Sziasztok!
Végre idetalálok ám. Néha olvasok, csak írni nincs időm/energiám. Pénteken osztálytalim volt, szombaton vásárolgattunk, vasárnap nagytakarításféle és párom keresztszülei jöttek vendégségbe, hétfőn anyósomék jöttek, plussz Nagytétényben néztük meg a kastélyt és a reneszánsz napokat. Ráadásul bébi is hajnalok hajnalán ébredt zsinórban, úgyhogy tegnap a délutáni alvásba én is beszálltam!
Arivirág! Köszi! Anno anyukámat is a nővéremnek nézték!
És igen, hiányoztatok a taliról… Bár Adél szemmel láthatóan élvezte a helyzetet. Olyan édesen gondoskodott a fiúkról.
Játszózni mi bármikor szívesen, bár múlt csütörtök óta inkább 9-től 10 ig alszik délelőtt, úgyhogy lehet, hogy a délutános játszó jobban bejönne. Tegnap fél 11-kor indultunk sétálni, hát iszonyat milyen meleg volt.
Gabi! Néztem a Ringatót, de ha a délelőtti/reggeli alvásunk így eltolódik, akkor oda sem fogunk eljutni, amíg kétszer alszik egy nap.
De azért számolok vele, hátha… Mondjuk ha a délelőttös szopit kiváltjuk, akkor az alvást lerendezzük a babakocsiban és a negyed 11-es foglalkozás még jó is lehet.
Curse! Jók lettek a fotóid!
Sylph! Mi nem panaszkodhatunk alvás ügyben, egész jól alszunk általában, de nem csodálom, hogy kivagy miatta. Most pár napja 2-3-szor ébred, és sokkal jobban megvisel, mint az egy ébredés. Ilyen sokat számít. Remélem, hamar túl lesztek ezen az időszakon. Lehet, hogy nem hülyeség megnézetni ezt a vízért. Bár én még nem foglalkoztam vele, de állítólag nagyon sokat számít. Én is olvasgattam, hogy hogyan lehetne leszoktatni az éjjeli szopiról, de eddig nem vágtam bele. Egyébként úgy érzem, hogy ha neki erre van szüksége, akkor miért ne adjam meg. Persze óránkénti ébredés más tészta, volt olyan is… Ha két-három órán belül ébredt, akkor csak ringattam, ha tovább, akkor szopi is volt. Lehet, hogy elrontom, de magamnak rontom el.
Jpne! Kár a gépért, nagyon szívesen nézegettem volna képeket…
Kostyika! Ovi/óvónők!
Komolyan néha azt érzem, mintha ők nem lennének nők/anyukák… egyáltalán emberek! Na jó, nem lovallom bele magam, de ez mindig annyira felháborít!
Zsand! Édes lehet a nyuszitok!
Én csinálok bodzát… Ezer éve csináltam még az ovisaimmal, most újra kezdem!
Beteg gyerkőcöknek jobbulást! Azt hinné az ember, hogy itt a jó idő, vége a beteges időszaknak.
Dolli