Új privát üzeneted érkezett!

Szilvi: Jajj, de jó!! :P

Többet holnap, Réka ébren van :wink:
Puszka!

KRÓNIKUS HIÁNYZÓK! Írjatok!

Vali? Szazsa pl. De mondhatnám Hajnit is. :(
jaimee1

Sziasztok

Szilvi.örülök,hogy minden oké a "pici" :wink: csípővel

Betti.mennek a drukkok.++++++
Én is tanulok,pénteken tesztet írunk :?

Mellesleg nézem a szálláshelyeket-a nyaraláshoz...de nem találok olyat,amilyet szeretnék :roll: :roll:

Vasárnap gyereknap.ki hogy "ünnepli"? :wink:

ANdi és

KépKép
KépKép
cleo27

Cleo!
Még nem is válaszoltam,a kecskék és a nyuszik voltak a nyerők mert azokhoz oda lehetett menni!

Kapott Robika ma szandit nagyon szépen tipeg benne

Kép

Betti!
Az a lényeg hogy meglegyenek a vizsgák ha rosszabb hát rosszabb de az egészséged fontosabb

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Hiányzásom oka teszek-veszek intézkedek!!! :D Szülinapi torta megrendelve,dekoráció,és ajándék részben megvéve. :D :D Jöhet a szülinap!

Betti!
A vizsgáidhoz egy kalappal!Szorítok neked! :D

Szilbee!
Nagyon örülök,hogy Déviddel minden rendben! :D

Tündi!
Veletek mi újság?Mi volt a bőrgyógyásznál?Lucus jól van?Fogacskák?

Erika!
Kis Popival mi újság?Kimászik már a hordozóból? :wink: :D Almapéppel összehaverkodott már? :D Édes egy csajszi,na és az a frizura! :D Néha azért ide is szurhatnál be egy két képet! :D

Judit!
Örülök,hogy tetszik az új munkahely! :D :D

nagyon akadozva tudok írni gyorsan elküldöm még ki nem dob! :evil:

Puszi mindenkinek! :D
Vendég

Szilbee,jajj de jó,hogy minden rendben van!!! :) :)

Katlina,nagyon vagány a kis szandi.Luca félszandija is falcon,a rendes szandija pedig linea.Hol vettétek?

Erika,bizony bizony,ide is rakhatnál fel képet Rékáról :)

Andi,merre szeretnétek nyaralni menni?

Hajni,bőrgyószász azt mondta,hogy fém allergiám van(ezt tudtam is sajnos),a másik pedig atrópiás bőrszárazság vagy micsoda..Még megjegyezte,hogyha egyszer fogat szeretnék csináltatni,akkor előtte kell egy allergia vizsgálat..És el is szomorított,hogy ezt Luca is örökölheti :cry: :cry:
És mit kap Franci a szülinapjára?

Kép
Kép
tundi24

Nóri, voltunk a szecskán, és Lilcsit láttuk a bölcsiben. Odajött a kerítéshez, mert ugye Imike ott nézelődött, de persze nem ismert meg minket, honnan is......... már olyan régen találkoztunk!

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

ILDI!!! :lol: :lol: :lol: Olyan az a bölcsi, mint egy kirakat :lol:

Katlina! Teccik a szandi!! Honnan vettétek? Igaz, én olyat akarok, amin elöl pánt van az orránál. De ezt már írtam... :oops: :roll:

Megyünk pancsizni...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Katlina! Nagyon csini ez a kis cipő! :)

Hajni! Hűha már Franci is 2 éves? Hogy repül az idő! Mit fog kapni? És milyen tortája lesz?

Cleo! Hova készültök nyaralni?

Szilbee! örülök hogy minden rendben Dáviddal! Szemészetre miért kell menni vele?
Amúgy nagyon szép lett a tábli, ügyi vagy! :D

Jó éjt mindenkinek!
judit_79

Jó reggelt!!!!

