Új privát üzeneted érkezett!

Ballagyo, hajrá következő hétvége!
Bizony, kell néha egy kis kikapcs!

Bibar, ügyik vagytok! :wink: Hűű, de emlékszem erre, mikor én is visszaköltöztem az uram mellé :shock: Én se sokat aludtam :wink:
Emlékszem, tudattalanul, de egész éjjel az ajtó felé fordulva aludtam, hogy így is közelebb legyek hozzá, és könnyen meghaljam
ha azt sóhatja: anya :lol:
Persze ébredek minden nyöszörgésre azóta is.

Nórim egész jól viseli, szegénykém. Csak azt nem bírja, ha szívom az orrát. Akkor hadakozik kézzel-lábbal. Mindent bele ad.
eddig 38 a legmagasabb hője, remélem, estére se szalad föl :roll:
Kis husom.

KépKép
naposoldal

Látom, mindenki élvezi a napsütéses pünkösdöt :D
Nagyon helyes :D
Mi is kiruccanást terveztünk a hétvégére, szép terveink voltak, de sajna közbejött ez a betegség. :(
Viszont (kop-kop-kop), úgy tűnik javulunk :lol:
estére már nem volt láza, és az éjszaka is nyugalmasabban telt.
Felsírt párszor, de hamar vissza tudott aludni.
Kis szörcsögő bogaram.

Aztán képekkel megrakodva várom "haza" a kirándulókat! :lol:

KépKép
naposoldal

Napcsi
de jó hogy már nem volt láza :wink: :wink: örülök hogy jobban van!mi nem megyünk ma sehova,élvezzük a kertünket és paradicsomot ültetünk :P :P

ma már tudtam aludni,és képzeljétek ma is átaludta az éjszakát a manóm,tudtam én hogy az ágyam recsegése ébresztette fel sokszor :wink: :wink:

Lukikám
ma rádcsörgök majd!mennek vendégek?pusszantalak

bibar

Kép néhány hete mi is kirándulni indultunk

KépKép
naposoldal

Bibarci, jó pariültetést! :lol:
Néhány éve, mikor kiköltöztünk a házunkba, marha lelkesen palántáztunk mi is. Csakhogy egyikünk sem valami nagy kertész ( tök jó, hogy kertes házunk van 8) :lol: ), így a locsolás néha elmaradt, meg időnként a gaz is belepte :oops: :P
No de aztán olyan szüretet rendeztünk az egy szem paprikánknak, hogy szerintem a fél szomszédság rajtunk röhögött :lol: :lol:
Hozzáteszem, jogosan.
Meghívtuk a barátainkat, a kapura kiírtuk : első paprikaszüreti mulatság :lol: :lol:
Aztán már szinte csak a himnusz éneklése hiányzott, miközben ünnepélyesen felszeleteltük egyszem paprikánkat, és igazsáosan elosztottuk :lol:
Jutott mindenkinek :lol:

Jó ültetést!

KépKép
naposoldal

Napcsi

örülök hogy jobban vagytok :D gyógykezeléses kérdésedre szerencsére még nem tudtam válaszolni. :wink: Gyönyörűek vagytok,mint mindig.

Bibarkám

nálam aludt a szegedi barinőm,vmikor du megy haza,de bármikor hívhatsz,nem zavarsz. :P Olyan furi még javában szunyál,én meg már előkészítettem az ebédet,kivasaltam.Régi szép idők,mikor még ilyeneket lehetett szunyálni.... :lol: :lol: :lol: Azért nem sírom vissza :wink: :lol:
Látod,lehet hogy már egy hetesen is végigaludta volna Kisgolyó az iccakát ha nem zavartok be :wink: :lol: Na pusza :D

Látom mindenki ezerrel nyomja a hosszúhétvégét :D

Kép
lukrécia

Sziasztok,

Itt a folyamatosan eltünedező bárányka :wink: :lol: :oops:
Minden rendben van velem, csak elég sokat dolgozom. Sajnos muszáj, mert itt órabérben vagyok, így minden lehetőséget kihasználok, hogy bent lehessek, főleg az ünnepeket, mert akkor ugye magasabb a bér :roll: Szóval most is bent vagyok... De amúgy jó minden, tényleg teljesen más lett az életem, amióta nem élek állandó stresszben. Igaz, nem dolgozom keveset, de úgy érzem, hogy sokkal nyugodtabb, és kiegyensúlyozottabb vagyok, ami jó :D Hiába nem vagyunk sokat együtt Zozóval, de amikor együtt vagyunk, akkor teljesen más, neki is jobb, hogy nem egymást spanoljuk, mint régen a közös munkahely "jó dolgaival" kapcsolatosan. A kollégák, és a főnökség is rendes, a munka maga sem megterhelő, szóval tényleg minden rendben.
Egészségileg is jól vagyok, a fogam helye már csak ritkán fáj - illetve csak a csontnál érzem néha. 19.-én megyek vérvételre, már nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a vérképem :roll: Majd mindenképpen beszámolok róla! :D
Pénteken végre elkezdődött a körmös tanfolyam is, szombaton ugyan nem volt a pünkösdi hosszú hétvégére való tekintettel, de péntektől már kezdődik élesben a tanítás. :)

