Sziasztok!
Elin!
Óh szegény Lilcsi,annyira sajnálom,hogy fájhatott neki
de az a szülő is egy vadbarom lehetett,hogy odacsukta az úját!
Azért ha látja,hogy ott van egy kicsi a kapuban jobban oda figyelhetett volna!A dadusról meg nem is beszélve!Egyre jobban irtózom a bölcsi gondolatától!
Amúgy én is láttam,hogy kint aludtak az udvaron mert pont akkor jártam arra,még eszembe is jutott,hogy mondtad a múltkor,hogy már nincs ilyen hogy kint alszanak! Vagy nem te mondtad?:roll: Eggyüttalvásról annyit,hogy én Dáviddal is együtt aludtam sokáig,és most,hogy nem volt itthon apa Francival is együtt aludtam,még most is sokszor köztünk köt ki éjszaka!
Ja,és nagyon szép Lilcsi,még mindíg!
Tündi!
Tuti,hogy te is magad mellé veszed majd Lucust ha nem lesz itthon apa!
Dokit felhívtad tegnap?Kaptál időpontot!
Szilbee!
Akkor lesz hova menni jövő héten?Majd azért ha lesz kis időd számolj be a fejleményekről!
Hát a kubut Franci is szereti,de nekünk vigyázni kell vele,mert a répa megfogja a székletet,legalábbis ezt mondják,nekünk meg az nem hiányzik,így is sokat szenvedünk!
Felháborító,hogy volt még beteg gyerek a váróba,a doki meg elhúzott!
Cleo!
Nem csalódtam,ismét szuper volt a program!
Látom a gyerekek is nagyon jól érezték magukat!Eger tényleg nagyon szép hely!Nagyon szépek a gyerekek!
A fogdoki,tényleg érdekes,mért kell megvárni,hogy nagyon fájjon???Ha kicsit fáj akkor már valami nincs rendben,vagy nem?Nem értem én ezt!
És ez a szuper festék mennyibe kerül?Vagy az ne publikus,csak mert kíváncsi vagyok én is nagyon!
Meg hol is vettétek,tudom,hogy már írtad de elfelejtettem!
Judit!
Nagyon örülök,hogy tetszik az új hely!
Jobbulást Marcinak!
Erika!
Kicsit el vagyok havazva mostanában,sok intéznivalóm van ide-oda futkosok!Tegnap voltam bent a laktanyába,de nem volt elbeszélgetés!
Na mindegy elrendeztem egy másik ügyemet!Délre értünk busszal a várkonyi térre és mivel akkor tömve vannak a buszok úgy döntöttem,hogy hazamegyünk gyalog.Teljesen kipurcantam mire hazaértünk,már írni se volt kedvem!
Most is olyan fáradt vagyok,mintha valami leszívná az energiámat,de lehet,hogy csak az a bajom,hogy már vagy két napja nem ettem csokit!
És már az elvonási tünetek jelentkeznek nálam fáradtság formájában!
Na menek kiteregetek!Puszi mindenkinek!