Új privát üzeneted érkezett!

Márti!

Boldog Születésnapot kívánunk Árminnak!

Kép

Linato&Miléna&Korina
linato

Sziasztok!

Most csak Ármin miatt jöttem Kép

Ármin: Boldog második születésnapot KépKép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Csak a leglényeget, mert oroszoznom kell...

BOLDOG SZÜLINAPOT ÁRMIN! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Rebi+Csenge+Ati+PocakLevente KépKép (tegnap 150%-ra mondták Kép)

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Nem olvastam még és jól lemaradtam! Majd igyekszem pótolni és aztán reagálok.

ÁRmin boldog születésnapot! Kép : ) Kép

Rebi!
Gratula pocakLeventéhez! )

Norciék

Ui. Képzeljétek megtört a jég, ma jönnek anyósomék, csak úgy alkalom nélkül Vilivel játszani.
norci

Mi is Ármin miatt jöttünkKép

Ármin!!
Nagyon boldog 2. szülinapot kívánunk!

Donci, Petra és NYuszimanó
nyuszimano

Sziasztok!
Márti-Ármin!
NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK Árminnak Beával mi is.KépKépKép

Dzsili!
De Bea már elmúlt 2 éves.Kép Viszont most annyi minden történik az életében, hogy nem akarok erőszakoskodni a szobatisztasággal. Volt ugye a bölcsibe szoktatás, most fog jönni a szoba váltás, ráadásul egyedül lesz a szobában, önálló szobája lesz, de nem tudom, hogy fogja ezt elfogadni. Mondjuk csak egy ajtó fogja elválasztani tőlünk, de mégse egy szobában leszünk. De ha igényelné, akkor persze, hogy szoktatném a bilire.

Rebi!
De jó, hogy PocakLeventétek van.KépKépKép

álomkóros Zsuzsa

beababa

Sziasztok!

Zsuzsi: a bikiclivel kapcsolatban én is csak annyit szerettem volna mondani, hogy vigyázzatok az ülés-pedál és az ülés-kormány közötti távolságokra, és a pedáljai ne a kormányrúdból jöjjenek ki. (Azokat nem csak Dzsili fiai nem tudják használni. Kép) Szóval valahogy "fel kéne próbálnia" Dorkának.

Dzsili: szerintem nálatok eredményes változást hozna az, hogyha te majd elmennél dolgozni. Látná a férjed, hogy megállsz a lábadon nélküle is, ez kicsit helyre fogja őt billenteni. Tudom, ez még kb. másfél év, és neked jóval nehezebb lesz majd munkát találni, mint nekünk.
Sajnos vannak olyan férjek, akik szeretik érezni, hogy a családjuk ennyire függ tőlük és ezt ki is használják, amennyire csak tudják.
Csak bírjátok ki valahogy addig, míg elmész dolgozni!

Márti-Ármin: 2. szülinapod alkalmából nagyon sok boldogságot kívánunk:

Laura+Romola+Toncsi
p_laura

Sziasztok!

Boldog szülinapot kívánunk Árminnak!KépKépKép

Zsuzsi
Télen hol fog bicajozni Dorka? Szerintem célszerűbb tavasszal venni. Mi is épp most próbáltuk a boltban, mert Petinek nagyon tetszik, de most nincs hely bringázásra. Kitaláltuk, hogy majd a kistesó hozza a bicajt. Egyébként Petinek még nem teljesen éri el a lába a legkisebb rendes bicaj pedálját, tavaszra meg szerintem jó lesz.

Dzsili
Már mindent leítak a lányok. Nagyon sajnálom, hogy így alakultak a dolgok.Kép

Rebi
A Levente szép név.Kép

Írtam, hogy végre lesz polcunk. Lapszabászaton levágattuk, de késve csinálták meg, ma meg összeszereléskor jöttünk rá, hogy a polcokat rossz méretre vágták. Kép

Üdv: Gorsi
gorsi

Sziasztok!