Vicuska,

Hát, hallod Rami tényleg totál olyan, mint Te voltál kicsinek, iszonyatos a hasonlóság :D Nagyon jó minden kép Ramiról, olyan édes :D:D
Szemeddel azóta már minden rendben?

Adri drága,
Üdv itt is neked :D Szólj, ha már be szeretnél kerülni a táblába :wink: Drukk a keddi UH-hoz!

Rebe,
Örülök, hogy már az új lakásban vagytok, és jó volt veled dumcsizni a napokban msn-en :wink:
Nagyon jó a 4D-s kép :D Helyesek a csajszik :D Pocakképet nem kapunk? :wink: Sok puszi nektek! :D

Luki drágám,
Olyan aranyos vagy, hogy hiányolsz :oops: Köszönöm! :D
Falatka tündéri, és nagyon helyes! :D És a közös képetek is nagyon jó!!!

Gabicsibe,
Hűűű, már csak 31 nap van hátra hivatalosan... gondolom, egyre jobban izgulsz, és várod, hogy a kisfiadat a kezedben tarthasd :D

Chesti,
Már írtam msn-en, de azért itt is: meseszép Niki a képeken! :D:D Annyira gyönyörű a kiscsaj, kész vagyok tőle :D Kispunis-fürdőköpenyes :D:D Hihetetlen, hogy már vetkőzik-öltözik :shock: Nagycsajjééé :D :P

Elan,
Pocakkép? :wink:
Hogy van a kolléganőd kisfia? Kitartást nekik, biztos minden rendben lesz...

Agnese,
Nagyon édes Miló a képeken :D

Mot család,

Nagyon szuperek a képek :D:D Kriszti egyszerűen zabálnivaló :D:D
Nagyon sajnálom, hogy most ilyen beteg szegényke. Remélem, azóta már jobban van!! :roll: Jobbulást kívánok!

Sharon,

Hihetetlen, hogy nő ez a kiscsajszi :D Annyira cuki :D

Taptau,

Sok puszi neked, remélem, tudsz nemsokára sűrűbben jönni.

Agnesm,

Nagyon örülök, hogy végre Te is írtál! :D Gratulálok, hogy kislányotok lesz :D Már a 27. hét??? :shock: De rohan az idő... :roll: Sok puszi, és gyere gyakrabban! :wink:
Kérünk képeket!

Benszi,
Nagyon jók a képek :D Sajnálom, hogy Balu most ilyen... :roll:

Zuzmó,

Hihetetlen, hogy nemsokára már Kristóf is megérkezik... Annyira bennem van az az ezer éves sms-váltásunk... és annyira jó, hogy ilyen jól alakult :D
A tali és a hely ötletet pedig köszi, és remélem, hogy még Te is eltudsz jönni :wink:

Fiona,

Gratula az új járgányhoz :D Nagyon édi Döbrögi :D

Ballagyo,

Tündéri ez a kép Somáról :lol:

Napcsiii,
Vééégre! :D Annyira jók a képek, Nóri még mindig meseszép! :D Jobbulást a kis betegnek... :roll:

Bibar,
Nagyon szuperek a képek! Olivér nő mint a gomba :D

TALI:

Persze, én is megyek :D Ahogy Chesti is írta (köszi drága :D) nekem csak vasárnap jó, mert szombatonként a tanfolyamon leszek. Dátumot nem mondok, mert elvileg bármelyik jó, csak jó lenne minél hamarabb tudni, mert akkor úgy alakítom a dolgokat (meló, stb.) :D

Sok-sok puszi mindenkinek, és sorry, ha valakit kihagytam, nem volt szándékos... :D

Kép

Kép
zsókuci

Napcsi

látom,Nóri is szunyál,nagyon ráérünk :wink: :lol:

Kép
lukrécia

Zsókucikám

na végre! :D Mindenképpen vasárnap legyen a tali,mert nélküled nem az igazi.Remélem a vérkép szzupi lesz,nagyon szorítok!!!!Örülök hogy a melóhely is nyugisabb :D :D
Na megszűnök :D

