy munka volt ez. Közben neki vendégei is voltak vidékről, úgyhogy halmozta :o
Lilcsi azóta is alszik, remélem bepótol valamit az éjjeli mászkálásból.

Hild teret ki is hagyjuk.....még vasalnom is kell :?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri,akkor jól sikerült a buli :) Nagyon fiatalon elmentek a volt osztálytársaid :( :(
Pénteken is ez volt a sztori Lucával.A fogakra fogom :? Mert most úszáson minden okés volt,nyűgös sem volt,ügyesen csinálta amiket kellett,oltás után meg végig üvöltötte.

Kép
Kép
tundi24

Franciskának és Petikének nagyon sok boldog születésnapot kívánok![ [/size][/size]Kép[color=blue]
mongi

FRANCI

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT

Kép

KépKép
KépKép
cleo27

PETIKE.

ISTEN ÉLTESSEN 1.SZÜLINAPODON

Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Nagyon szépen köszönjük a köszöntéseket! :D
Puszi mindenkinek!
Holnap jövök a képekkel!
Vendég

Franci és Petike!!!
Nagyon Sok Boldog Szülinapot Kívánok Nektek!!!!!
Kép Kép

KépKép
diÁcska

Kedves lányok!

Köszönöm a születésnapi jókívánságokat! :lol:
Kép Ez az első tortám, nagyon finom volt.
Kép Én vagyok.

Na most egy kis szünet, mert ezek a számítástechnikai eszközök néha bemondják az unalmast.
Még teszek fel képeket megígérem!
Sok puszi: Peti

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Kép

Tegnap nem sikerült belépnem a babára valami szerver hibát írt a gép ezért csak ma a szülinapi köszöntések bocsi.. :oops:

Tündi!
Köszi apa nevében is a köszöntést :)

Tegnap kint voltunk a csónakházban a rendőrség szervezésében volt gyereknap és hál'istennek nagyon jól sikerült :) Nagyon jól érezték magukat a gyerkőcök,majd teszek képet csak még a gépen van :)

Andi!!!!!
Nagyon szépen köszönjük ,hogy eljöttetek hozzánk és apa megcsinálta a klímát :) Komolyan mondom ritka rendes egy csajszi vagy nem igazán találkoztam még ilyennel ,hogy nekünk kell ,hogy valamit javítsanak és még az hoz ajándékot a gyerkőcöknek ....hát irigylem a barátnődet ritka az ilyen de tényleg.
Ma megint mehetünk a dokihoz Dia nem javult semmit köhög még mindig egy kicsit meg nem igazán tetszik nekem. Így bölcsi most kilőve egy darabig.
Kép

KépKép
diÁcska

Sziasztok!
Mi is itt vagyunk az igért képekkel!
De elősször egy kis visszatekintés! :D

2006.05.25.
Kép
2007.05.25.
Kép

És most!! :D 2008.05.25.
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Ildi!
Nagyon szép tortája volt Petikének,biztos nagyon fincsi volt! :D Nagyon aranyos Petike a képen,és olyan nagy fiú már! :D Várjuk a további képeket! :wink: :D

Nóri!
Örülök,hogy jól sikerült az osztálytali! :D

Tündi!
Akkor nincsennek képk a buliról! :(

Vali!
Az én gépem megjavult(kopp-kopp)lehet átment hozzátok a rosszaság! :wink: :D Várjuk a képeket a gyereknapról! :D

Szép napot mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Vali,jobbulást Diusnak,majd írd meg légyszike,hogy mi volt a dokinál!

Ildi,nagyon vagány kis szerelésben volt Petike :) Szép tortácskája volt :) Nem mászott bele a tortába?

Hajni,megkezdődött :cry: :cry:
A ti tortátok is nagyon szép volt :) Meg voltál elégedve a minőséggel? Franci tiszta apja :) az első szülinapos képen nagyon cuki :) Ő kente össze magát vagy te őt? :P

Letti,tennél fel egy pár képet Ati babáról,meg persze Antáról is? Jól vagytok egyébként?

Kinek hogy telt a hétvége?Írjatok!!!!! :) :)

Kép
Kép
tundi24

Hajni,ja vannak képek,csak Luca nincs rajta egyiken sem,ssak a buli résztvevői.

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Ildi! Nagyon aranyos Peti! Tortát te csináltad?

Franci is nagyon csini, kár, hogy nem tűri a csatot, mert nagyon jól állna neki. Milyen tortája volt? Nagyon összeszaladt a nyál a számban.... :lol:

Tündi! Párodék hol vannak a felkészítésen? Majd csak eltelik ez az 1 hónap. Meg hát lesz még hosszabban is távol tőled.... :(

Andi! Teszt hogy sikerült?

