Sziasztok!
Bogi beteg, egész éjjel virrasztottunk. Tegnap délután jöttünk haza Szegedről és este óta hány. Még a víz sem maradt benne, ezért hajnal 3-kor vittük a mentőállomásra az ügyeletre. Adtak neki valami szirupot, meg tasakos port, amit most kezdtünk el adni neki. Állandóan vizet kér,szomjas, de nam adhatunk neki
Ha nem lesz jobban irány Szeged gyerekkórház. Én nem rakom be a lában a szabadkai kórházba az tuti. Szóval most alszik, de valaki mindig mellette van, nehogy visszanyelje a hányadékot, ilyen nyúlós szerűt hány. Szerencsére tud már köpni (fogmosáskor megtanultuk
) így könnyebben kijön..... Furcsa, hogy ha bármi baja van a Boginak, mindjárt hány. (az ügyeletes dokinéni szerint virusos torokgyuszi) És iszonyat büdiket pukizik, de fosi nincs. Remélem hamar rendbejön és nem kell újból a gyerekkórház vendégszeretetét élvezni.
Az orra is folyik, de nekünk sincs orrszívónk. Nórinak igaza van, itt nem alkalmazzák. legalább is én sem hallottam róla ezidáig. Bogi tud orrot fújni, ügyesen kifújja, nem is kellene kiszívni, szerencsére.
Nóri: Szerintem sem baj ha lent van a pocak, sőt örülj neki, akkor legalább felül kapsz levegőt
Nagyon szép pocakod van!!!
Ágci: Mikor küldöd a képet amit igértél Cumikáról?? Már olyan kívncsi vagyok rá!
Találkoztam Orsival a tescóba de nem nagyon beszélgettünk, mert folyt az orrom tüsszögtem és nem akartam ráragasztani. Mindenesetre nagyon csinos volt és tök jó a frizurája
Egyedül volt, rég láttam már a csememtéit.
Most megyek, anyukámat leváltom. Leülök Bogi mellé, nehogy hányjon! Egyész éjjel mosott a gép, mindent lehányt, még a kedvenc sárgatakaróját is, aminélkül nem tud aludni...ne tudjátok meg, hogy üvöltött érte......
de hát vizes volt száradt.....
Pussza
Enikő és Boci