Zsuzska
"Ahogy mondod.... mindennap szeretnék férjhez menni.... imádtam.... minden percét a napnak..... és itt bőgök rajta"
Meg tudlak érteni. Engem is hasonló érzések kerítettek hatalmába.
Hová tűntek azok a fotók! De ha meglesznek, tedd fel légyszi!
Szöszke merre vagy? Nem ám, hogy téged is ledobott a net!
Igen, magyar a párom Nekünk ez úgy volt, h igazából a mi családunk - tehát a szüleim, a nővérem és én költözünk ki Ausztriába, csak mire ez felmerült, addigra már a mi eljegyzésünk is megvolt, a tesóméknál az esküvő .. és így egyértelmű volt, h Ő is kijön velünk
A párom apunak segít, apu pedig ilyen autóalkatrészes boltban dolgozik ő már befejezte a tanulmányait tavaly, lassan elkezd nézni vmi más állást, olyat, ami jobban illik hozzá .. hiszen végülis nem ezért tanult sokat, konkrét elképzelései vtak .. ügyvéd akart lenni, csak bekavart neki az, h kijöttünk .. ezért lelkiismeretfurdalásom van egyébként rendesen, hiszen nem tudom, mi lesz most vele. Otthon már a kapcsolatot is felvettük olyanokkal, akik segíthettek vna beindítani a karrierjét, aztán le kellett mondani mindent. De ő meg nem tágított amellől, h kijöjjön velünk .. Imádom
gyerünk elő a többivel is!! - ez a képekre vonatkozik!
Akkor ő igazi kis profi ha a gépről van szó. Ti nyerő páros vagytok. Még a melóban is összeilletek.- szerintem legalább is. mindketten számítógéppel, és te könyvekkel dolgoztok!
Átadom, hadd nőjjön a mája Egyébként én is nagyon becsülöm ezért .. pláne h nem kértem, h jöjjön velem, mivel tudtam, h mi a helyzet vele meg a karrierjével .. mondjuk nyilván sehogy nem bírtam vna nélküle, tehát sztem 2 nap után hazamentem volna
Boltba nálunk én járok haláli ez a kép, Zsu, nekem eddig ez a best
Igen, ezeket a barátainktól kaptuk Szerintem a kép mindent elmond Mindjárt előkaparom a másik ajándékunkat is. Már ha nem bánjátok,hogy ennyi képet raktam fel
Mármint az -Pendi után szabadon- ajándékosztós képre írtam az előző "haláli" jelzőt ez simán csak nagyon szép, amit most tettél fel amúgy nekem is nagyon bejön a ruhád!! Meg Pendi, a tiéd is!
Zsuzska
ha jól gondolom a te kezedben a kapa van! Ez is nagyon jó kép! Úgy látom nem unatkoztatok a lagzin. Volt esemény bőven! Miket kellett csinálnotok?
Szöszke
jöhet a sali, mert már teljesen megéheztem itt az írástól, olvasástól. Főként a pörgéstől!
Hát szerencsére semmi komoly nem volt.... táncoltunk angol és bécsi keringőt, elraboltak És páromnak enni kellett egy jó nagy kaját, hogy visszakapjon Mindjárt megkeresem, hogy mi volt a csere tárgya....
ÚÚÚh, szegény párod, Zsu ... Mentek a salik, Csajok ezen a gépen nincs túl sok kép, lemezen, cd-n meg egyéb ilyesmi dolgokon van, majd töltünk fel gépre, csak a párom pendrive-ja soha nincs itthon
Bridget Tudom, hogy már alszol, de le kell reagálnom a fotókat! Annyira jók! Ahogy elnézem Te sem panaszkodhatsz alakra. Simán levernéd Naomi Cambell-t. Gyönyörű a hajad is! Eddig fel sem tűnt, hogy ennyire hosszú! Nagyon aranyosak vagytok együtt a fotókon! Nagyon jó lehetett az a nyaralás. ahogy elnézem a krokodilos képeket, neked sem kell a szomszédba menni a hülyeségért! Jó kis fotók! De a legszebb -már ha megengeded- a közeli koalás képen vagy a 2.album 39.kép! A többin is szép vagy, de az valahogy annyira angyali. Nagyon szép kép. Köszi, hogy elküldted!
Igen Pendi, csak fogalmam sincs, h hol vannak a lemezek, meg h mi is van a lemezeken de majd intézkedem A saliban volt párizsi, sajt meg paradicsom összekockázva, és le volt öntve kefirrel .. mmmh a kedvencem már elfogyott
Pendi! Maximálisan egyet értek, ha már személyesen nem is, akkor így mindenképp pöpecül tudunk ejteni egy barátnős-traccsolós-délutánt én is nagyon jól éreztem magam!!! Szép álmokat neked! És apára fel nálatok is
Zsu! Örülök, h ízlett Hát azokra a fotókra én is kíváncsi vagyok nem tudom, h mik vannak elmentve
Szegééény de látod, bevállalta, h visszakapjon Hűű, az tökjó, én is mindig nagy lagziról álmodom .. kíváncsi vagyok, milyen fog kisülni a sok álmodozás/tervezgetés után majd .. Biztos nem olyan, mint amilyet most elképzelek