Erika! Te merre vagy elveszve? Látom, a tiltás nem működik.... :lol: Helyes.

Mi nem voltunk tegnap sehol, hevertem kifelé a szombat estét. Nem tudom, mikorra sikerül kialudnom magam? :roll: Ha egyáltakán sikerül valaha is... :)

Katlina! Ti voltatok bent Szolnokon?
És a többiek merre gyereknapoztak?

Lilcsinek meg kijött a jobb alsó 5-öse is!! Már 2 csücske kint van. Már csak a felső 2 hiányzik neki....jó lenne azon is túllenni, hátha a fülbajai is megszűnnének ezzel....vagy legalábis nem lenne olyan sűrűn, mint most télen...

Hallottátok, hogy átadták az SZTK-t, mostmár véglegesen? És a fül-orr-gégészet lent van a földszinten :shock: (meg a labor is). Majd keresgélhetem megen... :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Tündi!
Együttérzek veled! :( De ne szomorkodj,majd eltelik ez az időszak is!Tudom,én most könnyen beszélek! :roll:
Az 1 szülinapos képen ő magát kente így ki,eléraktuk a tortát,és szabad kezet kapott a végére így nézett ki! :lol: :lol: De nagyon élvezte! :lol:
A torta nagyon finom volt,meg voltam vele elégedve! :D
Magatokat le sem fényképeztétek ejnye-bejnye! :wink: :D
Vendég

Hű micsoda rekem fotókra és fincsi tortákra jövök ma reggel! :D

Hajni: Pont eszembe jutott tegnap este, hogy kérek egy kis visszatekintést! Nagyon jók a képek!!!!!! Jó buli lehetett. Sztem azért rád is hasonlít Franci.

Ildi: Mégmégmég képet!!!! Mekkora Peti...most született....

Vali: Jobbulást Diusnak.

Nóri: Örülök,hogy jó buli volt az osztálytalálkozó. Azért döbbenet, hogy máris ketten nem lehettek köztetek.... Ez nagyon szomorú... :shock: :(

Szilvi: Olvastam tegnap a neten, hogy meggyet inkább 7 hónapos kortól ajánlják, gondolom akkor azért, amit ti is tapasztaltatok.

Rólunk: Nem keresztelik meg Rékát, nem vagyunk összeházasodva. :( :(
jaimee1

Nóri!
Gyümölcsös túrótorta volt!Nagyon fincsi! :wink: :D Volt! :? Még vacsorára is azt ettem! :lol: :lol:
Vendég

Tündi: Hát veled érzek. Apa ugyan hazajön aludni :shock: :shock: , de ezt is nehezen bírom. Tegnap is dolgozott.....

Hajni: nagyon jó az avatarod. Mondjuk az előző is jó volt.

No megyek, ébren van Miss Poppy
jaimee1

Erika!
Hát az nem olyan nagy akadály,tessék hamar összeházasodni apával! :wink: :D Réka baba lesz a kis koszorúslány! :D
Vendég

Hi,hi, :lol: Nóri, aranoys vagy, hogy kinézed belőlem ezt a szép tortát! :lol:

próbálok még képeket tenni:

Kép
Kép
Kép
Kép gyereknap is volt, nemcsak szülinap.

Hajni, Franci nagyon édi , jó ötlet volt a "történelmi" visszatekintés!

Na csá mindenkinek, tanulok, több, kevesebb sikerrel.

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Nóri,apáék Táborfalván vannak. Na,akkor megint lehet mindent keresgélni az SZTK-ba,de biztosan szép lett.
Gartula az új fogacskához :) Reméljük megoldja a fül gondocskát!!!

Erika,hát nálunk megkeresztalik azt is akik nincsenek összeházasodva.Keresztfiam szülei sem voltak...Sztem csak erőszakosabbnak kell lenni.

Hajni,igen te már könnyen beszélsz :wink: de most ti is egyedül vagytok,nem? Nem baj jövőre majd én is így leszek vele :)

Szilbee,fiúk hogy vannak?

Kép
Kép
tundi24

Erika!
Kössszi! :D
Vendég

Ildi,köszi az újabb képeket :) Látom Transformer is előkerült :) Csuda helyesek a srácok :)

Kép
Kép
tundi24

Erika! :shock:
És csak reformátusék ilyen szőrözők? Én is megkereszteltem a keresztfiamat, igaz, az sztem r.katólikus lett :roll:
És ha én akarnám Lilcsit megkereszteltetni??? Még ki is űzetnék? Vagy mi?
Nem értem... :cry:
De ha Tündiék felé megcsinálják, hát menjetek át Abonyba...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?