Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Marcsi
Tiéd a fele királyságom, nagyon köszi a receptet!
Az alkotórészeket olvasva tényleg jó lehet, beleraktak minden finomságot.

Andi
Ambrosia

Andi!
Szivesen! Van egy ötletem a napi 1 kakira és a jóllakatásra is. SZóval az enyémek szeretik és egészséges is a következő reggeli: 1 szelet Weetabix gabonapehely 2 pohár joghurttal összekeverve (mi az édes K+F danone-t esszük). A weetabix teljes őrlésű gabonából készül, szinte nincs benne cukor, se zsír, tele rosttal így többet nem is kell kisgyerekeknek adni belőle, és a dobozán az áll, hogy egy csomó vitamint is nyomtak bele. Kb. 500 Ft egy doboz és 12 szeletet tartalmaz (majdnem 2 hétre elég). Külön előnye, hogy az így elkészített anyag állaga kiválóan alkalmas az önálló evés gyakorlására. Nálunk mindkét kisfickónál van egy-egy babásan görbített kiskanál és azt nyújtogatják oda nekem, hogy rakjak bele "hámmát", aztán nagyrésze a szájukban is landol. Még sosem volt, hogy nem kérték, még a hányós időszakban is lecsúszott egy-két kanállal és a rostoknak köszönhetően határozottan segíti a széklet gyártást. Egyébként az is lehet, hogy "emlékezik" a gyomruk az ízre, mert a terhességem alatt szintén szorulás elkerülése miatt gyakran ettem én is. Ja, és elég tartalmas is lehet, mert ezt kb. 1/2 9 kor szokták elfogyasztani és utána csak délben esznek ebédet, elég jó étvággyal. Esetleg bulátát szoktak nyammogni 11 körül.
Nem tudom Ti mit esztek, meg mikor - még az is a dologhoz tartozik talán, hogy hajnali 5 körül nyomják be a reggeli tápszert.
Hátha bejön nektek, valakinek. Gyümölcslével, gyümölcsökkel is lehet dúsítani, ha esetleg valakik nem ehetnek tejterméket.
M.

KépKép

KépKép
2in1

Sziasztok!
A betegeknek jobbulást!!

Ribizli, nekem van egy Greco Duorider ikerbabakocsim, amit fájó szívvel, de el szeretnék adni. Szerintem tök jó állapotban van, nagyon vigyáztam rá. Kék-sárga, szerintem fiúnak-lánynak egyaránt jó a szín. 35 000 Ft körüli áron. Az albumomban Csenge és Csilla néven találsz róla képet, ha esetleg érdekel.

Én a harmadikról úgy mentem le (liftes ház), hogy az egyik babát magamra kötöttem kenguruba, a másikat a hónom alá tettem, vállamon az óriási babatáska és a maradék szabad kezemmel az összecsukott babakocsit elvonszoltam a liftig, ahova nagy nehézségek árán becucoltam és irány le. Szerencsére a kocsit egy kézzel kinyitottam gyerek be, táska kocsira, kengurus baba ki és be a kocsiba, kenguru lecsatol, mindez télen több kiló ruhában és a vizek lejöttek rólam, mire elindultunk, de én voltam a világ legboldogabb és legbüszkébb mamája. Ma meg már rohanok utánuk, gyorsan eltelnek a nehéz hónapok. (és jönnek újabbak)

Csajszikáim egy hét múlva lesznek 3 évesek, pedig még csak most születtek. Képzeljétek, leköltöztünk az új házunkban, a lányok egész nap csak rohangálnak fel és alá, nagyon élvezik!

Dorisról semmi híretek?
ikeranya

Sziasztok!

Marcsi!
Hol lehet kapni ezt a csodakakiltató akármit? Nagyon érdekelne. Bár most éppen úgy néz ki, hogy többet is kakilnak a kelleténél, de szerintem ez nem lesz állandó. Kép
Kisbuksi!
Nagyon irigyellek! Annyira jó lehet, hogy már most képet tudsz alkotni a "Kisbuksikról". Kép
Aranyosak!
Csilla!
Nagyon szépek a csajok, és borzasztóan hasonlítanak egymásra! Boldog születésnapot kívánunk nekik! Mit kapnak ajándékba? Mennek oviba?
Éva!
Örülök, hogy jól vagytok! Légyszi küld el nekem mailban az orvos nevét. Hátha egyszer kell majd nekünk is.
Vikics

KépKép
vikics

Vikics!
nagyobb bevásárló központban biztosan. A müzlis részlegnél keresd, sárga hosszúkás doboz, kék felirattal. Kb. olyan méret, mintha egy cornflakes-es dobozt ketté vágtak volna. Mi a Kaiser's-ben vesszük. Ja, és érdemes fogyazstás előtt kb. 15 perccel korábban összekészíteni, hoyg megpuhuljon a pehely a joghurtban. Jó étvágyat!

vasárnap 11-től a Millenáris parkban zeneovi-szerű rendezvény lesz. 5 éves korig ingyenes, felnőtteknek 300 a belépő. Zenés-mozgásos program. HOlnap ugyancsak 11-kor Kaláka koncert, haosnló belépő díjakkal. Egyik barátnőmmel elnézünk. Jön még valaki?
M.

KépKép

KépKép
2in1

Vikics

Az én fiaim most rákaptak a kakaózásra és attól egy nap akár 3-4szer is tudnak kakilni, nincs hasmenésük tőle. Nálatok az nem segítene?

Csilla

Boldog szülinapot a lányoknak!!!!!

Éva
p.éva

Sziasztok!

Regő és Vencel nevében is köszi a bókokat!

Dorisról: A "Friss kismamákon" olvastam,hogy a Sotéról átszállították őket egy másik kórházba, erről csak Dorisékat felejtették el értesíteni... látogatáskor derült ki. A másik kórházban Gergőnek nem jutott sem ikubátor,sem légzésfigyelő. Doris intézkedett: most már a Margitban vannak, Gergő inkubátorban,összeszedett vmi fertőzést,azt kezelgetik. Lilinek gyengébb az emésztőrendszere,ő alkalmanként 20ml tejcsinél nem kaphat többet egyenlőre. Doris is bent fekszik velük. Hát ennyit tudok Róluk.

Mi ma megyünk méhszáj ellenőrzésre,ha minden rendben,kicsit elkezdjük puhítani a dokit kórházügyben!

Üdv:

Kisbuksi
kisbuksi

Szaisztok!

Marcsi!
Köszi! Meg fogom nézni. Bár most a fene sem tudja miért még hígabb is jóval a szokottnál. Kép
Éva!
Mindennap 2x isznak 2,5dl kakaót. De a kakaó amúgy inkább a többséget megfogja minthogy hajtaná. De nem merném megvonni tőlük. Inkább addíg okoskodok amíg nem lesz eredmény.