Ármin, nagyon boldog 2. születésnapot kívánunk!!!! KépKépKépKépKép

Beja+Bácus
beja

Sziasztok!

Márti: Nagyon Boldog Születésnapot kívánunk Árminnak!!!KépKép

GOrsi: ez nem igaz, hogy nem képesek precízen dolgozni!Kép Most akkor vihetitek vissza a polcokat?
Az udvaron gondoltam, hogy biciklizünk, mikor nincs hó. Bár igazad van, de Dorka naponta többször elmondja Jézuskának, hogy biciklit kér. Na ilyenkor mit lehet tenni?Kép És hogy vesszük meg, ha ki kell előtte próbálni, utána meg rejtsem el, ebből nagy kalamajka lesz?????!!!

Rebi: Gratulálok a kisfiúhoz és a szép névválasztáshoz!Kép

Dzsili: Mi a férjemmel 1 évig martuk egymást, míg végre rendeződtek a dolgok, hidd el, ha szereted és ő is Téged (biztos!) idővel rendeződik a helyzetetek. Az én férjemet tényleg a lakáshelyzet stresszelte és az egészségtelen életmód, aztán jött 4 hónap munkanélküliség, ekkor volt ideje gondolkodni. Meglátod hoz az élet egy olyan szituációt, ahol a férjed is kénytelen lesz ráébredni, hogy változtatnia kell. Különben nekem a talin szimpatikus volt a férjed, tényleg látszott rajta, hogy rajong Naposért és hogy szeret benneteket. Légy egy picit türelemmel, addig is próbálj magaddal többet foglalkozni, kényeztesd magad, keresd fel régebbi barátaidat, akikkel régen nem beszéltél, legalább nem koncetrálsz annyira a vitáitokra.

Annyira jól megtanítottatok engem palacsintát sütni, hogy nemcsak csütörtökön, de ma reggelre is hatalmas palacsinta adaggal vártam a családot! Olyan, jó, hogy sikerült, így azért egész más sütni!Kép

Tojt egy tojást a papagájunk (anyukámé, csak most mi vigyázunk rá)! Kép

üdv: zsuzsi
zsu26

Ármin! Boldog 2.születésnapot kívánunk!

Tikk&Hanna
tikk

Sziasztok!

Nagyon köszönjük mindenkinek a jókívánságokat! KépKépKépMegpróbálok feltenni egy képet Árminról - mégsosem próbáltam, úgyhogy épp itt az ideje!

Zsuzsi! Jaj, de örülök a "halvány" kistesónak! KépKépKép

Rebi! pocakLeventéhez gratula! Kép

Kép
márti

Sziasztok!

Márti: nagyon édes a nagy fiad!!!Kép Milyen tortát kapott?? A marcipán kit ábrázol, csak nem egy mókust? És látom, Te is kaptál virágot!Kép

Szobatisztaságra jó tanácsokat találtam, nekem sokat segített:http://www.babapont.hu/egesz/nevel/szobtisz2.html

Üdv: zsuzsi
zsu26

Sziasztok!

bogancsi
Te is Petős vagy? Nem tudod véletlenül az új rendelő telefonszámát? A barátnőmnek kellene...

Henkétől is kérdezném, de gondolom ő most még inkább elfoglalt KépKépKépKép

... mennem kell... naaagy szarban van a lányom .. Kép .. és "csak anya"

üdv
Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Márti
Hűű, de guszta az a torta .. KépKépKép

R.

rebi

Sziasztok!

Sikeresen végig olvastam és most még írni is van időm.
Szép sorjában:

Márti!
Nagyon édes Ármin Kép

Gorsi!
Jó ötlet, hogy a tesó hozza a biciklit, csak mi örököltünk azt is, bár Vili egyelőre úgy hajtja, mint a motort. Így a tesó nálunk valószínű egy nagy motort hoz majd a mostani tavszra úgy is kicsi lesz.

