Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Judit de szupi képeket tettél fel! De jó volt nektek! Talán majd legközelebb én is.... lehet, hogy veszünk autót és akkor én is szabadabban fogok mozogni... Jó a szoknyás kép!

Kostyika, nem sok értelme van a jegyzőhöz menni, mit mondjak neki, kell a gyereknek a társaság?.... Körberöhög, hisz sokan vannak olyanok akiknek munkába kellene menni és mégsem vették fel, én meg itthon vagyok.... :? evvvan. Talán majd jövőre javul a helyzet... vagy nem? :wink:
Hogy vagy? De szép kislányod van!!! Nagyon csini!

Curse, jól van a csajos szerencsére. Azóta semmi nincs. kopkopkop

Arivirág, Bianka hogy van?
sylph

Sziasztok!

Judit, nagyon jók a képek, jó nézni a gyerköcöket!

Bianka lázas egész nap(38fok), de semmi más tünete nincs, csak egy nagyon picit folyik az orra!

Kostyika, hogy döntöttetek név ügyben??

Tegnap a táncon is az ovi volt a téma, hogy mennyi gyereknek megint nem sikerült…..
:( :(
arivirág

Sziasztok!

Tényleg nagyonklassz volt a délelőtt, bár mi sokat csúsztunk a 10 órához képest... és mi lakunk a legközelebb. :oops: :lol:

Judit! Nagyon klasszak a képek, felrakom a rólunk készülteket is. Köszönjük! :)
Egy szem lányzóra mennyi fiúcska jutott. :) Annyira édesek voltak. :)

Arivirág! Biankának jobbulást! Akkor ez az a háromnapos láz lehet? Az mitől van egyébként?

Andi! De szép a lányod! :) Szurkolok, hogy 18-ig elinduljon a kistesó kifelé! :)

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

A lényeg lemaradt. :)

Kép Kép

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Jó volt tényleg!Na majd jövőhéten is tali???????????

Judit,víz????????!!!!!!!!!!!Remélem azért estére visszajött :lol:
Nekem a nyakam hátul (tarkom)tök piros .Le is kapott a nap :lol:

Kép

Gabi
gabibi

Tekiroll, szépek vagytok a fiaddal, olyan fiatalos vagy a képeken, hogy inkább az öcsédnek nézném Gézut, ha nem tudnám, hogy a fiad!
arivirág

Sziasztok!

Gabibi!
13.00-kor lett viz!

Arivirág!
Ha láttad volna hogy nevetgélt a kis Gézu. Csak az én fiam volt néma és félős. Jpne jóvoltábol legalább motorozott. Nekünk máskor is jobb a délután mert akkor legalább már nem nyügös. Van már tünet a lányodnál?

Tekiroll irtam privit!

Sziasztok
Vendég

Sziasztok,

Nagyon jó lehetett ez a tali :D

Judit,
Ég a képem mert csak a saját lustaságom az akadálya a képeknek, egyszerűen nem tudok kicsinyíteni és folyton elfelejtem Robit megkérni hogy mutassa meg. De igyekszem megtanulni :)

Tekiroll,
Köszi a drukkot. Mivel Veronikánál indították a szülést, szeretném egyszer megtapasztalni milyen az ha magától indul.

Arivirág,
Lassan kicsúszom a 39. hétből, nem fog sikerülni a szokásod :D Döntés még mindig nincs, majd a szülőszobán eldöntjük. Robinak elég zűrös napjai vannak, ezen a héten minden nap este 9 körül jött haza és már hulla volt. Biankának jobbulást.

Sylph,
Vagyogatok, köszönöm. Ma megint jól felhúztam magam mert dél körül az itteni kedves védőnő megint lemondta a holnapi ctg-met. Mondván h szabin lesz és más nem ér rá. Már tele van a hócipőm hogy állandóan szórakoznak. Furcsa h másnak soha nem mondták le, akkor velem miért tolnak ki folyton. Már fárasztó egyedül bemennem Pestre, Robi meg nem ér rá bevinni. Arról nem beszélve h már nem is tudtak holnapra időpontot adni. Állítólag jövőre ígérték azt az új ovit, hátha azzal javul a helyzet.

