Új privát üzeneted érkezett!

Juci
nagyon édesek ezek a babák :P :P :P 10 éves korukig,végülis lehet benne valami most hogy irod mert a fülön nagyon sok akupunkturás pont is van :oops: :oops: azért ezt hirdethetnék is :oops: :oops:

Vicuska
bár te nem irsz nekem mostanában én azért leirom hogy milyen ügyi a kádban a lánykád :lol: :lol: :lol:

Luki
még valami,a felsöbe amit kaptam tőled még egy kicsit fogynom kell :oops: :oops: :oops:

bibar

Bibar,
híztam. :cry: És, ha nem ment be megfelelő mennyiségű szénhidrát, akkor csökkent a tej. Bármit mondanak a szakértők. Egy alap-étrendtől nekem nem volt elég a tej. Még a kevés is kevesebb. Amint beiktattam több tésztát, kiflit, kekszet, érezhetően több lett. Nekem ez a tapasztalatom. Anyukám, aki "egyszálbél" volt, szintén ilyen típusú, ő piszkálgatott, h egyek többet, és tényleg javított a tej mennyiségén. Anyun is volt plusz kiló, amíg szoptatott bennünket, és neki is többet kellett ennie a normálisnál. Persze, nem zabálásról van szó, inkább másabb étkezésről. Róla lementek a kilók, miután abbamaradt a szopi (bizonyítják a fotók és az emlékek), nálam nem tudom hogy lenne.

Kép
Kép
share

Sziasztok!

Juci, nekem még a kórházban kilyukasztották a fülem és olyan a szemem akár a sasnak! A legkisebb számot is leolvasom a táblán..

Bibar, nem írok Neked? :oops: Akkor most pótlom! Olivér egyre szebb és fiúsabb, ha egyáltalán még lehet fokozni.. :lol:
Nagyon várom a talit, hogy lássalak Benneteket!

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Sziasztok,

Hát, ma sem tudtam tartalmasan jönni :roll: Egész nap tanultam, meg voltunk shoppingolni is :oops: utána meg újra tanulás... :oops:
A tanfolyam elméleti részénél járunk, nagyon durva, tegnap 20 oldalt (A4-est) körmöltem az órán. Anatómia. Hát, nem egyszerű, mondjuk beugranak a régi gimis biosz óráról emlékképek, de azért ennyire az nem volt részletes. Amúgy lelkes vagyok, és tanulok is, csak hát sok... :) Holnaptól újra meló, pénteken-szombaton tanfolyam, és még vasárnap is dolgozom, aztán kezdődik az egész előlről... úgyhogy nem fogok unatkozni :roll: Szóval nem valószínű, hogy nagyon gyakran fogok jönni, de azért fogok :wink:

Táblát viszont tényleg jó lenne, ha valaki át tudná venni, mert látjátok most sem volt időm rá :oops: Szóval??? :wink:

A talit már én is nagyon várom! :D

Ja, holnap reggel vérvétel, drukkoljatok. Elvileg kedden lesz eredmény, mindenképpen megírom, ha már tudom! :D

Sok puszi mindenkinek, és tényleg sorry a villámlátogatásért :oops:

Kép

Kép
zsókuci

http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/d ... TxVrj0t0Za

Ikertalin készült, lányok nagytesója bohóckodott Dorcinak

jucicuki

Sziasztok!

Fantasztikus hirreket olvasok.

Nika, Adri gratulálok az eredményekhez. Jó egészséget, könnyü kismamiságot kivánok.

Share, Agnese Nagyon halkan, de gratulálok Nektek.

Ne haragudjatok, ha nem irok mindenkinek, de rég jártam erre.
Nagyából olvastam csak vissza.
Babák gyönyörüek. Szebbnél szebbek.

Elan, Rebe láttam a poci képeket. Szépek vagytok.
Ha minden igaz, akkor estére én is tudok poci fotót feltenni.
Vettünk gépet, csak én nem értek hozzá. Ehhez apa kell.

Zsókuci Látom továbbra sem unatkozol. Jó kis programjaid vannak.
Köszönöm a lehetőséget, hogy beraknál a táblába. De egyenlőre nem szeretnék benne lenni. Talán szülés után. BMC-ből kikerülve sajnos történt egy eset velünk, ami miatt babonás lettem. BMC ideje alatt nem voltam. Az a két nap szörnyü volt.

Gabicsibe Hogy vagytok? Képzeld 3 hónapja nem szedem a gyogyit.
Dokinő azt mondta, hogy gyógyult vagyok.
Szerintem nagyon sokat számit, hogy itthon vagyok. Akkor pihenek mikor elfáradok. Nem idegesit a m.hely. Ha most nem lennék kismami nagyon valoszinü, hogy jun.30. után munkanélküli lennék.
Áll a bál ott bent. kb. 50 ember repül.

Mi jól vagyunk. Már a 32 hétnél tartunk. Holnap láttom a picurt ujra.
Már nagyon kiváncsi vagyok, hogy mekkora ott bent, főleg minden rendben van vele. Igaz Ő minden nap többször is jelentkezik, de más láttni is. Neve még mindig nincs.
Apja még mindig variál. Végén én döntök a szülőszobán. Ugy sem lesz bent. Sajnos már egy jó hónapja vizesedek, de diétával karban tudom tartani. Gyogyit még nem kaptam rá.
Viszont a kajában való válogatásom továbbra is fenn áll. Ez a gyerköc megtanit a helyes táplálkozásra. De ha éhes, nem tud várni, azonnal enem kell.
Nem is szálltam el. 3 évvel ezelőtt mikor idegileg padlón voltam, 2 év alatt 20 kg plusz. Most 2 kg pluszom van ez idáig. Féltem, hogy megint egy 20 kg jön rám.
Héten kell mennem vércsoport határozásra, meg cukor terhelésre.

