Aida, köszi a kedves fogadtatást!
Küldöm majd az adatokat! Látszódik ám a baba az UH képen, nagyon édes!
Én mindig úgy várom, hogy menjünk UH-ra, olyan jó újra látni őket! A pocakom nekem nem is tudom, mikortól lett más, mert a kezelések alatt is már nagy volt, mert folyamatosan felvagyok puffadva, de már érezhető, hogy a nagyság már nem csak attól van.
Zölddisznó, köszi Neked is!
Csak ketten voltak az elejétől fogva ( vagyis elsőnek 3, de két babóca választott minket), az UH képen valami ufós dolog látszik még, őszintén nem tudom, hogy mim az!
Gratulálok Neked Bucinudlihoz!!
Sarmon, köszi!
Momi, köszi! Mi már elég korán kigondoltuk, hogy, hogy fogják majd hívni a Piciket! Minden variációra megvannak a nevek, mert hát még nem biztos a vegyes páros, csak a doki a méretekből kiindulva, mondta, hogy lehet, hogy a nagyobb a fiú, a kicsi meg a lány, na de majd meglátjuk pár hét múlva(vagyis reménykedem benne)
Mágnes, szia! Én már kislány koromtól kezdve ikerbabákat szerettem volna, 7-es voltam ált. iskolában, mikor osztályfőnöki órán megkérdezték, hogy mi a felnőtt kori elképzelésem és én kijelentettem, hogy ikreket szeretnék!
És hát úgy alakult az életünk, hogy csak lombikkal lehet babánk, de így esély lett a vágyam teljesülésére! Szóval, így nem is bánt, hogy az élet ezt az utat szánta Nekünk!
Fmarti, szegény nem lehet egyszerű két gyerek mellett ágynyugalmat tartani! Remélem gyorsan rendbe jön minden!
Olvasom, hogy szinte mindenkinek, aki hasonló korú, mint én, már van kiskönyve, nekem még nincs
, majdcsak 30-án megyek a védőnőmhöz, 26-án genetikai UH és vv.