Kép
lukrécia

Nem, nem. Most, hogy pontosan visszaemlékszem, nem hiányzott a himnusz sem, hiszen elhangzott a : Paprika, ó, ó, paprika kezdetű dal is. Akkor komponáltuk. Volt hozzá gitár kíséret is.
A szövegére már nem emlékszem. :lol:
( most szinte hallom a megkönnyebbült sóhajokat) :lol: :lol:

Bibarci, gartula az éjszakához! Ugye milyen szuper érzés egy átalukált éjszaka? :lol:

KépKép
naposoldal

NNa, én még nem szűnök. Szilárd elhatározásom, hogy velem legyen tele az oldal :lol:
Aztán, mikor hetekre eltűnök, csak visszalapoztok, és máris nem hiányzom annyira :lol: 8)

Zsókám, határozott szavazatot adok le a vasárnapi időpontra, mert látni szeretnélek téged is!
Szóval az én szavazatom júni 15! Az jó Lukiéknak is, ugye?

KépKép
naposoldal

Luki annyira jó a vonalzód, hogy csuda!
De mé' azt írja, hogy Falatka 6 hónapos?
Tegnap majdnem grtauláltam, mikor rájöttem, hogy ez nem stimmel.

KépKép
naposoldal

Sziasztok,

Én is itt vagyok, jól vagyunk, holnap megyek az első CTG-re, meg laborba, meg streptococcus-szűrésre, szóval a délelőttöt szerintem a Jánosban töltöm :)

Ha kiderül, mikor lesz a műtét, majd módosítom a vonalzómat is, mert az tuti, hogy nem várnak vele június 16-ig...

Zsókuci, a kolléganőmék jól vannak, 6 napja született meg a pici fiú. Azt mondták a dokik, hogy az 5.-6. nap a kritikus, és utána két héttel... Ha eléri a 2 kilót a baba, akkor talán hazaengedik őket. Szorítok nekik nagyon, hogy hamarosan hazamehessenek egészségesen.

Tegnap voltunk kertipartizni, odaúton koccantunk :( Képzelhetitek, mennyire megíjedtem, még soha nem fordult ilyen elő velünk korábban. Szerencsére van övterelőm, így annak ellenére, hogy óriásit rántott rajtam az öv, a pocakom megúszta. A kocsiknak sem lett nagy bajuk, szóval nem lehetett akkora a koccanás, csak én éreztem óriásinak :)

A parti viszont nagyon jól sikerült, lefotóztak, úgyhogy itt egy pocakkép, igaz, ülve, szemből annyira nem látványos.

Kép

Kép
elan

Sziasztok!

Napcsi, örülök, hogy jobban van Nórika, aki szerintem nagyon hasonlít Ramikára! Neked nem a Zeke volt a dokid? :lol: Na jó, ez csak vicc volt!

Elan
, annnnyira szép kismami vagy!

Zsókuci, nagyon örülök, hogy bejött az új melóhely! Ez nagyon fontos, csak ott éljük le a fél életünk, nem? A szemem gyógyulgat!

Végre élvezzük Taksony előnyeit is, mert ilyenkor tavassza, nyáron gyönyörű itt a Duna part! Tegnap volt itt at Alma zenekar, kivittem Ramikát, még nem nagyon élvezte de én nagyon! Szuper jó fejek!

3 friss kép:
Kép a szoptatásnak több előnye is van! :) Kép még mindíg a légycsapó a király! Kép új felsőben

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Napcsi

egyetértek,júni 15-e szuper Zsókucistól :D
Ja,sajna a vonalzóm napokat nem ír.Béna. :(

Elan

nagyon szép pocakod van :D

Vicuska

csinik vagytok :D :D

Csajok olyan nyűgi Falat 3 napja,nálatok semmi?Egyfolytában nyűglődik szegénykém.Ja,és ma nagylány lettem újra. :oops: :oops: háááát,nem hiányzott.... :roll:

Kép
lukrécia

Elan
Szegénykém!Szerencse,hogy ennyivel megúsztátok és nem lett senkinek semmi baja!Akkor holnap megint talizunk :D Én is megyek 8-ra laborba és 10-re pedig Ctgre.