Megjött a rendőrségtől a papír a gyorshajtásról :(

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok,

Mi is nagyon örülünk, h találkoztunk Veletek és a csemetékkel :D Ismétlésben bármikor benne vagyunk :wink:

Judit,
Tök jók lettek a képek :D És szuper, h sikerült Robikádat átcsempészni az ágyikójába :D

Sylph,
De jó, h a csajod jól van :D Akkor lehet, h a foga volt a bűnös :?

Arivirág,
Biankának bulást!!!

Andi,
Jaj, te szegény :roll: Már megint lemondták a ctg-t :evil: Ez tényleg annyira hihetetlen már.

És akkor jöjjenek a képek :D Nem válogattam, mind feltenném, ha nem gond :oops:

Kép Kép
curse

Kép Robika pasikhoz híven motoron :D
Kép Jotika tényleg nagyon elvolt :D Kép Kép Judit éppen a vauvaukat mutatja Adélnak telefonon Kép Csajom kedvenc időtöltése Kép Kép Nyuszi ül a fűben :lol: Kép Dolliék Kép Kép Robika egy picit megpihent :D Kép Kajaosztás :lol: Kép Persze a haspók Adél éhezett a legjobban 8) Kép Kép Gabi elmerte vinni a kajás zacsit, látszik a felháborodás :lol: Kép Komoly Gézu 8) Kép És végre sikerült a vigyort is elcsípni :D Kép Jpne Petikéje Kép Kép Adél megpróbálta megetetni Robikát :lol:

és bocsi, h ilyen nagyon lettek, de párom kicsinyített :oops:

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Kostyika, és drága fotót készített a rendőrség rólatok?
Jó ez a ctg huzavona, talán ez egy Érdi szülésmegindítás módszer!? :wink: :wink:
Ugráltatnak be Pestre, hátha beindul a szülésed!? :roll:

Látom a talira el kellett volna mennünk, hogy kicsit erősítsük a lányos oldalt! :wink:
arivirág

Sziasztok!
A képek tényleg nagyon jók lettek!
Kár, hogy a kicsinyem sosem akart arra menni, amerre Ti vagytok, mindig csak a barátnőm fiával szeretett volna lenni, sokat vannak együtt. Tök véletlen, hogy lejöttek, kiderült egy héttel hamarabb költöztek ki a lakcsiról Ligetre.
Mi is benne vagyunk a következő taliba, felőlem is kipróbálhatjuk a délutánt.
Az SZTK-ban tényleg érdekesen működik a CTG. Én túlhordtam 5 nappal Petit, már egy-két nappal voltam túl a kiírt időponton mikor mentem hozzájuk. Volt időpontom is, mikor közölték, hogy amúgy feleslegesen mentem, mert terminus lejárta után nem csinálnak CTG-t. :twisted:
Előtte mondhatták volna. Az orvosom meg totál kiakadt.
Megyek, mert felébredt.

Kép
jpne

Szia Curse!

Nagyon jok a képek! Azért látszik hogy ezek fényképezővel készültek. A jövö hét elején kidobjuk a nagyszoba ablakunkat, és utána ráérek egy ujjabb találkozásra. De most máshol kéne szervezni hogy a többiek se maradjanak ki. Legfejjebb kocsival összeszednénk egymást, nekem van 2gyerekülésem is.

Szia
Vendég

Jövő héten nekünk, szerdán tánc, csütörtökön Tűzoltó utcai klinika, pénteken elutazom megint egy hétre….ahogy ezt elnézem, nem mostanában fogok találkozni veletek! :cry: :cry:
arivirág

Sziasztok!
Jujj de,irigy vagyok!Máskor mi is úgy de,úgy elmennénk :lol:
Csak tőlünk a legmesszebb játszóra mentetek,és nekem még mindig nincs kész az autóm :? Hát jó munkához idő kell.(na de,ennyi?)

mimi12

A másik játszó jó ötlet, nekünk sem árt a változatosság. :D Én szívesen bevállalok valakit az autómba oda-vissza. Csak egy gyerekülés kell. Jó lenne úgy szervezni, hogy mindenki ott legyen. Bár ebbe lehet, hogy beleszól Andi kisfia. :oops: :D

Kép
jpne

Hali,

Ha leírtam a rosszat most leírom a jót is, ma reggel 9-kor felhívott a védőnőm h fél 10-re menjek a rendelőbe és megcsinálják a ctg-met :D Még itt ültem pizsamaban, fürdés nélkül a gép elött és pont titeket olvastalak. Volt 10 percem hogy elkészüljek. Még jó hogy ilyen rendes és felhívott na meg hogy ilyen közel lakunk a rendelőhöz. Na mindegy a lényeg h minden rendben volt.