Linato!
Hétfőn voltam uh-n az Istvánban. Egy darabig nem kell mennem. Az Istvánban az alagsorban van az uh, szinte a lépcsővel szembe, u.abban a szobában amire a vérvétel van kiírva. Ja és persze a szülészet nőgyógyászat épületben. Érdemes az Orczi út felőli bejáraton menni, mert a főbejárattól jó messze van és ott még parkolni is lehet.
Labor lelet tökéletes, a vas még sosem volt ilyen jó Kép (minimálisan, de határérték feletti).

Zuszsi!
Sajnálom, hogy a tücsökzene előtt-után sosem tudunk pár szót sem váltani. Most épp mi siettünk, nem volt elég apróm és lejárt már a parkolójegyem. Aztán észrevettem hogy az indexet is kint hagytam, de szerencsére az aksi nem merült le, így haza tudtunk jönni. Gázos lett volna különbne, mert most én vittem Sáráékat is..
Vili is szokott nagy kanálal enni Kép
Mi a palacsinta sütés titka?

Dzsili!
Annyi okosat írtak már a lányok.
Sajnálom, hogy így vagytok a pároddal, remélem lesz oylan helyzet (amit Zsuzsi is írt), amikor észhez tér a te párod is.
Kicsit az ajándék ügyhöz szólnék hozzá, mi is szoktuk gagyi ajándékot kapni (a férjem családjától), amiben engem sosem az értéke zavar, hanem úgy érzem, hogy nem keresik, hogy minek örülnénk, így vesznek valamit, csak mert úgy illik Kép nem minket ajándékoznak meg, hanem a karácsony miatt adnak valamit.
Én ez ellen úgy sozktam védekezni, hogy írok listát amire szükségünk van, aminek örülünk, és abból lehet választani. A listán szerepelnek kisebb-nagyobb értékű dolgok, így mindenki anyagi helyzetének megfelelően választhat. Egy időben mi is mindig zavarba hoztuk a család néhány tagját, mert kicsit "túl" ajándékoztunk, bár apa mindig gavallér a családjával, azt modnja amíg megteheti. Most hogy három gyerkőc is került a családba kicsit visszavettünk, inkább rájuk figyelünk. Meg apával is megértettem, hogy figyeljük arra, hogy nehozzunk másokat zavarba.

BMÁrti!
Hú ez a decemberi ünnep dömping, nálunk el van osztva, még szerencse, hogy két-két né u.az . Nálunk el van osztva, nincs olyan hónap, hogy valmai ne lenne (legalábbis mióta Vityát ismerem) Ők elvileg tágabb családban is tartanak mindnent (az én családomban meg jobbára csak szülinapot ünnepelünk). Így ebből azért próbáljuk magunkat kivonni, ebből lett múltkor a kis összezörrenés apósommal, de azt már ismeritek.

Magunkról:
Voltam háziorvosnál a labor leletekkel, meg mert a vírusos torokgyuszi óta nem múlik a köhögésem más bajom nincs. Adott antibigyót, ami elivleg lehet terhesen szedni (tájákoztató szerint csak kizárólag orvosi utasításra), meg egy gyógynövény alapú köptetőt. Egyelőre az antibigyót nem mertem beszedni. Szerintetek?

A vérvétel napján volt először, hogy reggel mikor Vili ébredt nem voltam itt. Apával nagyon édesen megoldották a helyzetet Kép Még a "didi" se hináyzott, Vili mondta anya doktorbácsi, és tolta is be a joghurtot, inni meg teát kért Kép Kezdek nyugodt lenni és rájönni, hogy tényleg nagyfiú, szóval apával minden okés lesz , ha majd szülök.

