Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

MAno
Ja nem ujpest, hanem Kispest,ugyhogy szerintem ez ugyanez a bolcsi lehet,ott is rajzolgatni lehet bent: )))
Emma nagy rafkos,hogy tudta mikor ne sirjon: ))Remelem meggyogyul hamar.Es mit mondott a doki hogy leet ezt elkapni??Talan a bolcsiben??Gyogypuszi neki,ha esetleg emiatt nem jo a kedd,szolj csak nyugodtan.

Viki
Hu Mate baba tenyelg egy orias baby: )))Lenyeg hogy megy a szopi,ugyi vagy nagyon: ))Hat butor ugyben passz,mert mi is eladtunk mindent (hogy majd az ujban ujak lesznek) es hasznaltan eleg nehez elad barmit.

Banyoci
Na akkor te jol jartal,mert nekem a halantekomnel szinte foltosan hullott ki: ((az hogy kb a fele lett meg lathato is volt.na ezert lett vege a hajfestesnek es rovid a hajam,igy mar renbe jonni latszik a dolog.
Nalunk is megszunt a rendelo,ezert vittem picinek is a Heimbe,de azt a sorbanallast nem szeretnem megegyszer: ))
Na akkor most volt reszed a kis korkulonbsegben egy napra: ))

Ilke
A IX.keruletben van ilyen ovi,4 eve epult azert van benne uszi is: )
Szerintem akkor maradjunk abban hogy mindenki aki tud,hozzon 1 uditot meg egy kis ragcsalnivalot .

Ja tegnap S.Norbi beengedett a korforgalomba a vadiuj BMW-evel,ugyhogy csajok ez egy talpig uriember: )))

Megyek mert a MEgatoysba megyunk a barinommel UH-ra,aztan meg megyek anyuekhoz,ugyhogy vasarnapig puszi.
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!
Bocsi, hogy nem jöttem egy ideje..igaz, még nem hiányolt senkiKépKép!
Holnapután vizsgázom, és jövőhéten is, ezértvagyok eltűnve..

A kártyára nevek: Betti, Attila, Mendi

Elmondaná nekem vki, hogy postán egész pontosan hogyan tudnék utalni? Mert a párom fülét rágom már egy hete,hogy utaljon, de eddig eredménytelenül..
Szaladok mert Mendi romboló tevékenységet végez..

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Hali!

Lányok!
A következő történt.
Gracial fogamzásbogyót szedek. Tegnap este tök sötétben matattam és bevettem a soron következőt. Aztán láttam csak, hogy a 2. sorból nem az elsőt (8. tabletta), hanem az utolsót (15. tabletta) vettem be.
elvileg az első sor kék színű, a 2-3. fehér, vagyis mindegyik fehérnek uaz a hatóanyaga. persze lehet nem.
most folytassam a 2. sor első tablettájától, vagy hogyan? sosem szoktam elbénázni, valszeg a kialvatlanságtól, ami már egy hete gyötör, történt.

Rit
Az Almássy téri usziban lehet kapni karúszót, + esetleg sportboltok, vagy uszik környékén. Mi a TESCO-ban vettük még nyár elején, de ott most tuti nincs.

Csics
Megkaptam a mailt.

Lányok
Láttátok tegnap a Fókusz vagy Aktívban az orosz 3 éves birkózó gyereket? Hát én majdnem elsírtam magam, hogy lehet egy anya ilyen felelőtlen! Cirkuszi majmot csinál a ygerekéből, ami még hagyján, de veszélyezteti az életét is. szegéyn gyerek járni alig bírt, nem beszélve a csontjait érő terhelésről és valszeg az összes szerve csupa zsír. Annyira sajnáltam szegényt. Az anyját meg bezárnám vmi zárkába, ahol az lenne a büntetése, hogy egész nap, ha akar, ha nem zabálnia kellene.
Hihetetlen milyen emberek vannak.

Kataa
A szobatársamnak a kórházban ilyen mellszívója volt. De ő állandóan szívta, nem csak az elején. Én biztosan jól elszédültem volna. Nekem az Avent + a kézi fejés vált be.

Banán
Dani hasát sem fogja meg, normálisat kakil tőle, van, amikor kettőt is képes befalni.

Hidegpárásító
Szeretnék én is beruházni egyre, de nem tudom milyenek vannak. Persze, amit kinéztem, az majdnem 40E ft, amit kicsit sokallok, viszont ultrahanggal működik, nincs hangja, nem kell tiszítani, csak valami szűrőt kell cserélni időnként. A mostani Kismamában van egy összehasonlító táblázat. Kinek milyen van? Reggelente mindig totál bedugult orral ébredünk, Dani kivételével.

Manó
A Városligetnél Dózsa Gy. út - Ajtósi Dürer sor sarkán van egy patika, ott tuti van Chamomilla + sok egyéb más homeos készítmény, én még mindig kaptam ott mindent, akármikor mentem.

Forti
Lehet Csics fizetett postán, ő mondta, hogy úgy szokott, bár lehet nem ő, mert jövő csüt. környékén ígérte.

Jaj, lányok, annyira irigykedik mindenki, milyen jó Mikibuli szerveződik! Már mindenkinek erről mesélek!

Ilke
FoltVarázs üzlet a VII. Rákócz út 13. alatt, pont a Libri Könyvpalotával szemben!
Az én hintázós macim már majdnem készen van, szerintem ma, vagy holnap, ha a gyermekem és a házimunka vagy egyebek nem szólnak közbe, el i készül.