Védőnéninek még nem volt sok dolga velünk. De már előre jeleztem, ha meg lesz a picur nem fogja meguszni a kérdéseimet.
Legalább is ugy érzem, hogy a gyerköc ellátásával lesznek "problémáim". Kedves, aranyos, sokat nem fagatom, de önnálón felhivaja a figyelmemet, hogy ebben a korban mik jelentkezhetnek, hogyan reagáljak. De még görcsök, meg ehhez hasonló dolgok nem jelentkeztek.
Felhivta a figyelmemet, hogy a neten ne olvasak szülés történeteket, mert a legtöbb csak rémtörténet. Ehhez képest itt csak szép történetek vannak. Viszont az utcán találkoztam, néhány anyucival, akik rögtön, ne ebben a korházban szülj, az orvos rád sem néz, stb... Jönnek a rém történetek. Inkább kerülöm a témát is. Igy is retegek a szüléstől, nem kell még ilyeszgetni. Majd lesz valahogy.

Hú. Egyszer jövök, rögtön kisregénnyel.
Majd még jelentkezem, ha apa hazajött. Megpróbálunk képet felrakni.

Mindenkinek szép napot!

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Zsóka, van már eredmény??????? :?:

Kép
Kép
share

De béna vagyok! Ma még csak hétfő van!!!!!! :oops: :oops: Bocsi! holnap újra megkérdezem. :wink:

Kép
Kép
share

Zsókucikám[/b

nagyon szorítok a jó véreredményhez!Mindenképpen gyere és írd meg!!!!!

[b]Bibarkám

gyönyörű Kisgolyó a képeken :D tündérkém :D
Tegnap vendégségben voltunk és meg akarták kérni a kezünket de mondtam hogy már jegyben járunk,vőlegényünk van :P :oops: :lol: már túl késő :lol:
A felsőcske megvár jövő nyárig,bár akkor meg már terhes leszel.... :wink: :lol: na majd utána :D

Nem is írok most mindenkinek,nem vagyok a toppon,képzeljétek Falat székleteredménye megint pozitív,vagyis akkor is van vér benne,amikor nem látszik. :( Nagyon odavagyok.
Endoszkópia lesz altatásban és még az is lehet hogy az anyatejre allergiás és abba kell hagynom a szoptatást. :( :( Csak nem tudom hogyan mert már nyitja a két kezét meg a kis száját amikor meglátja a cicit.Szorítsatok hogy minden rendben legyen. :(

Kép
lukrécia

Itt vannak a beigért képek az én félfülbevalósomról

Kép
Kép

puszi mindenkinek

Kép
lukrécia

Luki, éééééééédes!

Szorítunk nagyon. Mikor csinálják?

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Luki, szegény drága kis Falatka, ezek nem jó hírek! Annyira édes ez a kis törékeny kislány, hogy egész nap csak puszilgatnám! Mikorra várható ez a vizsgálat?

Erika, nagyon várom a pocak fotót és örülök, hogy minden okés Veletek! Ne haragudj ha már írtad, de fiú vagy kislány lesz?

Zsókuci, a drukkom Veled van! :D

Kép

vicuska2007

Lukikám
jaj de szomorú vagyok :cry: :cry: :cry: szegény kis menyem,remélem minden rendben lesz :oops: :oops: gyönyörüüü mint mindig a kis Mandinka :wink: :wink:

Zsókuci drága
ezerrel drukkolok neked hogy jó legyen a véreredményed :oops: :oops: :oops: nem unatkozol ugy látom :oops: táblit segitenék neked de én nagyon béna vagyok ehhez :cry: :cry:

Vicuska
köszi,nagyon aranyos vagy :oops: :P :oops: :P :P

Share
köszi hogy leirtad a tapasztalataidat :wink: :wink: egy kicsit megnyugodtam ez ügyben,mától visszafogom az édességet egy picit :wink: :wink:

bibar

Ja, igen Bibar én azt vettem észre szopi ügyben, hogy a kilók se előre se hátra nem mozdulnak rólam. Ha futok és odafigyelek és ha kajálok ami jól esik és nem futok, akkor is maradok annyi amennyi. Inkább le sem írom. Én most abban reménykedem, hogy úgy néz ki beáll a ciklusom, akkor a hormonok hatására talán sikerül fogyni..álom.. :lol:

Kép

vicuska2007

Bocsi tényleg gyor bekukk!

Zsókuci babatalis képei is fel lettek töltve!! Oda ahonann Motték képeit is leszedtétek!
Puszi

chesti

Erika
Végre jelentkeztél!Örülök,hogy jól vagy és nem szeded már a gyogyit!neked is milyen jókor jött a bébi :D Mázlista!

Luki
Szegény Falatka,de legalább kiderül mitől van!Drukkolok,hogy ne legyen nagyobb baj!Diszkrét fülbevalót választottatok,olyan kis szépséges :D

Zsóka
Drukk a jó eredményhez!Azért vigyázz magadra és ne hajszold túl magad,mert a szervezet megbosszúlja ám!!!!

Bibar
Szép kis pasid van!És a te fejed miért maradt le??
gabicsibe

Chesti,
nekem nem sikerül letölteni... :(

Kép

Kép
mamm

Lukrécia Sajnálom, hogy a pici lány ilyen beteg. Remélem hamar megtalálják az okozot és nem piszkálják tovább a kicsi lányt. Jobbulást neki.

Vicuska Kisfiu lesz.

Gabicsibe Igen. Ezt mások is mondták már. Látom te már lassan a célnál vagy. Hogy birod magad? Tőlem egyre gyakrabban kérdik, hogy ég-e gyomrom, görcsölök-e stb... De ezek még idáig elkerültek.

Huha lassan kapcsolok kifele. Jön a vihar.

Jerika

Kép
jezsoerika

LUKI, SZORÍTOK FALATKÁNAK! Remélem, nem az anyatej a ludas, hanem pl. az a tejtermék, amit te elfogyasztasz.