Vikics

KépKép
vikics

Sziasztok!

Hát a tegnapi kampány kórház ügyben nagyonjól sikerült volna, a verbális része teljesen pozitív volt, a doki minden kompromisszumra hajlott. Utána megvizsgált és kiderült,hogy rövidült a méhnyak. Úgyhogy holnap befekszem és csütörtökön összevarrják. A dokim szerint semmi ok pánikra,nincs vészhelyzet és ez nem egy utolsó előtti lépés,hanem egy szépen ,időben megtett óvintézkedés. Azért eléggé kiborultam. Meg azt sem tudom,hogy most ez egy olyan lépés,hogy valahogy kihúzzunk még egy kis időt addig,amíg kell,vagy ezzel akár szépen végigcsinálhatjuk a terhességet. ha valakinek van ilyen jellegű tapasztalata, boldogan venném,ha megosztaná.

Üdv:

Aggódó Kisbuksi
kisbuksi

Kisbuksi!
A környezetemben nem segítettek senkinek ilyen jellegű beavatkozással, de olvastam, hogy jó eséllyel lehet végigcsinálni a terhességet így. (Bárcsak nálam is próbálkoztunk volna ezzel) Persze megértem, hogy aggódsz! De semmi nem történik véletlenül - szokták mondani -, s ráadásul a dokidban teljesen megbízol, szóval biztosan pont ez kell, hogy a kisfiúk még élvezhessék belsőséges (bensőséges Kép) vendégszeretetedet!
Fel a fejjel! Aztán halljunk Rólatok!
M.

KépKép

KépKép
2in1

Kisbuksi

Vigyázz magatokra a kórházban és ne aggódj sokat! Gondolj mindig arra, hogy a babák érdekében ez most a legjobb, amit megtethetsz , hogy befekszel és ott legalább állandó megfigyelés alatt állhatsz. Szerintem sincs komoly baj, azt az orvos biztosan megmondaná, csak jobb félni, mint megijedni és ezért az elővigyázatosság.
Ha tudsz majd üzenj bentről!

Éva
p.éva

Csilla!

Nagyon Boldog Születésnapot Csengének & Csillának!KépKép

Zsuzsi
zsuzsi

Lányok!

Nagyon kihalt a topik! Merre jártok?

Éva
p.éva

Sziasztok!

Én itt vagyok!
Mostanában a lakés részbeni felújításával vagyok elfoglalva. Ugyanis kövezés-csempézés veszi kezdetét nálunk a jövő hét környékén. Mikor a Puculuk megszülettek jól abbamaradt minden törekvés a szép lakás érdekében, mondván, hogy úgyis bőséges amortizáció várható a növekedésükkel lineárisan. Kép Most már egy ideje abbamaradtak a pusztító tevékenységek és úgy gondoltuk, hogy az ő szobájukat is helyrepofozzuk némileg. Kép
Képzeljétek! Hétfőn begőzöltem és lekaptam a pelust a kölkökről. Az első nap jelentős mennyiségű ruhát pisiltek össze (egy komplett mosógépnyitKép) A második nap már alíg, és tegnap már egyet sem! Mondjuk általában, érzésem szerint én ültetem rá a bilire őket, de tegnap már mindkettő szólt magától. Egy kicsit becsurizott a Levinek, de csak a bugyiba, éppen csak!
Szóval nagy örömünnep volt! Remélem most már ez így fog menni. Kép Kép

Vikics

KépKép
vikics

Sziasztok!
Én is itt vagyok, mindennap olvasom a topicot, csak már írni nincs erőm. Iszónyú változáson mentek keresztül a lányok. Pár héttel ezelőtt még minden kérésemet teljesítették, ha szóltam valamiért, amit nem szabad, akkor szó nélkül félbehagyták, most viszont mintha csak a falnak beszélnék, sőt annál inkább csinálják. Lehet hogy valamit elrontottam. Az étkezések például abból állnak, hogy én végig kiabálom az egész kajaidőt. Repül minden felé a kaja, kanál helyett két kézzel tömik a szájukba. Eddig olyan szépen ettek kanállal, tényleg csak annyi ment mellé, amit szemmel láthatóan véletlenül nem sikerült betenni. Most viszont direkt mellé megy a kaja fele. Ha szólók, annál inkább. A sétálásokról már nem is beszélek. Eddig gyönyörűen fogták a kezemet, vagy ha éppen nem, akkor is rögtön megálltak, ha szóltam nekik. Itthon sem találják fel magukat, egész nap csak nyafognak. Tegnap már nem bírtam idegekkel és hogy egy kicsit lekössem őket adtam nekik színesceruzát. Eddig csak a papírra rajzoltak, még szólnom sem kellett, mert is probáltak máshová rajzolni. 10 percre hagytam őket magukra, mert telefonálnom kellett, kimentem a konyhába. Mire vissza jöttem a nagyszoba újra lett mintázva. De olyan szinten, hogy azt leírni sem tudom. Az üzenetrögzítöt, vezeték nélküli telefon akkuját már akár ki is dobhatom. Felmásztak az asztalra, ahol a számítógép van. Ha ez a "nem fogadunk szót" állapot sokáig így marad akkor én is kérek beutalót a diliüdülöbe. Vigasztaljatok légyszi, hogy ez csak egy pár napig fog tartani. Lehet, hogy a napkitörések, vagy a telihold okozza.

Andi
Nekünk is gondok voltak az étvággyal, de mi kaptunk egy Vitacolan nevű narancsízű szirupos vitamint, amiben van étvágygerjesztő is. Egy üveg 700 Ft és kb. 2 hónapig elég. Most szerintem is elég mennyiséget pakolnak a szájukba, meg persze a földre, vagy épp az én ölembe. Szorulásra is kifejezetten jó. Legalábbis rá van írva. Szerintem probáljátok ki, ha másért nem jön be, de legalább a vitaminokat pótolja, ugyis elég náthás, vírusos idő van.

Vikics
Kitöltöttem a táblázatot és elküldtem Erikának. Ha minden adat meglesz vissza küldöd mindenkinek?