Miki bulira zene:
Én is tudnék vinni karácsonyi zenéket CD-n, igaz nem magyar szövegűek.
Van, akinek van magyar nyelvű, kifejezetten gyerekeknek készült? Mondjuk én Halász Juditot ki nem állhatom, de nem rólam fog szólni a buli, úgyhogy majd elengedem a fülem mellett. Lényeg a sok-sok gerkőc!

csók gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Mostanában alig tudok én is jönni, megpróbálom utól érni magam a könyvelésben, minden alvás időt erre használok ki. Plusz anyum is itt volt pár napot megint, és vele is dumcsiztam sokat.
Ilke, mindig gondolok rád, hogy tudsz este tanulni, én 9 körül, mikor Bettit lerakom, már olyan álmos vagyok hogy csuda, megvárom míg elalszik, aztán én is fürdök, alszom. November végén kezdődik állítólag nekem is a mérlegképes, nagyon nem várom. Majd nekem is felolvasva kell tanulnom.
Holnap du. jó lenne nektek a játszótér? Mi mindenképp autóval megyünk, mert messze van beugorhatunk értetek is!

Körömvágás: azt hiszem szerencsém van, nálunk tűri Betti, hogy levágjam, a lábán már nem annyira.

Manó, gyors gyógyulást nektek, remélem nem lesz komoly!

Gumicukor, jó olvasni, milyen lelkesen kézimunkáztok, én annak idején nagyon sokat kötöttem, ez mára már kiment a divatból. Azért lehet hogy nekigyűrkőzöm egy jó kis pulcsinak. Betti méretében hamar elkészül.

Forti, ha nem gond csak a jövő héten tudok utalni, most alakul a szerződésem a bankommal, hét elején hívnak be aláírni. Erre is jó ez a mikulás buli, legalább lesz netbankom nekem is, miután a férjemét sikerült elrontani.
Ilke, nekem majd személyesen odaadom.

Pusz, Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

kórházasdi
esetleg akit még érdekel a szeészetesdi: Mi is megyünk, és ugye a Heimet kizártam a sok sorbanállás és a több hónapos várakozási lista miatt. De: a Madarászba lehet menni, akkor is, ha még csak nem is azon a környéken laksz, szívesen fogadnak. Mi elvileg jövő hét valamelyik napján egyszer csak betoppanunk oda, kérdés, hogy a papa mikor tud eljönni a melóhelyről, mert ő is ott akar lenni Kép

Miki-zene
én azért kérdeztem, mert most még rengeteg idő van és elvileg a netről angyon sokfélét le lehet tölteni, magyart is, csak nem tudom, hogy milyen címeket/előadókat keressek, meg hogy akarjátok-e. Nekem nem nagy ügy, úgyis állandóan megy a gép, mert filmeket szedünk le + progikat.

gumicukor
aha, én is a tecsóban vettem anno, de ott most nincs, 1 pár karúszóért meg nem akarnám ugráltatni a szállítót. Az usziban csak azokat láttam, amik ilyen háromszög alakúak, Dodesznak meg az nem jön be, mert ugye az alján az egyik lap nem felfújható, így kicsit mélyebben tartja. Szóval én azt a kör alakút keresném. Segítség!!

szabóbetti
azért, mert épp nem mondjuk, még gondolhatunk rátok is Kép
de ha már így van:

csajok mit tudtok MACSEKékról??????

Rit és Dodo

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Ilke: az én utalásom megérkezett??
11.10 én adtam fel....???

Köszi Picus
picus

Conti
Én is szoktam kötni Daninak és magamnak is. Ha jó a fonalam és haladós a minta, akkor daninak 3-4 este alatt el szokott készülni a nagy attrakció.
Én anno anyukámtól tanultam meg kötni, kb. 9-10 évesen, később meg egyedül könyvből horgolni.
Varrni is tudok kicsit, azt inkább anyósomra bízom, ő profi ebben, mivel az a szakmája.
Ha majd elköltözünk, akkor meglepetem magam egy varrógéppel, hogy az alapdolgokat meg tudjam csinálni + majd vmilyen varrótanfolyamra is elmegyek. Ne kelljen minden cipzárcserénél anyósomhoz rohangálni és ugráltatni.

én is tudok letölteni a netről mindenféle zenét, megoszthatjuk esetleg, ki mit.

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Ilke!

Nekünk is azt mondták hogy majd kinövi. Igazából eddig nem kapott rohamot, tehát nem számít súlyos esetnek, de állandóan fel kell rá készülve elnnünk ezentúl, hogy előjöhet.

Gumicukor:

Hát nekünk most nem volt pénzünk ultrahangos párásítóra, a miénk ventillátoros. Tény hogy kicsit hangos, de két fokozata van, az aegiyk halkabb, bár éjjel az se tűnik túl halknak. de Emmát nem zavarja, simám aludt tőle.
A miénk Argo, a kismamás táblázatból kihagyták, a médis márkt-ban 6990 FT, és szerintem az árához képest nagyon jó. Tény, hoyg hetente tisztítani kell esettel, meg javasolják a fertőtlenítését is hetente.

Kataa!

Nem, ez tuti másik bölcsi, mert ez itt van mellettünkKép Kőbénya -újhegyen. De amilyne aformánk, épp ma ninmcs nyitva, mikro Emmának most jó lenen a só. De holnap leviszem, és ezentúl rászánunk heti 2x fél órát erre megelőzésképp.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Forti, Ilke,

Bocs, elfelejtettem mondani, az utalásom rózsaszín csekken keresztül érkezik a számlátokra, de már múlt héten feladtam pénteken.

Köszönöm a térképetKép

CHRISTOPHER MA 1 ÉVESKép Hihetetlen milyen gyorsan megy az idő! És hihetetlen milyen nosztalgiával gondolok a születésére és amikor először a karjaimban tarthattam. Minden pillanatra emlékszem arról az éjszakáról.

Puszika,

MJ-Móni
mj__móni

Rit!
Köszi..
A karúszót nézd meg 100-as boltban, hátha van..

MJ-Móni!
Boldog szülinapot Christophernek!!

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Sziasztok
Kataa
irigyelek a kozmetikusért Kép .nem szereti mutkor kostoltatam vele spenotosgaluskát és nem ette meg én nem tudom igy kicselezni mert inkább éhezik ha nem izlik neki az eni valo mint hogy megegye Kép.