Bibar, az édesség csökkentése biztos, h nem fog ártani. :wink: Étrenddel kapcsolatban úgy fogalmaznék, hogy ne "odafigyelősen", hanem "jólesik"-módon. :lol:

Csajok, az én fiacskám minden hülyeségre fogékony, és minden eléri, amit nem akar az ember.
Összeszedett valami hörghurut-félét. Csúnyán köhög, hörög, rossz az étvágya!, kapott 4-féle gyógyszert, és elég rossz hangulatban van.
Ráadásul ma fürdéskor egy kullancsot kellett kiszedni belőle. Remélem, nem lesz semmiféle agyhártyagyulladás v. Lyme-kór belőle!! Most hetekig bennem lesz megint a frász. :cry:

Az a legsz@rabb, h reggel, amikor a doktornőnél voltunk, már láttam a vállán, h van ott valami, de nem akartam megkérdezni, mert már látom, h mulat rajtam sokszor. Tudom, h nem viszem túlzásba az aggódást, és inkább alaposan körbejárom a dolgokat, de most ismét bebizonyosodott, h inkább nézzenek hülyének v. zavarjanak el valahonnan, mint, hogy baj legyen. Az a kullancs tegnap óta benne volt, ha reggel már láttam. Csak este hogyan nem vettem észre? Vagy reggel, útközben került bele? Áh, úgysem derül már ki. Drukkoljatok légyszi, légyszi!!!!!!

Kép
Kép
share

Sziasztok!

Köszi hogy szorítatok nekünk.Holnap megyünk reggel vérvételre,mert délután már azt mondta a doki hogy csak akkor kell endoszkopia hogyha sok vért vesztett.

Share

na megértem,ettől a kullancs dologtól én is parázok.(mitől nem? :shock: )
Amúgy már két hónapja nem ehetek tejterméket így az már nem lehet.

Gabi

hihetetlen hogy már a 37-et nyomod!

Bibarkám

puszi :P

Kép
lukrécia

Adri, Nika :lol: :lol:
Szívből köszöntelek benneteket itt :lol:
Szépséges pocakos hónapokat nektek! :wink:
Gyertek gyakran!

Share, Agnese :lol: Csodás hírek!
Olyan jó ilyet látni, hallani. nekem is reményt ad :oops:
Share, nem lesz semmi baj Mátéval, nyugi!
Én is utálom a hülye kullancsokat :twisted:

Luki, nagyon-nagyon tündéri a lányod!
És szorítok a vizsgálathoz, hogy minden a lehető legjobban záruljon!!! Írd meg majd, hogy mikor lesz, és puszild meg helyettem is azt a gyönyörű kis fülbevalós pofiját :wink:

Bibarci, szééépek vagytok! És tényleg egyre fiúsabb Olivér. Noha eddig sem volt lányos :lol:
Én is azt tapasztaltam még a szopi elején, hogy bazira vágyom az édességre. Állandóan mákos gubára, palacsintára, meg ilyesmikre vágytam, pedig nem vagyok extrémen édes szájú.
Ha már nem lesz szopi, majd könnyebben megindulnak a kilók lefelé.

Zsókuci, drukk a vérvételhez, és várlak az eredménnyel.
A tanuláshoz kitartást! Munka mellett nem könnyű.

Erika, várjuk a képet :wink:
Az én védőnőm is gyakran jött az elején, mostanában kb havonta találkozunk.

Vicuska, hol vetted a karikát? Én is gondolkodom rajta.
Bár az én lányom nem az a vízben játszós, inkább relaxál a kádban :shock: :lol:

Nekünk nagyon húzós hétvégénk volt, azért nem is jöttem. 40 embert láttunk vendégül a kertünkben, a férjem családjából.
Szerencsére nagyon jól sikerült, volt bográcsozás, sok gyerkőc, és úgy tűnt, mindenki jól érezte magát.
Nóri is jól bírta, pedig egész napos banzáj volt :D

KépKép
naposoldal

Share
Várom a holnapi jó híreket! :D Mátét sajnálom, gyógypuszi neki, remélem a kullancs nem okoz problémát. :(

Nika
Üdv, boldog kismamiságot kívánok!

Bibar
Én szerencsés vagyok, én fogytam szopi alatt, 82 kg-al szültem és most 50 kg vagyok(ez a normál súlyom) Mindig ettem, ha éhes voltam, és nem számolgattam, hogy mennyit kellene ennem, avagy nem kellene. És hát az édesség a mindenem, jöhet bármikor. Azért remélem, hogy többet már nem fogyok, mert az is lehet probléma....

Jucicuki
Édes ez a kacaj, úgy imádom, ahogy a pici gyerekek nevetnek, olyan más, mint a felnőtteké.

Jezsoerika
Már neked sincs sok vissza, gyorsan megy az idő. Jelentkezz a pocifotóval, na meg azzal, mi volt az Uh-n.

Luki
Sajnálom Falatkádat, remélem hamar túl lesztek a vizsgálaton és megtalálják a baj forrását. Az alsó kép nagggyon jó.

Zsókuci
Negatív eredményt kívánok a vérvételen. Mikor pihizel, ha szabad kérdeznem? :roll:

Kép

Kép
agnese

köszi lányok kilók ügyben a tapasztalatokat :oops: :oops: :oops: majd meglátjuk hogy alakul nálam :wink:

Napcsi
köszi :P :P 40 ember :shock: :shock: :shock: atyaég,mekkora kertetek van???? :shock: :shock: nem semmi lehetett,az én kisfiam 5 embertől frászt kapott szombaton :oops: :oops:

Luki
drukkolok nagyon :wink:

Zsókuci
várunk a hirekkel :oops: :oops:

Share
szegény picur :oops: :oops: és ezek a rohadt kullancsok,uuuutálom őket :oops: :oops: nem lesz semmi baj remélem,egyébként a kullancsos védőoltást ti beadattátok??jobbulást Máténak :oops:

Gabicsibe
hááát az én fejem nem olyan lényeges mint a fiamé :lol: :lol: :lol:

Vicuska
akkor nem csak én vagyok igy vele,mondjuk én még futni sem merek,mert tudod nincs annyi tejem hogy megkockáztassam hogy fogyjon :oops: :oops:

a kisfiam zabálja az almát :P :P imádja,az uzsi már alma és anyatej,tök jó hogy a tápot ott elhagyhatom :P :P egyébként mostanában nappal alig alszik valamit,nem értem.... :oops: :oops: na megyek mert sikitunk,ez a legújjabb :shock: :shock:

bibar

Gabicsibe, nagyon szalad az idő!
Ki fog minket értesíteni, ha eljön a nagy nap? :lol:
Már nagyon várom, hogy legyen újra picibabánk :lol: :lol:

Share, várunk a mai hírekkel :wink:

Zsókuci, téged is :wink:

Luki, remélem, ma már nem vagy szomorka :? Minden rendben lesz, meglásd!!!