Üdv. Böbe
böbe

Sziasztok!
Én is mindig benézek, de olyan ritkán volt üzi, hogy vártam míg belendül...KépKép
Böbe!
Ha pár napig fog csak tartani, akkor irigyellek.Kép
Nálunk max. pár napig van a nyugi!
KITARTÁS!!!!
Vikics!
Elküldtem a táblázatot Csillának! Andi mailcíméről visszajött a levél.Kép
Szuper a "peluslekapásos" ötlet!Kép 3 napi mosást bőven megér!!!!
Doris, Kisbuksi!
Mi van Veletek???
Nálunk mindenki minden vírust, náthát begyűjtött... Jelenleg beindítottuk az orrszívó projectet!Kép
A skacok megkapták az első bicajukat! 3 kerekű, fémvázas, csomagtartós, dudás... Imádják, de még nem tudják tekerni. De szinte állandóan azzal kavarnak a lakásban. Ha nem ülnek rajta, azért akkor sem tétlenkednek: felállnak rá és úgy már elérik a felfüggesztett függönyöket... És egy intenzív rántással segítenenek a felesleges anyagdarab függőleges helyzetén!KépKép
Jelenleg a Ricsi átvette a harapós státuszt, estére a Riki hátán és karján min. 3-4 fogsor nyoma éktelenkedik. Mikor lesz már ennek vége??????
Mindenkinek szép hétvégét és jó éjt!!!!!!!
Erika

KépKép
herika

Sziasztok

Böbe
Kitartás, nem biztos hogy napok kérdése. Szerintem élvezik!!!
A Vitacolanos bulin mi már túl vagyunk, mostmár én sem tudom mi a dörgés. Van egy olyan sanda gyanúm, hogy hangulat kérdése az egész evési procedúra nálunk. Nem az étvágyukkal van baj,
- attól függetlenül, hogy amúgy sem egy beles típus egyik sem -, most voltunk egy egész napos túrán anyuéknál, hulla jó kedvük volt (új hely, új móka), egész nap el voltak foglalva, szétpakolták a konyhát a hifitornyot kibelezték, stb. Azt a kajamennyiséget amit ott beburkoltak fejenként, egy férfi is megirigyelné. Egyszer ettek csak, reggeltől estig. Erre mit lépjek? Tény, hogy jobban esznek ha nem kell a székben ülniük 3/4 órát, hanem közben rodeóznak. De ez akkor sem megoldás. Már régóta sejtettem, hogy valami ilyesmi lehet a probléma. Passz, erre nincs ötletem.
Ime az elpusztított napi adag egy főre:
- reggeli: 1,5 karéj mézes kenyér,
3 dl kakaóval.
- ebéd: egy felnőtt (tele) tányér húsleves , tengernyi tésztával, hússal. Rántott hús, krumpli, tiramisu.
- uzsonna: banán, két szelet rántott hús, tiramisu.
- vacsora: 3 dl Mildibé 3

Erika
A fiaid hátán, úgy nyak tájékon nincs véletlen egy vizszintes tológomb, on/off felirattal???
Ha rólam van szó, a mailom: csandi9@axelero.hu

Vikics
Találékony vagy, jó ötlet. Lehet, ezzel én is élni fogok később

MEETING ügyben???

Andi
Ambrosia

Sziasztok!

A tegnapi napomat nem kívánom senkinek! A Lorena akkorát esett a nővéreméknél, hogy szétnyílt a homloka. Azonnal rohantam vele a Madarász utcai kórházba, mert az volt az ügyeletes. Ott egy olyan arogáns orvos fogadott bennünket, hogy teljesen kikészített. Kiabált a gyerekkel, hogy ne sírjon, és a legdurvább az volt, hogy kértem, hogy röntgenezze meg a fejét, mert fejre esett a gyerek és mi van, ha esetleg valamije eltört vagy valami belső sérülése lett. Erre ő azt mondta, hogy én ne okoskodjak. Mondtam neki, hogy nem okoskodom, de már jártunk úgy a múltkor, hogy elesett és a fejét ütötte meg akkor is és a röntgenen derült ki, hogy eltört az orra. És amúgy is szédülésre és hányingerre panaszkodott, szóval féltem, hogy komolyabb baja van. De végül csak nem röntgenezte meg, és végül meg mertem kérdezni, hogy mikor hozzam vissza és rámüvöltött , hogy csütörtökön éjfélkor, mert ő akkor is itt lesz ügyeletben, mint most. Most kérdem én magamtól miért vállal ügyeleltet egy ilyen arogáns, idegbeteg ember? És egyáltalán miért megy az ilyen türelmetlen felületes ember gyerekorvosnak. A végén rászoltam, hogy ne beszéljen velem ilyen hangon és hogy mit képzel magáról., el is bőgtem magam, hogy van nekünk elég bajunk, hogy ez történt a kislányunkkal és még őt is el kell viselnünk. Végül fogtam magam és eljöttem onnan. Felhívtam a gyerekorvosunkat, aki teljesen kiakadt az eseten és azt mondta, hogy vigyem el a János kórházba ott biztosan fogadnak. Hát így is volt. Ott alaposan, türelmesen kivizsgálták a Lorát, egyből röntgenre küldtek, kérés nélkül, és még tetanuszt is akartak adni neki, de szerencsére fél éve már kapott és nem kellett megint adni neki. A másik helyen ez szóba sem került.
Annyira felháborított bennünket ez az orvos, hogy a férjem ma bemegy a kórház igazgatójához és panaszt tesz. Mert mi lett volna, ha nem röntgenezik meg a Lorát és éjjel rosszul lesz, mert olyan komoly a fejsérülése? Akkor biztosan kinyírtam volna azt az orvost az biztos!!!! Most megér ennyi kockázatot neki az egész? Az én gyerekem életével ne játszon! És volt ott előttem egy másik anyuka is, akinek szintén ilyen panaszai voltak a kisfiával és ő is kérte a röntgent,de őt sem volt hajlandó megröntgenezni és akkor elvitte ő is egy másik kórházba. Most mondjátok meg! Az ilyeneknek fizetjük a TB-t?
Mára már szerencsére jobban van a Lora, de egésznap pihennie kell, szerencsére nincs törése, amit a röntgenből tudtunk meg és így már sokkal nyugodtabbak vagyunk.
Hát ez történt velünk. A Lora erre csak annyit mondott, hogy elintézte magának, hogy megint egy hétig ne kelljen oviba mennie.

Éva
p.éva

Éva,
nagyon sajnálom, ami szegény kis Lorával történt. Mielőbbi gyógyulást. Az orvos pedig el nem tudom képzelni, milyen indittatásból tanult orvosnak. Ez egy komoly elhivatottságot kérő szakma, gyerekorvosként meg pláne rengeteg empátiára volna szükség.
Korábban nem is álmodtam volna, milyen gyorsan és ügyesen kerülhetnek életveszélybe ezek a kicsik. Múlt héten bennem is meghűlt a vér, mikor a 220 a lámpazsínór végén szikrázott, mert Bálint kitépte az égő lámpából.
Nem tudom, nálatok milyen erős a dackorszak. Én azt hittem, már egy éve csinálja Bálint fiam, de amit az utóbbi napokban művel egyszerüen elviselhetetlen. Érdekes, hogy Peti egyáltalán nem dacoskodik. Lehet, hogy az ovival függ össze?
Vikics! Hajrá, ügyesek a fiúk, csak így tovább.
Marcsi, kérdezted, hogy kihez írom a szakdolimat. Még nem tudom, majd, ha jutok vele valamire, megkérdezem a tanszéken, hogy kit jelöltek ki. A témám EU-s, oktatás, EUROPASS rendszer. Jó lenne, ha az idő nem sűrgetne a nyelvvizsgával, mert még sehol sem tartok.