Arivirág,
Még nem tudom h mennyi lesz a büntetés mert első körben egy adatszolgáltatási lapot küldtek meg azt hogy 40 helyett 54-gyel száguldoztunk :D Vicces, nem?

Jpne,
Jó tudni ezt is h a kiírt időpont után már nem is csinálnak itt. Azért szólhattak volna neked is. Mondjuk ezért kell befeküdnöm 19-én hogy ne kelljen naponta 2x bemenni Pestre.

Jövő héten délután még elméletileg tudnánk menni Veronikával valamelyik játszóra ha nem viszik el az én kocsimat is mert lefoglaltunk egy nagyobbat és valamikor elviszik a mostanit.

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Arivirág, jobbulást a lánykádnak!

Kostyika, és a védőnő nem tudta előre, hogy szabira megy???! :evil: Mért ugráltat egy 9hónapos kismamát? :roll: Azért szupi, hogy végül meg tudott nézni és minden rendben volt! Ovi: hát, nem tudom, hogy egy ovi segítene a helyzeten.... lehet még az is kevés....

Curse, én is arra gondoltam, de nem láttam semmit a szájában. Szuper képeket tettél fel te is! Lányok, olyan szépek a gyerkőcök!

Zsand, képzeld megszellőztettük a füvet! :lol: Most várjuk, hogy jobb lesz-e..... :wink:

Judit, még régebben említetted a József téri játszót, megnéztem. Most voltunk először játszón, Bubónak nagyon tetszett, rohangált össze vissza....

Megyek, mert Lili itt áll és hiányol...... :wink:
sylph

Judit, kíváncsi lettem volna, ha nincs a múltkori talink, akkor ma elsétálunk-e egymás mellett!?
arivirág

Szia Arivirág!

Jo volt találkozni, igy váratlanul. Nemtudom lehet hogy megismertelek volna. Irtam emailt!

Szia
Vendég

Sziasztok!
Jöttem elköszönni!!

Na nem végleg,csak 1hétre.Holnap elutazunk.Kell egy kis kikapcsolódás,feltöltődés :lol:
Szép hetet mindenkinek!

mimi12

Sziasztok!

Remélem jól telik mindenkinek a hosszú hétvége!

Lányok, van/volt valakinek rosszul alvós gyerkőce? Mit csináltatok?Lili elég rosszul alszik éjjel, sokat fenn van és már nem tudok mit kitalálni. Volt, hogy hagytam sírni, megszokta, hogy nem kap cicit, pár napig egész jó volt, de mindig újra kezdi. Tegnap előtt az ágyát is áttoltuk máshova, hátha vízérbe fekszik..... azóta "csak" kétszer kelt, de kelt. Tényleg valaki mérette már ki a lakását?
sylph

Szia!

Az én gyerekem is sokszor kelt éjjel, de nem hiszem, hogy rossz alvó lenne, csupán jobban igényli a közelségemet mint más sokat alvó babák. Ugye most 16 hós és két hete aludja át az éjjeleket. 8 hós korától 12 hósig nagyon sokat kelt, éjjel fél óránként és csak szopival aludt vissza. Ez komoly! Szép lassan egyre ritkábban és most érte el azt a fejlettségi szintet az idegrendszere, hogy átaludja az éjjeleket. Sosem hagytam sírni egy percre sem, mindig a segítségére siettem mikor hívott. Mindennek megvan a saját üteme, és ez gyerektől függ. A lényeg, hogy legyen hozzá türelmed és csakis az Ő érdekeit nézd. Mit számít pár hónap álomtalan éjjel, mikor a gyerek lelke, kiegyensúlyozottsága a tét! Nem kell ide semmilyen praktika, várj türelemmel. Hagyd a saját tempójában fejlődni.
Nagyon szupin telt az utóbbi két napunk. Megvolt a sátrazás Szigetcsépen. Harcsát nem fogtunk, de nagyon szép volt a hely, a gyerekek is jól érezték magukat. A fényképezőt elfelejtettem vinni, annyira siettem a komphoz induláskor, majd legközelebb.
Ki hol volt?

