Új privát üzeneted érkezett!

Szerettem volna még rakni ide képeket, de letűntek a gépről :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

igen, ez a jégeső már csak ilyen gonosz. :evil: :evil: :evil:

Na de most visszanéztem amit eddig írtunk, és totál látszik, hgoy mindenki felpörgött 1000-el. :lol: :lol: :lol:

Ez tök jó. Utoljára akkor voltam ilyne izgatott, amikor az első randimra készültem a Párommal. :lol: :lol: :lol:

Tényleg nem tudom írtad-e már, de a te párod magyar?
Vendég

Zsuzska
"Ahogy mondod.... mindennap szeretnék férjhez menni.... imádtam.... minden percét a napnak..... és itt bőgök rajta"
:lol: :lol: :lol: Meg tudlak érteni. Engem is hasonló érzések kerítettek hatalmába. :lol: :lol: :lol:

Hová tűntek azok a fotók! :cry: :roll: :roll: :roll: De ha meglesznek, tedd fel légyszi! :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll:

Szöszke merre vagy? Nem ám, hogy téged is ledobott a net! :roll: :roll: :roll:
Vendég

Igen, magyar a párom :)
Nekünk ez úgy volt, h igazából a mi családunk - tehát a szüleim, a nővérem és én költözünk ki Ausztriába, csak mire ez felmerült, addigra már a mi eljegyzésünk is megvolt, a tesóméknál az esküvő .. és így egyértelmű volt, h Ő is kijön velünk :)

Kép
szöszke.

Jaaaj Zsu, dekár :( :( :( pedig biztos szép képek lettek vna!!! :)

Itt vagyok, Pendi ;)

Kép
szöszke.

Megvannak, csak valahogy összekeveredtek... szóval ez az én kedvencem:

Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szöszke Akkor így sokkal jobb kinn lenni, mintha itton kellet volna, hogy maradjon. Párod mit dolgozik? Vagy még ő is tanul?

tényleg Zsuzska a te párod is mit dolgozik?
Vendég

jajj Zsuzska! Ez nagyon szép!!!!!!! Mindjár bőgök. Olyna szépek voltatok! Ez a kép nagoyn aranyos!
Vendég

Hát az én párom informatikus immáron 14 éve :lol: :lol: :lol: :lol: Én meg könyvtáros vagyok.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

gyerünk elő a többivel is!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

A párom apunak segít, apu pedig ilyen autóalkatrészes boltban dolgozik :) ő már befejezte a tanulmányait tavaly, lassan elkezd nézni vmi más állást, olyat, ami jobban illik hozzá .. hiszen végülis nem ezért tanult sokat, konkrét elképzelései vtak .. ügyvéd akart lenni, csak bekavart neki az, h kijöttünk .. ezért lelkiismeretfurdalásom van egyébként rendesen, hiszen nem tudom, mi lesz most vele. Otthon már a kapcsolatot is felvettük olyanokkal, akik segíthettek vna beindítani a karrierjét, aztán le kellett mondani mindent. De ő meg nem tágított amellől, h kijöjjön velünk .. Imádom :)

Kép
szöszke.

Én már vagy 15 perce bőgök :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsu! Ez gyönyörűűűű!!!! ♥♥♥

Kép
szöszke.

Hát képek azok vannak rendesen :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

[quote="kuzsanna"] írta:kuzsannan már vagy 15 perce bőgök :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

De aranyos :lol: :lol:

Kép
szöszke.

gyerünk elő a többivel is!! - ez a képekre vonatkozik! :lol: :lol: :lol:

Akkor ő igazi kis profi ha a gépről van szó. Ti nyerő páros vagytok. Még a melóban is összeilletek.- szerintem legalább is. mindketten számítógéppel, és te könyvekkel dolgoztok! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hát igen..... és most tanulok főiskolán informatikus könyvtárosnak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

szöszke akkor a te párod egy igazi gyöngyszem.!! :lol: :lol: :lol: Nem sok ígéretes karrier előtt álló fiú adná fel ezt egy lányért. :lol: :lol: :lol:
Le a kalappal előtte! :lol: :lol: :lol:

