Új privát üzeneted érkezett!

Tüdi! Én ismerem, évekkel ezelőtt jártam hozzá, de a számát nem tudom :cry:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Tündi!
Tényleg???????????????
Na akkor keresünk alvós képet,pedig abból nem sok van :D

Kép

Kép
katlina

Jó reggelt!

Nóri: Tünemény ez a lány! Nagyon jó képek.

Együttalvás: mostanában már többször álmodtam azt, hogy Popim ott alszik mellettem, össze vagyunk bújva. Talán mert divatba jött, hogy megint fekve szoptatok reggel, este....Aztán felriadok, kiver a víz, hogy hol a gyerek, agyonnyomtam?...mire hallom hogy szuszog az ágyában. Huh....

Judit: Kimerítettek tegnap?

Szilvi: ?

Tündi: Berényi Annát sajnos nem ismerem, hála Istennek. Egy 912-vel végződő számot találtam a neten. Ez az amin nem elérhető?

Betti: No, ma túl leszel az egészen. :wink:

Hajni, Vali, Évi: ?
jaimee1

Nóri,szupik a képek! :) Jó dolog ám a szösz szedegetés :) Biztosan szereti a lábát nézegetni,.piszkálni,nem baj az :) Apa holnap megy földrajzból:)
Én agrace klinikát sosem látom,már a vészhelyzeten is elelaszom,tegnap kivételesen láttam :D

Katlina,bizony olyan kell :) Biztosan találsz egyet! :wink:

Erika,én még nem hallottam olyat,aki agyonnyomta volna a bauciját,de bennem is bennem van amikor köztünk alszik! :) De szerintem ezzel midnenki így van. Köszike a segítséget,de sajnos az a szám az ami nem jó :( Lehet felhívoma férjét és megkérdezem azt.

Én meg mindjárt felrobbanok....megjött a bírsága apának..még januárban véleltelnül mozgássérült helyre parkolt le,tényleg véletlenül,mert mindig figyelünk rá,de nem volt felfestve, a táblát meg nem nézte :( És ezért 15000ft-ot kell befiztetni!!! :evil: :evil: :evil: Figyeljetek hova parkoltok!!

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Köszi az érdeklődést, már lenyugodtam, inkább nem mesélnék róla, mindig van valami....

Nóri, hát igen, téli gumi... 3.600 Ft-ot fizettem a 4 db gumi lecseréléséért :? Pont azon gondolkodtam, hogy amikor még az első Trabantom volt, a téli gumiról hallani sem hallottam. Jó üzlet ez a gumiműhely.

Ilyen szöszöget szedegetem a lábam ujjam közül dolgot Csongi is sokat csinált :lol:

Én is szeretem, hogy mellettem van. Neki biztonságot nyújt szerintem, és valahol nekem is.

Ja, a változatosság kedvéért ma Csongiék oviolimpiára mennek a Tiszaligetbe (ott lesz a fél focicsapat, vajon miért őket választották ki :wink: )
Én meg kitaláltam, hogy péntekre szabit veszek ki és átmegyünk már anyósomékhoz Csongival, mert július közepéig az összes hétvégénk foglalt :? :wink:

Évi és
Kép
csongianya

Réka téli álmot alszik. Ma felkelt reggelizni 7 órakor, azóta is alszik. :shock: Persze megvan a magyarázat. Fél éjszaka nem aludt, hol én pattogtam hozzá, hol az apja. Nem tudom, mi baja volt...Hajnali egy felé aludt el.

Tündi: :shock: Az szép!

Évi: pénteki szabi jó ötlet, nyári meleg lesz a hétvégén (is)

Na megyek, hasznossá teszem magam. Már bánom, hogy felkeltem, aludhattam volna egy nagyot....
jaimee1

Tündi! :evil: Egyszer én is jártam így, itt a Szolnok ABC előtt. Ott is tábla van kitéve, én meg csak az aszfaltot láttam, hogy nem látok ott semmit. De megúsztam egy ejnye-bejnyével.

B: Annának a férjét is ismerem :? Már a műtőasztalon feküdtem beöltözve, hogy kiveszi a gumót az orrnyergemről, mikor közölte, hogy ő ezt nem, menjek el a nejéhez :roll: Kaptam egy kis + adrenalinfröccsöt :lol: Aztán el is mentem :lol: Ő meg egy idő után továbbküldött 1 kozmetikushoz (pedig ő is kozmetológus), akihez nagyon sokáig jártam, de eltüntette azt a micsodát. De még utána is ő volt a kozmetikusom sokáig. Most meg már nem kell, az én pofámnak minek már :roll: ?