Vicuska
Olyan szép ez a kiscsaj :D tegnap emlegettem ramikát és kedvenc játékát anyósómnak,mert nekik is ilyen van :D Ja és egyforma szőnyegünk van :D

Napcsi
Végre!Az a jó benned ha hetekre el is tünsz,de bepótolod az egész oldalon :lol: Örülök ám neki!!!nagyon szépek vagytok!!!Jobbulást a lánykádnak!
gabicsibe

Sziasztok Lányok!
Megint csak egy gyors bekukkantásra van időm. :oops: Remélem holnap be tudom pótolni a visszaolvasást.
Krisztike már jobban van! :) Végre van étvágya is! :) Igaz ez sem túl nagy, de az előző napokhoz képest rengetegnek tűnik. Tegnap reggelire csak két falat sajtot evett, vacsira pedig 3 falat bundáskenyeret. A tejitalából is a 250 ml helyett csak 100 ml-t ivott. :( Engem ez aggasztott a legjobban. Úgy nézki, hogy ez a második lázmente napunk, végre!!!! :D A péntek és szombat, főleg az éjszakák szörnyűek voltak. Egész nap nem ment le 38-38,5 fok alá, éjszaka pedig 39 fok volt végig. :(
Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
motné

Motné
Végre jól van és ez a lényeg,majd fokozatosan vissza jön az étvágya is!Kitartás!!!

Ma megnéztük a tali helyszínét és nagyon tetszett az egész park!érdemes elmenni piknikezni is.Pocakfotóval egybekötve két kép :D ami ott készült:
Kép
Kép
gabicsibe

Sziasztok!

Komolyan mondom gyönyörűek a topic babái. Szerintetek elfogultak vagyunk?...szerintem nem! :lol: :lol:

Napcsi szerejük ha írsz mindegy mennyit csak írj. :) és persze képek képek képek. :)

Gabicsibe, Elan szép nagy pocakos kismamiaink. :lol: :lol: Sugároztok, és lassan tényleg izgulhatunk, és ismerhetünk meg újabb gyönyörű babákat. :)

Motték örülök h jobban van Krisztike. Miko rmi felnőttek is betegek vagyunk kevesebbet eszünk. Ha inni iszik akkor jó. Levest sem kívánja? Jó kis erőleves sok zöldséggel?

Zsóóókuci :lol: :lol: olyan jó olvasni h nyugodtabb vagy, és nagyon drukkolok a vérvételhez. :)

Vicuska Rami édesem... :) jajjj.... :lol: :lol: Te pedig szinte nem is a földön jársz olyan "szerelmes" vagy a lányodba, látszik. :)

Bibar én is gratulálok az átaludt éjszakához! :lol:

TALI-t rakhatjuk akkor vasárnapra? Zsókuciért simán, mindent, bármit! :lol:
Aki jelezte és nincs benne a táblában az szóljon!!!

Kép
Kép
Kép

chesti

Chesti
Zsókuciért tényleg bármit :lol: :lol: :lol: :lol: legyen vasárnap!!!

Zsókuci drága
én is szoritok nagyon a vérvételhez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!remélem már nincs gyulladás :oops: :oops:

Gabicsibe
hú brutál pocakod van,neked sem lesz kis bébid az tuti,nekem is ilyen nagy volt a pocakom és a ctg-én mindig rámcsodálkoztak hogy még van hátra több hét :lol: :lol: súlybecslés volt??

Elan
csini vagy nagyon :lol: :lol:

Napcsi
gyönyörüüüüüüek vagytok :lol: :lol: :lol: :lol: és igen,tök jó hogy ennyit irsz :P :P hogy van az a gyönyörüség??

Motné
remélem már kilábaltok belöle,aztán hizlalhatod a picúrkát :oops: :oops: :oops:

Vicuska
szépek vagytok nagyon :P :P a felső h&m -es?én is vettem ilyen majmos cuccot mostanában :lol: :lol:

bibar

Chesti, Bibar, Luki, Napcsi,
Annyira aranyosak vagytok! :D:D De tényleg!!! :oops: :oops: Nagyon-nagyon jól esik ám... :oops:

Gabicsibe, Elan,
Hűűű mekkora pocik... :shock: Nagyon csinik vagytok! Gigapocival is sugárzó kismamik :D:D

Moték,

Örülök, hogy Krisztike jobban van! :)

Vicus,

Gyönyörű Rami :)

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok drágáim!

Bocsi az eltűnésért,de zsúfolt volt a hétvége és az éjszakáim rémálmosak!Pöcs kivan szindróma!
Sajna visszaolvasni nem megy,de a gyerekek,anyukák és a pocakosok édesek egytől-egyig!