A szandi egy internetes oldalról való itt sokkal olcsóbb mint a 101-ben
http://www.gyerekcipobolt.hu/

Csak az a baj hogy nem mindenből van éret
Rendelni meg azért mertem mert egy hónaja vettünk cipit,és lemértem eggyezett az ottani 19-sel ami amúgy is volt

Kép

Kép
katlina

Judit,Tündi.

Nyaralás:én eddig vmi Balaton-parti helységen gondolkodtam,ami közel van Kehidához-hogy ha rossz az idő,akkor is legyen pancsi.De Apa azt mondta,hogy nagyon messze van :? .Hajdúszoboszlóra már nem akarunk menni....szóval passzolom
Ki tervez nyaralást?hová?

Ma megint megyek fogdokihoz...én annyira utáááááloooooom :evil: ,utána meg munkaügyi kp :x

Hajni,Ildi.milyen torta lesz?ajándékok?

Katlina.Szóval a kézzel fogható állatok jönnek be Robikának :D .Enyémek is imádják etetni a kecskéket.
Csini a szandi+látszik,hogy jó minőségű

Judit.munkaidő hogy alakul?Tényleg,a másik munkahely miért volt annyira gáz?

Szép napot

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Hali! Nem sokat leszek szerintem... Dave éjjel sokat köhögött, orrából alig jött a cucc.. kimerítő éjszakánk volt.

Judit! Azért kell szemészhez menni, hogy megnézze nem kancsal e Dávid.

101 kiscipő: Mi akkor vettünk ott szandit cipőt, mikor acióztak. Így általában 3000-5000-ből kijött a dolog. Persze akkor kell oda menni, mikor a fiatal csajszi van. Ő eleve az akciósokat veszi elő vagy szól hogy mikor lesz esmét nagy leárazás.
szilbee

Sziasztok!

Katlina,te nagy ineternetes vásárló vagy akkor! :) Jó kis cipőcskék vannak fent,és ami meglepett,hogy a postakötlség is csak 500ft :)
Nekem van egy kis ellenérvem a netes vásárlás ellen,hogy nem mehetk vásárolni,nézelődni!! :wink: :)

Andi,mi is a Balatonra készülünk majd,meg még valahova horgászni több napra,de még nem tudjuk hova.

Kép
Kép
tundi24

Szilbee,nyugodt napot nektek!Sajnálom,hogy nem volt túl jó éjszakátok!

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Ismét csak beköszönni van időm... én is megyek a városba, TB, Nyugdíjbiztosító és környéke. Ha valaki lát, kiabáljon rám :wink:

Andi, mi ide megyünk: http://www.ibusz.hu/index.php?k|293|sho ... _Marina***

Június 26-tól július 3-ig, nem csatlakoztok? :wink: :lol:

Szilbee, örülök, hogy Dévnek rendben van a csípője! Hú, már megint köhögés? Megint Levi vitte haza?
Ja, és tök jó lett a tábli, köszi!

ÉÉÉdesek a szandik!

Évi és
Kép
csongianya

Áh, megint nem jó a link. Szóval Balatonfüred, Hotel Marina.

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!
Szilvi! Jobbulást nektek! Remélem, semmi komoly.... :cry:
Még meg sem köszöntem, köszi, hogy betetted a táblit :lol: !

Mi most újból jókat alszunk. Sztem ez annak is köszönhető, hogy éjszakára kicsit nyitva hagyom az ablakot, így nincs olyan meleg. Ki tudja, meddig fog ez tartani :roll: ?

Holnap lesz a gyereknap a bölcsiben, de már a t*köm teli van vele :evil: . Vásároltam játékokat, csokikat, miegymást. Belépőt, tombolát vettem. De most meg még ki van rakva 1 papír, hogy ki visz sütit vagy üdítőt. Hát nem is tudom.... :?

A Hilden nagy buli lesz vasárnap a gyerekeknek!!! Kukásautó is lesz, lehet, Lilcsit kiviszem :lol: had élvezkedjen.