Erika! Én akkor féltem Lilcsivel aludni, mikor még pólyás volt (én benne hagytam 5 hétig), mert 1x az éjszaka közepén én is így felriadtam, ahogy te, hogy hol a gyerek, agyonnyomtam? De nem, "csak" már az ágy sarkánál volt....még 20 centi és leesik :oops: :shock: . Na, utána tettem be mindig a kiságyába. Egészen 7-8 hónapos koráig :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hall!

Sok a dolgom... meg kedvem sincs írni...

Majd jövök vmikor!

Pussz!

Ha izen Betti! (Tegnap megkértem rá.) Akkor majd jövök...
szilbee

Évi,hát jól be vagytok táblázva nem mondom :) Nem uanalmas nálatok az élet! :) :)

Nóri,ez is ott törént :? Csak mire apa kiért már ott volt a büntető cetli :P Amugy sztem el lehetett volna intézni.
Próbálom B.A férjét hívni, nem veszi fel,de legalább kicsöng :)

Szilbee,várjuk a hírt,és azt is,hogy újra írjál! :)

Erika,tényleg bepótolja Réka az alvást,menj és pihizz le te is! :)

Sütöttem palacsintát,valaki kér? :D

Kép
Kép
tundi24

Betti meg mindig nem jelentkezett... :( Nem küldött vkinek sms-t??
szilbee

Én számomat nem tudja Betti.... :roll:

Tündi! Ide jöhet a palacsinta! Lilcsi imádja. Pironkodva írom le, hogy 2, azaz KETTŐ db belőle a kapacitása. Szombaton is azt sütött anyum, tegnap meg a bölcsiben volt az. És szörnyülködve mondta a dadus, hogy 4 felet evett meg, azaz 2-t :lol: Mondtam, akkor jó, mert annyit szokott :lol:
Nem lehet, hogy csak rendelési időben veszi fel a telefonját B.Anna?

Jól elsétálgattam, 3 óra hosszát, és nem intéztem semmit....csak vettem magamnak 1 lábujjas papucsot :oops: :roll: A MÁKnál 1 órát vártam, míg megkaptam az igazolást, utána a PH-ban közölték, hogy a közlekedési támogatásról 2 héttel lemaradtam, mert ápr. 30 volt a határidő :evil: Úgyhogy majd jövőre.

Múlt héten kaptam 1 64 Ft-os számlát a Pannontól :shock: Ma meg 1 144 Ft-osat :lol: Én kiegyeznék ilyen számlákkal, még ha hetente is mehetek vele a postára :lol: :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Ide nem üzent Betti. :(

Mert mennyi a "noooormális" kapacitás palacsintából? Csúszik az nagyon. Én imádom a diósat, túrósat, almásat, csokisat, lekvárosat....mindet. Tündi, ide is jöhet! Ha van még.....

Szilvi: Srácok jól vannak? Bölcsi?
jaimee1

Írt Betti... meg hívott is csak éb kajolt Dave...

Betti írta:

Nah túl vagyok rajta. Már ehetek, de nincs etvagyam. Majd most nemsokára jön elméletileg Runder doktor, hogy elmondja, mi volt. Nem sokra emléxem a műtétből. Puszi!
szilbee

Na, ha Rudner műtötte, akkor biztos oké lesz minden. Az jó, ha nem emlékszik sokra....Mindjárt írok neki sms-t.
jaimee1

Küldöm a palacsintákat! :) :P :P

Szilbee,köszike a továbbított üzit! :) Puszi Bettinek,és gyors felépülést!!

Nóri,majd megnövelei az adagot! :) Milyen papucst vettél?Nekem is kellene venni :)
Hát nem tudom,most is ki van kapcsolva.Hajnitól kaptam egy másik doki számát,és most megpróbálom őt! :)

Erika,most csak lekváros van,majd apa hoz kakaót,de az almás nem is rossz ötlet :) az van itthon bőven :)

Kép
Kép
tundi24

No az almakóstoláson túl vagyunk! :oops: Eddig bírtuk! :lol: :lol:

Azt kell mondjam, hogy megérte várni! Leventét először kb. 5 hósan kóstoltattuk. Ég és föld a két reakció, pedig csak 1 hó különbséggel adtuk az almát.