Bibarci, azt kell mondjam, nekem túl nagy :oops:
Szép meg minden, csak sok a munka vele, az meg nem az erősségünk.
Nekem épp elég a házat rendben tartani, az uram meg sokat dógozik, így mindig a kert az utolsó.
De azért szeretem :oops:
Majd teszek fel képet, ha találok megfelelőt.

KépKép
naposoldal

Köszönöm a drukkokat! Remélem bika immunrendszere van a gyerkőcnek, és simán lenyomja a kullancsot és ezt a betegséget is!

Belázasodott. :cry: Most aztán extra lelkiismeretfurdalással megyek vele délután dokihoz. Apa sokáig dolgozik, tesóm Szegeden, nem tudom kire bízni. Amúgy nem lenne probléma, hiszen anyu halála óta jön velem mindenhová, általában, jólnevelt kölyök. :wink: Bárhol feltalálja magát. Talin aki látta, tudja miről beszélek.

Luki, ne haragudj! Kimaradt, h nem tejtermékezel. :oops: Akkor mégjobban drukkolok!!!

Bibar, védőoltást még nem lehet. Nem tudom most az életkort, ami fölött lehet (talán 2?).

Zsóka, tessék jelentkezni, ha van eredmény.

Napcsi, aranyos vagy! Tudod, remény mindig van.

Agnese, neked is köszi!

Most ennyi mert hordozóban alszik rajtam, és zavarja a pötyögés. Megpróbálom letenni, mert így nagyon köhög.

Puszi!

Kép
Kép
share

Helló Csajok!

Megpróbálok gyorsan reagálni, amíg alszik a kiscsajom… :D

Napcsi,
Már a múltkor is akartam írni, csak elmaradt, hogy oooolyan szépek vagytok!!! Hihetetlen milyen nagy és okos lánykád van már! Jót vigyorogtam a paprika szüretes bulin is.  Jó kis társaság lehettek! :D

Motné,
Hogy vagytok? Régen jelentkeztél...

Luki,
Szegény Falatka… Ez a fülbevalós sztori… áááá… Viszont nagyon jól áll neki! :D Mi egyelőre nem lövetjük Zsófiét, apa azt mondja, majd ha nagylány lesz, és akarja, akkor megcsináltatja magának. Pedig a Dédimami már szólt, hogy a fülbevalót ő akarja venni… Sajnálom nagyon ezt a széklet dolgot…Remélem nagyon-nagyon hamar rendbe jön az a kis tünemény!

Rebe,
Fúúú, mekkora pocak!!! Megy a drukk, hogy kitartsatok a 38. hétig! :D

Gabi,
Mi is kimentünk a tali helyszínére, nagyon szuper! Csak pont jött egy hatalmas esőfelhő, és nem mertünk maradni… Múltkor Te írtad, hogy a Szt. Imréhez közel laksz, ugye? Nekem sincs olyan messze Kelenföld központ, nincs kedved összefutni vmikor, amíg még egyben vagytok? :D

Vicus,
Szuper az a fürdős karika! :D Lassan mi is ki akarjuk próbálni a nagy kádat… Zsófi nagyon szeret fürödni, hihetetlenül jól érzi magát a vízben, kíváncsiak vagyunk, mit szól majd a nagyhoz…

Nika, Adri
Üdv nektek itt a babásban! Végre-végre vannak új kismamiink!!! :D

Juci,
De édesek a csajok, és ez a kacagás! :D :D :D Olyan jó kedvem lett tőle, pedig ez a hülye idő annyira lelombozó…

Bibar,
Neked már kész nagylegényed van!!! Nagyon sokat változott Oli baba, igazi pasi lett belőle! :D Asszem jól választott Falatka kisasszony! :D
Én is azon szerencsések közé tartozom, akik a rengeteg csoki és édesség ellenére tartják a súlyukat szoptatás alatt… Amúgy már a kórházból 2 kilóval kevesebbel jöttem haza, mint amivel a terhességet kezdtem…

Zsókuci,
Jó sűrű a programod mostanság! De azért remélem pihensz is néha!!! Hékás, nem ám túlzásba vinni!!! Várjuk az eredményedet!

Erika,
Jó, hogy te is jelentkeztél végre! Várjuk a pocifotót! :D

Share,
Szorítok nagyon, de hidd el, nem lesz gond!!!

Gyors egy kép, és megyek, mert ébredezik a Kicsikém. :D

Kép

Kép

Kép
mamm

Sziasztok!

Ezt a vacak időt :( Ki sem lehet menni. :(

Share remélem semmi baj nem lesz Mátéval. Dokit azért felhívtad mit kell figyelni vagy ilyesmi? Mi Nikinek beadtuk az Encepurt, mert nagy kirándulósak vagyunk.

Agnese teeeeeee mázlista!! Szoptatás alatt több mint 20 kg-t fogytál?? :lol: Te csalsz. :)

Luki csak ámulok, és bámulok Falatkán. Hát nincsenek rá szavak.... komolyan. Szerintem viszi a pálmát a hihetetlen nagy szemek kategóriában! :lol:
Luki szorítok Falatkának!!