Kép
jpne

Sziasztok!

Mimi, hová utaztok?

Teljesen egyetértek jpne-vel!
Lányaim is rengeteget ébredtek éjjelente, 2 éves koráig egyiksem aludta át az éjszakát (addig szoptattam őket) most is van, hogy felébrednek még, most már elég egy simi vagy ölelés, és visszaalszanak!
Én már nagyon hozzászoktam, az ébredésekhez, de a kezdet nehéz volt…..

Mi itthon töltöttük az ünnepeket, :( a férjem a tetőtérben, mi az udvaron a lányokkal! :?
arivirág

Sziasztok!

Nekem nagyon rosszul alvós gyerekem van....elmúlt 2 és fél éves mire az első éjszakát végig aludta.
Amikor csak nyolcszor volt fent egy éjszaka az nekünk egészen nyugodt volt mert volt amikor 12-szer.......ordított és nem tudtuk mi baja van.
Mindent csináltunk vele.....mindent amit olvastunk, hallottunk, gondoltunk.......semmi nem jött be.
Egyébként a Madarász utcai gyerekkorháznak van egy alváslaboratóriuma.......nagyon klassz dolog talán érdemes elvinni ha nagyon nem alszik. Nekünk mondjuk ott sem mondtak semmit, vagyis azt hogy a gyerek agyhullámai teljesen normálisak és semmi baja nincsen, valószínüleg jobba igényli a test közelséget, a babusgatást.....
Tudom, hogy nagyon fárasztó dolog ez...de egyszercsak majd megváltozik valószínüleg magától a dolog. Csak addig kell valahogy kibírni :wink:

KépKép
peni

Sziasztok!

Sylph!

Tudom, hogy ez nehéz időszak, az én lányom is sokat, sokszor kelt éjszaka. Ez elég nehéz időszak. Nálunk volt olyan, hogy nem mertem vezetni, mert olyan fáradt voltam. Ilyenkor az ember érzékenyebb, ingerlékenyebb.
Nekünk sem segített semmi praktika.
Sőt, mikor elkezdett mászni, ülni, állni, menni, még többször kelt éjszaka.
25 hónapos kora óta alussza át az éjszakákat.
Ja, de 6 hós koráig átaludta az éjszakákat. Büszkén mondtam is a doktornőnknek, hogy milyen aranyos, mondta lesz ez még másképp is én meg csak mosolyogtam magamban, ha most alszik akor nagyobb korában miért ne aludna??? Igaza lett........

Mi itthon voltunk nálunk vendégek voltak. Barátok, anyósomék, nagynénémék, anyukámék. Apukám bográcsban főzött halászlevet!

Sziasztok
Vendég

Hali,

Én még egyben :D Nálunk is voltak az öcsémék és a húgomék, voltunk bent Pesten a Kalandváron, Veronika nagyon élvezte, nem is akart hazajönni. Viszont most este elkezdte fájlalni a hasát és hányt is, ráadásul hetek óta köhög ami nem akar elmúlni de mivel más tünete nem volt nem vittem le az orvoshoz. Na majd holnap, remélem h nincs semmi komoly.

Sylph,
Nálunk sem ment az alvás, de én nem bírtam ennyire. Kb egyéves korában a székes módszerrel próbálkoztunk és egy idő után már átaludta az éjszakákat.

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Köszi a sok választ, bíztatást! Csak olyan nehéz, mert ha nem alszom eleget, akkor nappal nem tudok velük úgy foglalkozni ahogy szeretnék :(
Pár hónapig köztünk aludt, mert ő is óránként jött cicire, kortyolt párat azt aludt tovább, de nagyon nehéz volt. Egy ideig bírtam, mert a gyermekem és mindent megteszek érte, de nem megy ez a végtelenségig..... :(
Amikor hagytam sírni, majd megszakadt a szívem :cry: én sem akartam, de meg kellene tanulnia visszaaltatnia magát, most is ha felébred, odamegyek simisimi, dúdolgatás, vagy bekapcsolom a zenélőforgót. De van, hogy ez is hatástalan, sajna egy kicsit hisztis a csajosom.....
sylph

Kostyika, látom közben írtál... Székes módszer? Mire gondolsz? Hogy ott vagy mellette, de nem veszed ki? :roll:

Még egyben? Úgy látszik nagyon jól érzi magát odaben a kis csöppség.... :wink:
Lánykádnak jobbulást! Reméljük semmi komoly!
sylph

Sziasztok!