Kisbuksi, ha be kell feküdnöd, ne bánkódj, és bent harcolj a jogaidért. Ha ágynyugalom van, ne gyalogolj a kajádért, urh-ra stb. A leginkább te tudsz a babáidra vigyázni. Ha durván keményedik a hasad, ragaszkodj ahhoz, hogy Brycanilt adjanak. Belém folyamatosan nyomták a magnéziumot,mégsem segített, és csak mikor már késő volt, adták ezt a gyógyszert. A szobatársam, aki szintén hármasterhes volt, titokban szedte keményedés ellen, 36 hetesen került sor csak a szülésére. Ez 3asoknál ritkaságszámba megy.
Molnárka
molnárka

Sziasztok!

Éva!
Hát ez tényleg felháborító! Pláne, hogy egy orvos csinálja akinek meg kéne, hogy nyugtasson. Nekem egyszer volt olyan, hogy a két gyerek kétfelé szaladt és az egyik kibóklászott az útra. Szerncsére nem jött semmi, mert amúgy is nagyon kevesen járnak arra. Rohanok utána, hogy a hónom alatt a másik kölök erre meglátja a szitut egy ürge, odarohan az úttesten állóhoz és elkezd nekem magyarázni, hogy minek nekem gyerek ha nem tudok vigyázni rá. Hát én úgy elküldtem a pécsába, hogy azt nem tette zsebre! Nem elég, hogy a szívroham szélén álltam még elkezd nekem egy vad idegegen papolni. Jól leordítottam a fejét az meg duzogva elkullogott.
A múltkor meg az OTP-be mentünk babakosci nélkül. Reggel 10-kor 50-en voltak előttünk. Egy darabig elvoltak a Pupik, aztán elkezdtek hangoskodni, rohangálni meg táncolni. Éppen sorra kerültem és próbáltam a blankettát kitölteni, hogy közben a maradék testrészeimmel igyekeztem a fiúkat összeterelni, de hát nem nagyon ment. Erre rámszólt egy nő, hogy szedjem már össze őket éssatöbbi, éssatöbbi. Csak ennyit mondtam: Lehet próbálkozni! Hajrá! Aztán késöbb rájöttem, hogy ha felültetem őket a pultra akkor viszonylag kisebb felfordulással megússzom.
Hát itt most bővítettem az empátiahiányos, mogorva, sosemsegítenék emberekről kialakult képet. Kép Utáljuk együtt őket! Kép
Persze ha mindezt egy orvos csinálja, akkor a legkevesebb, hogy kirúgják! Jól teszitek, hogy bementek a kórházba! Rosszabbul is sülhet el a felelőtlensége. Jobbulást Lorának!!!!!!!!!!
Andi!
Hát nem mondom mennyiséget fogyasztottak a skacok! De szerintem az asztalhoz azért ragaszkodj. Amelyik gyerek éhes az úgyis enni fog.

Kaki téren úgy látszik, bár még nem teljesen bizonyított, hogy a kakó váltása Inkára javulást hoz. Voltam a Corába szombaton és nem találtam olyan műzliszeletet. Kép Ami dobozban van igen, de csak 8db van benne és nem is az a neve.

Bili téren már egész jók vagyunk. Kép Legtöbbször azért félek kivárni míg szólnak, és így van nap, hogy egyáltalán nem megy a gatyóba semmi. Kép

Vikics

KépKép
vikics

Lányok!

Köszönöm mindenkinek az együttérzést! Ma volt bent a férjem a kórházban és két igazgató is fogadta. Én leírtam a panaszomat két oldalban és a férjem kézbesítette nekik. Nagyon sajnálták az esetet és bocsánatot kértek az orvos nevében is és azt mondták, hogy kivizsgálják az ügyet és levélben fognak értesíteni. Hát kiváncsi vagyok mi lesz a vége?!

Vikics

Sok ember szerintem el sem tudja képzelni, hogy milyen lehet egyszerre két-három gyerekkel bírni és akkor teszik az okos megjegyzéseiket, mintha ők annyira tapasztaltak és tökéletesek lennének. Az ilyeneket meg sem kell hallgatni, de azért tudom, hogy senkinek nem esik jól az ilyesfajta kritika, ami megalapozatlan.

Most megyek , mert a Lorának elvileg két napig feküdnie kéne, de ő egésznap csak ugrál és szaladgál és ha így folytatja megint baleset éri, na már el is esett és üvölt. Mennem kell.

Irjatok!!!

Éva
p.éva

Éva, gyors felépülést (bár ahogy olvasom, már megtörtént) Lorának!

Lányok!
Ti mentek valahova Mikulásozni? Mi a munkahelyemre, remélem semmi betegség nem szól közbe Kép MÁr úgy várom. Régebben én szerveztem ezeket a szeánszokat, most meg a saját porontyaimat viszem, klassz!

Gabi, Csilla!
Mit szóltak a szülinaposok az ünnephez? És a tesók? Gyönyörű időtök volt, november ellenére.

Ma úgy fáztunk délelőtt. Itt a zima Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
M.

KépKép

KépKép
2in1

Sziasztok!

Visszajöttem suliból, kicsit el vagyok keseredve, de most azzal vigasztalom magam, hogy nem kerget a tatár, semmi bajom nem lesz, ha két év alatt végzem el az elsőt!

Éva!
Nagyon sajnálom Lorát, és mielőbbi gyógyulást kívánok neki! Az orvossal kapcsolatban pedig minden fórumot ragadjatok meg, hogy eltávolítsák a munkájától! Szerintem még a rendőrségen is tehetnétek feljelentést veszélyeztetés miatt! Madarász utcai kórházról sajnos nekünk sincsenek túl jó tapasztalataink, mert a múltkori tejterhelés alkalmával ott szedték össze azt a hányós-hasmenéses vírust a kicsik, amit teljes egészében csak mostanra hevertek ki. A gyerekorvosunk a János kórházról sincs túl jó véleménnyel, bár nekünk ott lelkiismeretes orvosokat sikerült kifognunk. A röntgent viszont mind a két gyerkőcnél ismételni kellett, mert nem maradtak nyugton.
Egyszer Gergővel megjártuk a Bethesdát is, de a sebészeti ügyelet ott is nagyüzem.
Kár, hogy nem vihetjük oda a gyerekeket, ahol már jó tapasztalatunk van, mint nektek a Budai gyerekkórházban.

Lányok!
Van valakinek egy jó matektanár ismerőse, aki három hét alatt meg tud tanítani engem deriválni és integrálni?Kép Ja, és közgazdaságtan és a növénytan oktató is elkelne!Kép

Gabi
efgabi

Sziasztok!