Hajni! Francinak van még haja, vagy apája megnyírta már?

Tündi! Tegnapi kérdésedre válaszolva: nem egészen lettek jók, mert házszámokat sehová nem írtam, úgyhogy mindenkihez kitaláltam valamit :oops: Remélem, nem lesz nagy gond belőle. :cry: Ezen és a jövő héten lehet ellenőrzés...tán :roll: .
Lucus gyakorolja a mászást? :lol:

Erika! Réka? :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Akit kicsit is érdekel a csillagászat...nézzétek meg, hogy mennyi műhold van a Föld körül!Hihetetlen...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Évi,jó kis helyre mentek,és az ellátás is tök jóóóó :) :)

Nóri,majd írd meg miylen számít írtál meg címet,ha hívnak én is azt mondjam:)
Hát abölcsiben meg mindig kitalálnak vmit,de uyganígy az oviban és az iskolában is :roll:
Nem semmi kép amit felraktál.

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Nóri, már annyiszor akartam kérdezni, ez a "városlátogatás" dolog nálad a titkos vásárlói munka?
És melyik cégtől? Mert én is csináltam ám ilyet a fősuli mellett és egész jól lehet vele keresni.

Kecskemét...fúj, nagyon rossz élményeim vannak azzal a várossal kapcsolatban. Anyám, úgy eltévedtem, mint a fene. Már sírhatnékom volt a végén. Azt sem tudtam, hogy hogy fogok kikeveredni a városból.
Ja és az út melletti bokrokat én is gyakran látogattam :wink:

Voltam az IBUSZ-ban, kifizettem a maradék pénzt. Kaptam még 5% kedvezményt, mert UPC előfizető vagyok. És Csonginak ugye ingyenes, úgyhogy szerintem nagyon jó áron van. Már nagyon várom :lol: Megnéztük a foglalásokat is, szinte tele az egész szálloda. Így reménykedem benne, hogy lesz Csonginak valami haver akivel összebarátkozhat.

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Andi: Fogorvoshoz kitartás! :wink: Teszthez sok sikert holnapra!

Szilvi: Érdekes, mert én úgy látom, hogy Popinak sem szimmetrikusak a combredői. VIszont mindig nézi a doktornő és azt mondja, nagyon okés. Nem parázom, nem parázom, nem parázom, nem parázom.... :D

Betti: drukk, drukk ezerrel!

Tündi: Allergia? Hát nagyon változó...most elviselhető.

Katlina: Nagyon csini szandi. Majdnem sajnálom lassan, hogy nekünk még ilyen nem kell. :D

Rólunk: nem mentünk a plébániára, majd holnap. Apa dolgozik reggel 6tól este 9ig. Hazajön, vacsora belapát, simi a családnak, kanapén 3 perc alatt bealvás...Szegénykém.

Pusza mindenkinek, megyek, halomban áll megint a vasalnivaló. :roll És mindjárt szétdurranok...Réka reggel egycicizett, aztán bealudt...most ébredezik 2 óra szundi után. A konyha ragyog. :D
jaimee1

Szilvi: Módosítok: Popinak NEM....
jaimee1

Évi: hehe....Kecskeméten mi is eltévedtünk egyszer. Pedig apa profi, mindenhol kiismeri magát. Tavaly nyáron jártunk ott, akkor én navigáltam, mire egyszer apa rámszólt, hogy már régen nem ott tartunk, ahol az én ujjam van a térképen, kb. 20 centivel feljebb. De ez megint csak rólam mond el valamit.... :D
jaimee1

Sziasztok!