Hiszek abban, hogy minden ember változtaható, eljöttek anyósomék és játszottak Vilivel egy nagyot, sőt még céklát, uborkát is hoztak Vili hálasan meg is kóstolta Kép

Jó hosszú lettem és még így is maradftak ki emberek, kivéátelesen emlékeszm is, hgoy kik, de nincs errőm, holnap nektek írok (Cory, Nyusizmanó, Bogancsi, Laura).

Jó éjt mindenkienk és toávbbi jó hétvégét:

Norciék
Norci

Zsuzsi
Nagykanállal bocs, tuti van még hiba, de ez feltünt. Nem regisztráéltként küldtem, így nem tudom javítani.

Norci
norci

Sziasztok!

Ármin! Nagyon boldog 2. szülinapot!KépKépKépKép

Rebi! Gratula PocakLeventéhez!KépKép

Zsuzsi! Halkan gratulálok Neked is a két csíkhoz.Kép

Most megyek olvasni, ha lesz erőm utána, akkor írok is.
Puszi
Andi

Andi
andi3

Sziasztok!

Norci: gyógyszer-ügyben szerintem kérdezz meg még esetleg több dokit. (Akár felhívod este az éjjeli ügyeletet, szívesen adnak tanácsot.)
Amikor Romit szoptattam és epegörcseim voltak, vettem be jó néhány görcsoldót. A gyermekorvost kérdezve elmondta a szokásost: előre lefejt tejjel kell etetni, majd kifejni és kiönteni a gyógyszeres tejet, és csak utána lehet újra szoptatni.
A sebészorvos (4 gyermekes anya) kérdésünkre pedig lazán legyintett, mondván: mi baja lesz annak a csecsemőnek a görcsoldós tejtől? Legfeljebb nem lesznek epegörcsei. Kép
Tudom, ezzel semmit sem segítettem: ahány orvos, annyi vélemény.
Iboly vajon tud segíteni?

Ma Romola nagyon édes volt. Kép Segített nekem "mosni": berakta a mosógépbe az általam kiválogatott ruhákat, tett hozzá mosóport, szóval tündér volt. Elindítottuk a mosást, majd kb. 20 perc múlva bementem a fürdőszobába és majd' megütött a guta: egy óvatlan pillanatban a kisasszony föltekerte a hőfokszabályzót 95 fokra... benne a kölcsönkapott kezeslábassal... többek között... De elég jól túlélték a ruhák a forró fürdőt. Kép

Szép álmokat mindenkinek:

Laura+Romola+Toncsi
p_laura

Sziasztok!

Norci: én mindkét fiúval szedtem antibiotikumot 9 hetes terhesen.

Rebi: nem Csaba???

cory és Zsoma, aki már 4,5 kg Kép (11/5 hetes)

cory
Budapest

Sziasztok!

Mivel csak Borcsa jelentkezett a talira, mi legyen? Más nem akar jönni? Még Zafinak írtam sms-t, hátha jönnének.
Esetleg egy másik napon?

Norci
Szerintem nyugodtan vedd be azt a gyógyszert. Mondjuk talán érdemes mindig a gyógyszer beszedése előtt megszoptatni Vilit.

Laura
Mosás.Kép

cory
Zsoma nagyon beindult, lassan alig bírod felemelni.Kép

Zsuzsi
Nem muszáj akkor megvenni a bringát, amikor próbáljátok. Akkor játszatok el a helyszínen, majd menjetek tovább. Nagyobb áruházban, mint Tesco, Cora, stb. célszerűbb lehet, mert akkor könnyebb elterelni Dorka figyelmét. Aztán Dorka nélkül meg meg lehet venni. Sok sikert!Kép

Mi van a Mikulás bulival? Megegyeztünk a saját csomagokban? Mekkora csomagot csináltok?

gorsi

Norci
Tisztára kiment a fejemből, hogy babát vársz. Szóval ha nem bízol a dokiban, akkor egyél hagymalevest, az a gyerekdokink szerint a legtutibb köhögésre. Esetleg valamilyen homeopátiás szer?