Gabi!
Nekem annakidelyén a bátyám egy fél éjszaka alatt magyarázta el a deriválást és az integrálást. Bár már nem emlékszem, hogy mi volt a lényege, csak arra, hogy minek adnak ilyen fenyegetően bonyolult nevet egy ilyen egyszerű dolognak! Ne keseredj el, szerintem Te is pont olyan könnyen meg fogod tanulni, aztán ugyanúgy elfelejteni mint én. Kép)))

Marcsi!
Nekünk biztos lesz több jelentkezőnk is miku ügyben. Tavaly is egymás után jöttek a meghívások és a felére nem tudtunk elmenni. Hozzáteszem a Párom cége nem is csinál, mert olyan fiatalok a dolgozók, hogy még csak nekünk vannak gyerekeink. Kép)) Jó ötlet, majd megmígértetjük a szobatisztaságot a Mikulással, bár remélem addígra ez már nem lesz téma. Kép Ma nem volt bepisilés egyszer sem. Kép))
Éva!
Nem az a baj, hogy nem volt gyereke és nem tudja milyen az, hanem, hogy a segítség helyett rögtön lehord! Egy idős néni pl. az OTP-ben ezek után odajött és ekérte a Dundit az ablakhoz autót számolni. Nőtt is a szememben legalább 20cm-t. Kép

Vikics

KépKép
vikics

Marcsi!
Mivel vidéken voltunk a suli miatt, nem tudtam szervezni bulit. De megbeszéltük Gergővel, hogy ezen a héten szombaton meghívjuk a barátait. Ma mondtam neki, hogy milyen nagyfiú, hiszen már 5 éves, erre közölte, hogy még nincs 5 éves, hiszen nem volt zsúrja! Kép

Gabi
efgabi

Vikics!

Köszi a biztatást, csak jó lenne nekem is egy bátyus, aki elmagyarázná. Lehet, hogy ha mindez 15 évvel ezelött merül fel, én is megértem egy éjszaka alatt! De azóta rohamosan csökken a szürkeállományom, szinte már egy egyszerű százalékszámítás sem megy számológép nélkül, pedig ez is feladat ZH-n!Kép Na jó, ha összeszedem magam, talán sikerül, de ez még kevés a ketteshez!Kép

Gabi
efgabi

Sziasztok

Éva
Együttérzek veled a lelkem mélyéig. Az ilyenek miatt degradálódik le az egészségügy. Lehet menni a szénbányába lónak, ha nem felel meg a munkája!!! Jesszusom, és ez gyerekorvos!!!Hogy rohadna meg... Remélem lesz valami a dologból.
Lorának pusza a gubójára!Kép

Marcsi
Vettem Weetabix-et! KépKépKép (TESCO) Remélem megeszik, mert nekem nem köll. (inkább húsleves)

Gabi
Én ugyan csak gimibe járok (kövezzetek meg, nincs érettségim, csak eü. szakiskolám), de a matektól tényleg le lehet izzadni. Diszkrimináns, exponenciális görbe, stb. Brrr... Azért tavaly négyes voltam.Kép

Vikics
Jó úton haladtok biliügyben amint olvasom, kitartás. Jól ki osztottad a népet, igazad van. Első a gyerek, aztán a gyerek, a többi meg le van sz..vaKép

Andi
Ambrosia

Sziasztok!
De felpörögtek itt az események...Kép
Éva!
Szóhoz sem jutottam a döbbenettől, mikor olvastam a történteket! Egy ilyen állatot tényleg el kell távolítani a gyerekek közeléből!!!Kép
Majd írj a fejleményekről! (Lassan itt is aláírást kellene gyűjteni, mint a "kutyus-ügy"-ből kifolyólag...)
Loranak jobbulást!Kép
Andi!
Sajna a gombot hátul még nem találtam meg, lehet, hogy gyárilag nem részük!KépKép De sk. valszeg behelyezem, mert sokszor kellene használni...
Böbe!
"Elmúltak" a nehéz napok?? Ha igen, kérem a gyógymód leírását!Kép Bár nálunk a falvédő megvéd a falfirkától, de a legjobb táskám (homok színű!!)elé sajna nem tettem paravánt, s most elég rusnyák rajta a tinta firkák.Kép Majd úgy teszek, mintha ez lenne a friss divat, mondjuk: Londonból...Kép
Vikics!
Hajrá!!! Te a kiosztásokban, Pupikák a bilizésben No.1!!!KépKépKép Engem is dühít, amikor beszól egy vadidegen! Egyszer mikor több mint másfél!!! óra alatt tettem meg a fiúkkal (kocsi nélkül) egy villmegállót oda-vissza, bizony a visszaút viharosra sikeredett... A Riki úton-útfélen (pl. zebra) leült, lefeküdt!!, s a házunktól kb. 30 m-re már nem vonszoltam tovább (felvenni nem lehetett, mert a hisztitől kirúgta magát, s persze közben a másik is üvöltött), hanem ott hagytam a járdán, hisztizve. Mire beszól egy házaspár: ne bántsam a gyereket! NOOOORMÁÁÁÁLIIS??? Nem is látta, hogy bántottam volna, csak a gyerek sírt a földön, ezért gondolta, rámpirít!Kép Na képzelhetitek!!!! Mármint a válaszomat!!!Kép
Marcsi!
De jó Nektek! Nálunk sem az én, sem a párom mhelyén nm rendeznek Mikulás ünnepséget!Kép
Pedig én emlékszem, mennyire szerettem pici koromban...
Nem rendezünk Mi??? Úgyis talizni szeretnénk, s addig már nem hiszem, hogy összejön, így viszont összeköthetnénk a kellemest a hasznossal, ill. inkább a másik kellemessel...KépKép
Erika

KépKép
herika

Nekem tetszik ez a Mikulásos "árukapcsolás"!

Csak az a fránya terembérlet ne lenne!!! Írtam a Babanet szerkesztőinek és megkérdeztem, hogy idén nem szerveznek-e Mikulást (egyszer már biztosan volt, mert láttam róla fotókat). Ha mi szerveznénk, egy teljes miku ruhát (álaszakállal stb.) tudok hozni - a cégnél 5-én pénteken lesz és akár másnap (vagyis a napján), szombaton már találkozhatnánk is. Csak egy vállakozó kedvű fiúrokon (apuka) kell az ajándékok kiosztásához. Az ajándékot pedig mindenki hozhatná magával - ráírva a nevet (igy talán a legegyszerűbb, ugyanis nem tudjuk, hogy kinek a csemetéje mit ehet, mit nem stb.) aztán sütizés, gyümölcslevezés közösen - pompás lenne, nem?
M.

KépKép

KépKép
2in1

Még valami...
Most láttam az albumok között képeket egy Kölyökparkról, ti tudtok erről valamit?

http://babanet.hu/album/main.php?album=1171&page=1

M.