Gyorsan egy pár mondat!Gyümölcsös túrótortát rendeltünk Francinak,mert azt nagyon szeretjük,és végülis nem a Zagyva cukiból,hanem innen a Szecskán található cukrászdából(fogalmam sincs mi a neve :oops: :oops: )
Ajándék tőlünk egy porszívó,a mamáék meg pénzt küldtek,de abból szerintem nem játék lesz mert az van már dögivel!Vettem lufit egy kicsit feldíszíteni a szobát,de majd úgyis rakok képeket!Egyébként csak mi leszünk,szűk családi körben semmi extra! :D

Nóri!
Van még haja Francinak,bár egyre többet beszélünk már róla,hogy le kellene vágni,főleg mikor nagyon melege van és tiszta csapzott az egész haja!Hajkölteményt nem tudok neki csinálni mert rögtön kiveszi a csatot meg a gumit,úgyhogy előbb utóbb hajnyírás!Csak attól félek,hogy most majd nem engedi meg olyan ügyesen mint annak idején!
Én a te helyedben már nem vennék még sütit is! :? Biztos lesz olyan aki meg nem is visz semmit!Szerintem te már kitettél magadért! :wink: :D

Katlina!
Klassz a szandi tetszik nagyon!Én még soha nem vásároltam internetről,de mondjuk ilyen cipő,szandi félét meg különösen nem mernék,mert Francira rá kell próbálni nagyon kis duci lábfeje van!Mondtam már a múltkor,hogy tök jók az állatkertes képek! :oops: :D

Évi!
De jó lesz nektek,de rátok is fér egy kis pihi folyton rohantok! :wink: :D

Tündi!
Lucus gyakorolja még a mászást? :D

Na menek ezer a dolgom,csak kedvem nincs semmihez! :? Puszi mindenkinek!
Vendég

Hajni,bizti fincsi lesz a torta! :) Lucus gyakorolja a mászást néha elég érdekesen adja elő :P
Majd azt is felveszem,de addig is egy kis berregés :)

http://www.videoplayer.hu/videos/play/172767

Erika,no para!!!Tudod nyugalom,ha vmi gond lenne mondaná a doki néni biztosan! Képet,képet :oops:

Évi,még plussz kedvezmény,az mindig jól jön :)

Kép
Kép
tundi24

Petinek torta: ajándék anyukáméktól- csoki, de csak zsúrtorta. Én kértem, hogy kicsi legyen, mert én is sütök. Bár holnap vizsgázok, de ha túl leszek rajta élvezet lesz kikapcsolódni.

Nóri, Olga nemrég ment el, vitt egy pár könyvet, mert kedden vizsgázik. Balázs már nagyon nagy fiú, kis huncutka!

Ajándék: még nem tudjuk, valami......nem is tudom.....izé......hát.....azt hiszem......hi,hi,hi.
Majd szétnézek kecskeméten is holnap, hátha látok vlami értelmeset.

Nn Kecsón nem tévedek el, bár nem mozgok nagy távolságokat a városban. Vasútállomás -suli és vissza. Na jó néha belváros, ami ott van a sulinál. Nekem nagyon bejön, szép város.

Drukkoljatok!

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Nn= én :oops: 8)

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Na, Hajni, hogy jártam!? Nem akartam már vinni üdítőt, de a dadus kereken megkért rá, hogy vigyek :shock: :evil: . Mert árulni fogják :shock: . Azért ez már több a soknál. lehet, jövőre kihagyjuk így ezek után. Még 2x is fizetni kell mindenért? Játékért, kajáért, piáért?
Azért kíváncsi leszek az egészre. Vettem a 100-as boltban 2 olcsó gyümilevet "oszt jónapot".

Lilcsinek is tiszta víz szokott lenni a haja, mikor megyek érte. Neki is fazonírozni kéne már nagyon, ne csak lobonc legyen a fején.

Bölcsiből meg busszal jöttünk :lol: . Tetszett megint a lánynak, visított a gyönyörűségtől :lol: Utána meg beültünk itt a Barosson fagyizni. Hát, 1 gombóccal megevett, meg még kért volna. Na, de azt már nem :wink: . De így sem volt gond a vacsorával :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri: ezt nem értem. Te viszel gyümilevet ingyé, és azt árulják a gyerekeknek? Hogy van ez??? :shock: :shock: :shock:

Jó étvágya van? Az nagyon jó! :D

Az én lyányom meg a vasalóra gerjedt ma. Azt hitte viccből huzigálom fel alá azt a pöfögő izét. :lol: :lol:

...r a kedvem, úgyhogy inkább befogom egyelőre.