Mano
Jobbulást EmmánakKép multkor mikor 1honapig beteg volt petike akor nekünk is mondta a dokinéni mivel éjszaka is sokat köhögöt hogy ha van akor menyen a hidegpárásito ne hogy krupos legyen nekünk egyelöre nincsen hidegpárásitonk mi jol bededvesitet törölközöket használunk éjszakára egy van petike ágyánál és egy meg a szobaajtonál .

Forti,Gumicukor
nem én voltam a befizetös .Kép

Lányok
Szerintetek be lehet-szabad egy gyereket oltatni ha még nem töltöte be a 15 hónaposkort ? a kötelezö oltásal mert az uncsitesot beoltota a dokinénije most 11-én pedig holnap tölti még csak be a 15hónapos kort a dokinénije szerint nem számit az a 3nap .

Pusz Csics és Petike
csics

Csics!

Hát nekem is csak ezért van lelkiismeret furdalásom, mert Emma 2 vagy 3 hete éjjel felkel inni, tehát biztos hogy ki volt száradva már anyálakhártyája, mi meg azt hittük cska rossz szokást vett fel, meg hisztizik, és néha hagytuk sírni, közben lehet ha ment volna a hidegpárásító akkor nem is jött volna elő a krupp. Kép Mióta megvan (2 napja) azóta egyzser sem ébred éjjel!!!
Csak atvaly a bevásárlásnál nem tűnt eze legfontosabb bezserzendőnekKép radiátorra aksztható párásító nálunk is van, d eaz semmit sem ért, a vizes ruhák meg hamar megszáradnak.

Az oltástól szerintem semmi baja nem lesz, van olyna ország ahol nem 15 hónapos korban adják ezt az oltást, hanem előbb. Pár nap meg nem igazán számít.

Manó

KépKép
manó

MJmóni
Nagyon boldog ELSŐ születésnapot kívánok Christophernek!
Lehet akkor a te pénzed jött ezzel a krix-krax üzenettel. Postai befizetés!!

Forti

Kép
Kép
forti

Gumicukor!

méga hidegpárásítóról annyit hoyg nem kell ám annak egész éjjel mennie normál esetben, csak lefekvés előtt kb 1,5 órát. Csak a beteg gyerekeknél kell mennie egész éjjel. tehát ilyen szempontból nem akkor agond ha hangos s gép.
Emmánal az lső éjjel csak kb 3 órát ment, mert még nem tudtuk hogy mi a baja és akkor is nagyon jól aludt.

MJ Móni!

Boldog szülinapot Christophernek!

manó

KépKép
manó

MjMóni!

Boldog elsö szülinapot Chrisnek!KépKépKép

Csics!

Minden ellenkezö hiedelemmel szemben: a spenótnak (és még több növénynek) valóban nagy a vastartalma, de az állati eredetü vasfélékkel szemben igen kedvezötlen a felszivódása, emiatt nagyon nagy mennyiségeket kellene megenni belöle. Az állati eredetü vas sokkal jobb ilyen szempontból, amiben van: hal, hús, máj, tojássárga. Fontos még ez is

"A vas felszívódását segíti az aszkorbinsav (C-vitamin), a cukrok és az aminosavak (a szervetlen vassal jól felszívódó kelátot képeznek). Zavarja a vas felszívódását a tea, a kávé (tanninok), a gabonakorpa (fitátok), a tejfehérjék és szójafehérjék, a kalciumvegyületek (karbonát, citrát, foszfát), viszont kiválóan hasznosul a hústartalmú élelmiszerekből. Ezért a vas érdekében érdemes a tejet lisztneműekkel, a gabonaféléket pedig hússal fogyasztani.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Mj-Móni!
Nagyon boldog szülinapot ChristophernekKépKépKép!

Gumicukor!
Nekünk Boneco 7131-es párásitónk van. Szerintem nagyon jóKép! 3 havonta kell benne szűrőt cserélni, és azért tisztitani is kell. Nem emlékszem pontosan, de 30 e. körül vettük. Lehet, hogy beújitunk egyet a saját szobánkba is, mert a padlófűtéstől nagyon száraz a levegő.
Én is láttam a FókusztKép! SzörnyűKép! Nem tudom az ilyen embernek minek gyerek!

Rit!
KörömvágásKép! Ez már fél sikerKép! Ma nekünk is esedékes lesz, kiváncsi vagyok hogy fogja viselni.
Ő is utálja ha lefogják!

Csics!
Gyurci is 1 nappal korábbra van bejegyezve oltásra. Nem tudom elképzelni, hogy ez számitana! Legalábbis remélem!

Nem fogjátok elhinni, hogy ma 11 előtt 10 perccel keltünk!!! Gondolhatjátok, hogy mint a szélvész rohantam Gyurcihoz, hogy mivan vele! Arra ébredt, hogy benyitottamKép!

Pusza
Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Halihó!

Úgy tűnik, sikerült Apánkat rábeszélni a mikibulira Kép.

Móni!
Christophernek boldog szülinapot!

Szilcsike, Szilvike, Pszi!
Nektek meg boldog névnapot!

Picus!
Bocs, nem Ilke vagyok, de épp megakadt a szemem az üzin, mikor írta, hogy MEGÉRKEZETT az utalásod Kép! Itt, az oldalon a legelső üzenet.

Na, Noémi is benáthásodott, hogy teljes legyen az örömöm. Ebéd után tök hamar felébredt, erre, míg én itt olvasgattam, visszafeküdt az ágyba, talán el is alszik. Hurrá Kép.

Na, szép napot,

Panda

panda
Halásztelek

Hali!