Nyűgös fiamhoz kihívtam a doki nénit,mert azt mondta lehet beteg a gyerek,látnia kell,mielőtt bármit mond!No nem beteg csak fogzik.Alul semmi,de felül 4foga készülődik egyszerre!Alig alszik ez miatt!Estére Cataflame cseppeket írt fel,ha nagyon fáj már neki,igaz még nem adtam belőle,de nappalra azt mondja nyugodtan adhatok Nurophent!Az segít valamennyire!No de éjjel,Dóriba belebújik a kisördög és félóránként,óránkét felsír!Tolja fel az égnek a seggét és csukott szemmel nyöszörörg.Ha megfordítom sikít,ezáltal Balu is felkel!F..sza.Kb.2hete játszuk ezt és már hulla vagyok nagyon!Nappal meg sosem együtt alszanak el!Hurrrá!A hogyan csesszünk ki anyuval című játékot remekül űzik!

Ja és hát a hétvégenkénti tatárjárásról már ne is beszéljünk!Család,barátok!Ami jó,csak nem pihenek!

Arra emlékszem,hogy Luki és Juci kérdezte azt a felfújhatós cuccot,amiben a gyerekek voltak,no az 9900Ft volt a Törökbálinti Corában vettem a baba osztályon!

A talit még nem tudom,mert 14.-én van a szülinapom!

Valami aranyos volt azért,Dóri feltérdel és hintázik,meg lábujjhegyen és a kezén áll!Hihetetlen!Néha akkora pofára esések vannak,de nem sír!Ha 5percre nem figyelek oda hátrafelé már tolatva kimászik a nappaliból a konyhába!Azt hittem már lesz pár nyugis hónapom még,de tévedtem!Arról nem beszélek,hogy hátán fekve hasból akar felülni féloldalt!Mi van ezzel a kölökkel!!!??

Na megpróbálok még jönni!

Sok pusza
Vendég

Sziasztok!

Motnéni, örülök, hogy Krisztike jobban van, de azért még sok gyógypuszit küldök!

Benszike
, akkor 14-én szülinapoztok és 15-én pedig velünk ünnepelsz, majd jól megköszöntünk! :lol: Amúgy Dórika sokkal ügyesebb a társainál, Ramikám nem csinál még ilyet! Nem semmi a kiscsaj!!

Numa, ugye jöttök??!!

Én pár napja próbálom Ramit a nagykádba szoktatni úgy, hogy én is vele fürdök de nagyon-nagyon fél és sír benne! Pedig a kis kádban olyan vidáman pancsol! Remélem ez megváltozik.
Már 2 éjjel megint nem alszik, csak sírdogál, nyűglődik, dobálja magát. Gondolom elindultak a felső fogak is..semmit sem aludtam, mert a cici a cici a cici..

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Elan, Gabicsibe!

Nagyon szépek a pocakok! Irigykedem is... :roll: :roll: :roll:

Motné!

Örülök Krisztikének! :lol: :lol: :lol:

Az éjszakák nálunk is továbbra is nyűglődéssel telnek. Somát 9 körül altatjuk, el is van kb. hajnal 2-ig, akkor megetetem és jön a feketeleves: forgolódik, nyüszög, öklét harapdálja. Az apja istenien alszik, fel se szisszen én viszont egy percet sem pihenek.. Hogy mit kéne másképp csinálnom, fogalmam sincs :oops:
ballagyo

Jaj, elfelejtettem megkérdezni: ti hol vettétek a jó kis zenélő hintákat? Somának azt szeretnénk venni gyereknapra. Hol érdemes?
ballagyo

Ballagyó
nekünk azóta alszik rendesen Olivér mióta külön szobába mentem,sokszor én ébresztettem fel a mocorgásommal :oops: :oops: a hintát szerintem a www.arzuhanas.com-on érdemes venni ha újat akarsz :wink: :wink: :wink: van mindenféle ott

Benszikém
jó kis éjszakáid lehetnek :cry: :cry: :cry: a szülinapodat ott is ünnepelheted az uraddal :lol: :lol: :lol: gyertek légyszi légyszi :wink: :wink:

bibar

Bibar
Sajna nem volt mostanában súlybecslés :( Viszont ma azt mondta doktorom,hogy nagyon lent van már a fejecskéje.

Elan
Mi is kedden megyünk újra,de negyed 5-re.

Benszi
Egyszerre 4 :shock: ,szegény Balu !nem csodálkozom rajta,hogy keservesen sir és nincs nyugtod!
gabicsibe

Vicuska!
Hát igen ügyesebb a korosztályánál Dóri az bizti,csak Balu meg jóval lustább,ezáltal ég és föld a különbség!Szegény dokinénit állandóan hívogatom,hogy normális-e a,hogy Balu nem csinálja azokat,amiket Dóri!Mindig azt mondja:Anyukája a Dóri az ami nem normális!
Fogzás,hát nálunk a dobálós műsor van,de már nagyon nem díjazom!