Levente anno, fanyalgott, kifolyatta a cuccot. Ha egy pici pép került a lé mellé már lökte ki a száján.

Dave pedig csak nyelte mint kacsa azt a bizonyosat. Utána neki is ált a megmaradt almának. Forgácsolta a kis fogával és ette is rendesen. Nem volt se félrenyelés, se prüszkölés. Úgy bereszelte a saját szájába azt a kevéske almát, hogy csak na. :lol:

No most ennyi. Reakcijózni nem tudok... :oops: hulla vok kissé.. bár ez nem újság, no meg mindenki így van ezzel (gondolom).
A fiúk szokás szerint taknyosak. Dave-nél nem vészes, Levente meg már hetek óta... köhögés nonstop... ma mentünk dokinőhöz, de mire sorra kerültünk volna, elhúzta a csíkot, gondolom haza...

Majd jövök, ha már jobban bírom tartani az iramot. Pussz! Jóccakát Mindenkinek!
szilbee

Hehe...most olvastalak amott, Szilvi.
[quote]
írta:
No az almakóstoláson túl vagyunk!

Miért a :oops: ? Hiszen már mindjárt 6 hónapos. És látod, ízlett is neki nagyon! :lol:

Akartam kérdezni, ti átalusszátok az éjszakát? Azt veszem észre, hogy lassan fáraszt, hogy nem alusszuk át az éjszakát, kb. 5 órát ugyan alszom egyhuzamban, de érzem hogy kevés. :oops: :oops: Mondjuk, nem sokat tehetek az ügyben, nagyon okos Kismamás szopis tanácsadó is azt mondja, hogy ezt a pár hónapot ki kell bírni, szóval....csak leírtam....panaszkodni mindig jó.... :oops:

Nem tudom, olyan fejfájós lettem, mióta Réka megvan. Azelőtt szökőévente alig fájt a fejem, most meg hetente többször is.... :? :?

Na megyek, apa filmet akar nézni a lepitopin.

Jó éjt!
jaimee1

Sziasztok!

Köszi az érdeklődést, már sikeresen túlvagyok a 2. napon is :lol:
Egyelőre nagyon jónak tűnik a cég és a munka is! Persze még csak betanulok, de nagyon segítőkész mindenki. Nagyon elfáradtam estére tegnap is, meg ma is :( Megint bele kell rázódnom a koránkelésbe, és hát ez a közlekedés egy katasztrófa. A város másik végén van ugyanis a cég, így nekem fél óra mire beérek. Választhatok, hogy melyik dugóban szeretnék ülni. A városon keresztül többet nem megyek, az biztos.
Marcit ma én is orvoshoz vittem munka után, Szerencsére mi be is jutottunk, mivel bejelentkeztem előre. Neki is köhögés + nátha. A Sinupretet kell adnom neki +nurofent, + a szokásos orrszívás.
Holnap - holnapután itthon is fog maradni.
Csak azt nem értem, hol fázik meg ilyen melegben.

Szilbee! Gratula az első almakóstoláshoz! Ügyes volt Dávid baba. Aranyos lehetett, ahogy ette. :)

Nóri! Nahát, ilyen olcsó a telefon ? De jó neked :D
A 2 palacsinta az sok vagy kevés? Marci csak az üreset eszi meg, azt is csak sütés közben. A bölcsiben fogalmam sincs miket eszik, állítólag jól eszik. Akkor csak itthon ilyen szörnyen válogatós, nem tudom!
Cukik a képek Lilcsiről! :) Hogy megnőtt a haja!

Évi! Hogy sikerült az oviolimpia? Győzelem?

Tündi! Ez tényleg nagyon bosszantó :evil: Inkább azokat büntetnék meg, akik tényleg megérdemlik! Mi is mindig látjuk a Coránál hogy mindig tele vannak a mozgássérült parkolók. Na azok aztán biztos mind mozgássérültek. :?

Jó éjt mindenkinek!
judit_79

Azért mert úgy terveztem, hogy majd 6 hósan kóstoltatom. Tapasztalatból tudom, hogy marha nehéz megjegyezni az én memőriámmal az ilyen dolgokat. Leventénél is vissza kellett keresni a fényképek között.

Mondjuk már evett korábban is, csak nem almalevet, hanem almagerezdet... így már biztosra mentünk, mert tudtuk,hogy ízlik neki.