Banyóci ne izgass ilyen 11-es kelésekkelKép Nálunk a 7 óra már jónak számítKép

Manó
Jobbulást Emmának, kívánom, hogy ne legyen kruppos. Nálunk van a családban, a sogornőmék két éves kisfia. Sajnos ő már kórházban is volt, de azóta elég jól karban tudják tartani a dolgot, mert nagyon figyelik és ha időben elkapják és kap gyógyszert, nem jön ki a roham. Ha mégis kijönne, akkor hideg levegőre kell vinni.

Móni!
Boldog 1. szülinapot Chrisnek!

Nekünk nincs párásítónk, én csak a radiátorra szoktam tenni kamillát párologni a fűtésszezonban.
Fiam továbbra iis hisztizsákKép Ha így folytatja begolyózom, vagy hamar bölcsis leszKép

pusz
Judy
Judy

Panda: hát azt nem láttamKépKépKép
De köszi!!
Nem tudok többet írni most, mert valami borzalmas napunk van csak nyaf nyaf bőgés egész napKépKép
Picus
picus

Sziasztok!
Annyit irtatok lányok!Kép

Forti!
Megkaptam a mélcímed. De ma még nem jutottam el a bankba. Viszont voltam a Díjbeszedőnél, az Elmünél, a Tv szolgáltatónál és a Főtávnál nullás papírokat íratni, mert ma értek rá a szüleim. Fél 3-ra értünk haza, jó kis túra volt. És még így is lesz még egy kör a Főtávnál és a Matávnál is. De azt én a héten már el nem intézemKép

SZILVIÁK!
Boldog névnapot!

MJ!
Boldog születésnapot a kisfiadnakKép ISten éltesse sokáig, füle érjen -khmm- bokáig.Kép

Manó!
Remélem most már elő se jön többet az a csúnya betegség. KÉpzeld Gabi nagyon betegség előtti hangulatban van. Most már én is előkotrom a hidegpárásítot, mert egész nap szottyog az orra. Meg be van száradva. Csak valaki elsúvasztotta jó mélyre...

Gumicukor!
De ügyes vagy. Én is próbálkoztam gyerekkoromban eltanulni anyukámtól a kötés művészetét, de valahogy nincs hozzá érzékem, pedig olyan egyszerű... lenne.KépKép A varrásról ne is beszéljünk. Az egyenesen varrás a fő problémámKép

Mindenkinek további szép napot!
sasha

Kép
sasha

Sasha
Nem a mélcímemet küldtem, hanem mélben küldtem a számlaszámom! Kép Kép

Gumicukor
Mi van akkor a zacsikkal?? Van vagy nézzek én is ha megyek vásárolgatni?

Forti

Kép
Kép
forti

Forti!
Igen, valahogy én is úgy gondoltamKép

sasha

Kép
sasha

Manó!
Hidegpárásítót --- akart lenni, az irományomban, de hát úgy néz ki, hogy ma nem minden jön összeKép

sasha
(remélem több bakim nincs, de ennyi tűnt felKép)

Kép
sasha

Sziasztok

Gumicukor, Conti

Eljenek a kotogetok! En is rengeteget kotottem gimis koromban, az egesz csaladot en lattam el pulcsikkal, mellenyekkel.Kép Horgolni is tanultam, azt a nagyimtol, de ahhoz nem igazan volt turelmem sosem. ALtalanosban meg himezni imadtam. Varrni viszont nem tudok, illetve autodidakta modon most tanulok.Kép

Mj MOni

Sok boldog szulinapot a kicsi fiunak!Kép

Koromvagas

Az en lanyom is kivetel, mert annyira elbuvoli , hogy siman vegigturi az egeszet.Kép

Mikibuli- zene

Nekem van ket Halasz Judit cd, meg ket angolnyelvu gyerekdalos cd, meg nehany kazetta de egyik sem kifejezetten karacsonyos. Lehet hogy be kellene szereznem egyet. Tudtok valamilyet ajanlani?

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Nyuszi
Nálunk is Hannának elmúlt az ekcémája, de most az apjának jött elő (ennyit arról, hogy mindenki kinövi Kép). Úgyhogy most őt kenegetjük Kép

Banyóci
Én is hasonló levezetést szoktam csinálni. Ha nem bírok vele megy a kiságyba, ált. bepakolok neki érdekes dolgokat azzal jól el van. Sokszor álmos és azért nem lehet bírni vele, úgyhogy egy kicsit alszik, vagy csak fekve dumálgat, játszik és nemsokára jobb kedve is lesz.
Hanna a mosógépbe pakol, meg a cipőkbe. Kép
De jó neked mi a héten 1/2 6-6 körül kelünk Kép

Ilke, Forti
Ti vagytok még szülinaposok, döntsetek a másik tortáról! Különben is ti dolgoztok a legtöbbet vele Kép

Csics
Az én dokinőm azt mondta hogy elvileg nem, de gyakorlatilag van orvos aki beadja előbb, és van aki nem.

Na ma én kaptam oltást Kép. Miután sokat vagyok beteg és az immunrendszerem is gyenge kaptam influenza elleni oltást, meg még kapok egyet tüdőgyuszi ellen is. Jó is legalább nem hozok haza minden szart Mancinak. Kép
A párásítón én is gondolkozom. Igazából Hannának nincs semmi baja, ha beteg szoktam kammillát meg mentát párologtatni, de apja alergiás, és a galérián én is meg tudok fulladni éjszaka. nagyon megáll ott a levegő fűtési szezonban.

Körömvágás
Hanna bírja, csak azt nem ha lefogják, de így meg ki tudja mikor unja meg.

Puszi
dec8
dec8

Sziasztok!

Móni, nagyon boldog első szülinapot Chrisnek!!

Nekem is van egy cd-m BújjBújj zöld ág a címe, nagy kedvencKép

Conti

conti

Én is csak egy percre ugrottam be:

mj móni
Nagyon boldog első szülinapot Chrisnek!!!

