Sziasztok!
Tina!
Hát persze, hogy eszik, hiszen olyan finom a tejecske
Fejni nem tudás semmit sem jelent a tejmennyiségre nézvést, Snoopy tök jól leírta, hogy miért. Nem szükséges fejned, biztos, hogy nincs semmi gond!!
Klára!
Ez egy ilyen időszak, gyakran úgy tűnik, mintha ekkor a babák elválasztanák magukat. Holott csak nagyon érdekes a külvilág és most már képesek is fölfedezni, ez fölöttébb lefoglalja őket
Ám a legtöbb esetben pár hónap múlva visszajön a szopizókedvük, sőt van, amikor nagyon gyakran kezdnek kérni megint
Kitartás, kínálgasd, amikor úgy gondolod, hogy szopizna.
Ivás: próbáld szopival kínálni. Nem szükséges mást adni neki, csak ha úgy látod, hogy hiába kínálod, nem szopizik, de keveset pisil.
Viki!
Ezekre a tejszaporító teákra sok baba érzékeny. De tényleg a sok szopi a legjobb!
inni annyit igyál, amennyi jólesik, nem kell erőltetni. És próbálj pihenni, amennyit lehet.
Kheno!
Ha nem akar inni a babád, nem kell erőltetni. Ez azt jelenti, hogy azért mégis fontos neki a szopi, abból jut folyadékhoz (is).
Az, hogy 2-3x szopizik egy nap, az nagyon jó, meg az is, hogy az éjjeli szopik megvannak még. Nagyon jól csinálod, hogy kínálod, amikor lehet. Tényleg visszajön ám a szopikedv.
Nekem a 2 kisebb közül, akik tandemszopiztak, amikor Bálint volt ilyen 8-9 hónapos, akkor bizony a "nagy", közel 2,5 éves nővérkéje sokkal gyakrabban szopizott, mint ő
Aztán volt fordítva is.
Mensi: a szopikedvet nem hiszem, hogy ez befolyásolná. Inkább a szopik gyakorisága befolyásolja a mensit. De ha ilyen rendszertelen, akkor neked is azt tudom tanácsolni, hogy a biztonság kedvéért keresd föl a dokidat.
Manka!
Hát igen, nem ez a kedvenc szabadidős elfoglaltságom nekem sem
De örülök, hogy elmész!!
Pele