IldI: Drukk ezerrel! Nekem is bejön Kecsó, ha tehetném, inkább ott laknék. Hajajj, de még mennyire...
jaimee1

Igen Erika, így van. Vittem játékokat, csokikat, azok benne lesznek a tombolában. Megvehetem megint.
Viszek üdcsit is, azt is megveszem. Mert Lilcsi imádja, nem lehet majd neki megmagyarázni, hogy "ne igyál már, majd otthon"

Ne legyen már rossz kedved!! :cry: Szép az idő, gond egy szál se, kaja, kégli van, minden happy....

Végülis igaza van Rékának :lol: Tényleg vicces lehet annak, aki még nem látott olyat.

Én meg úgy elharaptam 2x ugyanott a nyelvemet reggel, hogy tiszta lila meg piros. Most meg alg bírok enni meg beszélni. Micsoda veszteség ez....

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hali!

Hááát, ez sajnos mostanában elég elterjedt módszer. Nem csak a Ti bölcsitekre jellemző, ugyanez volt pl. a Jósikában. És az óvodák-iskolák is gyakran nyúlnak ehhez a módszerhez, pénzszerés miatt. Általában az alapítványt támogatják így a szülők, vagy csoportpénz lesz belőle. Ebből újítanak, vesznek játékokat.

Engem is azzal fogadtak ma, hogy hétfőn erdei ovi 300 Ft, plusz innivaló, nasi.
Júniusban mennek Berénybe kirándulni, 1.000 Ft plusz EGÉSZ napra kaja, innivaló! Hát nem tudom mekkora hátizsákot cipeltessek a gyerekkel.

Nem válaszoltál a kérdésemre.....

Évi és
Kép
csongianya

Tündi, édesen berreg Luca (bár hangot nem hallottam :wink: )

Hajni, na, kíváncsi leszek a hajvágásra.... :wink:

Ildi, egy kalappal :wink: :lol:

Vali????

No, bocsi, megyek szépségkirálynőt nézni. Szerepel benne egy lány, azé a barátnőmé, aki 2 éve meghalt balesetben. Ő volt benn velem a szülőszobán... No, nagyon szurkolok a lányának...

Évi és
Kép
csongianya

Tündi!
:D :D :D Nagyon édes Lucus ahogy berreg!Tündér! :D :D :D
Küldjél ilyen videjót máskor is, elnézném bármikor!

Nóri!
No akkor jól beszaladtál a csőbe a dadusnál,kihasználta a jó lelkedet!Pedig ismerek olyat aki csak belépőt vett meg egy pár tombolát! :roll:
Mostanába mi is sokat buszozunk,mondjuk mi mindíg buszoztunk csak ritkán!De ma még a Lidl-be is busszal mentünk,ha már egyszer van bérletünk használjuk már ki!
Nem jöttök valamikor a mi kis játszóterünkre megint,már olyan rég találkoztunk! :D

Erika!
Rosszkedvet elzavarni,hess,hess! :D :D

Puszi mindenkinek,és nyugodalmas jó éjszakát!
Vendég

Hali!

Megint péntek? :shock:

Hát nem lett jobb a kedvem..... :( De sztem csak fáradt vagyok. Apa egész héten 6kor már nincs itthon, este 9-kor jön...Ja, már írtam? Bocsi....Szóval tudat alatt, vagyis tudattalanul is megvisel. :shock: :shock: Fura nem? Utólag szoktam rájönni, hogy az volt a bajom.