Rit é Dodo

rit

anemona7

Dec8!

nem a karlak elkeseríteni d eaz össze sosmerősöm akiket beoltottak valamikor az oltás után nagyon nagyon beteg lett. Influenzásak persze. Én ezért nem is oltatom magam és senki sem engedi magáta családból. remélem nálad nem így lesz.

Judy!

Hát én is remélem, bár ez már krupp az biztos, csak remélem nem lesz rohamKép De nem múlik neki egyenlőre, igaz nem is rosszabbodik, továbbra is csak sírásnál hallani.

Sasha!

remélem azért megússza Gabi a betegséget és nem jön ki rajta. Úgy látom mindneki beszerezte a hidegpárásítót előre, csak én nemKép

Manó

KépKép
manó

Manó!

Jut eszembe! Judy írta, hogy a kruppos roham esetén hideg levegőre kell vinni. A hideg pára nem tesz akkor jót? Mintha úgy emlékeznék, de nem mernék megesküdni. Na csak azért, mert jót tehet, ha síráskor pl bevonulnál vele a fürdőszobába és kinyitnád a hidegvizes zuhanyt. Az elvileg hidegpárát ont magából elég jól. Mint amikor a melegvíz folyik a zuhanyból és gőzölög, csak a hideget nem látni, csak érezni a permetét.
Csak egy ötlet, még olvastam valahol a neten, talán itt a bneten.

sasha

Kép
sasha

SziasztokKép

Jó régen nem írtam már, de azért olvasgatok. Névnaposoknak boldog névnapot, és az összes szülinaposnak utólag is nagyon boldog szülinapotKép

Rólunk: Gergő már kézenfogva sétálgat, de azért még mindig a mászás a menőKép Van neki 2 és fél foga (szerintem holnapra teljesen kibújik a harmadik. Étvágya sajna nem túl jó mostanában, de azért kitartóan próbálkozom. 27-én viszem mérésre, már előre félek az eredménytőlKép Sajna a darabos kajákat egyáltalán nem eszi meg, iszonyatosan öklendezik tőle. Még az almát is csak teljesen pépesen fogadja el, reszelve sem jó neki. A kenyér és egyéb falatkákkal pedig kergetni szoktuk a szobában, ő pedig kétségbeesett arccal menekülKép Ha mégis sikerül bejuttatni a szájába, akkor egyből kiköpi.

PandaKép
Nem fogunk véletlenül holnap találkozni?Kép Tudod, öreg diákok találkozójaKép

Jaj, képzeljétek: a kolléganőm, aki átvette a munkámat babát várKép Kíváncsi vagyok, hogy megkeresnek -e, hogy menjek vissza előbb. Bár olyan összeget úgysem ajánlanának meg, amire igent mondanékKép

Hát röviden ennyi. Majd megpróbálok gyakrabban jönni.

Üdv
Tüni
tüni

Sasha!

De, a hidegpára állítólag jót tesz! Most egést éjjel megy nála hidegpárásító 2 napja, néha még nappal is bekapcsoljuk. Remélem ez így elég neki. csak at aggaszt hogy nem múlik nála, pedig többen is mondták hogy 72 óra átlagosan amíg elmúlik, nála meg hétfőn kezdődött. igaz gyógyszert csak tegnap óta kap, sőt körtetőt csak mától. Nem vagyok nyugodt na, ez aza igazság.Kép

manó

KépKép
manó

Tüni!
Ez hihetetlen, pont most akartam kérdezni, hogy nem jössz-e Te is az öregdiák-találkozóra Kép. Akkor találkozunk. Mi ott alszunk Anyukámnál gyerekestől, tesóm is jön haza Pécsről (ő is oda járt), szóval, buli lesz KépKépKép!

Azon ne aggódj, hogy Gergő nem eszi a darabos kaját, Ilke tudna mesélni erről, az ő Lilije se akart enni. Sőt, Ádám is majdnem 1 éves volt, mikor először elfogadta a darabos kaját, addig mindig meg akart fulladni, ha egy pici nem teljesen pépes ennivaló került a szájába. Képes volt kihányni az addig megevett cuccot, ha nem volt teljesen pempős a kaja.

Manó!
Ez a krupp elég ronda dolog, a férjem is volt kicsi korában, kórházba is került, de aztán elmúlt. Remélem, egyik gyerek se örökli, vagy ilyesmi. Már, ha a hajlam egyáltalán örökölhető.
A munkatársam kisfia is kruppos volt, de ő elég súlyosan, és csecsemőkorában. Úgy aludtak (tél volt), hogy anyuka felöltöztette a babát nagyon-nagyon, ő is felöltözött, aztán babakocsiban a nyitott ablak elé tette, ő meg a fotelban aludt. Orvosi utasításra.

Kötés
Én is szoktam és szeretek is, de mostanában elég kevés az időm. Pedig régebben nagyon klassz dolgokat gyártottam.

Na, megyek hunyni, jó éjt,

Panda

panda
Halásztelek

Judy,
Nem lehet a te utalásod, mert azt be tudtam azonosítaniKép.
Amit tegnap kaptam annál ugyanaz a szöveg, mint a Fortiénál. Lányok, valaki jelentkezzen, mert tényleg nem tudom kié lehet ez az összeg!

Rit,
Holnap felhívom a helyszínt zene ügyben.

Gumicukor,
De ügyi vagy! Megkérdezhetem, hogy hova szánod az elkészült képet? Falra, párnára...?

Conti,
Ne is mond, már eléggé kivagyok az éjszakázásoktól. Kezdek iszonyúan elúszni, és jövő héten szombaton vizsga. Persze a lakásban sem állhat meg az élet, főzni, mosni, takarítani kell. Nem tudom mi lesz, már mondtam a páromnak, hogy csuda szép bukás sorozatot fogok produkálni, majd csak figyeljenKép. Csak az a rossz, hogy ő világ életében szinte mindig mindenből 5-ös volt, neki elég 1-2x elolvasnia valamit és már tudja. De hát én nem vagyok ilyen. Szóval olyan rosszul érzem magam e miatt.
Eddig úgy néz ki, hogy jó a holnap du. Olyan 4 körül nektek jó lenne?

