Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok

nagyon ritkán tudok jönni,és bocsika érte,de látom mindenkinek szépen fejlődik a kis pocaklakója. :D :D :D

mi is szépen fejlődünk ma vagyok 10+2 hétben. :D :D :D

majd ha lesz friss uhu kép teszek fel.
Aida:megkérhetnélek hogy engem is beteszel a táblázatba,már múltkor kértem a barinémet (harivera)hogy tegyen fel,de már átadta akkor neked.
ha ráérsz és beteszel akkor leirom az adatokat.
:lol:
billbocika

Lyndee-ről mit tudtok? Még mindig rosszul van? :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Bébic! Homeós bogyóknál nem nagyon lehet mellényúlni, mert max nem használ, ártani nem lehet vele. Amúgy nem vagyok én otthon a témában, csak amiket használtam már, azok nagyon beváltak. A többit a már többször belinkelt oldalról vadászom.
Minden kerületben (és vidéken is) vannak homeos cuccokat áruló patikák, és min. az egyik patikusnak képesítése is van hozzá. Nekem is egy ilyen gyógyszertárban szoktak segíteni. Ma is lőttem egy szert székrekedés ellen. :lol:

[quote]h írta:ihetetlen, hogy mindig mindenkit meg tudsz nyugtatni.

BB! :oops: Ez jól esett! Szereti Bucinudli, ha anyát dícsérik :wink:
Bárányok huss! Kívánom, hogy hamar te is áldott állapotban érezd magad, ne terhesnek!

Mágnes! Jobbulást!

Helló Boci!

Kép
zölddisznó

Sziasztok Lányok!

Szeretnék hozzátok csatlakozni, ha lehet!
Ma vagyok 10 hetes 6 napos kismama, 12.10.-re vagyok kiírva és kétpetéjű iker babákat várunk! Első terhességem, előzmények, már 2007. óta a szegedi Kaáliba járunk lombikkezelésekre és a Picurkáinkat a 3. kezelésnek köszönhetjük.
Most próbálok visszaolvasni, hogy ki-kicsoda, illetve hol is tart, hál istennek sokan vagyunk akik decemberre várjuk a babákat!
Mindenkinek egészséges babavárást kívánok!

verzso

Szia verzso! Gratula a picurkakhoz! Ráadásul egyszerre kettő! :D Dupla baba, dupla öröm! :)

Ha visszanézek láthatod hogy készítünk (vagyis én készítek) egy táblát amiben adatok vannak a decemberi kismamikról. Ha van kedved csatlakozni írd meg az adatokat!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Szia Verzsó! Gratulálok! Megnéztem a képeidet. (Az egyiken nem 3 petezsák van még? :oops: )
Én is Kaális vagyok (pesti). Nekem a 2. kezelés utáni fagyibébi (becsületes nevén Bucinudli) van a pocakomban.

Kép
zölddisznó

Szia verzso üdv köztünk!!! :lol:
Bébic,úgy ahogy zöldi írta a határértékekből és a csillagocskákból láttam hogy valami nincs rendben.De dokibácsi megnyugtatott hogy ezek az eltérések csak a terhességből adódnak,az eredményem teljesen tökéletes!! :lol: Kaptam már megint 2 db beutalót vérvételre... :cry:
BB!azért ne rettegj annyira a bariktól fiamon gyönyörűen átment,2 hét alatt.És most már túl vagyunk rajta soha többet nem lesz.No persze én voltam már kiskoromban himlős ezért nem féltem,de ha te még nem estél át rajta akkor megértem az izgalmad,de akkor is adnak be ellene védőoltást.Jobb az ha kiskorban átmegy rajtuk.Én most épp azon szorítok hogy a kislányomon is most jöjjön ki!!! :lol:
Holnap pihizek,aztán csüt.ön megint védőbe kell menni,ráadásul most a házidoki is csinál ú.n. belgyógyászati vizsgálatot... :? :?

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Normális esetben mikor kezd el nőni a poci? Most lehet, hogy hülye vagyok, de mintha ki lenne dudorodva az alhasam. Ráadásul a barna csíkocska is megjelent, aminek elvileg sokkal később kéne. Kicsit korainak tartom ezeket így a 9. hétben. Vagy esetleg ezek azért vannak mert vékony vagyok?? Mert hogy az vagyok eléggé. Ráaádsul én nem is híztam, hanem fogytam az elmúlt két hónapban. :( Remélem a következő trimeszterben visszaszedem. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!