Bibar Oli milyen komolyan néz már a világba. :) Édes kis husika :)
Én sok szénhidrát és napi csoki zabálás alatt 2-3 kg-t híztam, de volt is tejem ezerrel. Amikor visszamentem aerobicozni 6 hónap után, érezhetően kevesebb tej lett. Hát nem is erőltettem. Úgy voltam vele ha majd nem szopizik akkor állok rá komolyabban a fogyira. Nem az a lényeg én hány kg-val vagyok kevesebb, hanem h neki legyen tejecskéje.
:D

Zsókuci drágám pikkpakk meg lesz ez az oklevél! Én már látom is magam előtt h megyünk hozzád körmözni! :) Ügyi leszel, imádni fognak, mert a legfőbb erénye a szépségiparban dolgozóknak, a kedvesség, és a jó beszélőke. Szóval nyerő vagy. :)

Jezsorika de jó h jelentkeztél! :) Megértjük a babonát, de azért egy pocifotót kaphatunk? :)

Nika téged is üdvözlünk itt. Tessék többet jönni, és írni nekünk, az UH képekről nem is beszélve. :)

Napcsi akkor Nóri sem lesz egy elveszett gyerek ha ilyen jól bírta a 40 embert :)

Motték??? Hogy van Krisztike?

Juci hááát együtt nevettem Dorcival! :) Édes hangja van. :)

Rebe h vagy? Bírod ezt az időjárásváltozsát vagy már a szülőszobán vagy? :)

Mi jól vagyunk. :) Hétvégén a Camponába mentünk vásárolni, középen szökőkút, kiscsaj 20 lépéssel előtte meglátta, kezét a szája elé kapta és sikongatott. :) Hát kapásból mindenki odafigyelt, és mosolyogva nézte ahogy sikitva rohan a vízhez. :)
Totál felpörgött az amúgy sem nyugodt lányom, körbekörbe futkorászott, az ottlévő gyerekeknek magyarázott, mutogatta a szőkőkútat. :)

Ikrekkel is találkoztunk a bikás játszón :)

Kép
Kép Kép Kép Kép
Már figurázzuk a csúzdázást :) Na és igy vetkőzik le a kicsajom este, rugit, és hálószákot leveszi, és begyűri maga alá az összes plüssel együtt. :)

chesti

Sziasztok!

Chesti és Mamm, annnnyira szépek a Lányok!

Csajok, igaz az, hogy a fogzáskor tele lehet a baba orra? raminak 1 hete szívom, mindíg megtelik de semmi más baja nincs. Mikor kell már dokihoz vinni?

Kép

vicuska2007

Zsókuci eredmény?

Chesti

hihetetlen milyen nagylány már Lencsi :D És gyönyörű változatlanul :D

Mamm

tüneményes ez a kép!!!!Imádnivaló :D

Share

jobbulást nektek.Írj majd mi volt a dokinál.

Napcsi

de szupi lehetett a banzáj a kertben :D

Hááát nekünk érdekes napunk volt....Onnan kezdem hogy taxival vittem Falatot a vérvételre röpke tízesért mert az autóm szerelőnél. 8) Jó nyűgos volt,megkínlódtam,mindegy,mindent a célért. :roll: Visszatelefonáltunk a véreredményért ahol kiderült hogy elfelejtettek alvadásgátlót rakni a vérbe és bocsika de nem tudják megnézni a hemoglobinszintet.Majd akkor most a vasból próbálnak következtetni,hogy mennyi vért veszített :twisted: :twisted: Ja,közölte a doki,hogy azért kéne az endoszkópiát megcsinálni mert a speckó tápszer 14 ezer forint és csak akkor van rá kedvezmény. :shock: :shock: :shock: Ugyhogy mi köszönjük szépen majd akkor inkább kifizetjük :evil:
Egy pár perces műtét altatásban,felraknak egy csövet a popsiba és nézelődnek.Az más ha tényleg kell,na de a kedvezmény miatt??Amúgy azt mondta jól néz ki Falat,nem sápadt,pocakot is tapogatott.Hát ez van.A doki elutazik egy hétre,jövő héten többet tudok majd.
Próbálom magam hangolni a tápszerre de nagyon nehéz.Szerencsés is vagyok és hálás hogy Falat nemsokára betölti a 7 hónapot és tudtam szoptatni.De egyik napról a másikra hogy vegyem el tőle???.Nagyon nehéz lesz,de ha ez a kis szervezetének jobb,akkor legyen.Csak aztán két hét után ha kiderül hogy mégsem az anyatejre allergiás hogy számolok el a lelkiismeretemmel??? :(
Bocs hogy ilyen hosszúra sikeredett.

Kép
lukrécia

Vicuska Nikinek is jön megint egy foga, hőemelkedés és folyik az orra. Mindegyik fogánál így volt szinte.

Mamm Zsófi a kis alvó angyal. :) Változott, igazi kis baba :)

chesti

Mamm, Zsófi nagyon kis dögönyözni való :wink:
Remélem, 15-én élőben is " megtekinthetem" :lol: :lol:

Chesti, hát én Nikire már nem is tudok mit írni :lol: :wink:
Továbbra is gyönyörű. Asszem ez már így is marad :wink:
És igen, egyetértek. Első a tejcsi, aztán ráér a fogyi.
Én is boldogan szoptattam volna ( mégha hiú nő létemre olykor nyelvet is nyújtottam volna a tükörnek) :oops:
Sokszor úgy hiányzik a szoptatás :( Mert nálunk bő egy hete már egyáltalán nincs :cry:

Luki, komolyan mondom, ez valami hihetetlen :twisted: :twisted:
Nem lehet most könnyű, de az a fontos, hogy Falatka rendben legyen. A többi szépen kialakul majd.
És erre nem mond semmit a doki, hogy hogyan legyen a szoptatással? Mégse lehet egyik napról a másikra ezt drasztikusan abbahagyni, nem?
Hát nem tudom, de drukkolok nektek nagyon. Kitartás!

