Sziasztok!
De felpörögtek itt az események...
Éva!
Szóhoz sem jutottam a döbbenettől, mikor olvastam a történteket! Egy ilyen állatot tényleg el kell távolítani a gyerekek közeléből!!!
Majd írj a fejleményekről! (Lassan itt is aláírást kellene gyűjteni, mint a "kutyus-ügy"-ből kifolyólag...)
Loranak jobbulást!
Andi!
Sajna a gombot hátul még nem találtam meg, lehet, hogy gyárilag nem részük!
De sk. valszeg behelyezem, mert sokszor kellene használni...
Böbe!
"Elmúltak" a nehéz napok?? Ha igen, kérem a gyógymód leírását!
Bár nálunk a falvédő megvéd a falfirkától, de a legjobb táskám (homok színű!!)elé sajna nem tettem paravánt, s most elég rusnyák rajta a tinta firkák.
Majd úgy teszek, mintha ez lenne a friss divat, mondjuk: Londonból...
Vikics!
Hajrá!!! Te a kiosztásokban, Pupikák a bilizésben No.1!!!
Engem is dühít, amikor beszól egy vadidegen! Egyszer mikor több mint másfél!!! óra alatt tettem meg a fiúkkal (kocsi nélkül) egy villmegállót oda-vissza, bizony a visszaút viharosra sikeredett... A Riki úton-útfélen (pl. zebra) leült, lefeküdt!!, s a házunktól kb. 30 m-re már nem vonszoltam tovább (felvenni nem lehetett, mert a hisztitől kirúgta magát, s persze közben a másik is üvöltött), hanem ott hagytam a járdán, hisztizve. Mire beszól egy házaspár: ne bántsam a gyereket! NOOOORMÁÁÁÁLIIS??? Nem is látta, hogy bántottam volna, csak a gyerek sírt a földön, ezért gondolta, rámpirít!
Na képzelhetitek!!!! Mármint a válaszomat!!!
Marcsi!
De jó Nektek! Nálunk sem az én, sem a párom mhelyén nm rendeznek Mikulás ünnepséget!
Pedig én emlékszem, mennyire szerettem pici koromban...
Nem rendezünk Mi??? Úgyis talizni szeretnénk, s addig már nem hiszem, hogy összejön, így viszont összeköthetnénk a kellemest a hasznossal, ill. inkább a másik kellemessel...
Erika