Nem alusszuk át az éjszakát a fogzás óta. :(
Először a foga volt a gond, aztán a tejmennyiséget lőtte be, majd taknyos lett, aztán meg mert álmában megfordul...

Szerintem majd akkor fog javulni a helyzet, mikor már uzsira se csak tejet kap.... az meg még odébb lesz.

Mondjuk mi hozzá vagyunk szokva az éjszakai ébredéshez,mert Levente újabban gyakran ébred hajnalban... szomjas... pisilnie kell... Szóval mindig csinál programot nekünk. :roll:

No menek, mert apjuk mindjárt befejezi a fürdést... aztán utána már övé a terep.
szilbee

Betti puszil Mindenkit! Tegnap óta nem kelhet és oldalra nem fordulhat. :( Ha többet tud vizit után, majd izen még!

szilbee

Kukuccs? Senki?
No, ennyi voltam, Réka ébredezik lassan...

Judit: Hol van a cég? Az ipari parkban? Jó betanulást!

Betti, szegénykém...nem is tudok a hátamon aludni, csak végkimerültség esetén.

Háááát, a Coránál mi is álltunk többször a mozgássérült helyre, amikor végstádiumú kismama voltam. Mondtam apának, hogy nem érdekel, ha ki meri nyitni a száját valaki, behúzok neki egyet. Nézze meg, hogy hogy totyogok, mint egy pingvin és szét akar esni a medencém. Piszokul fájt....De amúgy tényleg, nem nézik sokan, hogy a mozgássérült helyre nem nagyon kellene állni....

Hajni, merre jársz? Barátnődék hogy vannak? Tudod, aki már nem ír ide....

Tündi: Mizu felétek? Palacsinta nem ért ide, mondjuk nem volt nyitva az ablak...

Letti: Hogy vagytok? Képecske esetleg?

Szép napot mindenkinek, holnap már péntek lesz! 8)
jaimee1

Sziasztok.

Próbáltam visszaolvasni :oops:

Judit.örülök,hogy tetszik a munkahely :) Marcinak gyógypuszi a pici náthihoz.

Szilvi.köszi a Betti-híreket :)
Aki izen Bettinek: puszilom én is!!!!

Tényleg!!!!Lettiékről tud vki vmit?????
Tegnap néztem a neten Ati-babáról pár képet :) -olyan szép kis édi fiú :)

Elin.festés.Szóval tényleg fogott egy rétegben-mondjuk kicsit erős a színe...de azért jó
:wink: ,igaz 100nm-re írták az 5litert,de kb a felére elég csak (még jó,hogy 2adagot vettünk 8) )
Majd próbálom lefényképezni.
Édi Lilcsi a képeken :) Az tuti,hogy sikere lenne gyerekmodellként :D Ki tudja,még a végén sztár lenne!!!

AMúgy:
Egerben városnéztünk egy kicsit,majd a várban voltunk-rendezvény nem volt,de így sem unatkoztunk :) A gyerekeknek nagyon tetszett a föld alatti mászkálás.Zsolti íjászkodott.ügyi volt-pedig még most fogott a kezében először íjat :)
Szilvásvárad is szupi volt-gyönyörű a hely.Kicsit megszívattunk magunkat-mert gyalog mentünk a vízesésig fel (4km)és mire felértünk már nem közlekedett a kisvonat... :) -persze a lurkók bírták energivel. :lol: :lol: .A nap zárásaként beültünk egy étterembe kajcsizni.kb éjfélre értünk haza.

Ma menek fogdokihoz,mert egy másik fogam is kezd fájdogálni.igaz,hogy azt mondta,hogy ha nagyon fáj akkor menjek...de nem akarom,hogy úgy járjak mint múltkor :( -lehet nem fog tetszeni neki...de ez van.

Teszek pár képet azért

ANdi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok! :)

Szilbee,gratula az almakóstoláshoz! :) Én még enm emrtem Lucának adni almár úgy,hogy nem pépes.De majd kipróbálom.Védőnő is mondta,hogy lehet próbálkozni arágással fog nélkül is,hát nem tudom,hogy menne neki.A banán az ugye simán csúszik! :)
Nem semmi,hogy hazament a doki :evil:

Judit,biztosan hamar beleszoksz a dolgokba:) Katonáknak+családjuknak lehet a westelnél olyan csomagot kérni,hogy ingyen tudtok beszélni.És ha mást hívsz is olcsón lehet telózni.