KépKép
naposoldal

Vicuska, Chesti, én ezt nem is tudtam, hogy taknyossággal járhat a fogzás :shock: :oops:

KépKép
naposoldal

Luki igazi anya vagy! A tejet ha jól emlékszem 1 vagy 2 hónap után is vissza lehet hozni, de ha félsz akkor fejjed a tejet és nem apad el. Igy ha még sem arra allergiás Falatka akkor vissza lehet térni rá. Igy is nagyon ügyi vagy h eddig szoptattad. Nyugi.

Napcsi. :) Bedurranak a nyálkahártyák vagy mi. Neked meg szintén csak azt tudom mondani, h Te is megszenvedtél h tudd szoptatni örülj h eddig ment. :) Ügyi voltál. :)

chesti

Drága vagy Chesti, köszi

KépKép
naposoldal

Chesti, köszönöm, megnyugtattál!

Luki, szegénykém, szerintem is fejd, aztán ha nem a tejcsi a ludas újra rábukhat Falatka a cicikére. :lol: Most tényleg a Drágád az első!

Napcsi, annyira várom, hogy megismerhesselek és Nórit láthassam!!

Lányok, nekem azt mondta a doki néni, hogy nem lesz szeptembertől ingyenes a Prevenar. Állítólag kacsa az egész.. Rami már kapott 2-t és mostanában kapná a 3-at, gondoltam megspórolok 16 ezer Ft-ot..

Kép

vicuska2007

Sziasztok,

Köszönöm, hogy gondoltatok rám az eredménnyel kapcsolatosan, de sajnos siralmasan rossz... Rosszabb mint volt :shock:

A süllyedésem: 46
CRP: 35

Nagyon kivagyok, elegem van az egészből... :cry: :cry: :cry:

Most nem írok többet, mert dolgozom, és amúgy is eléggé sz@r a kedvem emiatt... :roll:

Pusszi!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci

Ez nem igaz,nem hiszem el!!!!!!!!Mit lehet már csinálni ezzel????Nem igaz hogy nem jönnek rá mitől van. :( és hogy lehet megoldani.

Chesti

csatlakozom Napcsihoz. :P :P :P

Kép
lukrécia

Zsóka, sajnálom, azt hittem, jó híreket hozol!

Luki, borzalmas, ami itt megy.

Judit

jucicuki

Zsókuci
neee mááár :cry: :cry: :cry: ez hihetetlen,mi a franctól lehet :twisted: :twisted: szegénykém,annyira biztam benne hogy most jó lesz :oops: :oops:

Chesti,Mamm
éééédesek mint mindig :lol: :lol:

Vicuska
én is abban biztam hogy spórolok,na majd én is megkérdezem :oops:

Chesti
igen én is úgy vagyok vele hogy a tejem maradjon meg,nem kockáztatok,ezért nem sportolok :oops: :oops: a kilók meg majd csak lemennek :wink: :wink:

Share
jobbulást szegénykémnek :cry: :cry:

Benszikém
hol vagy anya???? :P :P

Lukikám
elment a kis házitündérem :oops: :oops: :oops: holnap oltás után hivlak majd :wink: :wink:

bibar

Sziasztok,

Köszi, aranyosak vagytok... :oops:

Amúgy is nagyon rossz kedvem van, mert vasárnap éjszaka az egyik volt, közvetlen kollégám meghalt autóbalesetben :cry: :cry: 31 éves volt... iszonyat.
Ha hallottátok a híreket, akkor ez volt az a Hungária krt.-Hős u. sarkán lévő baleset :cry: :cry: Egyszerűen felfoghatatlan...

Bocsi, most csak ilyen sz@r hírekkel tudtam szolgálni, holnap jelentkezem... :roll:

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Bibar,
Hogy milyen jól áll a fiadnak a sapi! :wink:

Drága Zsókuci,
Annyit jártál a fejemben, annyira szurkoltam! Ezt nem hiszem el. :roll: Mi a franctól lehet rossz az eredményed? Pedig már annyi vizsgálaton voltál.
A kollégádat nagyon sajnálom!
A táblát átvenném én, mert szeretek szerkesztgetni, de azt hiszem nekem sem lesz több időm, mint neked. :roll: Szóval nem tudom én lennék-e a jó megoldás.

Erika,
Örülök, hogy jelentkeztél, és hogy jól vagytok. :D A képet várjuk ám!

Luki,
Jaj, hát nem túl jó hírek ezek! :( Szorítok, hogy minden rendben legyen majd!
A fülbevalós képek nagyon jók, Falatka annyira szép kiscsaj!

Share,
Sajnálom ezt a kullancs dolgot! Jobbulást Máténak!

Mamm,
Köszi a szurkolást! :wink: Édes a csajszi!

Chesti,
Köszi kérdésed, jól vagyok, vagyunk! :D Egész jól bírom ezt az időjárásváltozást!
Jaj, ne is mond a szülőszobát! Még nem szeretnék szülni! :oops: Ugyan már csak pár hét, de azt még nagyon szeretném ha bent töltenék, és minél erősebbek lennének az én kis csajaim. Jók a képek nagyon! Milyen kis tündér lehetett ahogy a szökőkút körül futkározik! A vetkőzős kép sem semmi! :lol:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Zsóka, :cry: :cry: hát most nem tudok mit mondani. A franc egye meg az egészet, h mindent végigcsinálsz, és akkor lesz egy rosszabb eredményed. Fogad teljesen rendben már?

Luki, akkor most már biztos, h le kell állni a szopival? Chestivel egyetértek, fejjél pár hétig, és, annyi idő után még vissza lehet szoktatni.

Napcsi, ne szomorkodj! A legfontosabb időszakban megkapta az anyatejet, az összebújást.

