Sziasztok!
Mushuka, kicsit régen írtam, azóta én is adtam spenótot Adrinak, meg is ette a kis Popeye!
Úgy csináltam, ahogy írtad, meg a brokkolit is. Először minden főzelékhez fejtem egy kis tejcsit, de annyira nehezen jön össze az a 30-40 ml, hogy most már kihagyom, és megeszik mindent anélkül is, szerencsére. Egyelőre kétszer kap szilárdat, délelőtt főzeléket, délután gyümölcsöt. Sóskát még nem próbáltam, mert az savanyú nagyon, ma cukkinit evett, krumplival, répával, husival.
Soja, hihetetlen, milyen fejlett és erős a kislányod! Szerintem, ha egyedül képes felállni, az nem lehet baj, csak erőltetni nem szabad semmit. Adri a pihenőszékben tud felülni, de van, hogy előre bukik még.
Catwoman, hogy álltok az alvással/altatással?
Virág, Dóri, az orvosom dr. Timmermann Gábor. Sajnos, a második babám is csak császárral születhet. Kikérdeztem őt, hogy mire számíthatok, mennyi időt kell/illik várni császár után. Ő 1 évet javasolt minimum a 2 terhesség között. Én szeretném megvárni, hogy a baba "szóljon", ha ki akar jönni, ne programozott császár legyen, azt mondta, hogy a betöltött 40. hétig (vagy 41? - nem emlékszem) lehet várni.
És miért altatás? Nem divat az altatás, én is EDÁ-t kaptam, csak az anesztes nem állt a helyzete magaslatán, és nem kicsit fájt a műtét, úgyhogy miután kiemelték a gyereket, aztán altattak el....
Akíra, a babát le lehet adni éjszakára, de ha sír, természetesen odaviszik. A fizetős kórterembe be lehet jönni látogatónak (lehet, hogy a többibe is).
Iboly