KépKép

KépKép
2in1

Sziasztok!

Én is már jó régen nem írtam... De azért olvasok szorgalmasan! Kép
Éva!
Lorának jobbulást! Azért úgy tűnik, hogy szerencsére nem lett nagy baja. Kép) A bunkó orvos ellenére sem... De ilyenkor az ember tényleg elkezd azon filózni, hogy "és ha eltört valamilyen, és nem derül ki, akkor mi van?!"

Ezeket a "beszólós" embereket én is nagyon utálom, hadd tudjam már, hogy mit csinálok a gyerekemmel. Vannak emberek, akik mindig, mindent jobbna tudnak, tök mindegy,hogy miről van szó. Én is a múltkor sétáltam a babákkal és Zsófival, pont azért, hogy Zsófi szokja a sétálást, persze néha elkezd nyávogni, hogy vegyem fel, de mindig le tudom róla beszélni. Egy ilyen pillanatban kapott el egy "kedves" néni, hogy "vegye már fel azt a szegény gyereket..." Sajnos én nem vagyok elég határozott általában, úgyhogy nem mondtam semmi csúnyát, csak gondoltam, de azért nem vettem fel Zsófit... Kép

Gabi! Ne keseredj el, az integrálással és a deriválással én is pont úgy voltam, mint Vikics, a matek szigorlat után villámgyorsan elfelejtettem az egészet, pedig első két évben rengeteget használtam. Kép

Marcsi!
A kölyökpark elég jó, itt is van egy a közelünkben a Fóti úton, Andrissal voltunk ott egy párszor, de szeritnem leginkább 2-3 éves kor fölött jó a gyerekeknek. Amikor mi voltunk, elég sok nagyobb gyerek is volt, akik nem mindig veszik "emberszámba" a kicsiket. Andris nagyon élvezte, olyan rohangálós- csúszdás terep az egész, rengeteget lehet mászni, futni, csúszni, stb., eleven gyerekeknek ideális. Kép Az ára elég drága volt akkor, pont kétszer annyiba került, mint a Mikkamakka, (800 Ft óránként)

Böbe! Kitartás! Dackorszak kezdete lehet nálatok, ez szerintem kisebb-nagyobb szünetekkel iskoláskorig minimum eltart... Kép (Utána meg kezdődik a kamaszkor Kép )

Zizi
debyand

Sziasztok!

Éva!

Jobbulást Lorának!
Az ilyen "emberre" még a halacskáim életét sem bíznám, tegyetek meg mindent, hogy ne dolgozhasson emberek közelében! Menjen.....villanyszerelőnek, és játszadozzon a saját életével!Kép (meg a 220-szalKép)

Vikics!

Nyugodtan küldd el a beszólogatókat "melegebb éghajlatra", el sem tudják képzelni, milyen nehéz dolgotok van! Míg nem olvastalak Benneteket, nem is gondoltam volna, hogy mennyi gondot okoz(t)unk anyukánknak (+ 2 tesónkról nem is beszélve). Szegény!Kép

Gabi!

Boldog névnapot Marcinak!Kép
Matekból a kettesért küzdök már a lineáris egyenleteknél,brr....de utálom!Kép
Kitartás!

Marcsi!

Mi voltunk néhány éve (jó néhányKép ) a Kölyök parkban, nagyon jó, de az tényleg igaz, hogy sokan nincsenek tekintettel a picikre...:/

Drukkoljatok, pénteken nyelvvizsga...2. nekifutás! Remélem, nem lesz 3.!Kép Kép

Zsuzsi
zsuzsi

Sziasztok!

Köszi a sok biztatást, már beszereztem néhány könyvet matekból, de sajnos ez kevés, ettől még nem fogom érteni a dolgokat!Kép Bár már ott tartanék, hogy elfelejthetem az egészet!

Jó ötlet az árukapcsolás, csak a helyet kellene kitalálni. Budaörsi McDonalds-ban van egy olyasmi játszórész kialakítva, mint a Kölyökpark, csak kicsiben. Kicsit messze van, de ingyenes. Persze előtte érdeklődni kell, hogy nem foglalták-e le szülinapra. Van még valahol egy ilyen Mekis játszóház, de nem tudom, hol. Majd érdeklődöm!

Zsuzsi!
Marci nevében is kösz a jókívánságokat, és drukkolok neked pénteken!Kép

Gabi
efgabi

Gergőnek volt egy jó dumája tegnap:
Rámutatott egy imbuszkulcsra a párom munkahelyén, és megkérdezte az apjától:
- Apa, mi az?
- Az egy szerszám, Gergő.
- Ja, azt hittem egy imbuszkulcs. KépKépKép

Marci pedig ma este 1,5 órát pelus nélkül volt, és ezalatt 3-szor belepisilt a WC-be!Kép

Ezek a nagy dolgok! Hol jön ehhez a deriválás!Kép

Gabi
efgabi

Sziasztok!

Nálunk vasárnap megrendeztük a csajok 3 éves szülinapi partiját. Családi körben unokatesókkal, nagyon boldogok voltak a lányok.
Köszönjük a jókívánságokat.
Éva, Lorának jobbulást, a doki-eset nagyon durva, az ilyen embernek nem szabad gyerekekkel foglalkoznia.
Vikics, csak keményen, rájönnek a kisfickók, hogy a pisis bugyi nem valami kellemes dolog.
Erika megkaptama táblázatot, ki is töltöttem és visszaküldtem neked. Remélem jól tettem, ha nem szóljatok.
Az én lányaim most kapták meg a 3 éves korban kötelező szurit (emlékeztető), hát eléggé fel voltak háborodva. De utólag nagyon büszkék voltak az ő védőoltásukra.
Böbe, nem akarlak elkeseríteni, de jobb lesz, ha megszokod és megtanulod kezelni az új stílust, nálunk ugyanez megy már egy ideje, az a lipótmező, amit emlegettek.....lassan én is megyek.
Dorisékról mit tudtok?
ikeranya

Sziasztok!
Gabi, neked mindig olyan jó ötleteid vannak!

Nektek hogy tetszik a Mikulásos vagy McDonalds-os találka? Szerintem szuper lenne, nagyon vonzó, hogy nem kell fizetni Kép és végre találkoznánk újra.