Ezzel kapcsolatban mesélem el, h most először kicsit bánom, h annyira erőltettem a szopit. Sajnos, amikor elfogy a tej, és cumizni kezd, ekezd görcsölni a hasam, és muszáj elvennem Mátétól a cicit, amitől szegénykém teljesen kiakad. Tej pedig egyre kevesebb, a hormonok miatt. Éjszaka is bújt, és szívogatta volna, de nem jött neki semmi, rossz volt hallgatni, ahogy próbálkozott. Utána odabújt, és még félálomban is mondogatta, h "ana, ana, addá, addá (anya, anya, adjál, adjál). A szívem szorul össze, de mit tehetnék? Ha hagyom, akkor lehet, h egy vetélést idézek elő, hagyom, h kinyírja az egyik gyerekem a másikat?? Na, jó, ez durva így, de valahogy ez a helyzet. Próbálom úgy irányítani, h ne érezze hátrányát, de most nagyon nehéz. Nem tudom, mennyire lesz rá hatással.

Bibar, kilók majd lemennek, igazad van. Kistesó előtt kár is lefogyni. :wink:

Chesti, szenzációsak a képek! Nagyon laza a kiscsaj! Akartam már mondani, h Máté is szereti az "Ici-pici kis mese"-t. Volt pár hét, amikor erre aludt el. :wink:
Mennyi idősen kapta Niki az oltást?
Én is akartam tavasszal, de azt mondta a doktornő, h idén még nem lehet neki.
A neten olvastunk utána, és vannak nagy túrázó ismerőseink, akik már lebonyolítotak pár kullancs-csípést, őket kérdeztük. Pár nap múlva bőrpír várható a helyén. Ha Lyme, akkor jön a kokárda-szerű gyűrű körben, a csípés helyén. Agyhártyagyulladásnál magas láz, fejfájás (amit ő még nem jelez, de nyilván érezhető, h nincs rendben). és ami fontos, ha csendessé válik a gyerek!!!!!

Máté aludt egy jót indulás előtt, így jól viselte a dokinál töltött várakozási időt. A végén már kezdett kiborulni, egy kismama, aki előttünk volt, fel is ajánlotta, h menjünk be nyugodtan. Gondolom, már az agyára mentünk mindenkinek. Máté tologatta a kis asztalkát, féltették a szandáljukat. :wink:

Kis meglepetésünket 12 mm-es petezsák formájában megtekinthettem. :lol: Kértem, és kaptam progeszteron-pótlást (utrogestan). Jövő héten már szívhang is várható, minden rendben lévőnek látszott. Kicsit csalódott vagyok, mert már bíztam a szívhangban, de megnyugtatott a doki, ha a korának megfelelő a mérete, fejlődik.

Megyek kórház-sorozatokat nézni. A szemem majd' leragad, mert múlt éjszaka nem sokat aludtam, de azért kitartok. Máskor úgysem tudnám megnézni, ha fel is venném.

Jó éjt!

Kép
Kép
share

Share

lehet hogy azért mert érzékeny vagyok a témára de annyira összeszorult a szívem ahogy Máté kéri a cicit. :( Drága szívem. :(
Az UH-nak viszont nagyon örülök :lol: :lol: :lol: Kérünk majd UH képet :D
Kérdésedre válaszolva még nem biztos hogy le kell állni a szopival,minden doki mást mond.Majd összedugjuk az urammal a fejünket és eldöntjük melyik verzió lesz a legjobb Falatnak,mert az a legfontosabb.Még azért az eredmények is döntenek,jövő héten megint vért vesznek,talán most sikerül felhasználni is. :evil:

Rebe

én a Te korodban szültem,hihetetlen hogy rohan az idő.Ügyes vagy nagyon,tartsd még bennt Őket jóóóó sokáig :D

Ágnese

Neked mikor lesz UH? :D

Bibarkám

megfogtad az Isten lábát anyukám!Most már végképp értem miért választottad keresztanyának!Egy életre rend lesz a kecótokban :D

Zsókuci

nagyon sajnálom a történteket,nem csodálom hogy ki vagy bukva.

Kép
lukrécia

Luki
Felháborító amit művelnek az eüben!Legalább a ygerkekre lennének tekintettel!Drukk hogy ne a tejcivel legyen a gond,de ha még is te nem tehetsz róla lelkifurdalásod pedig ne legyen!!!
Share
remélem nem lesz gond Mátéval és ebből a köhögésből pedig gyorsan kigyógyul!

Chesti
Nem is mondok semmit úgy is tudod már hogy gyönyörű a lánykád :D

Mamm
Van kedvem :D mikor és hol lenne neked jó?

Erika
Köszi jól vagyok,kicsit vizesedek,de sokat pihenek!Gyomor égés ezerrel,sajna már szinte mindentől,Renit szedek nap 3-4-et.
Hol az igért kép??? :D

Napcsi
Pont ma mondtam páromnak,hogy mielött elindulunk azért megírom nektek hogy szülni mentem :D Képet szerintem csak akkor fogtok kapni ha haza jöttem,mert neki nincs hozzá türelme!

Képzeljétek ma a szülőszobán csináltak Ctg-t és pont akkor szült egy kismami.Kiáltott egy utolsót és aztán felsírt a baba én meg majd nem elsírtam magam.Annyira megható volt,de egyben rémisztő is mert akkor tudatosult bennem hogy úristen mindjárt velem is ez fog történni!Eddig azt hittem nem félek a szüléstől,de már nem vagyok benne biztos hogy ez tényleg így van. :?
gabicsibe

Kép

Jerika

Kép
jezsoerika

Sziasztok!

Tegnap óta a kép feltétellel próbálkozunk. Végre egyet sikerült. Mindig azt irta, hogy tul nagy.

Ma voltam uh-n. Végre láttam a picurt. BPD 82 mm, suly 1793 g.
Jól vagyunk.

Na visszaolvasok és még jövök.

Jerika

Kép
jezsoerika

Mamm
Édes a kislányod, és milyen szép barna, bizti sokat sétáltok.

Chesti
Nem csalok, csak tényleg mázlista vagyok. :lol: A képek nagyon jók, hihetelenül nőcis Niki.