Itt is kérdezem: járóka? Kinek mi a tapasztalata? Nagyon gyerek függő? Réka szívesen játszik a kiságyában, úgymond zárt helyen. Az ágyon nincs biztonságban, a szopis párna védőfalat simán letúrja, tolatva halad hátra 50 centi/20 perc.

:D :D

Írjatok, mi újság????

Leti: Köszi az iwiw jelölést!!! Gyönyörűek a gyerekek!
jaimee1

Sziasztok!

"Hudeszar" a kedvem nekem is. :cry: Még mindig ezen a gyereknapon rágódok, elleszek még vele 1 ideig :? JA, és azt nem is írtam, hogy akik nem akarnak részt venni benne, azok a gyereket vagy ne vigyék aznap, vagy vigyék el ebéd után, mert nem tudnak rá vigyázni. Jó mi? Mert ha valaki dolgozik, az hogy vigye el ebéd után, netán vegyen ki szabit gyereknap alkalmából? Áááá!
Évi, az sem vígasztal, hogy máshol is ez van. :cry:
Hajni! Ki az? Kikérdezem a technikáját.

Majd elmegyünk felétek.... :wink: Megdumáljuk.

Évi! IGEN! :lol: Csak lehetne több is belőle :wink:

Erika! Járókánk nem volt. Szobányi járókája volt Lilcsinek :lol: .
De van, akinek bejön, van, akinek nem. Bnőmék is megvették, de ordított benne a gyerek. Használatlanul adták el. Őszintén, én nem is csodálom....ha kipróbálod, hogy mit látsz azon a sűrű hálón keresztül :roll: ? De pl. Ildi fiai és Katlina Robija is el volt benne. Vagy milyen járókában gondolkodsz? Mint Balwiné?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Különbségek...

...8, 18, 28, 38, 48, 58, 68 évesen a lányok között.

8 - Ágyba viszed majd mesét mondasz neki.
18 - Mesét mondasz neki, hogy ágyba vihesd.
28 - Már nem kell mesélned, hogy ágyba vihesd.
38 - Ő mesél neked, hogy ágyba vihessen téged.
48 - Mesélsz neki, hogy ne kelljen ágyba vinned.
58 - Az ágyban maradsz, hogy megúszd a meséit.
68 - Ha ágyba viszed, az az igazi mese!!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Nem tudtam végig nézni a királynő választást, annyira elhúzták. Krisztinek iszonyatosan drukkoltam, és végül is reggel néztem meg, mi lett az eredmény. Megkönnyeztem az eredményhirdetést, és ha jól értettem, megy Manilába, hazánkat képviselni.
És miért könnyeztem meg....? Ő annak a barátnőmnek a lánya, aki 2 éve halt meg autóbalesetben. Ő volt velem, amikor Csongi született, fogta a kezem, és hamarabb látta Csongit, mint én.... Szóval ezért a nagy szurkolás és a könnyezés. Kriszti nagyon megérdemelte már, mert egyáltalán nem szállt el a "csillogástól", okos, értelmes lány, és nagyobb versenyeken mindig 2. volt.
Na, ennyit erről.

Évi és
Kép
csongianya

Nóri, elárulod priviben, melyik cég? Bocsika, kíváncsi vagyok :wink: :lol:

Ne rágd magad a bölcsin, nem érdemes. Tudom, hogy nem vígasztal, hogy máshol is ez van, de egy idő után hozzászokik az ember. Vagy mégsem. Én is mindig durrogok egyet, aztán viszem, veszem, segítek... hát ez van. Biztos jól fogjátok érezni magatokat!

Jaimee, járóka ügyben a másik topicba írtam.