Gorsi
gorsi

Sziasztok!

Rebi!
Gratula PocakLeventéhez!

GOrsi!
Mi mennénk hozzátok és Edit is azt mondta, hogy ha nem jön közbe semmi jönnének. Ha így is megtartod, estig döntsd el kérlek, hogy tudjak szólni Editnek is!

Sziasztok!

Szilvi és Peti
bszilvi

Sziasztok!
Márti!
És milyen volt a szülinap, mesélj!
Csak nem Ókusmókus volt a tortán?

Én is pont azt szeretném kérdezni, amit Gorsi!
Mi is van a Mikulás-csomaggal. Én most szeretném összerakni, mert otthon az első héten nem fogok tudni boltokban kóriszálni. Szóval mindenki maga csinálja a csomagot? Azért szerintem egyezzünk meg, mekkora legyen a csomag, kb mi legyen benne...

Puszi, Nyuszimanóék
nyuszimano

Gorsi: én még agonizálok, hogy el merjek-e indulni hozzátok.
cory

cory
Budapest

Sziasztok!
A 2001 ápr.27-tel talán még beférünk ide...
Zsomiilyen nagyra nőtt:
Kép
zsomimama

Sziasztok!

Tali: akkor lesz! Gyertek! Útleírást mindjárt teszek a profilba.

Zsuzsi
Ti nem jöttök?

cory
Merj! Kérlek!Kép

Szila
Ti nem akartok kirándulni egyet?Kép
(ez mindenkinek szól!)

gorsi

Sziasztok!

GOrsi!
De jó, akkor megyünk! Nem gond, ha kicsit korábban érünk oda? Mert 1/2 10-es buszom van. Nem tudom Újpest központtól merre vagytok, de ha nem messze, akkor szerintem 1/4 11-1/2 11 között érnénk oda.

Remélem ma este már lesz időm kicsit olvasgatni, nagyon le vagyok maradva.

Márti!
Nagyon jó a kép, Ármin és a torta is nagyon "guszta"!

Sziasztok

Szilvi és Peti
bszilvi

BSzilvi
Dehogy baj!Kép De aztán sokáig is maradjatok!Kép

Útleírás a profilban.

Gorsi
gorsi

Márti!
Tegnap nem jártam a gépben, ezért kicsit késve
Nagyon boldog 2. szülinapot kívánunk Árminnak!!
Kép
Borcsa és a Királylányok

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

gorsi: a Pozsonyi úton laktok??? Én arrafelé nőttem fel és anyukám most is ott lakik a Pannónia utcában Kép

BMárti: jól beindultatok decemberben az ünnepekkel
Kép

Dzsili: sokat gondolkoztam, mit is írjak Neked, valamit, ami segít, hogy megvígasztalódj. Az egyik az, hogy szerintem nagyon kevés férfi van, aki képes higgadtan bármit is összeszerelni. Nálunk apukám is, a bátyám is, apa is totál bekattannak, ha valami nem azonnal stimmel a szerelésnél. Tehát nem vagy egyedül!
A másik dolog az ajándékozás. Én anyukám miatt vagyok mindig gondban, mert ő ugye egyedül van és én megértem, hogy miért ad mindig nagyon kevés pénzt a gyerekek ajándékaira, de a gyerekeknek nehéz megmagyarázni, miért kapnak 6szor annyit a másik családtól. Amíg apukám élt, ő mindig a leggavallérosabban adott mindenkinek mindent. Anyukám viszont mindig is spórolós volt. Végül is megértem, mert inkább tartalékol, hogy ne kelljen ránk szorulnia.
Vígaszképpen elmondom, hogy én meg évek óta azon akadok ki, hogy a 2 nagymama, 1 nagynéni, 1 Dédi mind nekem adja a pénzt, hogy "ugye te jobban meg tudod venni a gyerekeknek, ami kell". Addig rendben is volt, amíg otthon voltam Tomival, de most már egyszerűen fogalmam sincs, mit vegyek (ötletek ugye 4szer) plussz magunk helyett is kell valami nekik, és még amit mi ajándékozunk a családnak. Nem akarok panaszkodni, de kezdek megőrülni már a gondolattól is, hogy karácsony.
Az egyforma ajándék nehezen megvalósítható, kivéve, ha saját gyártmány. De ez csak akkor működik, ha az illető ajándékozó lelkes, jó az egészsége és van ideje.
Egyetértek Laurával abban, hogy jót tenne, ha Te is dolgozhatnál. Én is rosszul bírom a függőséget és sokkal jobban érzem magam, amióta én is hozok haza pénzt.