Nézelődtem a www.mcdonalsd.hu -n és van egy csomó helyen játszótér/játszóház. De az összeset nem volt kedvem felhívni és mindenféle távoli kerületek éttermeiről nem tudok semmit. Szóval helyileg még a Moszkva téren lévő lenne a legjobb. Lett volna, mert közben felhívtam őket és sajnos nem adják ki zártkörű eseményre. KÉrdeztem őket, hogy hol van még ilyan zárt helyiségszerű játszóház, és csak a budaörsit ajánlották. Usgyi felhívtam őket is és kiadják csoportnak!!! Kép nem kell fizetni Kép, nincs kötelező minimális fogyasztás Kép, mivel nem szülinap, ezért még a hostesst sem kell kibérelni Kép.
Nos, baromi messze van, szerintem rajtunk kívül mindenki tud autóval jönni, ez így 1 órán belüli utazást jelent még BKV-vel is a város minden pontjáról. De cserébe ingyenes, meleg van, játékok is akadnak.
Nos? Szervezkedjünk? Akár a Mikulásos rész el is maradhat, de akinek nagyon hiányzik, azok kedvéért valamelyik apuka beöltözhetne Kép (ruhát csak dec. 5. utánra tudok hozni) Szerintem tartsuk talonban a nov. 29-30-i, dec. 6-7-i ill. 13-14-i hétvégét. Abban maradtunk legutóbb, hogy délelőtt lenne mindenkinek okés, 10:30-12:30-ig? Vagy tovább? Inkább vasárnap??????
Karácsony közeledtével egyre sűrűsödnek a családi elfoglaltságok és a hely is talán kevésbé szabad, úgyhogy ne nagyon húzzuk-halasszuk! HOlnap de. tudnak szabad időpontot mondani.
M.

KépKép

KépKép
2in1

Nem írtam pontosan a linket!
helyesen... www.mcdonalds.hu aztán éttermek listája...
Kb. 20-an biztosan elférnek a helyen, ezt is mondták Kép
M

KépKép

KépKép
2in1

Marcsi

Pompás ötlet, bármelyik hétvége jó. Remélem senki nem beteg és nem fog hiányozni!

Andi
Ambrosia

Sziasztok!

Marcsi!
Nekem tetszik az ötlet, nálunk a hétvégi időpontok mind jók. Bár dec. 5-én délután még írok egy matek ZH-t, de szerintem szombat délelőttre hazaérünk. Szerintem szervezkedjünk!

Gabi
efgabi

Sziasztok!

Nekem is tetszik az ötlet! A nov. 29 tutira nem jó nekünk. A Mikulás lenne a legpompásabb. Ajándék hegyek, sok gyerek, kaja, móka. És még alkalma is van.
Gabi!
Nagyon ügyesek a fiúk pisi ügyeben. Mi már ott tartunk, hogy pisinél 90%-ban szólnak. Kakinál eszükben sincsm de azt meg nem nehéz észrevenni. Kép Ja és már csak állva hajlandóak pisilni mint a nagyok! Kép
Marcsi!
Sikerült beszerezni weetabix-ot! Hát nem volt egyszerű beléjük diktálni az biztos. Én sem szívesen enném meg. Kép Viszont rövid időn belűl mindegyik produkált. Kép Lehet, hogy csak vélatlen lehet, hogy nem, majd holnap kiderül.

Vikics

KépKép
vikics

Jaj nem is írtam!
Gabi!
Te is kaptál levelet, hogy megkapjuk a pénzt pontos összeggel? Kép Kép Kép Kép
Nem is jöhetne jobbkor! Bár mindíg jókor jön. Kép

Vikics

KépKép
vikics

Sziasztok!

Vikics!
Igen, én is megkaptam a levelet tegnap, csak elfelejtettem írni. Nekem 27 hónapot fizetnek. Azt írták, hogy kp küldik az állandó lakcímemre. Ennek nem nagyon örülök, próbáltam felhívni őket, hogy utalják át, mint a Gyest meg a csp-t, de nem vették fel a telefont. Viszont beszéltem azzal az ügyvédnővel, Radovics Csillával, aki megnyerte az első pereket, és megkérdeztem tőle, hogy mi a helyzet azzal, hogy három évre visszamenőleg fizetnek. Azt mondta, jövő héten lesz valami egyeztetés ezügyben, hívjam pénteken, és akkor még fellebbezhetek, ha kell. Még egy próbálkozást megér, bár ez az összeg is talált pénz!Kép

Képzeljétek, Marci ma úgy elesett motorral a bölcsiben, hogy az orrától az álláig lejött a bőr, a szája be van dagadva, és nem tud harapni, mert fájnak a metszőfogai. Ránézésre nincs baj a fogával, csak az ínye van bedagadva. Remélem, holnapra elmúlik és tud majd harapni. Ilyenkor olyan lelkiismeret furdalásom van, hogy nem voltam mellette.Kép

Gabi
efgabi

Sziasztok!
Gabi, sajnálom, ami Marcival történt!
Vikics, ügyesek a fiúk! Valószinüleg jól ráéreztél, hogy mikor elég a pelusból.

Budaörsöt ma többször hívtam, de nem vették fel. HOlnap újra próbálkozom. Erika e-mailben írta, hogy szerinte kezdődhetne előbb is. 10-13-ig foglalom, aztán a miku jöhetne 11-re és utána mindenki eldöntheti, hogy marad és ott ebédel, vagy megy haza (nekünk majd el kell indulni max. 3/4 12-ig, de addig is jó sok időnk lesz)
Kép Kép
Éva, Böbe és a többiek, ti is tudtok jönni? Kép
Írtam kisbuksinak (párjának), hátha mesél, hogy mi történik velük.
M.

KépKép

KépKép
2in1

Sziasztok
Én is itt vagyok. Nekünk van Mikulásruhánk. Az Auchanban árulták 1300 Ft-ért. Nadrág, kabát, őv, sapka, szakál. A budaörsi buli nekünk is tetszik. A jellmezt tudom vinni, viszont egy hímnemű lény kellenne bele. Szerintem a saját apukák hamar lebuknának.
Hol lehet jelenktezni a Lipótra? Nem is részletezem, hogy mi folyik itt nálunk. Mindenki saját fantáziájára bízom.
Nem tudtok valamit Dorisékról?

Vikics
Készül a táblázat. Jó lenne, ha már minden adat benne lenne. Elégé időigényes visszakeresgéni pl. titeket, hogy mikor születettek. A szobatisztaság miatt néztem utánatok, hogy még időben vagyunk-e, mert a lányok még egyáltalán nem mutatják semmiféle jelét annak, hogy mostmár nem csak a pelusba szeretnék rakni a belevalót. Hogy lehet észrevenni, hogy már érettek a bilire vagy WC-re. Szerintetek a bilizés vagy rögtön a WC-zés a jobb?

Andi
Én megfogadtam egy ismerősöm ajánlatát az étekezés terén. Nálunk is ugy zajlottak az utóbbi hetekben a kajálások, hogy végig kiabáltam velük, mert repült minden a X. emeletről még az ablakon is ki tudott repülni a rántotthús darab. Mostmár csak ülök velük szemben, az ölmben tartom a saját tányáromat és én is megebédelek velük. Csak a szemem sarkűból nézem, hogy nehogy félrenyeljenek. Egyébként szinte hozzájuk sem szólók. Eleinte iszonyú disznóól maradt utánuk, de mostmár csak tényleg véletlenül hullik le a kaja. Ha mérges vagy vagy felemelem a hangomat, megérzik és annál inkább csinálják, mert látják, hogy elértek vele valamit.

