Zsóka,
hát most nem tudok mit mondani. A franc egye meg az egészet, h mindent végigcsinálsz, és akkor lesz egy rosszabb eredményed. Fogad teljesen rendben már?
Luki, akkor most már biztos, h le kell állni a szopival? Chestivel egyetértek, fejjél pár hétig, és, annyi idő után még vissza lehet szoktatni.
Napcsi, ne szomorkodj! A legfontosabb időszakban megkapta az anyatejet, az összebújást.
Ezzel kapcsolatban mesélem el, h most először kicsit bánom, h annyira erőltettem a szopit. Sajnos, amikor elfogy a tej, és cumizni kezd, ekezd görcsölni a hasam, és muszáj elvennem Mátétól a cicit, amitől szegénykém teljesen kiakad. Tej pedig egyre kevesebb, a hormonok miatt. Éjszaka is bújt, és szívogatta volna, de nem jött neki semmi, rossz volt hallgatni, ahogy próbálkozott. Utána odabújt, és még félálomban is mondogatta, h "ana, ana, addá, addá (
anya, anya, adjál, adjál). A szívem szorul össze, de mit tehetnék? Ha hagyom, akkor lehet, h egy vetélést idézek elő, hagyom, h kinyírja az egyik gyerekem a másikat?? Na, jó, ez durva így, de valahogy ez a helyzet. Próbálom úgy irányítani, h ne érezze hátrányát, de most nagyon nehéz. Nem tudom, mennyire lesz rá hatással.
Bibar, kilók majd lemennek, igazad van. Kistesó előtt kár is lefogyni.
Chesti, szenzációsak a képek! Nagyon laza a kiscsaj! Akartam már mondani, h Máté is szereti az "Ici-pici kis mese"-t. Volt pár hét, amikor erre aludt el.
Mennyi idősen kapta Niki az oltást?
Én is akartam tavasszal, de azt mondta a doktornő, h idén még nem lehet neki.
A neten olvastunk utána, és vannak nagy túrázó ismerőseink, akik már lebonyolítotak pár kullancs-csípést, őket kérdeztük. Pár nap múlva bőrpír várható a helyén. Ha Lyme, akkor jön a kokárda-szerű gyűrű körben, a csípés helyén. Agyhártyagyulladásnál magas láz, fejfájás (amit ő még nem jelez, de nyilván érezhető, h nincs rendben). és ami fontos, ha csendessé válik a gyerek!!!!!
Máté aludt egy jót indulás előtt, így jól viselte a dokinál töltött várakozási időt. A végén már kezdett kiborulni, egy kismama, aki előttünk volt, fel is ajánlotta, h menjünk be nyugodtan. Gondolom, már az agyára mentünk mindenkinek. Máté tologatta a kis asztalkát, féltették a szandáljukat.
Kis meglepetésünket 12 mm-es petezsák formájában megtekinthettem.
Kértem, és kaptam progeszteron-pótlást (utrogestan). Jövő héten már szívhang is várható, minden rendben lévőnek látszott. Kicsit csalódott vagyok, mert már bíztam a szívhangban, de megnyugtatott a doki, ha a korának megfelelő a mérete, fejlődik.
Megyek kórház-sorozatokat nézni. A szemem majd' leragad, mert múlt éjszaka nem sokat aludtam, de azért kitartok. Máskor úgysem tudnám megnézni, ha fel is venném.
Jó éjt!