Sziasztok!
Évi,Orsi,Szilcsi üdv nektek!Remélem nem hagytam ki senkit,ha igen akkor bocsi.
Hát mi éppen tegnap jöttünk haza.Gyerekek,kemény volt a tegnap.Először repülővel mentünk Zágrábba,oda meg jöttek értünk a szüleim.
A repülőút csk 50 perc volt.Már a terminalban nem tetszett neki valami,aztán meg amikor felszálltunk a gépre akkor aztán beindult a móka.Az autósülést csak a gépig vihettem,onnan pedig az ölemben volt Nüncsi.Mivel még üni nem tud magától,letenni meg nem tudtam, így elég körülményes volt a dolog.Ráadasul úgy elkezdett sírni,hogy semmivel nem tudtam megvigasztalni,és persze megint nem vett levegőt.Rá kellett fújnom a kis pofijára,ahogy Edina írtad.
Aztán csak elkezdtem rugózni az ülés végében és így sikerült elaludnia
.
Miután leszálltunk felébredt,de elég nyügös volt.A kocsiban megetettem és egyből bekábult három órára,amitől persze teljesen felborult a rendszer.Éjfélkor még hancúrozott.Aztán szerencsére a szokásos reggel 8-as ébredés.
Egyébként mostanában az esti kajálas után elalszik egy 20 percre aztán az óriás szemeivel kukkerol és játszani akar,szóval 10-ig játszunk.De aztán alszik 8-ig.
Azt hiszem egy hónapja írtam hogy jön a foga.Már akkor éreztem,hogy kint van,de azóta is ugyan abba a stádiumban vagyunk.Szerintetek ez normális?Mennyi idő alatt jön ki az a fogacska???
Ahogy látom elég sokan vagyunk ezzel az ülni akarással vagyunk elfoglalva.Nüncsi is állandóan ülni akar,abból meg feltolja magát állásba és úgy "táncikál".Nagyon édi.
Azt kell mondjam elég jól elvagyunk napközben.A hintáját nagyon szereti,meg a kiságyában is elvan.Legtöbbször már ott alszik el,nem igényli az ölben ringatást.Nem sir,általaban cumival vagy teával elalszik.
A nappali alvás megint elég változó,de max 3 órát alszik.
Csilla azt hiszem te írtad ,hogy Nóri nem eszik rendesen.Képzeljétek ma Nüncsi csak 3-szor kajált.Reggel 150et,délután 210et,este pedig 240etEgyébként 4szer kajál egy nap,de az utobbi időben annyira nincs étvágya.Aggódni nem aggódom mert jól néz ki,boldog,csak fura,mert egyébként egy nagy zabagép
Mi 69centik és 6600 grammok vagyunk.
Babakocsi.Itt Pesten egy quinny zappunk van.Én nagyon szeretem,tök kicsire össze lehet csukni,könnyű,most még az autósüléssel használom.Dubiban egy buzzunk van.Az jóval stabilabb,nehezebb,de at is nagyon szeretem.Egyszer talalkoztam egy anyukával és ő mondta hogy a Brevinek van valami nagyon könnyű esernyőkocsija.Mondjuk ezek csak akkor jók ha már stabilan tudnak ülni.
Mi kedden megyünk a 3. prevenarra.Haza kellett hoznom,mert kint nem kaptunk időpontot
Képzeljétek az utóbbi egy hétben nem tudom kiszedni a kádból.Annyira elvan,kapaszkodik ülésben a lábai meg járnak ezerrel,dumál,nem akar kijönni.Nekem persze leszakad a kezem ahogy tartom,de annyira édes hogy feláldozom magam
.Persze fürdeni nem akar csak hancúrozni.
Fu,nagyon sok dolgom lesz és csak 11 napig leszünk itthon.Intéznem kell-nem tudom most mi jön
gyes,gyed???- gondolom nektek is.Nekem küldtek egy levelet,hogy május 26ig kapom ( a nem tudom mit,első 6 hónap),és menjek be kérvényezni a következő járulékot.
A horvát nagykövetségre is mennem kell intézni az ideiglenes tartózkodási engedélyt.Meg el akarok menni kivizsgáltatni magam a legutóbbi "akcióm" miatt.Meg még ezer dolog.
Felrakok egy képet,két napja készült.
Mindenkinek jó hétvégét!
Réka
Nüncsi