Kostyika, mi az a székes módszer?

Nálunk a változatosság kedvéért, tegnap Dominika lázasodott be, egész éjjel sírdogált! :(
arivirág

Hali,

Rémes éjszakánk volt, Veronika végighányta az egészet, ráadásul annyira köhögött hogy szinte semmit sem aludtunk. Reggelre ő is belázasodott, 11-től van dokinéni, megyünk le.

Székes módszer az volt igen, hogy végigcsináltuk az esti szertartást, utána mondtam h feküdjön le, én itt ülök mellette de én is alszom és utána nem is beszéltem hozzá csak időnként mint valami mantrát hajtogattam hogy alvásidő van, feküdjön le én itt ülök és megvárom míg elalszik. Utána naponként egy kicsit távolabb vittem a széket az ajtó felé. Sírt ő is ez igaz, de látta hogy ott vagyok és nem hagytam magára. Azért nem volt könnyű főleg éjjel. Emlékszem a másik topikban volt több anyuka akinek szintén nem aludt jól a babája és milyen tanácstalanok voltunk. Na és milyen irigyek arra aki azt mondta h ő leteszi az ágyába, énekel két sort, a gyerek befordul és alszik. A mai napig nem tudom hogy ezt vajon ő érte el valahogy vagy egyszerűen csak szerencséje volt.

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Kostyika!
Nekem amikor a lányom beteg lett, aznap született Robika. Anyu vitte du.-tán orvoshoz mert akkor mi már a szülészeten voltunk. Mondta anyu a dokinéninek hogy most születik meg egy uj páciense. Elöbb tudta a dokinéni mint a védőnő, hogy lesz baba. Jo a vonalzod szövege.

Az altatáshoz nem tudok hozzászolni mert én beviszem a szobájába, tejci, betakarás és elalszik. Nem is ébred éjszaka.

Sziasztok
Vendég

Sziasztok!
Még egy kis alvás téma:

Teljesen igazatk van. Mint mindenben az alvásban is megoszlanak a vélemények! Vannak akik azt mondják, hogy meg kell tanítani elaludni a babákat. Az unokahúgunk elmegy magától lefekszik és elalszik és mindegy neki hogy hol van.
Az én lányom pici kora óta nem alszik el napközben máshol. Kétszer fordult elő, hogy a mamánál aludt naközben. Egyszer összehányta magát annyira sírt egyszer -jóval később- simán elaludt!

A védőnő mondta, hogy nem túl szerencsés ha a gyerkőc a cicin alszik el, mert amikor az éber alvás szakaszhoz ér akor ébred, hisz észreveszi, hogy nincs cici.
Sőt, állítólag azt sem szabad, hogy mikor elaludt a gyerek átvinni másik szobába, mert ott kell ébrednie ahol elaludt!!!
Illetve éjszaka én nem beszéltem hozzá és csak annyit nyúltam hozzá amenyit nagyon muszály, hogy tudjon különbséget tenni az éjszakák és napalok között.

Sylph!
Ne okold magad vannak napok mikor könnyebb és vannak mikor nehezebbek! Ezzel én is így voltam mikor nagyon fáradt voltam. Saját magamat marcangoltam, hisz az alváshiányból adódóan türelmetlenebb és ingerlékenyebb voltam.
Én egyszer elmentem vásárolni és majdnam összetörtem az autót akor nagyon kibuktam.
Ne emészd magad előbb utóbb ti is túl lesztek ezen az időszakon!
Vendég

Sziasztok!

Kostyika,tegnap elküldtem emil-be a receptet.

Curse,jövőhéten nem lesz tücsökzene.Majd a végén tart 1 héttel tovább.