Zsókuci
Nagyon sajnálom. :( Mit lehet tenni, mit lehet még vizsgálni? Ne add fel, most már járj a végére. A munkatársadat sajnálom, nagyon fiatal volt..... :(

Share
De jó neked már láthattad a petezsákocskát. :D Szopi téma: Nálunk Miló ebéd után szopizik, meg este. Na meg egész éjjel. Egyelőre nem görcsölök közben, nem is tudom mi lesz, ha fogok. Nappal már lehet vele beszélni, hogy nincs szopi, helyette kap vizet meg ölelést :wink: , de éjjel, ez kizárt. Egyik este egy órán át szopizott mindkét ciciből és nem aludt el, nem tudom mi baja volt. Majd meséltem neki, hátha elalszik cici nélkül, próbáljuk meg. Hát nem ment, eltelt egy kis idő és mámmá kér volt. Mondtam, hogy nem, anya mesél. Olyan hisztit vágott le, hogy csak néztünk a férjemmel. :shock: Aztán kérdeztem tőle, hogy kell e neki a cici, de rázta a fejét, hogy nem és folytatta a fetrengést üvöltve. Aztán a karomba vettem egy kis idő után, elő a cicit és odahúztam hozzá a buksiját, mire ő csukott szájjal körbesimizte, nem kapta be egyből, de végül mégis ráccupant. Olyan aranyos volt. Szóval nem tudom, mikor fog elválasztódni, de remélem, hogy nem kell elválasztanom, mert akkor lesz pár gázos éjjelünk, és nem tudom, mit okozna neki lelkileg. A végén még tandem szopi lesz belőle.... :shock: :lol: Legalább nem kell majd fejni.... :wink:

Luki
Jövő héten szerdán megyek UH-ra. Már nagyon várom, azóta csináltam újabb tesztet, és erősebb a kontroll csík. :D
Ezt a cikket találtam:
http://www.kismama.hu/szakertoink/veres_szeklet/2692/

Gabicsibe
Én is így jártam az első ctg-n. :wink:

Jezsoerika
Szép formás pocid van. Örülök, hogy Uh-n rendben volt minden.

Kép

Kép
agnese

Halihó:

csak gyorsan bejelentkezem.
Hétfőn felvételim tök jól sikerült, végül nem kellett tornáznom, mikor meglátták a pocimat a tanár mondta, hogy na akkor gyorsan húzzak a tanszékvezetőhöz és írassam alá a papíromat, hogy alkalmas vagyok :lol: így megúsztam. Mostmár csak az kell, hogy a pontjaim is elegek legyenek valamelyik finanszírozási formáűhoz. De erre még várnom kell július 25-ig kb.

Tegnap voltam a dokinál, viccesen megjegyezte, hogy legközelebb június 19-én menjek, ha még egyben vagyok, de szerinte hamarabb találkozunk a szülőszobán. Második gyerek, lazábbak az izmok stb. Kaptam vérszaporítót, mert a vérmennyiséghez képest kevesebb az alakos elem a véremben. Ez főleg vaspótlást jelent, de amúgy minden rendben. Csak persze fájok már mindenhol. kezdek vizesedni, de nem vészes. Vasárnap megyek ctg-re.

Share, Agnese

Természetesen nem tanácsként írom, csak úgy, nálunk mikor kiderült, hogy jön a tesó Jázi is szopizott még 3x naponta. Nekem a gyerekorvos és a szülésznő barátnőm is azt mondta, hogy amilyen gyorsan lehet, hagyjam abba, mert a méhösszehúzódások vetélést okozhatnak illetve a szoptatás elvonja a vitamint a magzattól. A doki néni írt fel tápszert és Jázi simán elfogadta. Nekem sokkal nehezebb volt az átállás, mint neki.
Illetve egy ismerős védőnő mondta, hogy 9 hónapig van normális tápértéke az anyatejnek, utánna már eléggé felhígul, nem táplálóbb mint a sima tej v tápszer. Persze ilyenkor már inkább az érzelmi rész dominál. Félre ne értsétek senkit nem szeretnék lebeszélni arról, hogy sokáig szoptasson, nagyon jó és kényelmes és stb. csak ez most egy speciális helyzet amiben én is voltam és ti is vagytok, csak szerettm volna ezt megosztani veletek.

NA lépek, vár rám egy csomó vasalni való bébiruha és miegymás.

Puszz
ja , pocifotóval egyenlőre adós vagyok, de lesz ígérem

Kép
Kép
zuzmó

Sziasztok!
Gondoltam adok egy kis életjelet magunkról és micsoda hírekre jövök :D !

Share,Agnese tiszta szívből gratulálok Nektek!

Adri,Nika nagyon örülök,hogy végre Ti is átkerültetek ebbe a topicba :D !

Luki nagyon sajnálom,hogy megint nem lett jó az eredményetek szorítok,hogy mihamarabb megoldódjon a probléma.Fülbevalós sztoritok nem semmi,mi ugyanígy jártunk,Lillci fülét 3x is ki kellett lőni,mire jó helyre került a fülbevaló :twisted: .

Zsókuci drága a fene vigyel el,hogy megint rossz lett az eredményed :twisted: .Doki mit mond most,hogy már szinte mindent kizártak,mi lehet az oka?Én hallottam a hírekben a balesetről,nagyon sajnálom a kollégádat :( ! Millió gyógypuszit küldünk Neked!

Chesti drága hol lehet letölteni a képeket(én még Mot-ék képeit sem láttam)?

Igazat adok Chesti-nek elfogultság nélkül,mindegyik BMC-s baba és pocak egytől-egyig gyönyörű!

Gabi,Rebe,Elan már nagyon közeleg a finish,drukkolok Nektek nagyon!

Mi jól vagyunk,Csajok ledumálják a fejünket nagyon édesek :) .Legújabb,hogy árulkodnak egymásra v.melyik nap is jön a Petra,hogy "anya a Lilla azt mondta gyagyás vagyok" én pedig próbálom röhögés nélkül meggyőzni,hogy nem az :lol: .

Teszek egy-két képet,hogy azért emlékezzetek ránk.
Kép
Kép
Kép Petra legújabb szenvedélye :D

Mindenkinek sok puszi
Lippa

lippa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?