etetőszék: csakis abban van kajálás! különben az egész lakás tele lenne hangyákkal brrrr ...
Szerencsére csak apa hajlamos az állva-mászkálva evésre, de ő már úgyis reménytelen eset Kép

BOLDOG SZÜLINAPOT ÁRMIN !!!

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!

Volt valaki pici gyerekkel a Mária u-i Szemészeti Klinikán? Mire számíthatok? Egy heti hideg élelem? Mit csinálnak a gyerekkel?

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Márti: ez az epe dolog most döbbenetesen sokaknál előjön. Két lányt is ismerek, akik csak szopó babájuk mellől feküdtek be műtétre.
Az egyiknél tudok konkrétumot: hétfőn reggel feküdt be, kedden 3-kor jött ki, és utána már szoptathatott is Kép A kislánya ekkor 4 hónapos volt.
Kitartás! Kép

cory

cory
Budapest

Cory: az epebajok egyik előidézője lehet az, ha a szervezetben hormonális változás zajlik. Abból meg terhesség-szülés-szopi alatt van bőven.Kép

Laura
p_laura

Sziasztok!

Gorsi: Sajnos nem tudunk menni, ma délelőttre rettenetes náthás lett Dorka. Akkorákat tüsszent, szegénykém, de porszívóval nem jön semmi. Nagy nehezen elaltattam, úgy horkol, mint egy férfi Kép
Nektek jó talizást kívánok, ha tudtok készítsetek fotókat!!!

Cory: milyen szép nagy már Zsoma!Kép Csak annyit tudok a Márai u.-i Szemklinikáról, hogy nagyon jó szakemberek vannak ott. Miért kell oda mennetek???

Karácsonyi ajándékok: én most pont azt találtam ki, hogy Picture it programmal szerkesztek Dorkás naptárat és ezt kapják a nagyszülők, keresztszülők stb. Gyerekeknek ezt variálhatom a kedvenc állataikkal vagy mesehősükkel, csak a netről kell letölteni a képeket. Még azt kell megtudnom, hol nyomtatnak olcsón színesben.
Szerintem Dzsili, Te szuper naptárakat tudnál így szerkeszteni, főleg, hogy még rajzolni is tudsz, tuti szépek lennének!

Még egy ötlet, polóra, bögrére valami kedveset nyomtatni. nagyszülők biztosan szívesen innának unokás bögrébőlKép
Ezek nem túl eredeti ötletek, de szerintem, azért lehet nekik örülni!

Norci: nem kell mentegetőznöd az elmaradt beszélgetések miatt Tücsök zenén, egyszerűen lehetetlen ilyenkor egy jót dumálni, hiszen a gyerekek ide-oda rohangálnak. Ráadásul mi állandóan késünk.Kép Most pénteken pedig véletlenül futottam össze egy régi csoporttársnőmmel (pont mikor végre beszélgethettünk volna), nagyot néztem, hogy neki is babája van!Kép
Ti mentek szerdán Huzella koncertre? Mi nem. Tavaly voltunk, de Dorka félt a sok gyerektől.

Üdv: zsuzsi

Holnap remélem azért szebb idő lesz, ez a mai nagyon lehangoló volt.