Évi és
Kép
csongianya

Évi! Privi ment...
Én nem láttam a műsort, csak itt-ott, de a miklósi csajt megnéztem, mikor mondták, hogy hová valósi. Kedves kis pofija van :lol: Gratulálok neki! Ti tartjátok azért még a kapcsolatot?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Tündi!!! Veletek mi van? Alig írsz már te is :cry:
Nagyon édes Luca! Eztz a tudományát még elég sokáig fogja csinálni, Lilcsinek is eszébe szokott még jutni, olyankor aztán nyomja :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Gyors bekukkra van időm,mert már készülődünk a holnapi bulira.Már voltam üditőkért,a piát meg délután megyünk megvenni,meg a pörihez az alapanyagokat.Leszünk vagy 20-25en.

Évi,pedig van hangja a videjónak! :) Gratula a bnőd lányának,sajnálom ami az anyukájával történt :(

Nóri,ne mérgeskedj,sajnos midnehol ez a helyzet,tudom nem vígasztal...De azt viszont tényleg bosszantónak tartom,hogy vigye el a gyerekét az aki nem akar benne részt venni! :evil:

Erika,én "szabadság " párti vagyok.Nem vok híve a járókáknak,kompnak és társaiknak.De van aki szereti őket.Nálunk Luca a földön van mostanában,ott vannak a játékai és van tere mászkálni,amit élvez is.Mondjuk ő a kiságyba is csak aludni van.
És igen legyél jobb kedvű,igaz én is elég depis vok ha apa nincs velünk eleget,és ezt meg is lehet érteni,hisz reggeltől estig egyedül vagy Rékával :(

Hajni,majd csinálok még videjókat,és felteszem,csak annyira lassan tölti fel,hogy az nem igaz :(

Szilbee,mikorra mentek a tüdőgondozóba?

Betti,hogy sikerült a vizsga?

Kép
Kép
tundi24

Nóri,itthon van szerdától apa és csavargunk,ma meg már készülődünk holnapra.Takkarítgatni is kellett azért bent,jönnek gyerekek is,meg hát amugy is takarítani mindig kell :wink: igaz inkább vasalnék helyette :P

Kép
Kép
tundi24

Királynő választást nem láttam,elaludtam!

Nóri és ez lesz még egészen addig míg tanul a gyerek,öcséméktől ezt hallom folyamatosan!

Luca nagyon aranyosan brümmög!

erika!
Még az lemaradt hogy ha járokát vennék,csakis fa rácsosat,mert a hálósból tényleg nem lát ki,és van olyan gyerek aki a hálóban nem érzi magát biztonságban!
Gondolom most jó nagy káosz uralkodik a fejedben :D :D :D :D :D ,hogy akkor most milyet is vagy kell-e eggyáltalán!

És ím a menős próbálkozós videjónk :D
http://www.videoplayer.hu/videos/play/173109

Kép

Kép
katlina

Katlina!
Nagyon aranyos a videjó,látom Robikának nagyon bejön ez a jövés menés! :D Szerintem nemsokára összejön neki egyedül is! :wink: :D Na akkor aztán szaladhatsz utána anya,én Robikából simán kinézem,hogy mindenbe benne lesz amibe nem kéne! :wink: :D

Nóri!
Ne rágódj ezen a bölcsis dolgon,sajnos ez ilyen!Mondjuk az felháborító,hogy aki nem tud részt venni vigye haza a gyereket! :evil: Mi az,hogy nem tudnak rá vigyázni????Azért vannak!!Vagy nem?? :roll:

Tündi!
Most lesz a buli,el is felejtettem! :D De jó lesz nektek,majd remélem teszel képeket! :D Érezzétek nagyon jól magatokat!

Erika!
Nekünk sem volt járókánk,hely se lett volna neki mondjuk! :? Úgyhogy ebben nem tudok nyilatkozni!

Szilbee!
Ha végeztek,és lesz időd írd már meg mi volt a dokiknál!

Puszi mindenkinek!
Vendég

Tündi: :P Most néztem a videjódat. Jajj, de aranyos!!!!
Olyan nagy már Lucus!
jaimee1

Mano!
Már most benne van mindenbe!

