Sziasztok!
Sikeresen végig olvastam és most még írni is van időm.
Szép sorjában:
Márti!
Nagyon édes Ármin
Gorsi!
Jó ötlet, hogy a tesó hozza a biciklit, csak mi örököltünk azt is, bár Vili egyelőre úgy hajtja, mint a motort. Így a tesó nálunk valószínű egy nagy motort hoz majd a mostani tavszra úgy is kicsi lesz.
Linato!
Hétfőn voltam uh-n az Istvánban. Egy darabig nem kell mennem. Az Istvánban az alagsorban van az uh, szinte a lépcsővel szembe, u.abban a szobában amire a vérvétel van kiírva. Ja és persze a szülészet nőgyógyászat épületben. Érdemes az Orczi út felőli bejáraton menni, mert a főbejárattól jó messze van és ott még parkolni is lehet.
Labor lelet tökéletes, a vas még sosem volt ilyen jó
(minimálisan, de határérték feletti).
Zuszsi!
Sajnálom, hogy a tücsökzene előtt-után sosem tudunk pár szót sem váltani. Most épp mi siettünk, nem volt elég apróm és lejárt már a parkolójegyem. Aztán észrevettem hogy az indexet is kint hagytam, de szerencsére az aksi nem merült le, így haza tudtunk jönni. Gázos lett volna különbne, mert most én vittem Sáráékat is..
Vili is szokott nagy kanálal enni
Mi a palacsinta sütés titka?
Dzsili!
Annyi okosat írtak már a lányok.
Sajnálom, hogy így vagytok a pároddal, remélem lesz oylan helyzet (amit Zsuzsi is írt), amikor észhez tér a te párod is.
Kicsit az ajándék ügyhöz szólnék hozzá, mi is szoktuk gagyi ajándékot kapni (a férjem családjától), amiben engem sosem az értéke zavar, hanem úgy érzem, hogy nem keresik, hogy minek örülnénk, így vesznek valamit, csak mert úgy illik
nem minket ajándékoznak meg, hanem a karácsony miatt adnak valamit.
Én ez ellen úgy sozktam védekezni, hogy írok listát amire szükségünk van, aminek örülünk, és abból lehet választani. A listán szerepelnek kisebb-nagyobb értékű dolgok, így mindenki anyagi helyzetének megfelelően választhat. Egy időben mi is mindig zavarba hoztuk a család néhány tagját, mert kicsit "túl" ajándékoztunk, bár apa mindig gavallér a családjával, azt modnja amíg megteheti. Most hogy három gyerkőc is került a családba kicsit visszavettünk, inkább rájuk figyelünk. Meg apával is megértettem, hogy figyeljük arra, hogy nehozzunk másokat zavarba.
BMÁrti!
Hú ez a decemberi ünnep dömping, nálunk el van osztva, még szerencse, hogy két-két né u.az . Nálunk el van osztva, nincs olyan hónap, hogy valmai ne lenne (legalábbis mióta Vityát ismerem) Ők elvileg tágabb családban is tartanak mindnent (az én családomban meg jobbára csak szülinapot ünnepelünk). Így ebből azért próbáljuk magunkat kivonni, ebből lett múltkor a kis összezörrenés apósommal, de azt már ismeritek.
Magunkról:
Voltam háziorvosnál a labor leletekkel, meg mert a vírusos torokgyuszi óta nem múlik a köhögésem más bajom nincs. Adott antibigyót, ami elivleg lehet terhesen szedni (tájákoztató szerint csak kizárólag orvosi utasításra), meg egy gyógynövény alapú köptetőt. Egyelőre az antibigyót nem mertem beszedni. Szerintetek?
A vérvétel napján volt először, hogy reggel mikor Vili ébredt nem voltam itt. Apával nagyon édesen megoldották a helyzetet
Még a "didi" se hináyzott, Vili mondta anya doktorbácsi, és tolta is be a joghurtot, inni meg teát kért
Kezdek nyugodt lenni és rájönni, hogy tényleg nagyfiú, szóval apával minden okés lesz , ha majd szülök.
Hiszek abban, hogy minden ember változtaható, eljöttek anyósomék és játszottak Vilivel egy nagyot, sőt még céklát, uborkát is hoztak Vili hálasan meg is kóstolta
Jó hosszú lettem és még így is maradftak ki emberek, kivéátelesen emlékeszm is, hgoy kik, de nincs errőm, holnap nektek írok (Cory, Nyusizmanó, Bogancsi, Laura).
Jó éjt mindenkienk és toávbbi jó hétvégét:
Norciék