Bibarka!
Szerintem megyünk,már foghegyről említettem apának!Ünnepelni meg ezt a kort már nemigen kéne:)))
Tejcsid lankadatlanul van?

Ballagyó!!
Nálunk a dokinéni erre mondta a Nurophent,mert a gyereknek is kell a pihi!Feszültek a fogaktól!

Dobok képeket!!!!!

Kép

A kis családom!!!

Kép

Öreganyám protkó nélkül!!!!

Kép

Ki huncut,amikor nem fogzik!!!!
Vendég

Gabicsibe!
Hát neked már mindjárt itt a vége,fuss el vége!Drukkolok nagyon!
Vendég

Kidőlt szegény kis takonypócom.
Továbbra is láztalan, de az orrát sokat kell szívni. Ilyenkor majd1 megszakad a szívem, mert le kell fogni rendesen. Ketten alig bírunk vele :shock: :cry:
De ma azért jó kedve volt, sokat dumál.

Vicuska, ahogy leveszem a soraidból Ramika sem az a mozgékony típus, nem?
És "dumálni" sokat szokott?
Mert Nóri is inkább később hozza a mozgásos dolgokat, de azt hallottam, hogy mikor az egyik fejlődik ( pl. beszéd) akkor a másik háttérbe szorul némileg.
Nem tudom, igaz-e, mert nem olvastam, csak hallottam.
Egyébként, nem Zeke. Wiegandt. :lol: :lol:

Benszi, gyönyörűek a kölkök :lol: kitartás a nyűglődéshez.

Elan, Gabicsibe, micsoda gigapocik! :lol: :lol:
Nemsokára a kezetekben lesz!!!!
Nagyon várjátok már?
Mert én még nyújtottam volna 8)
Köszi Gabi, hogy lefotóztad nekünk a tali-helyszínt :wink:

Csajok, nem tudja valaki, hol lehet emberi áron autósüléshez való nyaktámaszt, vagy párnát kapni?
Nem tudom a pontos nevét, de olyan mint egy szopipárna, csak kicsibe :) A baba nyakához lehet tenni, hogy kényelmesebb legyen az utazás.
Állítólag az ikeában is van, de én még nem láttam.
A Brendonban láttam, de bízom benne, lehet azt olcsóbban is kapni valahol.

KépKép
naposoldal

Benszi, nagyon édesek a kölkök :)

Köszi lányok a dícséretet, jól esett nagyon :) Bizony, hamarosan lehet értünk izgulni, szerintem május végén beindulunk...

Gabicsibe, neked már levették a streptococcus-tesztet? Remélem, hétfőre meg lesz az eredménye annak is meg a labornak is. A terhesgondozós csaj azt mondta, ők ki tudják nekem majd nyomtatni.

Kép
elan

Vicuska, kettős érzésem van ezzel kapcsolatban. Néha várom, néha nyújtanám... magam sem tudom. De hát úgy sem rajtam fog múlni, mikor láthatom meg végre... Onnantól más élet kezdődik, más gondokkal, örömökkel, ami csodálatos, de kicsit ijesztő is. De ezt biztosan mindenki átélte, átéli...

Kép
elan

Naposoldal
Jobbulást a lánykádnak!Pedig én úgy emlékszem mintha láttam volna pénteken a Budaörsiben ilyen párnát.De itt is találtam neked
http://aruhaz.totalcar.hu/index.php?mod ... rodfilter=
És itt is böngészhetsz :D
http://www.hfimpex.com/index.php?id=6

Kicsit sajnálni fogom hogy vége a kismamiságnak,de az anya szerep is bizti nagyon jó lesz :D Remélem olyan problémamentes mint a terhességem :D

Elan
Nekem már megcsinálták 3 hete és nega lett.
gabicsibe

Napcsi
szegénykém,ez a takony annyira rossz :oops: :oops: remélem hamar elmúlik :wink:

Benszikém
tündériek mint mindig :lol: :lol: nagyon helyes hogy jössz,megtartjuk akkor azt amiről annó lemaradtunk :lol: :lol: tejem van de még mindig van táp is,ez már igy marad,és két napja almalevezünk is :lol: :lol: holnap már a pürét kóstolja,alig várom már :lol: az a célom hogy a táp elmaradjon tizorainál és uzsinál és gyümi legyen +anyatej helyette :lol:

én ma nosztalgiázgatok :oops: :oops: ma egy éve hogy ilyenkor már a bmc-ben álltunk sorba és utána vártuk a vérvétel eredményt,aztán láttuk hogy Zeke megy a biológusért és már hivott is be engem,és velem is végre megtörtént e CSODA amit addig mindig csak vártam :lol: :lol: :lol: annnnnnnyira szép nap volt,122-es hcg :P

Lukikám
pusszantalak,ma csak 4 ig aludt a kis golyóm :cry: :cry: nem baj,nem panaszkodok,3 éjszakát egyhuzamban átaludt,remélem megint 3 jó jön :wink: :wink: ha ezt tudom tegnap nem miséztem volna :lol: :lol: :lol: :lol:

bibar

Gabicsibe, angyal vagy :lol: Köszi
És hogy tervezitek, benn lesz veled a párod is?