Zöldi!
Köszi az előjegyzést :wink: :D

Aida!

Szuper a tábla! Ügyi vagy! :D

Verzsó!

Szia! Gratulálok! Fantasztikus hogy két picitek lesz :D :D :D
Így kistesónak már nem mernék bevállalni ikreket :oops: de régen nagy álmom volt hogy ikreket szüljek :D :D

Nézegettem a tervezett neveket, és hát egyel-egyel kacérkodom, főleg a lányokat lesekedtem :oops: 8) Szép nevű babáitok lesznek! :D Mi még nem beszélünk ilyenekről itthon, bár az tuti hogy sem József, sem Mária, Mónika, Zsófia, Hajnalka nem lesz a kistesó. Na meg Ricsi sem :roll: Ezek a szűk család nevei, olyan sok szép név van, ne legyen józsi2 :oops: :P :roll: Hát valahogy így állunk a nevekkel mi 8)

Tényleg Lindee-vel mi lehet??? Valaki tud róla valamit??

Billbocika, várjuk a képet! Mikor mész uh-ra? :D Napra pontosan egy idősek vagyunk! :D :D :D

Sarmon! Én is várom hogy erre járjanak a barikák :oops: :D Jó lenne túllenni rajta. Miért kaptál újjabb beutalókat? :roll:

BB! Majdnem "szomszédok" vagyunk :wink: :D Akkor nektek szurkolok hogy ne járjanak arra a birkák, de ha bekopogtatna egy is zavard batta felé :wink: :P

Megyek, összekapom a lakást, olyan mintha bomba robbant volna, mindenhol játék és játék és játék..... :? :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Aida! Mostanság kezd el növögetni a pocak, ha vékony vagy akkor már láthatod is :wink:
(nekem kb. 15 cm-t nőtt, úgyhogy én még dagadtabbnak tűnök de letojom, én tudom a titkunk, az nem mind háj :D )
Vonal passz, nekem nem is volt :shock:
A fogyás miatt ne aggódj, jönnek majd a kívánós hónapok is :wink:

Tényleg, HariVera, Te hogy állsz a kilókkal? Sikerült még leadnod?

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

momi hát ha úgy vesszük igen de mostanság nem álltam mérlegre de az tuti ha látszani nem is fog hogy lement de annyi amennyi vagyok tuti marad és akkor mikor megszülök akkor 8-10 kiló még minuszba.

harivera
Budapest XXI. kerület

Szia Verzsó!
Két baba, nem semmi :) Először mi is reménykedtünk kettőben, de most már azért drukkoltam, hogy egy legyen ..:)

Hát lányok nekem akkora a hasam, hogy Anyu már közölte, hogy látszik... Először ráfogtam, hogy a szokásos zabapoci, de rájöttem, hogy az simán be tudtam húzni, ezt pedig nem! :shock:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Sikerült végre beszkennelni a két UH képet :D Igaz az én picurom még nagyon pöttöm és sztem ebből sokan nem látják ki, hogy hol is van a kis drága. Azért megosztom veletek.

Kép Első UH vizsgálat (5+1)

Kép Második UH vizsgálat (8+1)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida! Mi már olyan "szakértő szeműek" vagyunk, hogy azt is látjuk, hogy fejjel lefelé van! :lol:

Kép
zölddisznó

Ejnye, hát én ezt nem tudtam kinézni, most szégyenkezem. Találgattam, hogy pontosan mi meg hol, merre.. :( Most már tudom, köszi! :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida:
Kiköpött az én Zsebimre hasonlít! :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Ilyen korban még biztos mutatnak elég sok hasonlóságot! :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

momi,most toxoplasmára meg hepatitis vizsgálatra kaptam beutalókat,előzőekben voltam a vércsop. meghatározáson,meg a vizelet vér vételen,amiből nem értem ezeket miért nem nézték már meg egyúttal... :roll: na mindegy.

nekem is nőtt már a pocakom,nem veszélyes de a párom ha már mondja h látszik,akkor látszik.Deén nagyon örülök neki,büszke vagyok rá. :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Na hát én semmi beutalót nem kaptam, Annával is a 12. hétig semmilyen vizsgálatra nem küldött a doki.
Apával most próbáltunk dűlőre jutni fiúnevet illetően, de egyszerűen nem megy! Annyira másak az elképzeléseink, hogy egy név sincs, ami egyezne mindkettőnknél...:)
Azt hiszem Anonimus lesz a neve.. :roll:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Anonymus jó, mert az unisex! :lol:

Kép
zölddisznó

Aida:
korábban már irtam egy levelet ,mert kértelek hogy rakjál be engem is a táblázatban ha kérhetem.visszaolvastad????
előre is köszi ha lesz időd akkor megadom az adatokat.
és látom te is csepeli vagy :D :D :D

momi:
hát ez tényleg fantasztikus,örülök hogy te is ennyi idős vagy,így ha lesz valami félsz bennem kérhetek töled tanácsot :D :D
junius 3.án megyek 12 uhu-ra.és te??????
mára elbúcsuzom lányok,mindenkinek kívánok jó éjszakát :D :D :D :D
billbocika

Kép

és íme egy 7 hetes kép a kicsikénkről,mert ígértem

jó éjt mindenkinek :D :D
billbocika

Zöld: Az Istenhegyin ezt írják (álpozitív ráta, érzékenység):

Kombinált teszt 1-2 % 95 % (ez a 12. heti sok hormonnal)
Integrált teszt 1-2 % 90 - 95 % (ez a 12. heti ahol csak 1 hormont néznek plusz 16. heti ahol sokat)
Négyes teszt 5 % 80 % (csak 16. hét sok hormonnal)
Vendég

Csaki! Ebből semmit nem értek :lol: Magyarázd el, léccccccccíííííííííí

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Képzeljétek,tegnap Huni elkezdett hirtelen hányni,de elég brutálisan, ezért elkelltt menjek vele a sűrgősségire, mert mondták, hogy ha fennáá ilyesmi akkor azonnal vigyem vissza.Hát mikor 2 óra alatt 6x hányt, annak fele sem volt tréfa, elvittem.csináltak neki CT-, de hála Istennek semmi komoly baja nincs, egy enyhe agyrázkódást kapott.A veszélyen túlvan. na de nekem nem jött jól ez a rohangálás ölben Hunival, meg aggódás.Elkezdtem barnázni, meg görcsölni ugyhogy én is a sűrgősségi nőgyógyászaton kötöttem ki...Ott meg be akartak utalni a korházban, hogy nem engednek haza mert egy 1,5x0,3 cm-es helyen a placenta levan válva...valahogy kikönyörögtem, hogy 2 kisgyerek mellett azért ne tartsanak bent, mert semmi segitségem nincs, tudjátok anyóspajtira nem számithatok. Tegnapelőtt nagyon kilőtt velem, egész déleéőtt bőgtem, de mind1, megfogadtam, hoy miatta nem fogom veszélyben sodorni a pocakpicúrom.Lényeg, a baba jól van szépen fejlődik, kihangositotta a doki a szivdobogását, nagyon rendes volt, annyira megtudott nyugtatni,de nagyon megigértette, hogy szigorú ágynyugalom lesz itthon, ha hazaenged! vagy tizszer is megigértette...Nem tudom, hogy tudom betartani, ráadásul a párom is elvan utazva....De valahogy megoldjuk...
Most nem tudok aludni és gondoltam megirom nektek is, szükség vana drukkotokra!
Puszika!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Aida, köszi a kedves fogadtatást! :lol: Küldöm majd az adatokat! Látszódik ám a baba az UH képen, nagyon édes! :lol: Én mindig úgy várom, hogy menjünk UH-ra, olyan jó újra látni őket! A pocakom nekem nem is tudom, mikortól lett más, mert a kezelések alatt is már nagy volt, mert folyamatosan felvagyok puffadva, de már érezhető, hogy a nagyság már nem csak attól van.

Zölddisznó, köszi Neked is! :lol: Csak ketten voltak az elejétől fogva ( vagyis elsőnek 3, de két babóca választott minket), az UH képen valami ufós dolog látszik még, őszintén nem tudom, hogy mim az! :oops: Gratulálok Neked Bucinudlihoz!! :lol:

Sarmon, köszi! :lol:

Momi, köszi! Mi már elég korán kigondoltuk, hogy, hogy fogják majd hívni a Piciket! Minden variációra megvannak a nevek, mert hát még nem biztos a vegyes páros, csak a doki a méretekből kiindulva, mondta, hogy lehet, hogy a nagyobb a fiú, a kicsi meg a lány, na de majd meglátjuk pár hét múlva(vagyis reménykedem benne) :wink: :lol:

Mágnes, szia! Én már kislány koromtól kezdve ikerbabákat szerettem volna, 7-es voltam ált. iskolában, mikor osztályfőnöki órán megkérdezték, hogy mi a felnőtt kori elképzelésem és én kijelentettem, hogy ikreket szeretnék! :lol: És hát úgy alakult az életünk, hogy csak lombikkal lehet babánk, de így esély lett a vágyam teljesülésére! Szóval, így nem is bánt, hogy az élet ezt az utat szánta Nekünk! :lol:

Fmarti, szegény nem lehet egyszerű két gyerek mellett ágynyugalmat tartani! Remélem gyorsan rendbe jön minden!