Dzsili: hogy van a Száncsengős dal szövege???? Köszi
zsu26

Laura: ezt tudom, de mikor Balut vártam, ő volt kicsi, nem találkoztam ilyennel, most meg többel is.

cory
Budapest

SZiasztok!

Cory! Köszi - hatásodra csináltam egy "epebeteg"-topikot - remélem, írnak majd bele az érintettek, hogy minél okosabb legyek! De azért kérdezd ki te is az ismerőseidet Kép Bezártság, amit kérdeztél múltkor: néha nagyon-nagyon nehezen, de mikor épp puffadok, mint egy lufi (mostanában folyton), akkor nem nagyon vágyom emberek közé, mert elég cikis Kép

Tali: sajnos még mindig nem tudunk közlekedniKép, pedig veletek már nagyon találkoznék Kép

Mikulás: hát, szerintem legyen benne egy kisebb Mikulásfigura, egy vmi csokiszerűség (túrórudi, marcipánrúd, sportszelet, ilyesmi), egy-két banán-narancs-mandarin-alma, mellészórva esetleg mazsola, dió-mogyoró, talán egy-két szaloncukor. Ezzel szerintem bőven megtelik egy zacskó, mindenki tesz bele olyasmit, amit a csemetéje azonnal felfalhat - szerintem ahhoz még úgyis kicsik, hogy hasonlítgassanak, hogy kébenm mi van! Írtok majd jellemzéseket, hogy kinyomtatva adhassuk a tesómnak?

Heniékről tud vki? Mit lehet a szülésről tudni egyáltalán? Holnap már jöhetnek is haza? Vilka is csütörtök reggel született és hétfőn jöttünk Kép

Andi! Olvasol még néha? Mindig éjjel vagy nagyon munkaidőben jut eszembe, hogy felhívjalak - mikor tegyem? Kép

Szülinapról jövök majd beszámolni, talán holnap Kép

Márti++
márti

Sziasztok!

Márti!
Igen, olvasok.Kép Csak az írásig ritkán jutok el. Bármikor hívhatsz, ha be van kapcsolva a telefonom.Kép 11-nél előbb ritkán fekszem le. Vagy keress meg icq-n.Kép Én is többször akartalak már hívni a munkahelyemről, most már talán kicsit nyugisabbak lesznek a napjaim, majd csörgök.Kép
A mikulás-bulira készülünk, remélem, nem betegszünk le addigra. A csomag tartalma részemről oké.

Henkéről annyit tudok, hogy 3-kor értek be a kórházba, már akkor 4 ujjnyira volt kitágulva, 4-re meg is lett a baba. Előző este elment a nyákdugó, de nem merte beírni.Kép A hangja nagyon vidám volt, csak mellékesen közölte, hogy ja, megvan a baba.Kép Kicsit kellett varrni, de sokkal jobban volt, mint Barnival. És holnap mehetnek haza.
Be akartam menni hozzájuk hétvégén, de sajnos nem jött össze...

Zsuzsi! Dorkának gyógyok nátha ellen!KépKép

Taliért irigy-irigy, érezzétek jól magatokat!
Puszi
Andi

Andi
andi3

Sziasztok!
Taliért mi is irigy.

Zsuzsi! Naptár már nekem is eszembe jutott. Nagyon jó ötlet.
Ma megkaptam a www.kezimunkabolt.hu oldalról rendelt keresztszemes hímzőkészleteket. Nagyon szuperek. Az egyiket karira vettem az unokahugimnak. A hableányost pedig megcsinálom én.

Most megyek aludni, mert holnap hosszú lesz a nap. Azért este majd jövök és mesélek.Kép
linato

Sziasztok!