Alvás,Én amint megszületett a Béb éjjel csak akkor csináltam nagyon halvány fényt amikor evett ,és soha nem szoltam hozzá.Amikor nagyobb lett és tudtam,hogy nem kajcsi miatt sír ,akkor mindig 1 picit tovább hagytam "nyekeregni".most csak akkor van éjjel gáz ha jön a foga vagy valami baja van.Különben kiságy,tápszer,bealvás,és éjjel talán egyszer kell,akkor adok neki inni és vissza is alszik. DE szerintem ez gyerek függő,ha a következő babánál ugyanigy csinálnám ,nem biztos ,hogy bejönne.

Kép

Gabi
gabibi

emil :lol: EMAIl

Kép

Gabi
gabibi

Gabi,
Bocs de sajnos megszűnt az a címem mert nem jelenteztem be oda x napja. El tudnád küldeni mégegyszer a kostyika@freemail.hu-ra? köszi

Voltunk az orvosnál, benyeltünk valami hányós vírust, bár a hasa szerencsére nem megy. Egész héten maradjon itthon, remélhetőleg hétfőn már mehet oviba amikor nekem be kell feküdnöm a kórházba. Viszont most délutánra már 39,4 volt a láza :( Hát az utolsó hetemre is jutott egy kis izgalom.

Judit,
Hajnalban én is azon imádkoztam hogy csak nehogy most kelljen indulni a kórházba. Izgalmasan alakult akkor a szülésed :D

Egyébként most h közeledik a szülés, én is megint sokat gondolkodom ezen az alvás dolgon, hogy most mit kéne máshogy csinálni és hogy hogyan fogom összehozni a két gyerek eltérő alvásidejét.

Említettem már hogy pénteken megkértek az óvodában hogy most már hozzam el Veronikát ebéd után? Mondtam az óvónőnek hogy kérünk még némi haladékot mert ha jövő héttől én a kórházban leszek akkor Robi nem tudja őt elhozni hiszen ő dolgozik és így is nagyon össze kell magát kapnia h 5 elött odaérjen érte. Mondanom sem kell ezzel megint nem én lettem az óvónők kedvence.

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Kostyika!
Megdöbbenve és kissé felháborodva olvasom, ohgy még meg sem szültél, de már az oviból el kell hoznod a lányodat, azért ez felháborító!!
Jobbulást a lánykádnak!

Sylph!
A mi füvünknek határozottan jót tett a szellőztetés!
Remélem a tiétek is meghálálja.

Képzeljétek a húsvéti nyuszink napközbe szabadon garázdálkodik a kertben. Olyan aranyos jön utánunk és próbál barátkozni a kutyákkal.

Csinál valaki bodzaszörpöt?

Sziasztok!!!
Vendég

Sziasztok!

Szerintem az alvás dologban is, mint sok minden másban, úgy kell viselkedni a gyerekkel, mintha nem létezne dokinő, védőnő, bulvárlapok, anyukák, anyósok, barátnők és a szomszéd Maris néni sem. Van gyerek aki cicin alszik el, mert Neki úgy jó (mint az enyém). Van aki nem, mert annak úgy jó. Van akit lehet cipelni miután elaludt egyik ágyból a másikat, nem okoz gondot(mint az enyémnek).Van akit nem. Éjjel pedig természetes, hogy az ember csöndben suttog a gyermekéhez mikor felébred, nem kapcsol villanyt, hiszen mi is ezt tesszük, ha felriadunk az álomból. Ehhez sem kellett diploma annak aki kitalálta. Ha a sok "okos" nem ugatna állandóan az anyáknak, hogy így meg úgy kell csinálni, sokkal kevesebb bizonytalanság lenne és sokkal több babát tudna anyukája minél tovább szoptatni. Nem történne más, csak a mamik a szívükre hallgatnának és érzékenyek lennének a gyermekükre és nem mindig mást hallgatnának, olvasnának. Ezt úgy áltakánosan írom.
Azt hiszem hosszűra nyúltam. A lényeg, hogy úgy tedd, ahogy a szíved diktálja, ne is hallgass ránk.

Kostyika! Már gondolok minden nap Rád. :D Nálatok is kialakul majd az alvásrend. Befolyásolni úgysem nagyon fogod tudni egyenlőre. Ez az ovis dolog engem is dühít. Nem semmik az óvónők. Melyik oviba is jártok? Reméljük hamarosan meggyógyul Veronika is.