Erika,sokszor nekem is kevésnek bizonyul az alvás főleg,hogy még végig 3 óránként keltünk,mostmár kicsit jobb,hogy csak 2x kel.

Hű csajok oly meleg van kint,hogy csak na :D ELmegyünk egy kicsit barátnőzni Lucussal,délután majd jövünk :)
Szép napot mindenkinek! :)

Kép
Kép
tundi24

Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
cleo27

A festésről csak nem teszek képet,mert egész más színű képen keresztül :evil:

KépKép
KépKép
cleo27

Betti üzent, nem engedik ma haza a kórházból, mert kiderült, hogy mégsem leválás volt a térdében ,ahogy a doki hitte, hanem gyulladásos eredetű letapadások. SZóval feküdnie kell, pihenni, még nem tudja, mikor mehet haza. Fájdalmai szerencsére nem nagyon vannak. El van szegénykém szontyolodva...Bettike várja otthon. :( Mondtam neki, hogy mindenki puszilja! :)
jaimee1

Andi! Jó volt nektek! Eger nekem is szívem csücske...ott lent a Szépasszony völgyben :wink:
Fogfájásra hogy mondhatta azt, hogy ha nagyon fáj, akkor menjél? :shock: Fájt már neki foga????
No, és akkor milyne festéket is vettetek????
Várom a képeket!

Judit! Tényleg, hol melózol?
Bölcsiben ki van téve a heti menü, csak meg kell nézni :wink: Én legtöbbször onnan tudom, mit evett/nem evett a lány.

Nekem parkolások alkalmával mindig akkor jut eszembe, hogy közelebb is állhattam volna a bejárathoz, mikor meglátom a kisgyerekes felfestést. Mondjuk, én nem is erre "utazok", hanem hogy a bevásárlókocsik közel legyenek.

Tündi! Jó barátnőzést! Akartam kérdezni valamit, de akkor így nem....
Apa mikor végez?
Fog nélkül is el tudják szopogatni ám a babakekszet is, piskótát is, kenyérhajat is. Még szeretik is, mert dörzsöli az ínyüket :wink:

Bettit üdvözlöm én is Szilvi!!!

Tegnap kint aludtak a bölcsiben a gyerekek!!! Végre!! Jól ment nekik :lol: Anyum látta őket, azt mondta, moccanás nélkül aludtak :lol:
Viszont amikor mentem Lilcsiért, a maradék 1 szem dadus azzal fogadott, hogy "mentem el itt az előbb?". De nem, mert akkor szálltam le a buszról. Mert hogy nem volt semmi gond, egyszer csak Lilcsi sírni kezdett keservesen, letérdelt a kapu előtt és "anya, anya!!"- kiabálta :cry: . Úgy voltunk vele, hogy lehet, hogy hasonszőrűt látott, mint én, azt hihette, én vagyok az. Aztán, amikor bent öltöztettem, megint sírvafakadt :cry: És mutatta a hüvelykujját. Volt rajta egy nagy mélyedés a körme és az első ízülete között, meg már kezdett duzzadni. Nyilván egy szülő, amikor nyitotta a kaput, odacsukta a kis ujját :evil: Hideg vizet folyasztottam rá, mamánál meg beborogattuk neki. Este is beragasztottam neki kenőcsös gézzel. De ma reggel is fájt még neki, mikor megnyomtam :cry: Jól odaszoríthatták a kis percét :cry:
Reggel meg szóltam a dadusának, hogy mi történt, meg hogy biztosan fájlalja majd. Erre a válasz: hát előfordul az ilyen azzal, aki a kapu környékénén játszik. Szóval Lilcsi a hibás, nem a dadus, akinek rá kellett volna szólnia :evil: :?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Erika! Szegény Betti, ez biztos nagy csalódás neki akkor :cry: De reméljük, most akkor rendbeteszik a lábát.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Kép
ez,csak barackvirág színben

KépKép
KépKép
cleo27

Parkoláson mindíg felháborodk,mert az persze nem baj hogy a terejárós ott áll a vadíúj járgánnyal :twisted: :twisted: :twisted: meg nagyfukszal a nyakában,szalad az üzletbe gondolom tényleg mozgássérült :twisted: :twisted: :twisted:

szegény Betti! :cry:

Nóri!
Itt az oviban annyira figyelnek hogy az eggyik kisfiú átszökött a kétházzal arrébb lakó mamihoz a kerten keresztül :shock: :twisted:

Kép

Kép
katlina

Szegény Betti! :( Ráadásul nagyon hiányozhat neki Bettike is! :cry:

Erika! Látom téged legalább elért szegényke. :D Én meg itthon hagytam a telómat. (Dokinál voltun a fiúkkal.) :roll:

Izentem még reggel Bettinek, hogy Mindenki pusszantja... etc. etc. :D

Gyógypuszi Lilcsinek! :(

Andi! Nagyon klasszak a képek!! :mrgreen:

Rólunk:
Voltunk dokinál. Levente most már tényleg gyógyulgat. Nem fogjátok elhinni, de mióta issza a kubut, enyhült a köhögés és alig kell orrot szívni. És ezt úgy elvágólag produkálta. Mondtam a dokinőnek, hogy mióta több répát fogyaszt (mert ugye a kububan is az vagyon... meg ezek után adtuk neki nyersen is) sokat.. nagyon sokat javult az állapota. Kérdeztem, hogy ez mitől lehet? Hogy függ össze a kettő? (Azt ugye tudtam, hogy kipucolja a szervezetet... de ennyi...) Mondta, hogy igen, az antioxidánsok miatt lehet ez!! :D
Hát ezek után tutira nem fogom még csak párolni se a répát! :D
No és Dávidot is lestátuszolta... 69 cm és 9300 g. Végreee lassult a gyarapodás!! 8) Viszont menni kell ortopédiára a farredői nincsenek egyvonalban. Aztán a szemészetet is meg kell látogatnunk, mert egyre szebben kancsalít (családi örökség). Ja igen... a bcg még nega. Azt a tüdőgondozóban nézik és oltják újra ha kell. No ennyi.. Lesz mit csinálnunk a jövő héten...
szilbee

KépÓ, Szilvi! Akkor lesz bennetek kilóméter!
Ezt a Kubut majd lehet, én is bevezetem akkor. Bár most semmi baja Lilcsinek, de akkor nem várom meg...

Katlina!KépLegalább jó helyre ment, nem világgá!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hali.

Megjöttem a fogdokitól...betömte..de mondta,hogy feldagadhat+fájhat stb :shock:

Szilvi.
Örülök,hogy alakulnak a fiúk.Csoda-kubu :)-tök jó,hogy találtatok termszetes vitamint :) nem sárgul tőle ?
Sziszivel is voltunk ortopédon...neki meg combredő-asszimetriája volt (most meg már combredője sincs...hi-hi :lol: :lol: )

Katlina.na...szép kis ovi :( .nekem is ez volt az egyik félelmem anno...mi lesz ha kiszöknek.

Vali!!!Mi újság? Hamarosan megyünk ám :wink:

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Kukk...

Hmm végül is ha vkinek van gyimilcs centrifugája, bizti olcsóbban kijön, mint ha kubut vesz. Én eddig 125-ért láttam a legolcsóbban. Nekünk ez kb. 1 napi adag.

Andi! Nem sárgul... de most hogy így mondod, anno annyira imádta kicsiként a sütőtököt, hogy tisztára besárgult tőle! :lol:

Majd utánanézek még, hogy milyen gyimilcsek meg ződségek taralmaznak antioxidánsokat...
szilbee

Sziasztok!

Elin!
Óh szegény Lilcsi,annyira sajnálom,hogy fájhatott neki :cry: de az a szülő is egy vadbarom lehetett,hogy odacsukta az úját! :evil: Azért ha látja,hogy ott van egy kicsi a kapuban jobban oda figyelhetett volna!A dadusról meg nem is beszélve!Egyre jobban irtózom a bölcsi gondolatától! :( Amúgy én is láttam,hogy kint aludtak az udvaron mert pont akkor jártam arra,még eszembe is jutott,hogy mondtad a múltkor,hogy már nincs ilyen hogy kint alszanak! Vagy nem te mondtad?:roll: Eggyüttalvásról annyit,hogy én Dáviddal is együtt aludtam sokáig,és most,hogy nem volt itthon apa Francival is együtt aludtam,még most is sokszor köztünk köt ki éjszaka! :D
Ja,és nagyon szép Lilcsi,még mindíg! :lol:

Tündi!
Tuti,hogy te is magad mellé veszed majd Lucust ha nem lesz itthon apa! :D Dokit felhívtad tegnap?Kaptál időpontot!