Zsuzska 15 perce? És mire hazaér a párod, megkérdezi, hogy ki bántott! :lol: :lol: :lol: Még a végén kikapunk, hgoy megsirattunk. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szöszke!
Tényleg le a kalappal a párod előtt :!: :!: :!: :!:

Én most küldtem el a boltba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

ez egy tuti kép! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kommentáld az eseményeket. :lol: :lol: :lol: Ajándék osztás volt? :lol: :lol: :lol:
Nagyon szép volt a ruhád! Ezen a képen olyan szépen látszanak a szoknya hajtásai!
Vendég

A mi "templomi" szertartásunk:

Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Átadom, hadd nőjjön a mája :lol: :lol: Egyébként én is nagyon becsülöm ezért .. pláne h nem kértem, h jöjjön velem, mivel tudtam, h mi a helyzet vele meg a karrierjével .. mondjuk nyilván sehogy nem bírtam vna nélküle, tehát sztem 2 nap után hazamentem volna :D

Boltba nálunk én járok :? :lol: haláli ez a kép, Zsu, nekem eddig ez a best :D

Kép
szöszke.

Igen, ezeket a barátainktól kaptuk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Szerintem a kép mindent elmond :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mindjárt előkaparom a másik ajándékunkat is. Már ha nem bánjátok,hogy ennyi képet raktam fel :oops: :oops: :oops: :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Mármint az -Pendi után szabadon- ajándékosztós képre írtam az előző "haláli" jelzőt :D ez simán csak nagyon szép, amit most tettél fel 8) amúgy nekem is nagyon bejön a ruhád!! Meg Pendi, a tiéd is!

Kép
szöszke.

Na én most kicsit lelépek, csinálok magamnak salit ..
Pár perc és jövök :) ha kértek belőle, akkor nyissátok az ablakokat 8) :lol:

Kép
szöszke.

Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska elő azokkal a fotókkal! :lol: :lol: :lol:
Imádom őket nézegetni. :lol: :lol: :lol:

Szöszke köszi! :lol: :lol: :lol: Neked nincs több fotód? :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szöszke!
Ide küldheted :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nyitom ablakot :wink: :wink: :wink: :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska
ha jól gondolom a te kezedben a kapa van! :lol: :lol: :lol: :lol: Ez is nagyon jó kép! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Úgy látom nem unatkoztatok a lagzin. Volt esemény bőven! :lol: :lol: :lol: Miket kellett csinálnotok? :lol: :lol: :lol: :lol:

Szöszke
jöhet a sali, mert már teljesen megéheztem itt az írástól, olvasástól. Főként a pörgéstől! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hát szerencsére semmi komoly nem volt.... táncoltunk angol és bécsi keringőt, elraboltak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: És páromnak enni kellett egy jó nagy kaját, hogy visszakapjon :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mindjárt megkeresem, hogy mi volt a csere tárgya....

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

És hogy jó legyen,még egy kis esküvői tortát is evett hozzá :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

úúúúúúú ez meg mi????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Szegényke! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Micsoda gonosz kis haverjai vannak! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Micsoda buli lehetett az a lakodalom! :lol: :lol: :lol: Széttáncoltad a cipődet? :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

ÚÚÚh, szegény párod, Zsu ... :lol: :lol:
Mentek a salik, Csajok ;) ezen a gépen nincs túl sok kép, lemezen, cd-n meg egyéb ilyesmi dolgokon van, majd töltünk fel gépre, csak a párom pendrive-ja soha nincs itthon :?

Kép
szöszke.

Bocsi vagyok, csak közben megnéztem Bridget fotóit.