Zsuzsi
Dorkának gyógyok mennek!Kép

Aki nem tud jönni talira, az remélem majd a Mikulás bulira eljöhet.Kép

Márti
Csomaggal egyetértek.Kép Én nagyon nem értek az íráshoz, azért 2-3 mondatot megpróbálok összehozni. Mennyi legyen a jellemzés?

cory
Sajna semmit sem tudok a klinikáról. Mikor kell mennetek?

gorsi

Gorsi! Kép Semmi magasröptű fogalmazványra nem gondoltam. Árminról pld. ilyesmit: nagyon szépen énekel, sokat segít porszívózni, ügyesen eszik egyedül, de hozzányúl a szgéphez és apa és a mami asztalához, ami ugye, tilos, ezt majd az öcsém dolga lesz szépen, mikulásmód elmondani Kép

Szörnyen irígykedem a tali miatt!!! KépKépKép

Márti++
márti

Sziasztok!

GOrsi: a héten kéne elmennünk. Eddig halogattam, de már nincs hova Kép
Talit nem merem bevállalni. 1,5 óra az út Kép

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Márti
Megnyugodtam, hogy majd tesód mikulásmódon elintézi ezt a részt.Kép

cory
Sajnálom, hogy nem jöttök, de megértem. Majd a mikibulin. Oda ugye jöttök?
Szemészethez drukk.Kép

Gorsi
gorsi

GOrsi: persze, Mikire mindenképpen Kép Főleg ha Mártiéknál lesz Kép Oda simán eljutunk Kép Meg akkor jön segítségnek a fickóm is.

cory
Budapest

Ármin,
így utólag is, de NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!

Tamtam család
solya

Gorsi!
Indulunk!!!
Borcsa+Luca

Borcsa
KépKépKép
borsts

Szia Solya!
De jó ,hogy újra itt. Már azt hittem elvesztél útközben.Kép
linato

Sziasztok!

Most nagy gondban vagyok, mert fogalmam sincs, hogy hova menjek szülni és dokihoz.
Olyan kórházat keresek, ahol van külön vajúdó szoba, nem kötelező a beöntés, szülés után nem fürdetik meg a babát, rögtön cicire teszik, éjjel-nappalis szobák vannak, tisztaság van, nem adnak teát a babának.
Ha tudtok ilyen kórházról, szóljatok! vagy írjatok mailt!

Köszi: zsuzsi
zsu26

Sziasztok!

<font color="ff0000">Ármin!
Kicsit megkésve, de NAGYON BOLDOG 2. SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!</font>Kép

Zsuzsi!
Gratulálok a halvány csíkhoz és szorítok, hogy minden rendben legyen!
Dorkának jobbulást kívánunk!Kép
Bringa: Zsani szülinapjára biciklit kapott és oda-vissza volt a boldogságtól. Mára már szépen tekeri is, bár a tekerés és kormányozás együtt még nem megy, de igyekszik.Kép Mi elég sokat jártunk, kérdezősködtünk szakemberektől, mire megtaláltuk az igazit, de ha elfogadsz egy tanácsot: ne műanyag küllőst vegyetek, hanem fém küllőst! Kb. a 12-es méretre mondják, hogy 2-4 évesnek jó és nekünk tökéletesen bevált.Kép

Rebi!
Mégis csak kisfiú!!! Gratulálok!Kép

Szilvi + Zsani + Kép
sztigris

Próbálom felgöngyölni az elmúlt két hetet. Nem könnyű. Kép

Zsuzsi,
gratulálok! Kép

Heni,
jól értettem? Nektek is gratulálhatok? Kép

Mi jól megjártuk az osztrák vasutasssztrájkkal. Szerdán kezdték el, amikorra a jegyünk szólt... Így végül Andris péntek éjjel hazajött értünk, tegnap pedig vissza ide. Nem volt leányálom, de kibírta szegény.

Norci,
ezek szerint KicsiRozi nem lett meg. Kép
És köszi a vendéglátást és azt, hogy így megismerhettelek benneteket!

Puszi
Solya

ui.: Sajnálom a mai talit és irigykedek. Kép
solya

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?