Éva
Jobbulást Lorának. Tényleg felháborító, hogy egyes orvosok mennyire nem az orvosi pályára valók. Remélem nagyon kemény fegyelmit fog kapni, és nem csak elsiklanak az ügy felett.

Üdv. Böbe
böbe

Sziasztok!

Nekünk is jó lenne a Mikulásos buli! Mi minden hétvégén Budaőrs környékén vagyunk az anyósoméknál. Majd írok még, csak most rohanok!

Éva
p.éva

Sziasztok!
Ha lefixálódik teljesen a Miku, akkor átszólok az indexes topicra is. Vagy legyen családias?

Böbe!
Egyáltalán nem éreztem meg csak egyszerűen elegem lett! 2 napig rengeteget ültettem őket a bilin, hogy érezzék milyen amikor jön a pisi, mert egyébként folyton ugrálnak, rohangálnak, azt sem tudják mire kell figyelni. A 3. nap már csak perceket ültek. A 4. nap már szóltak 1-1 becsurizással. Másfél hét elteltével nincs becsuri és mindíg szólnak. Viszont bekaki van. Sajnos azt ülve kell a bilin végezni és az nagyon nem pálya. De már dolgozok rajta. Mivel nehezen megy a kaki nem nagyon erőltetem, hogy hol történjen. Most a Mamba cukor a jutalom és bármit megtesznek érte. Kép Persze azért visszaesésekre számítok még, de 2 hónap alatt csak normalizálódik a helyzet.
A WC a Te szempontodból jobb mert nem kell bilit puceválni, de nem biztos, hogy tetszeni fog nekik.
Nos ez egy friss élmény. Próbáld ki Te is 2 napig és ha nem megy akkor szüneteltesd a témát.
Vikics

KépKép
vikics

Sziasztok!
A biliseknek gratula!!!!!KépKép
Böbe!
Nem tudom miért erőlteted a bilit! Hisz a lányaid csaknem egy napon születtek a fiaimmal, szóval másfél évesek múltak. A vikics fiai idősebbek, kb. 1 évvel (ha jól emlékszem...), szóval nem vagy lekésve semmiről.Kép
Egyébként olvastam vhol, hogy "korán" sem jó bilire ültetni, mert bezavarhat, s még később lesznek szobatiszták.
Persze én is jobban örülnék, ha már a WC-re mennénekKépKép, de ennek szerintem se jött még el az ideje. Nyáron, kertben bepróbálkoztam: pelus nuku, hol pucér popó, hol fürdőnaci. Se az nem zavarta - egyik urat sem - ha esetleg a lábán csurgott, se az, ha pisis naciban kellett lennie. Szóval szerintem Ők még nem értek meg a szobatisztaságra...Kép
Marcsi!
Szerintem a többeknek is jobb a korábbi időpont, s ahogy olvasom, Neked pláne! Max. 3/4 12-kor már el is akarsz menni??? Hát 1 óra játékért ennyit utazni szerintem badarság lett volna? Vagy nem jól gondolom?Kép
A Miku dolog nekünk is tetszik, mivel a skacok nem jutnak el sajna mhelyi Mikulás ünnepségre.Kép Így legalább "hozzájuk is" jönne a Télapó...KépKép
Jó ötlet (már nem tudom ki írta), hogy mindenki hozza az ajándékát, s a neveket ráírva a Télapó is tudja kinek mit "hozott"...Kép
Akkor Budaőrs? És 6-a?? Gabi írta, hogy 5-én még suliban lesz... Ha van pontos időpont, írjatok!
Zsuzsi!
Sok sikert a vizsgához! Egy kalappal!!!!!Kép
Gabi!
Marcinak jobbulást!!!!!!Kép
Mindekinek: kitartás és türelem!!!!!!KépKépKépKépKép
Szép napot!
Erika

KépKép
herika

Sziasztok!
Érdelődni szeretnék, nincs-e köztetek valaki, akinek a gyerekei már kinőtték az etetőszéket? Szeretnék két etetőszéket a kisebb gyerekeimnek, lehetőleg még Karácsony előtt (sajna különben nem férünk az asztalhoz Kép). Ha valakinek már útban lennének ezek az alkalmatosságok, jelentkezzen! Akár mélben!
Köszönöm!
Kíváncsi
kíváncsi

Sziasztok!
Na, végre sikerült beszélnem egy kompetens emberrel. Azér mcdonalds-ék sem jótékonykodnak. Kép Szóval dec. 13. szombat 9-11-ig, volt egyedül szabad és csak 2 órás periódusokat lehet foglalni. Van kötelező fogyasztás, ez tul.képpen a terembérlet. Mivel reggeliző étterem, így 10.30-ig nincs normál szenyó, helyette sajtos vagy sonkás piritós a muffin mellé.
Nem a játszórészt lehet lefoglalni, hanem a szülinapi helyiséget. A játszórész ott van közvetlenül mellette. Egy kisebb, amit 5 éves korig, egy nagyobb, amit 120 cm-ig lehet használni.
Min. 7 ikerpárt jelentettem le + kísérők.
Így is megéri kibumszlizni? Ki mikorra érne oda? Mi kizárt, hogy 9-re... bár, ha ott reggelizünk... Az az igazság, hogy nem nagyon akarnék még mekis kaját adni a srácoknak, de a muffint tuti megennék... a szenyót is talán, és az ajándékot biztosan komálnák... Szóval kezdem magamat meggyőzni, hogy oda is érhetünk 9 körülre.

Vikics, elvileg 30 gyerek fér el szülinapos elrendezésben. Ha nem is az indexes fórumról, de hívjunk másokat is, pl. a régebbi hozzászólások alapján meghívhatnánk e-mailben a korábban be-bekukkantó ikres anyukákat. Mimózát, Dkrisztát, Orbán Annát, Cilit, vagy Böbe 3-as ikres, Vikics Ákos+Levi-s ismerőseit. ????????
A miku így 10-10:30 körül jöhetne, amikor már teljes a létszám. Ajándékot névvel ellátva kéne hozni. Miku személyére ötlet?
Nos, szerintetek? Írjatok, hogy elfogadható-e a fenti program. Egyéb ötlet, kérdés?
M.

KépKép

KépKép
2in1

Marcsi

A 9 órát még kicsikarom valahogy, de ez azt jelenti, hogy 11 órakor mindenképpen el kell jönni mert másoké onnantól a helység? Nem valami sok ez a két óra. Mire belemelegednek a hancúrba már vége is.KépKépKép
Hol van még Mc, ahol érdemes lenne megkérdezni?
Szívesen érdeklődöm én is.

Andi
Ambrosia

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?