Hali!
Horror éjszakánk volt, legalábbis a már megszokott jól alvó gyerekünk, most bojkottálta az alvást, valszeg a fogai miatt, már elég fehér alul az ínye.
Kb. 1/4 1kor végre ágyba kerültem, rá 1 órára nyüszög a gyerek, lementem, ki volt takarózva, betakartam, már aludt is tovább. Rá egy órára ismét ébredt, de akkor már, amikor az ágyba hajoltam újra betakarni, akkor már létrának használt és mászott fel rám. Aludni semmiképpen enm akart. Felvittem a galériára, ahol nézegette a digi óra piros fényeit és apát, ahogy alszik. aztán levittem, autókat néztünk az ablakból, majd leraktam, és elaludt. Ismét 1 óra múlva hatalmas bömbléssel ébredt, ekkor másfél órát randalírozott a galérián, papírzsebkendővel mindent letörölgetett, nagy komoly ábrázattal
Na, de pont hajnal 5kor krllrtt nagytakarítania a törpének? Aztán apa levitte, sírt még, de aztán végre elaludt. Aztán fél 7kor meg nekem kellett kelni.
Persze ő akkor édesdeden aludt
Én meg most tiszta hulla vagyok itt a melóhelyen, még jó, hogy ma rövid napom van, délben már húzok is el.
Forti
Vettem próbára egy mikizacsit, de szerintem kicsi lesz, mert pont 16cm széles, így nem tudja felvenni az állatka a könyv és még a banán méreteit
ezért marad az első verzió, a papírzacsi, rajta egy Miki ráragasztva + a gyerkőcök nevei.
Viszont papírzacsit nem tudok szerezni, valaki írta, hogy tud nagyot.
Ilke
Egyelőre képnek szánom, a párna annyira nem jön be. Már készítettem könyvjelzőhöz mintát, egy kisfiú nézi a hajót, egy másik kisfiú áll macival és néz az elszálló lufija után, egy kislány kalapban húzza a tengerparton a maciját. A könyvjelzőt a család tagjainak karácsoníra szánjuk.
Nálunk karácsonykor szokott lenni családi vetélkedő, amit eddig az apósom szervezett, idén mi vettük át a stafétabotot. Vannak ügyességi játékok (pl. Vileda szivacspartvissal pingponglabdát kell beterelni egy kettévágott ásványvizesfalkonalagútba
, nyelvtani fejtörők, kvízjátékok, stb.) Van egy csomó régi társasjáték, a meglévőkből válogatunk + ami otthon van. Vannak csapatok, 1-1 forduló végén minden csapat tag ajándékkereső körútra indulhat (névreszólóak és sima ajándékok is vannak). 1 alkalommal mindenki csak 1-et kereshet, a következő játék után megint 1-et. Az ajándékok a lakás különböző pontján vannak eldugva.
Mindenkinek van komolyabb ajándéka, de vannak pl, amiben Maggi leves, fakanál, konyharuha stb. vannak.
Ez majdnem egy egész délután és estébe is bele szokott nyúlni.
Ilyenkor rekedtre szoktuk röhögni magunkat
Ezt a családi hagyományt a férjem nagypapája, majd az apukája, idén pedig már mi visszük tovább.
Idén biztosan jó lesz, mert Dani is kereshet és játszhat
Valakinél szokott még ilyen hasonló banzáj lenni?
a lényeg, hogy erre az alkalomra készítem a könyvjelzőket a család női tagjainak.
Képzeljétek!
Daninak mindig mesélek a Mikibuliról, hogy várja-e már, meg biztos jó lesz, jön a Mikulásbácsi piros ruhában, nagy szakállal. Erre annyira vigyorog
Találtam egy óriáskindermeglepiből származó Mikulást (nagyon szép), azóta azzal szaladgál, szeretgeti
Rit
Fejlámpa!
Nagggyon profi!!!!
Képet róla, ha lehet!!!
gumicukor