Olvasom, hogy szinte mindenkinek, aki hasonló korú, mint én, már van kiskönyve, nekem még nincs :oops: , majdcsak 30-án megyek a védőnőmhöz, 26-án genetikai UH és vv.

verzso

Sziasztok!

UGY gondolom nekem is a várandósokhoz kellene csatlakozni és örülök h megtaláltam ezt a topicot.Én is hasonló idős kismami vagyok.
Ez az első lombikom volt 2 babót kaptam vissza és egy aki velünk maradt.

Verzso!
üdv itt!szia hogy vagy?

Probálom megjegyezni ki- kicsoda és hol tart néztem a táblát és hátha nem felejtek (mert ez olyan kismamis).

Kép

Kép
bellanitta

Szia Bellanita! De jó, hogy itt vagy! :lol: Én is úgy gondoltam, hogy mostmár a várandosok közé tartozom! :lol:
Néha írhatnál a többi sorstársnak is, mert hiányolnak ám nagyon! :lol:

verzso

Sziasztok!

Verzso, Bellanitta, üdv közöttünk!

Márti, nagyon drukkolok! Minden ok lesz!

Már nekem is látszik a pocak. Sztem mondjuk olyan, mintha csak jól el lennék hízva, de már többen mondták, hogy neeeem. :)
Hétfőn megyek dokihoz, már nagyon várom! Pénteken meg a nyakiredő vizsglatra a Bolgárkerékbe, és jön apa is.

Kép
trombibébi

Márti nagyon sajnálom ami történt veletek.Kitartás,pihenj amikor csak birsz.Tegyél be a lurkóknak egy jó dvd-ét,aztán te meg terülj el,meg ha alszanak délben akkor te is feltétlen pihenj,aludj!Én is megragadok minden lehetőséget a pihenésre,pedig nekem is itt a két csafiam napközben még oviban van ,de az örökmozgó kiscsajom az itt nyüzsög folyton.A micimackót nézi most is egy zacskó chipssel a kezében,ez min fél óra garantált nyugi! :lol: Vagy ha kimegyünk homokozni,akkor ő beleül és játszik én meg elfekszem a hintaágyra...szoval én is igyekszem mindig a lehető legtöbbet pihenni.Most szarni kell a házimunkára!Szorítok érted hogy ne legyen semmi baj!!! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Márti: hűha, vigyázz magatokra!!!!!

Zöld:

* Álpozitív ráta: a nem Down-kóros terhességek hány százaléka lesz pozitív a kockázat-elemzéskor.

** Érzékenység: annak a valószínűsége, hogy Down-kóros magzat esetén a szűrőteszt pozitív eredményt ad.

Istenhegyin a csak 12. heti tesztnél a 12. héten nézik: PAPP-A és a free- ß-hCG (plusz ultrahang)
Bolgárkerék csak 12. heti teszt: PAPP-A (plusz opcionálisan ultrahang).

Tehát nem ugyanaz a kettő, valszeg ez okozza, hogy ha a Bolgárkerékben csináltatod a CSAK 12. heti vérvételest (náluk nincs is olyan csak akkor ha elbojkottálod a 2. vérvételt) akkor az csak 85%-os valószínűséggel szűr míg az Istenhegyi 95%-os találattal.

Ami miatt én végül az Istenhegyi mellett döntöttem az a számolgatás volt. Ha a Bolgárkerékben megcsináltatom az integrált tesztet (ld. 12. és 16. heti vérvétel) akkor az 25e Ft, ha kérek hozzá egy extra 12. heti UH-t az még 10-12eFT tehát a vége 35-37e Ft lesz VISZONT csak a 16. hét után lesz eredménye.

Az Istenhegyin 28e Ft a CSAK 12. heti ultrahanggal, viszont extra 10e Ft-ért ugyancsak meg lehet csináltatni a 16. heti vérvételt is. A végeredmény így 38e Ft (ld. max. 3e Ft különbség a BK-hoz képest) ultrahanggal és egy 12 heti ÉS 16 heti eredményhirdetéssel (ha igényelte az ember).