Kézimunkázás,
Imádom, csak egy kicsi időm lenne rá. Tele vagyok mintákkal, sebaj majd nagymami koromban előveszemKép.

Zita,
Megérkezett az utalásod.

MJ-móni,
Akkor lehet, hogy a tied az az utalás amit fentebb írtam?
Boldog szülinapot Christophernek!

Forti,
Te milyen tortát szeretszKép?

Tüni,
A darabos kajcsikkal kapcsolatban csak azt tudom mondani, hogy türelem. Nem szabad erőltetni. 2 hónapja még én is nagyon neki voltam keseredve, hogy mi lesz Lilivel, de hirtelen majdnem hogy egyik napról a másikra elkezdték érdekelni a darabos ételek és most már nagyon szépen eszeget. Rájött, hogy a kajcsikat meg is kell rágni és azóta már nem öklendezik, és ami a legfontosabb nem is hányt már nagyon rég óta.

Na irány a tanulásKép, pedig leragad a szemem.
Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Manó
Én sem szereztem be! mondjuk nekünk nem is kell. Az én lányom annyit túrázik és barlangozik, hogy tökéletesen rendben van légútilag. Meg amúgy is Kép Remélem Emma is hamarosan a jobbulás útjára lép, és bízz benne, hogy minél hamarabb kinövi
Próbálj meg kint a szabadban minnél többet sétállni vele - mármint, hogy ő sétálljon. Olyankor elvileg mélyebben szívja le a levegőt, kint meg most egész jó levegő van Kép

Tegnap voltunk az Asia centerben, még idáig nem sikerült elmenni. Az egyik emeleten játékvásár van, Dodesz alig bírtam utána kicsalogatni onnan - persze nem a játékok miatt, hanem a rengeteg lufi miatt, ott voltak szétdobálva mindenfele. Persze szóltak, hogy vigyünk bátran, de az én lányom azon ügyeskedett, hogy sikerüljön többet is megfognia Kép persze nem volt madzagjuk, így elég nehéz, de küzdött ezerrel Kép Amúgy meg beszereztünk neki is fejlámpát, itt csak 1000,-ft, igaz a mienk sokkal drágább, márkás, de neki ez tökéletesen megfelel barlangozni KépKép Ha elnyűtte, majd kap másikat.

Ilke
ok, szólj, ha kell valami!

Rit és DodoKép

rit

anemona7

Hali!

Horror éjszakánk volt, legalábbis a már megszokott jól alvó gyerekünk, most bojkottálta az alvást, valszeg a fogai miatt, már elég fehér alul az ínye.
Kb. 1/4 1kor végre ágyba kerültem, rá 1 órára nyüszög a gyerek, lementem, ki volt takarózva, betakartam, már aludt is tovább. Rá egy órára ismét ébredt, de akkor már, amikor az ágyba hajoltam újra betakarni, akkor már létrának használt és mászott fel rám. Aludni semmiképpen enm akart. Felvittem a galériára, ahol nézegette a digi óra piros fényeit és apát, ahogy alszik. aztán levittem, autókat néztünk az ablakból, majd leraktam, és elaludt. Ismét 1 óra múlva hatalmas bömbléssel ébredt, ekkor másfél órát randalírozott a galérián, papírzsebkendővel mindent letörölgetett, nagy komoly ábrázattal Kép Na, de pont hajnal 5kor krllrtt nagytakarítania a törpének? Aztán apa levitte, sírt még, de aztán végre elaludt. Aztán fél 7kor meg nekem kellett kelni. Kép Persze ő akkor édesdeden aludt Kép
Én meg most tiszta hulla vagyok itt a melóhelyen, még jó, hogy ma rövid napom van, délben már húzok is el.

Forti
Vettem próbára egy mikizacsit, de szerintem kicsi lesz, mert pont 16cm széles, így nem tudja felvenni az állatka a könyv és még a banán méreteit Kép
ezért marad az első verzió, a papírzacsi, rajta egy Miki ráragasztva + a gyerkőcök nevei.
Viszont papírzacsit nem tudok szerezni, valaki írta, hogy tud nagyot.

Ilke
Egyelőre képnek szánom, a párna annyira nem jön be. Már készítettem könyvjelzőhöz mintát, egy kisfiú nézi a hajót, egy másik kisfiú áll macival és néz az elszálló lufija után, egy kislány kalapban húzza a tengerparton a maciját. A könyvjelzőt a család tagjainak karácsoníra szánjuk.

Nálunk karácsonykor szokott lenni családi vetélkedő, amit eddig az apósom szervezett, idén mi vettük át a stafétabotot. Vannak ügyességi játékok (pl. Vileda szivacspartvissal pingponglabdát kell beterelni egy kettévágott ásványvizesfalkonalagútba Kép, nyelvtani fejtörők, kvízjátékok, stb.) Van egy csomó régi társasjáték, a meglévőkből válogatunk + ami otthon van. Vannak csapatok, 1-1 forduló végén minden csapat tag ajándékkereső körútra indulhat (névreszólóak és sima ajándékok is vannak). 1 alkalommal mindenki csak 1-et kereshet, a következő játék után megint 1-et. Az ajándékok a lakás különböző pontján vannak eldugva.
Mindenkinek van komolyabb ajándéka, de vannak pl, amiben Maggi leves, fakanál, konyharuha stb. vannak.
Ez majdnem egy egész délután és estébe is bele szokott nyúlni.
Ilyenkor rekedtre szoktuk röhögni magunkat Kép

Ezt a családi hagyományt a férjem nagypapája, majd az apukája, idén pedig már mi visszük tovább.
Idén biztosan jó lesz, mert Dani is kereshet és játszhat Kép

Valakinél szokott még ilyen hasonló banzáj lenni?

a lényeg, hogy erre az alkalomra készítem a könyvjelzőket a család női tagjainak.