Szilbee!
Akkor lesz hova menni jövő héten?Majd azért ha lesz kis időd számolj be a fejleményekről! :) Hát a kubut Franci is szereti,de nekünk vigyázni kell vele,mert a répa megfogja a székletet,legalábbis ezt mondják,nekünk meg az nem hiányzik,így is sokat szenvedünk! :cry: Felháborító,hogy volt még beteg gyerek a váróba,a doki meg elhúzott! :evil:

Cleo!
Nem csalódtam,ismét szuper volt a program! :wink: :D Látom a gyerekek is nagyon jól érezték magukat!Eger tényleg nagyon szép hely!Nagyon szépek a gyerekek! :D :D :D
A fogdoki,tényleg érdekes,mért kell megvárni,hogy nagyon fájjon???Ha kicsit fáj akkor már valami nincs rendben,vagy nem?Nem értem én ezt! :?
És ez a szuper festék mennyibe kerül?Vagy az ne publikus,csak mert kíváncsi vagyok én is nagyon! :oops: Meg hol is vettétek,tudom,hogy már írtad de elfelejtettem! :oops:

Judit!
Nagyon örülök,hogy tetszik az új hely! :D Jobbulást Marcinak! :D

Erika!
Kicsit el vagyok havazva mostanában,sok intéznivalóm van ide-oda futkosok!Tegnap voltam bent a laktanyába,de nem volt elbeszélgetés! :?Na mindegy elrendeztem egy másik ügyemet!Délre értünk busszal a várkonyi térre és mivel akkor tömve vannak a buszok úgy döntöttem,hogy hazamegyünk gyalog.Teljesen kipurcantam mire hazaértünk,már írni se volt kedvem!
Most is olyan fáradt vagyok,mintha valami leszívná az energiámat,de lehet,hogy csak az a bajom,hogy már vagy két napja nem ettem csokit! :D És már az elvonási tünetek jelentkeznek nálam fáradtság formájában! :D

Na menek kiteregetek!Puszi mindenkinek!
Vendég

Szilbee!
Apropó antioxidáns!Ajánlom figyelmedbe a következő oldalt!
http://www.flavonmax.com/index.php?page ... 3&faceid=1

Én pont ma kezdtem el Francinak adni,nagyon sok pozitívumot hallottam róla,úgyhogy gondoltam kipróbálom!
Vendég

Mano! Én attól tartok, hogy egy másik beteg babóhoz szaladt a doki... :( Nem jellemző rá, hogy így otthagyjon 2 beteg gyereket.

Szerencsére, jöv. hétre Ed szabin lesz esmét... Ha minden jól megy Levente meg bölcsiben. Remélem így könnyebben el tudjuk intázni a vizsgálatokat... és hogy Dave-nek se nem kacsal és hogy a csípőjével sincs gond.

Találtam a Béta-Karotinról egy cikket... akit érdekel, kukkantson bele. 8)

Szép Napot! 8)
szilbee

Hajni

Á...dehogy titok :lol: :lol:
Horizontban vettük...minnyá megnézem az árát 5liter -4756 Ft :)

Na...lassan indulok a lurkókért az oviba

Majd még jövök

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Köszi! :) Én is ismerem. Anyum a múlt héten rendelte meg a patikájukba. :) Ki akarjuk próbálni... csak ők ugye J.boldogházán vannak, aztán nem egyszerű elhozni ide... :?
szilbee

Szilbee!
Akkor jó! :D :D

Lányok ha közületek érdekel valakit még ez a termék,akkor megvan a csajszinak a száma aki ezzel foglakozik!
Puszi!!
Vendég

Csajok! Tud vki ajánlani ortopéd magán dokit? telszámmal együtt?

Novemberre kaptunk időpontot a hagyományos rendelésre!! Jó mi?? :lol:
szilbee

Hazaértünk :) Jól érezték magukat a csajok,de Luca kicsivel többet tud már,9 nappal vagyunk idősebbek,de jól eltrécseltek azért a maguk kis nyelvén :)

Nóri,kérdezd csak nyugodtan :)

Hajni,kaptam időpontot,hétfő 18.40 úgyhogy az esti teeendők teljesen apára maradnak! :P Köszike a segítséget! :)

Andi,nagyon jók a képek! :) Ilyenkor máris ülnék az autóba és mennék.szerelemes vagyok abba a környékbe,nem tudom miért :)
Mi is iylen festékkel festettünk,de mi a baj vele?Kevertetek hozzá vmit? Mert ez akkor adja ki az eredeti színét ha nincs hozzá kevereve semmi sem.
A fogfájás meg iszonyat rossz :( De így már hátha nem fog fájni!!