Lehet, hogy rosszul logikázok de nekem így az Istenhegyi már sokkal szimpatikusabb - ld. hamarabb kapok eredményt ezért kevesebb a stressz plusz ha olyan szuper az első vérvétel eredménye, hogy nincs szükségem a 16. hetire akkor még olcsóbb is.
Vendég

Márti! Huninak jobbulást!
Te pedig tényleg feküdj szigorúan!!! Most ez a legfontosabb!
Anyósod meg igenis vegye ki a részét a gyerekek ellátásában. Legalább most. Nem baj, ha húzza az orrát! Te tényleg nem kelhetsz fel!!! Vedd komolyan!

Verzsó! Az nem gáz, hogy nem a 12. hét betöltése előtt mész védőnénihez?

Bellanita! Gratulálok! Te is Szeged?

Trombi! Apa most látja majd először a kis "kék elefántotokat"?

Sarmon! A házimunkára vonatkozó intelmedet megfogadom! :wink:

Kép
zölddisznó

Csaki! Világos lett! :lol:
Melyik dokihoz mentek?

Kép
zölddisznó

Zölddisznó, hétfőn beszéltem vele, mondtam is, hogy pontosan mennyi idős terhes vagyok, de a 30-ai időpontot adta, így valószínű nem az.

Sarmon! Én így teszek, lesz@roma házimunkát (főleg a takarítást) az ebédet azért megfőzöm, de mással nem nagyon foglalkozom, mosás, kis vasalás még belefér.

verzso

Zöld: Hajdú doktornő, valahol azt írták, hogy ő a város egyik legjobb ultrahangosa... (talán a Praxisban is dolgozik? nem tudom...)
Vendég

Zöldi! Egyszer már vot apa is, a legelső, szívhangos uh-n, de akkor egyrészt még nem sok mindent lehetett látni, másrészt leginkább "csak" azzal voltunk elfoglalva, hogy dobogjon a kicsi szív, nem a látvánnyal. A többin nem volt, de igazából én még azokon is inkább a jó hírre koncentráltam. Most viszont sztem teljesen más lesz, remélem már élvezkedhetünk is.

Csakegy, a Hajdú drnőről én is csak csupa jót hallottam. Ha netalántán kijönne nálunk valami kétes eredmény, tuti én is felkeresem.

Kép
trombibébi

Sziasztok!
Márti:
Nagyon vigyázz magatokra! Nekem is folyton ez a parám, hogy egy Annás emelés után valami gond lesz.. Igaz ő még "csak " 9 és fél kiló....

Hajdú doktornő nem a Sote I-en van?

verzso:
nekem sincs kiskönyvem, Annával a 12. héten engedett védőnőhöz a dokim, most legkorábban a 10. heti uh után tervezem, ha akkor minden ok, akkor megyek hozzá :)

csakegy:
Az Istenhegyin kell időpontot kérni? Vagy csak betoppanok és perkálok?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok.

Lányok. Juni 10-én megyek 4d-re a genesisbe. Ahogy a 4d-s képeket néztem övék a legjobb gép. És majd juli elején meg megyek az uzsokiba. akkor én már 20 hetes leszek.
A juniusin meg 16 hetes. Nagyon remélem hogy megmutatja mi van a lába között :lol: :lol:

harivera
Budapest XXI. kerület

Aida!
Gratulálok a kis dobogó szívühöz. :lol: :lol: Látod minden rendben van!

Marti!
Tényleg pihenj amennyit csak tudsz!

Csajok! Ti hogy álltok a tünetekkel? :roll: :roll: Nekem valahogy most kevesebb van, cicim se fáj már! :?
susy75

Csaki! Én is hozzá megyek! Nem is a város, a szakma egyik legjobbjaként emlegetik. legalábbis a top 10-ben benne van. Igen, máshol is rendel. Meg ugye az AEK-ban. Régen a Szabolcs utcában volt. SOTE-n max "vendégmunkás".

Mágnes! Igen, be kell jelentkezni. Kb 2 héttel előtte. Betöltött 12. után szeretik megcsinálni.

Vera! Lehet, hogy buta vagyok, de te már voltál nyaki redőn? Nem emlékszem. És iszonyatosan lusta vagyok visszaolvasni :oops:

Kép
zölddisznó

Azt hiszem én Annával nála voltam szívuh-n, amikor kiderült az arrithmia . Ő mondta, hogy copfos kislányunk lesz :) És milyen igaza volt :)

Zöldi:
Lehet, hogy rossz helyen kerestem, de én nem találtam telefonszámot az Istenhegyire...