Kép
jpne

Sziasztok!

Végre idetalálok ám. Néha olvasok, csak írni nincs időm/energiám. Pénteken osztálytalim volt, szombaton vásárolgattunk, vasárnap nagytakarításféle és párom keresztszülei jöttek vendégségbe, hétfőn anyósomék jöttek, plussz Nagytétényben néztük meg a kastélyt és a reneszánsz napokat. Ráadásul bébi is hajnalok hajnalán ébredt zsinórban, úgyhogy tegnap a délutáni alvásba én is beszálltam! :)

Arivirág! Köszi! Anno anyukámat is a nővéremnek nézték! :) És igen, hiányoztatok a taliról… Bár Adél szemmel láthatóan élvezte a helyzetet. Olyan édesen gondoskodott a fiúkról. :)

Játszózni mi bármikor szívesen, bár múlt csütörtök óta inkább 9-től 10 ig alszik délelőtt, úgyhogy lehet, hogy a délutános játszó jobban bejönne. Tegnap fél 11-kor indultunk sétálni, hát iszonyat milyen meleg volt.

Gabi! Néztem a Ringatót, de ha a délelőtti/reggeli alvásunk így eltolódik, akkor oda sem fogunk eljutni, amíg kétszer alszik egy nap. :( De azért számolok vele, hátha… Mondjuk ha a délelőttös szopit kiváltjuk, akkor az alvást lerendezzük a babakocsiban és a negyed 11-es foglalkozás még jó is lehet.

Curse! Jók lettek a fotóid! :)

Sylph! Mi nem panaszkodhatunk alvás ügyben, egész jól alszunk általában, de nem csodálom, hogy kivagy miatta. Most pár napja 2-3-szor ébred, és sokkal jobban megvisel, mint az egy ébredés. Ilyen sokat számít. Remélem, hamar túl lesztek ezen az időszakon. Lehet, hogy nem hülyeség megnézetni ezt a vízért. Bár én még nem foglalkoztam vele, de állítólag nagyon sokat számít. Én is olvasgattam, hogy hogyan lehetne leszoktatni az éjjeli szopiról, de eddig nem vágtam bele. Egyébként úgy érzem, hogy ha neki erre van szüksége, akkor miért ne adjam meg. Persze óránkénti ébredés más tészta, volt olyan is… Ha két-három órán belül ébredt, akkor csak ringattam, ha tovább, akkor szopi is volt. Lehet, hogy elrontom, de magamnak rontom el. :)

Jpne! Kár a gépért, nagyon szívesen nézegettem volna képeket… :)

Kostyika! Ovi/óvónők! :( Komolyan néha azt érzem, mintha ők nem lennének nők/anyukák… egyáltalán emberek! Na jó, nem lovallom bele magam, de ez mindig annyira felháborít! :twisted:

Zsand! Édes lehet a nyuszitok! :) Én csinálok bodzát… Ezer éve csináltam még az ovisaimmal, most újra kezdem! :)

Beteg gyerkőcöknek jobbulást! Azt hinné az ember, hogy itt a jó idő, vége a beteges időszaknak. :(

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!
Hűűű, mennyi beteg van.... :cry: Jobbulást mindenkinek!!!!!

Látom jó téma ez az alvás...... :wink:

Zsand,
én is hallottam, hogy nem jó, ha cicin alszik el, de mért ne, ha neki így jó! Meg különben is az megnyugtatja őket, és nem kelteném fel ha mégis elaludna...
Fű: egyenlőre pánikol a párom, hogy kiszáradt, de mondtam neki, hogy eeddig is ilyen volt, csak nem figyelte... Hétvégén hozunk vmi tuti tápot neki, remélem attól magához tér!

Kostyika,
mikor Lili megszületett én is paráztam, hogy hogyan fogom összehozni az alvásukat, próbáltam, hogy legalább délben aludjon mindkettő, mert akkor én is tudtam :wink:

Jpne,
én is így gondolom, minden baba más, hozzájuk kell igazodi, kicsit lehet őket formálni, de megvan mindegyiknek a saját egyénisége. Én is cicipárti vagyok, Bubót is 15hós koráig szoptattam, ő is cicin aludt el. Nála is volt éjszakázós időszakom, kapta is a cicit ahányszor kellett, mint a Lili, de ez is csak egy darabig ment. Akkor kezdtem el ezt a sírni hagyós dolgot amikor "megértek" rá, amikor már csak hisztiből volt a dolog....