Jajj, Bibarci...A hideg kirázott...Átéltem én is megint, ahogy olvastalak :oops: 8)
Azt még nem is meséltem nektek, hogy néhány hete bevittük végre a zárót Nóri születéséről, és persze vittük magunkkal őt is.
Hááát...ahogy mentünk az épület felé, kis híjja, hogy el nem bőgtem magam. Láttam, ahogy jönnek ki a sorstársak, volt aki ránk mosolygott, volt aki inkább nem is nézett ránk. Nekem annyira eszembe jutott minden...
Irénkéék tündérek voltak, szokás szerint. Megcsodálták, volt pár kedves szavuk hozzánk, Nóri pedig bűbájos volt :lol:
Osztogatta a mosolyát mindenkinek, magyarázott, mintha teljesen otthon érezte volna magát :shock:
Irénke kérdezte tőlem, emlékszem e még a kórlapszámomra.
Hát lehet azt elfelejteni?

KépKép
naposoldal

Bibarkám :D

hát ez édes!jót rötyögtem :lol: Szerencsére nekem a pap most Óváron van :wink: :lol: :lol:
Ma megyünk fülbevalót lövetni Falatnak!Már tiszta ideg vagyok :oops: :oops: :oops: bántják az én kis szerelmem :( :P

Benszi

Olyan szép kis családod van!!!!! :D

Motné

örülök hogy jobban vagytok

Gabi

extra turbó pocak :D nagyon csini :D :D :D

Napcsi

Falat meg nagyokat rötyög orrporszi közben,bár Share-éknél is így volt aztán megváltozott,ha jól emlékszem... :roll: :D
Jobbulást ennek a gyönyörűségnek :D Nagyon várom már hogy élőben lássam :D
Én az elefániban vettem ilyen párnát

Kép
lukrécia

Napcsi

igen,fura érzés lehet ez a bemenetel.Wiegantnak is megmutattad? :D

Bibarkám

A nosztalgiádra való tekintettel illene már nekünk is küldeni vmit a BMC-be,nem? :lol: :oops:

Kép
lukrécia

Luki
Kérünk fülbevalós képet!

Napcsi
Múlthéten úgy döntött bejön velem a szülésre is,de mondtam neki ha nem bírja majd nyugodtan mennjen ki!A köldökzsinórt pedig nem kell elvágnia,én sem vágnám el :oops: :oops:

Hát igen furi érzés nekem is oda mennem,mert van aki mosolyogva néz és látom a tekintetéből hogy erőt merített a folytatáshoz.Viszont van aki a fészkes fenébe kíván,de őket is megértem.
gabicsibe

Lukikám
hát nem ártana,de bemenni nem akarok mert olyan messze van :cry: :cry: pedig az lenne az igazi :wink:

Napcsi
de jó hogy voltatok bennt :wink: :wink: érdekes hogy olyan sokat szenvedtem,ugye a sok sikertelen lombik stb,és mégis olyan szép emlékek maradtak meg és olyan szivesen mennék megint,persze ebben az ott dolgozoknak is jelentős szerepük van,annyira kedvesek voltak :wink: :wink:

bibar

Helló Kismamik, Anyucik és Mot papa!

Én is jól el vagyok tűnve, tudom... Minden nap olvaslak benneteket, csak épp mire írnék, megszólal az én kis szirénám... :D

Betegeskedőknek JOBBULÁST!!!

Babácskák CSODASZÉPEK!!!

Pocakok GYÖNYÖRŰEK!!! Még csak most szültem nemrég, de olyan nosztalgikus hangulatom támad, ha Gabit, és Elant nézem... :oops: :D Rebe, Zuzmó tegyetek ti is fotót! :wink:

Chesti,
nekem is jó a 15-e! :wink:

Velünk minden okés, holnap megyünk oltásra. Sajnos az önállóan elalvással továbbra is gondok vannak, most a Suttogó-féle felvesz-letesz módszerrel próbálkozunk, egyelőre kevés sikerrel... :?

Kép

Kép
mamm

Chesti!