Képzeljétek!
Daninak mindig mesélek a Mikibuliról, hogy várja-e már, meg biztos jó lesz, jön a Mikulásbácsi piros ruhában, nagy szakállal. Erre annyira vigyorogKép Találtam egy óriáskindermeglepiből származó Mikulást (nagyon szép), azóta azzal szaladgál, szeretgeti Kép

Rit
Fejlámpa! Kép Nagggyon profi!!!!Kép Képet róla, ha lehet!!!

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

gumicukor
ok, majd lefozózom neked Kép
de jó lehet nálatok ez a karácsonyi játékosdi!! Nálunk nincsKép igazából én nem is szeretem a karácsonyt, remélem ez majd most más lesz. Az az igazság, hogy nekem nincs tesóm sem, a papám is meghalt, így otthon elég csendes, semmilyen karácsonyznk szokott lenni. A párommal meg már ez lesz ugyan a harmadik, de az elsőn épp költözködtünk, utána rohantunk túrázni, a másodikon még elég csöpp volt Dodesz, így nem igazán volt semmi különös, csak ebédre ugrottunk át nagyiékhoz+ utaztunk az én anyumhoz, de most azért már valam jót szeretnék. Szeretném ha az ő karácsonyai igaziak lennének, úgy tervezzük, hogy ő hinni fog a télapóban sokáig, és igyekszünk barátságos, meleg, itthoni jó kis karácsonyi hangulatot teremteni Kép

Nyuszi
Tényleg már annyiszor akartam kérdezni: Nálatok ki hozza a karácsonyi ajándékot?? Gondolom nem a jézuska, mert az az angolszászoknál nem szokás. A télapó???

Rit

rit

anemona7

Sziasztok!

Karácsony: Tavaly mi is nagyon jót mulattunk, a nagylányom kapott egy activity-t. Földön fetrengve röhögtünk egymáson.
Kiváncsi vagyok az idén milyen lesz Bettivel.
Gumicukor, jó dolog ez a hagyományteremtés!
Nálunk max. az a hagyomány, hogy itt gyűlik össze a család, ez 10-12 embert jelent, nekem mint háziasszonynak nagyon fárasztó. Most pl. 2 féle kaját előre fogok főzni, és csak a fagyasztóból kell kivennem. Plusz a sütiket is két héttel hamarabb fogom csinálni.

Lányos anyuknak egy ajándékötlet: nemrég vettem Bettinek egy összecsukható játékbabakocsit (1700) annyira szereti tologatni! Beleteszi a babát, macit és tolizza. A küszöbön simán átemeli, mert nagyon könnyű.

Conti

conti

Rit

Igen, azt hiszem a Telapo hozza, de majd megkerdezem a paromat.KépTavaly meg eleg kicsike volt Emilia, a csomagolopapir jobban erdekelte,mint az ajandek, egyedul a csillagszorotol volt elajulva.KépEs nem 24-en van az ajandekozas, hanem 25-en, de akkor reggeltol estig.Ugy ertem hogy tobb kisebb ajandekot szoktak egymasnak venni es felvalta bontogatnak, mondjuk orankent bont valaki.KépJa es a karacsonyfat mar joval 25 elott feldiszitik ami nekem naggyon szimpi.Kép

Gumicukor

Ez a vetelkedo nagyon tetszik, mi barati koron belul jatszottunk anno sokat, foleg Most mutasd meg-t, meg Activity-t,meg Pictionary-t.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Conti

Milyen sutit szoktal sutni?

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Nyuszi, én minden évben csinálok linzert, aminek dió van a tésztájában ettől igen fini. Karácsonyos kiszúrókkal kiszúrom, és különféle díszítést kap. Legjobb a marcipán díszítés: marcipántömböt veszek, fólia közt kinyújtom papírvékonyra, és ugyanazokkal a formákkal kiszúrom és egy kis mézzel odaragasztom. De nagyon mutatós az olvasztott csokis díszítés is. Plusz minden évben valami új is készül, már elkezdtem megvenni a karácsonyos újságokat, olyan jó böngészni.
Erről órákig tudnék írni, de most felkelt a lány két és fél órát aludt.
Conti

conti

nyusz
kérdezd már meg, érdekelne, mert a jézuska -dolog nagyon nem szimpi - mi nagyon nem vagyunk vallásosak..

Rit

rit

anemona7

gumicukor
itt ababaneten az ötletek között van a párásító készülékekről egy topic, azt is megnézheted

Rit
r

Judy!
Hát igen, amikor nagyon ki vagyok már kibukva, akkor nekem is gyakran eszembe jut a bölcsiKép!
Amióta felköltöztünk, azóta alszik ilyen nagyokat Gyurci. Lehet, hogy a levegőváltozástól, vagy nem tudom mitőlKép!

Amúgy most van egy kis gondom is alvás ügybenKép! Most már 3. napja minden éjszaka ugyanabban az időpontban (hajnali fél 1-kor) elkezd nagyon keservesen sirni. Semmi nem segit, hiába veszem ki, hiába babusgatom, ő sir továbbKép. Végül magától alszik vissza egy 10-15 perces bömbizés után. Ami nagyon aggaszt az egészben az, hogy sose szokott sirni éjszaka, és az hogy percre pontosan ugyanakkor kezdi el! Mi lehet ennek az oka szerintetek????

Dec8!
Nem irigyellek. Inkább elviselem az éjszakai 10 perces sirást, mint hogy ilyen korán keljek. Hogy birod???