Szilbee,ez már jó hír,hogy javuló félben vannak a fiúk.Déviddel biztosan rendben lesz minden.Mutattak tornát,hogy mi az ami jó rá? Egyébként nagyon jóóó súlyban van :)

Katlina,én is igencsak fel szoktam háborodni az ilyenen!NEm túl biztonságos akkor ez az ovi.

Erika,köszi az újabb infót! Szegény Betti,de kitartás neki.Biztosan nagyon rossz neki Bettike nélkül!!

Kép
Kép
tundi24

Szilvi: Ki is a dokitok? Már nem tom fejből ki, de az rémlik, hogy nagyon jó doki és már nem fogad új kisbeteget. Ott a CBA mögött rendel, ugye? Azé' a helyzet érdekes lehetett, ahogy eltrappol mellettetek....nem tűnt fel neki, hogy vár rá valaki? Vagy más is rendelt? Na mindegy, túlragoztuk már a dolgot.

Mi eddig kétszer voltunk a rendelőben, egyszer fület likasztani, másodszor tápszert iratni, és egyszer sem volt a várakozók között hm...fehér ember. Minden más volt, kb. 30 fős létszámmal. Oda mi pici babát és nagyobbat sem nagyon viszünk, sajnos így fizetünk, mint a katonatiszt. :(

Nóri: Ma agresszív kedvemben vagyok, azt a dadust jól s...berugnám, ami ezt mondta. :twisted: :twisted:

Andi: Hű, nagy kedvem lett megint Egerbe menni!! Nagyon jók a képek!!!

Pussz!
jaimee1

Szilbee,én utána kérdezek neked!!Ma még megírom ha tudtam intézni valamit!!

Kép
Kép
tundi24

Novemberre??? Meg vannak ezek veszve???? Jó hogy nem mire leérettségizik a gyerek!!! Hát kész vagyok..... :( :( :(
jaimee1

Hajni,jelentem van hatása a kapszulának.Luca akkora adagot termelt,és végre nem keméynet,hogy az csak na :)

Kép
Kép
tundi24

Na ennek igazán örülök! :D :D :D :D Puszi neki! Kép
Vendég

Tündi! Nagyon köszi! :)

Erika! Orosz Ági! Nem csak úgy elhúzott... előtte elnzést kért, de nem tud tovább maradni. Mondjuk így is tovább rendelt a kiírtnál. De mondom... nem hiszem, hogy ok nélkül ment el. Meg nem is tudok rá haragudni, mert nagyon lelkiismeretes orvos.
Ja gondolhatod Ed mennyire bepöccent, mikor ezt mondták neki.. Ja és először augusztust mondtak... aztán mikor kiderült, hogy januárban nem voltunk még ortopédián közölték, hogy jaaa,... akkor csak novemberre van időpont!
Én ezen már csak röhögni tudok. :lol:

Mondjuk ennek is oka van... mármint, hogy nem zsörtölődök ezen... Dave átaludta az íccakát! :mrgreen: Reggel azon kaptam magam, hogy majd szétdurrannak a "tejtartóim"... :lol:
szilbee

Sziasztok! Csak bekukkantottam, otthon még mindig nincs net :( állítólag a héten kötik be ...
remélem mindenki jól van, ebben a szép nyári időben :)
velünk minden O.K.
Megállapodtunk Babuci nevében: Réka lesz a kiscsaj.

Puszi mindenkinek!

Kép
pimelinda

Melinda: Tökkkkkkkkkkkkkkéletes név! :D Mostanában elég gyakori név, már a dokim is mondta, de minket nem érdekelt...És hát amúgy is Popinak hívjuk.

Szilvi: Jaaa....szóval beszélt veletek. Akkor értem! Tudtam én, hogy rendes az a nőci.

Tejtartók....hehe....örült akkor Dávid biztosan, sokat nem kellett neki dolgozni velük. :D

Huh,most jöttünk a sétából. Réka megfőtt a kocsiban. Én meg szenvedtem az allergiától, mint egy ááááállat. És fényes nappal megcsípett egy szúnyog! :shock:
jaimee1

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?