Szöszke a lemezről fel tudod tenni. Én is onnan raktam! csak le kell kicsinyíteni. Köszi a salit! milyen? :lol: :lol: :lol:
Vendég

Bridget
Tudom, hogy már alszol, de le kell reagálnom a fotókat! Annyira jók! Ahogy elnézem Te sem panaszkodhatsz alakra. Simán levernéd Naomi Cambell-t. Gyönyörű a hajad is! Eddig fel sem tűnt, hogy ennyire hosszú! :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon aranyosak vagytok együtt a fotókon! Nagyon jó lehetett az a nyaralás. ahogy elnézem a krokodilos képeket, neked sem kell a szomszédba menni a hülyeségért! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jó kis fotók! :lol: :lol: :lol: De a legszebb -már ha megengeded- a közeli koalás képen vagy a 2.album 39.kép! A többin is szép vagy, de az valahogy annyira angyali. Nagyon szép kép. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: Köszi, hogy elküldted!
Vendég

Igen Pendi, csak fogalmam sincs, h hol vannak a lemezek, meg h mi is van a lemezeken :shock: :lol: de majd intézkedem ;)
A saliban volt párizsi, sajt meg paradicsom összekockázva, és le volt öntve kefirrel .. mmmh a kedvencem :D már elfogyott :(

Kép
szöszke.

Hmmmmm. az jól hangzik. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Azt hiszem mára kilépek, mert már megfájdult a szemem, a sok gépezéstől.

Csajok! Nagyon szupi nap volt! Olyan igazi barátnős dumálós! Én nagyon jól éreztem magam! Teljesen felpörögtem. :lol: :lol: :lol:

Zsuzska remélem már nem bőgsz! :lol: :lol: :lol: :lol:

Szöszke várjuk majd azokat a képeket! :lol: :lol: :lol:

Nócika, Kati, Zsófi! Kár, hogy nem voltatok itt. De remélem rólatok is láthatunk majd fotókat! :lol: :lol: :lol:

Mindenkinek jó éjszakát, és szép álmokat! :lol: :lol: :lol: Apára fel! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szöszke!
Nagyon fini volt a sali, köszike :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pendi!
A biliben volt sör, sült kolbász és palacsinta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Pendi!
Neked is nagyon szép álmokat és hajrá hajrá :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szöszke!
Hát itt maradtunk kettecskén.......azért nagyon kíváncsi leszek majd a fotókra rólatok:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

:lol: :lol: :lol: :lol:

"A biliben volt sör, sült kolbász és palacsinta" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mostmár tényleg megyek. :lol: :lol: :lol:

sziasztok :lol: :lol:
Vendég

Pendi! Maximálisan egyet értek, ha már személyesen nem is, akkor így mindenképp pöpecül tudunk ejteni egy barátnős-traccsolós-délutánt ;) én is nagyon jól éreztem magam!!! :D Szép álmokat neked! És apára fel nálatok is ;)

Zsu! Örülök, h ízlett :lol: Hát azokra a fotókra én is kíváncsi vagyok :shock: :lol: nem tudom, h mik vannak elmentve :oops:

Kép
szöszke.

[quote="kuzsanna"]A írta:kuzsanna biliben volt sör, sült kolbász és palacsinta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:shock: :shock: és megette? :lol:

Kép
szöszke.

Hát majdnem az utolsó falatig a drága..... ne tudd meg,hogy milyen arcot vágtak a többiek.... ráadásul még az esküvői tortánkból is evett hozzá :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Amikor megláttam, én is kiakadtam rendesen :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nagyon jó buli volt.... 73an voltunk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Olyan volt, amilyet megálmodtunk magunknak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Az öcséméknek is mi segítettünk a szervezésben :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Annyira jól sikerült :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szegééény :shock: :shock: de látod, bevállalta, h visszakapjon ;)
Hűű, az tökjó, én is mindig nagy lagziról álmodom .. :) kíváncsi vagyok, milyen fog kisülni a sok álmodozás/tervezgetés után majd .. Biztos nem olyan, mint amilyet most elképzelek :D

Kép
szöszke.

Te/ti milyet szeretnél????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?