Tüni!
Nálunk is volt ilyen probléma sajnosKép! De ne aggódj, ne idegeskedj, mert attól csak rosszabb lesz a helyzet! Én minden nap kináltam valamilyen darabos kajával, és minden nap öklendezés és fuldoklás lett az eredményeKép! De próbáltam lazán kezelni a helyzetet, nem erőltettem, csak kinálgattam. Amikor elkezdett fuldoklani, elővettem valami pépeset neki. Hosszú hónapok teltek el igy, már azt hittem az én gyerekem sosem fog rágni és darabosat enni. Aztán az 1. szülinapja előtt pár héttel óvatosan elkezdte enni a kenyeret. Előbb csak pár falatot, majd egyre többet. Most már nagyon szépen megeszik szinte bármit. valahol olvastam, hogy azokat az izeket amiket pépesen szokott meg, nagyon nehezen fogadja el darabosan. Most már úgy csinálom, hogy amit először eszik, mert 1 éves kora előtt nem kaphatta, már egyből darabosan, vagyis eredeti formájában adomKép! Ez nálunk nagyon beváltKép! Igy szokta meg, igy eszi. Mig a tesóm 1 évvel idősebb kisfia sok ételt nem eszik meg csak összeturmixolva, addig az én fiam minden gond nélkül elfogyasztja ugyanezeket az ételeketKép!

Gumicukor!
Nagyon jó lehet ez a családi hagyományKép!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Picus!
Boldog szülinapot AndinakKép!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Halihó!
Elvileg a mi utalásaink is elmentek..
Szurkoljatok holnap...

sziasztok,
Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Sziasztok
Mano
örülök hogy jobban van Emma Kép.

Beszti
Nagyon Szépen köszi az infot Kép mostanában talán a halat eszi meg szivesen no meg a rántot pulyka mellet a Spenotot viszont kinem álhatja petike Kép.

Banyoci
ilyen késöi kelés már nálunk is volt hogy fél10 keltünk Kép csak igy elmaradt a délutáni alvás aminek meg az lett a következménye hogy fél5-kor az ágyunkra dölve félig állva aludt el .Kép

MJ Moni
BOLDOG SZÜLINAPOT CRISNEK Kép

lányok menem kell mert az egyik idiota alatunk lako olyan hangreövel halgatja a zenét hogy zeng az egész lakásunk bele és felébreszteték vele petikét is és most itt nyüglödik a kezembe Kép

pusz csics a mérges és a nyügös petike
csics

Sziasztok!

Köszönjük a jókívánságokat!
Hogy készülünk elmeséljemKépKép
Tegnap este nekiálltam sütni a következő a történet jót fogtok nevetniKépKép
Akartam csinálni mézesbélest s vettem hozzá mézeslapot hogy ne kelljen a sütéssel bajlódni. Szépen kinyújt, megtölt grázes töltelékkel, leönt csokival betesz a hűtőbe, hogy mára jó lesz...aztán mégis csak belekóstoltam, s akkor jöttem rá, hogy én annyira nem akartam bajlódni a mézeslap sütésével, hogy még ezt a már meggyúrt kinyújtott lapot is elfelejtettem megsütni.
Ez a hülyeség jele. ?? Én sose csináltam ilyeneket, mindig tök precíz voltam, el se tudtam képzelni hogy ez velem előfordulhat. Természetesen dobhatom ki az egészet ma újra megpróbálom, hátha most kisütöm a lapot KépKépKépKépKép
Picus
picus

Picus
Nagyon boldog ELSŐ születésnapot kívánok Andinak!
Tortakészítés Kép Kép Kép

Gumicukor
Ma voltam a Tescoban, és láttam karácsonyi csomagoló zacsikat, volt nagy méret is. Celofán. Az nem jó????? 10 db van egy kötegben asszem 360,- Ft. Az csörgős zacsi és arra is mehetnek a nevek. És akkor mégsem papírzacsiban van az ajándék.

Ilke
Részvétem a tanulás miatt!

Forti

Kép
Kép
forti

Manó
Ezt nem mondod, a dokim szerint belázasodhatok, de rosszabbat nem igért. Egyenlőre jó rondán be van dagadva, de lázas nem voltam.
Én is olvastam valahol ezt a zuhanyos párásítást, persze a hálóban ez nehézkesebb Kép. remélem nem lesz rá szükség!

Tüni
Hanna már 14 hónapos és még mindig nem eszik darabos kaját, vagyis rágicsál, de ha evésről van szó ő is öklendezik, és az ujjával kikotogatja a darabokat a szájából Kép

Gumicukor
Tök aranyos ez a banzáj. Nálunk csak a hagyományos dolgok, a férjeméknél semmi. Nem is tudom idén mi lesz, én ragaszkodom hozzá hogy Mancinak legyen fa meg minden, de az uram nem igazán ért egyet vele. A hanukát meg ő akarja ünnepelni és én kevésbé Kép. Szóval dúskálunk az ünnepekben.

Banyóci
Nehezen, általában éjszaka is felkel egy hasonló 10 perces bömbizésre. De viszn este 6-kor már alszik, de én ugye nem Kép Így tudok dolgozni.

Puszi
dec8
dec8

Mikibuli,
Beszéltem a helyszínnel ma, azt mondták, hogy nekik nem nagyon van télapós-karácsonyi zenéjük. Ezért nyugodtan vihetünk CD-ket.

Gumicukor,
Nagyon jó lehet nálatok a karácsonyKép. A könyvjelző jó ötlet. Én a tavalyi praktikában láttam egy téli képet, körülötte fehér műszőrmével és mindez párnának megvarrva, nagyon megtetszett, meg is vettem hozzá mindent. Persze azóta is a zacsijában csücsül a sok hozzávalóKép.

Conti,
Mesélj mégKép, én is gyűjtögetem már az ötleteket. Megjelent a Praktikának egy karácsonyi különszáma, már azt is megvettem.
Annyira édesek voltak ma a manók. Jó volt talizni.

Forti,
Én a zörgős zacsira szavaznék inkább ha lehet, nem a papírraKép.

Betti,
Megérkezett az utalásod.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?