Tekiroll,
Bubó is sokáig szopizott éjjel, sokszor mondták is, hogy mért adok neki, de én is akkor úgy gondoltam, ha kell neki akkor mért ne. És ha "erontjuk" a gyereket, akkor elrontjuk, de szerintem nem ettől "romlik" el egy gyerek.... :wink: Nyugodtabb, békésebb, jobb gyerekek lesznek.

AMÚGY, nem akarom elkiabálni, de ma csak kétszer ébredt meg Lili, bekapcsoltam a zenélőkéjét és vissza is aludt rögtön, nem volt semmiféle nyivákolás sem!!!

És köszönöm, hogy ilyen kedvesek vagytok! És bíztattok!
sylph

Kostyika!
Hogy vagy?
Mindenki levegőzik?

Kép
jpne

Jpne,
Köszönöm kérdésed, még mindig egyben. Veronika valahogy nem akar gyógyulni, mondjuk ma már nem hányt, nem lázas és nem ment a hasa de egész nap csak fekszik, nagyon bágyadt és nyűgös és a hasát fájlalja. Délelött voltunk ctg-n, minden rendben de fájástevékenység az nincs. Legközelebb hétfőn délelött megyek, akkor meg is vizsgál a doki és majd meglátja. Hallottam h lesz itt meleg meg hidegfront, hátha valamelyik meghozza a fiamat :D

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Örömmel értesítelek Bennetek, hogy Kostyikának megszületett a kisfia!!!
Zsombor 3300g 58cm!
Mindketten jól vannak!
arivirág

Kostyika GRATULÁLUNK!!!!!!!!
Jó egészséget, és sok tejcit kívánunk!!!!!!!!
Kép

Ha lesz egy kis időd, majd gyere és mesélj! Persze képeket is várunk!!!!!!
sylph

Kostyika!

Kép Gratulálok!

Szia
Vendég

Sziasztok!

Kostyika!
Mi is gratulálunk! És ha tudsz tegyél fel nekünk képeket!
Puszi

Ki mit csinál? Azt hiszem jövőhéten jobban fog pörögni a levelezés, mert sok esőt mondanak.
Csináltam homokozót, de a homokkal gondban vagyok. Tudtok nekem segíteni, hogy honnan lehetne sárga homokot szerezni? Állítólag csak a szép sárga színű a jó, abból lehet homokvárat építeni. Szürkét már találtunk volna.

Kép
jpne

Sziasztok!

Kostyikáéknak nagy gratula!!!!

Jpné!
Nekem van egy ismerősöm aki visz házhoz!
Ha kell írj egy emailt(zsandVfreemail.hu) és megadom a számát.
Nekem ma szabad napom volt! Egésznap együtt csavargott apa és lánya!
Nagyon szerencsém volt, mert főznöm nem kellett és a lakás is tisztaság uralkodott ugyhogy végre kicsit tudtam magammal foglalkozni. Gyanta, manikűr, arcradírozás meg ilyenek.
Hát őszintén megvallva nagyon jól esett.

Sziasztok!!!!
Vendég

Sziasztok!

Van egy meghívóm az iwiwre kell valakinek?

zsand
Vendég

Sziasztok lányok!

Jpne!
A te lányod mikor megy erdei suliba? Az enyém ma ment, péntekig.

Kostyikának jol jöttek a frontok. :lol:

Mimi!
Merre vagy! Várom az élménybeszámolot és a képeket! Irtam privit!

Sziasztok
Vendég

Sziasztok!

Az én lányom múlt héten volt keddtől péntekig. Szerncsére jó időt fogtak ki. Reméljük a Te lurkódéknak is lesz napos, szép idejük. Biztos kitalálnak nekik valami jó benti mulatságot ezekre az esős órákra.
Kullancs ügyben majd nézd át, a lányomék osztályában több gyerekben is volt!

Zsand!
Köszi a számot!

Most fogunk találkozni anyósékkal, feljöttek Balcsiról.
:cry:

Kép
jpne

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?