Sziasztok!
Gyorsan egy pár mondat!Gyümölcsös túrótortát rendeltünk Francinak,mert azt nagyon szeretjük,és végülis nem a Zagyva cukiból,hanem innen a Szecskán található cukrászdából(fogalmam sincs mi a neve
)
Ajándék tőlünk egy porszívó,a mamáék meg pénzt küldtek,de abból szerintem nem játék lesz mert az van már dögivel!Vettem lufit egy kicsit feldíszíteni a szobát,de majd úgyis rakok képeket!Egyébként csak mi leszünk,szűk családi körben semmi extra!
Nóri!
Van még haja Francinak,bár egyre többet beszélünk már róla,hogy le kellene vágni,főleg mikor nagyon melege van és tiszta csapzott az egész haja!Hajkölteményt nem tudok neki csinálni mert rögtön kiveszi a csatot meg a gumit,úgyhogy előbb utóbb hajnyírás!Csak attól félek,hogy most majd nem engedi meg olyan ügyesen mint annak idején!
Én a te helyedben már nem vennék még sütit is!
Biztos lesz olyan aki meg nem is visz semmit!Szerintem te már kitettél magadért!
Katlina!
Klassz a szandi tetszik nagyon!Én még soha nem vásároltam internetről,de mondjuk ilyen cipő,szandi félét meg különösen nem mernék,mert Francira rá kell próbálni nagyon kis duci lábfeje van!Mondtam már a múltkor,hogy tök jók az állatkertes képek!
Évi!
De jó lesz nektek,de rátok is fér egy kis pihi folyton rohantok!
Tündi!
Lucus gyakorolja még a mászást?
Na menek ezer a dolgom,csak kedvem nincs semmihez!
Puszi mindenkinek!