A barátnőm azt mondta hogy süt a szeméből a rosszaság!!
Hát ez így van :D

Emellett az aranyos baba mellett nem lehet pihenni! Az esti elalvás kész cirkusz. Általában korán tanul meg beszélni, valószínűleg mászni, majd járni is. Mivel rendkívül mozgékony, egy percig se vegyük le róla a szemünket, csak így kerülhetőek el a kis balesetek. Értékeli a változatosságot és a barátokat. Minden nap más helyre kívánkozik, szívesen ül például autóban, vonzódik a vendégségekhez, a társaságokhoz, a látogatásokhoz, a különböző színű játékokhoz. Valósággal élvezi az életet. Élénk figyelemmel kíséri a körülötte zajló eseményeket, és rendkívüli mértékben igényli a társaságot. Amit lát és hall, azt a későbbiekben javarészt rögtön tovább is adja, mivel igen lényeges számára, hogy az aktualitásokról ő tájékoztathassa elsőként környezetét. Érdemes már akkor is sokat beszélni hozzá, amikor ő maga még csupán mimikával és hangokkal képes visszajelezni. Gyorsan tanul, keveset betegeskedik, érdeklődő, mozgékony. Kedvence a játéktelefon, a rímes mondóka, szívesen nézelődik a kiságyából. Gyors mozgású, nem nagyon érdeklődik az ételek iránt, inkább azzal is játszik. Hajlamos a nap végéig ébren lenni. Mozgékonyságából adódóan nevelése sok türelmet és odafigyelést igényel. Fontos, hogy nap, mint nap biztosítsuk számára a megfelelő mozgáslehetőséget és levegőzést, különben nem lehet vele bírni. A mozgáshoz teret engedő, bő ruhák illenek hozzá. Szüleinek gondoskodniuk kell az elegendő mennyiségű játékról, amellyel boldogan elfoglalja magát, mert az unalmat nem viseli el, szinte fél tőle. A rendszeres tevékenységekre, a szokásrendszer elfogadására elég nehezen vehetjük rá, ám éppen azért, mert igencsak könnyen motiválható, az Ikrek gyermek számára fontos a jó napirend kialakítása. Mindig gondoskodni kell arról, hogy eleget pihenjen, mivel a sok élmény intenzív befogadása és feldolgozása során hajlamos túlfárasztani magát. Elalvás előtt teremtsünk körülötte nyugodt körülményeket, és türelmesen, nyugodtan várjuk ki, amíg lassan lecsendesedik.

Ezt mintha Robiról írták volna

Kép

Kép
katlina

Katlina, hihi, ezek a dolgok Csongira is jellemzőek, pedig nem is Ikrek, hanem Halak. Bár ugye ez is "kettős" jegy.
Hol találtad ezt a jellemzést?

Évi és
Kép
csongianya

Halli! Mejöttünk...

Szemésznél végül nem voltunk... a tüdőgondozóban igen. A BCG újraoltandó, ha teljesen meggyógyult a náthából Dave. :(
szilbee

Jajj de rég akarom már én is mondani.... Olyan jó a Lucás videjó! Annyira aranyos rajta!!! :D Tök ügyes! Nekem Levente csak nagyon sokára tanulta ezt meg, pedig hihhetetlen sokat gyakoroltam vele (mint a beszédet is.... aztán azzal is elmaradásunk van,,, :( )
szilbee

Vali! Azért kell, mert negatív lett a BCG. Se pont, se duzzanat... Így a tüdőgondozóba küldött Orosz Ági minket, hogy megnézzék az illetékesek. Egy éves koráig lehet újraoltani... de amint egészséges, már visszük is.
szilbee

Sziasztok!!!
Szilvi!
Köszi,hogy már írtál is :) Hát akkor ti szerencsések vagytok a dokival kapcsolatban amiénk soha nem nézte annyira a szuri helyét :(

Többiek bocsi majd írok még ma csak most nincs időm viszem Diát dokihoz :( A változatosság kedvéért megint beteg :(
Kép

KépKép
diÁcska

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?