Kép
Kép
Kép
mágnes

Nekem semmi tünetem... (csak egy kezdődő megfázás plusz totokfájás... de az nem terhességi tünet:))))
Vendég

Azt hiszem engem nem akar békén hagyni az "élet". :( Tegnap este olyan bélgörcsöm volt, azt hittem felfordulok (csupán egyetlen késő esti narancstól), aztán addig szenvedtem még be nem vettem egy no-spa-t :( pedig az orvosom nem javasolta a 12. hétig. Olyan bűntudatom volt utána. Ma már nincs bélgörcsöm, csak tompán fáj a hasam. Tök rossz, mert ilyen tüneteim máskor is voltak, elég durvák, kórházban is voltam kivizsgáláson meg minden, de nem találtak semmit. Remélem most nem akar előjönni a terhesség örömére.. :( Szeretném gondtalanul élvezni a babavárást. Nem tudom a sors miért nem engedi.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Nekem semmi tünetem... (csak egy kezdődő megfázás plusz totokfájás... de az nem terhességi tünet:))))
Vendég

Tünet?? Ma eddig még nincs, szúrkált tegnap a pocak, de ma már elmúlt... Róka ma még nem jött..

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Jó ideje nem voltam, de most visszaolvasgattalak titeket!!! Hasfájás meg hányinger az nekem is van, de sokkal jobb, mint a 6-8. héten.

Csakegy: Na a torokfájás az nekem is van, most, hogy 31 fok lett...

fmarti: Drukkolok!

Képzeljétek jártam a védőnőnél! Hát teljesen kész vagyok, vagyok hatszor kellett mindent bediktálnom, aztán meg megmérte a vérnyomásom és punktum. Ja meg persze adott egy Gravida tájékoztatót, miután megmondtam, hogy nem szedek ilyen cuccot.

Na mindegy, 20. hétig meg van úszva.

Május 30-án megyek UH-ra, hát .... egy picikét tartok tőle. Utána bejelentkezem erre az integrált cuccra és majd beszámolok, hogy milyen volt.

Kép
mannababoca

Kukucs!
Én most csak átfutottam a termést, pusszantás az újaknak, és ez tök jó, hogy van egy ikres kismami is köztünk. Most bevallom, picit irigykedem, mi mindig is nagyon szerettünk volna ikreket.
No, de nem leszek telhetetlen, a kis pocaklakóm ha makkegészségesen születik, már nagyon boldogok leszünk! :lol:

Ma végre megkaptam a vér-vizelet eredményemet, csak 2 csillagot kaptam, egyik a cukrom, de a doki szerint nem vészes, a másik viszont a fehérvérsejtem, ami picit a határérték felett van, és a doki azt mondta, ő ezzel nem akar játszani, úgyhogy köv. héten megyek újra.
Valszeg van vmi gyulladásom, de én nem érzek semmit...Megfázva sem voltam, semmi. :roll: Rejtély. :shock:

És hétfőn vééééégre nődoki kezébe is kerülök, úgy néz ki, megvan az új! :lol: :lol: :lol: (De koppkoppkopp, nem kiabálom el!)

A nyaki redős UH-ot a 12. héten, vagy a 12. betöltött hét után csinálják, vagy ez doki/kórház-függő?
bébic

Csakegy!
Hát az tényleg nem terhességi tünet! :lol: :lol: De legalább nem vagyok egyedül tünetmentes. 8)

Nekem most a fejem fáj nagyon, fél Algopirint be kellett venni! :cry:
susy75

Mágnes! http://www.gendiagnosztika.hu/

Csaki! A tünetek jönnek-mennek, és van olyan, hogy szinte teljesen elmúlik, aztán megint visszajön. No para!

Aida! Az én beleim ugyanezt csinálják 2 napja. No-spa nyugodtan mehet! Ez tuti!

Manna! Nekem azt mondta a támadónéni, hogy havonta szeretne látni. De csak az első ilyen hosszú ám. Téged le sem mázsált?
Integrált cuccra most kérj időpontot! Akkor már késő lesz.

Az szuper, Vera! Bocsi, de elsiklottam felette.

Bébic! A fvs szám babásan alapból magasabb. A cukorral meg kezdj el diétázni, még ha nem is mondta a doki, mert az csak rosszabb lesz.

Susy! Fejfájás hess!

Kép
zölddisznó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?