Jó estét!
Cleo! Most úgy alakul a munkaidőm, hogy 8-tól fél 5-ig vagyok, viszont pénteken csak fél 3-ig. Ezt még nyáron kihasználom, de ha lehet utána átállok a 8-tól 4-ig-re (elvileg lehet választani) mert akkor én is tudnék menni Marciért ha kell.
Azt most nem részletezném, hogy miért volt olyan gáz a másik munkahely, sok apró dolog összejött a végén, és egyáltalán nem éreztem jól magam ott. Jó volt, hogy megpattantam, pedig akkor még nem is volt biztos, hogy ez a mostani összejön.
Nóri! Nahát fura dolog ez a gyereknap a ti bölcsitekben! De akkor ezek szerint végülis jól sikerült! A nyeremény az biztos jól jön
Cukik a képek, milyen nagylány lett már Lilcsi!
Jamiee! Marcinak is volt járóka, olyan rendes nagy, úgy rácsos mint a kiságy, szóval kilátott belőle. De nem sokáig volt el benne, csak rövid ideig. Végül már leginkább csak a játékait tároltuk benne
De ő sose volt az a magába' sokáig eljátszós típus, de ez már egy más tészta
Nóri! Akkor végülis jól sikerült a gyereknap a bölcsiben! A nyeremény biztos jól jön
Aranyosak a képek, milyen nagylány lett már Lilcsi!
A iwiwen én nem tudom megnézni Letti képeit nagyban! Szóval Letti, igazán tehetnél fel ide is képeket a babáról!
Évi! De jó nektek, hogy már megvan a nyaralás. Biztos jó lesz! Tavaly mi is az IBUSZ-szal mentünk Horvátországba és nagyon korrekt volt minden.
Nálunk még semmi sem biztos, egyelőre úgy néz ki, hogy próbaidőre nem jár szabi, sajnos ez van, de azért reménykedek, hogy 1 hétre csak elengednek. ha nem, akkor megyünk augusztus végén vagy szeptember elején.
Na, mi holnap megyünk Békéscsabára, úgyhogy bizti lesz egy kis shoppingolás is