Kicsit félve mondom már :oops: de nekünk is jó a 15

Judit

jucicuki

Hatalmas fiam van: 7430(!) gramm és 62 centi :roll: Ma voltunk a 3 hós oltáson, Soma tündéri volt, alig sírdogált :wink: És most is alszik :lol: Mondjuk jobban örülnék, ha éjszaka tenné! Múlt éjjel ébredt 1-kor, fél 3-kor, fél 4-kor, 5-kor :? Fincsi volt :?
ballagyo

Csajok!!!
Köszönöm a család dícsérőt!

Napcsi!
De jó,hogy jelentkeztél!Nagyon szép és hatalmas lett a lánykád!Sajnálom a betegeskedést!

Bibarka és Luki!

Gyónnátok mi?Én is má! :lol: :oops: Kis rosszalkodó apácák!

Luki!
Mi van a fülbevalós szépséggel?Képet!

Bibarka!
Én csak 1napig adtam nekik almalét,utána reszelt almát pépesítve!Semmi baja nem lett!Utána ne felejtsd el megitatni!
Nosztalgia?Az klassz dolog.Mikor arra járok és bekukkantok annyira örülök,hogy már túl vagyok rajta és nem mennék vissza kínlódni.Bár lehet az ember lelke megnyugodott és így könnyebb lenne!Mindenesetre az uram elzárkózik előle teljesen!

Juci!
De jó lenne,ha eljönnétek!

Ballagyó!
Grat az óriás bébihez!
Vendég

Ballagyo

hú,ez nem semmi,szép nagy fiad van tényleg :D

Benszi

Tényleg nagyon ügyes Dóri,már nekem is feltünt :D

Bibarkám

szereti :P
Mi ma már püréztünk. :D Úgy látom jobban bejön neki mint a lé,de egy nap után még nem örülök :wink: Jó nagyra nyitotta a kis száját,de azért paszírozott is vissza rendesen :lol:

Mamm

Képet! :D

Jaj csajok a fülbevalós sztori elég gázosra sikeredett. :( Onnan kezdem,hogy egész délelőtt hasmenésem volt,úgy izgultam :oops: Gáz vagyok,mi??? :lol:
Túl is lettünk rajta,de mikor hazaértünk,a barátnőm vette észre,hogy az egyik fülecskénél elől rendesen a cimpánál megy be,de ferdén lőtték és hátul már a porcnál fennt jött ki a vége :shock:,nem a cimpánál. Brutál volt és teljesen bennt volt a buksijánál. :( Na,visszavonultunk ahol kiszedték neki(megint sírás ezerrel :cry: :cry: :cry: ),így most félfülbevalósak vagyunk és két hét múlva lövethetjük újra a másikat.(ha egyáltalán odamerészkedek még :twisted: ).Háááát,így fényképeszkedni nem volt még kedvem.... :cry: Úgy sajnáltam a kis angyalkámat. :cry:

Kép
lukrécia

Lukikám
szegénykém :cry: :cry: :cry: ezt nem hiszem el,ilyen bénákat :cry: :cry: holnap hivlak :oops: :oops: holnap mi is pürézünk :wink: ja és szintén szereti :P :P

Benszikém
misének sztorija van :lol: :lol: holnap lehet hogy rádcsörgök,ha nem felejtem el :lol: :lol:

Ballagyó
egy súlycsoportban haladunk :lol: :lol: :lol:

és egy kép a 4.hónapfordulójára végre teljesen megemelte a buksit :lol: :lol: :lol: :lol: Kép Kép jaj de nehéz a fejem:))))))

bibar

Bibarkám

Ügyik vagytok nagyon!!!Írtó nagy a koncentráció azt látom!!! :lol: Puszika nektek :D

Kép
lukrécia

Szegény Falat!
Én meg most gondolkodtam, hogy végre betetetjük, de azt hiszem még várok :oops:

Judit

jucicuki

Luik!
Sajnálom ezt a fülbevalós sztorit!Milyen bénák!Gondolom leüvöltötted a haját a csajnak!Köszönöm a Dóri dícsérőt!Ezáltal,hogy ennyire gyors ütemben fejlődik,pihinek nyoma sincs!

Bibar!
Várom a misés sztorit!Adjak otthoni számot?Az jobb,mint a mobil?
Nagyon gratula a fejemeléshez!Az én Balumnak is nehéz a fejecskéje,ezért lassú mindenben!Hát ilyenek a kis husis legények!

Dóri 7kg,Balu 8,3kg!
Dóri nem nagyon akart cumisüvegből enni,így pohárból itta meg a reggeli adagját!Szerintem az ínye miatt,mert bekapja a cumit,de ráharap és csak rágcsálja!Tegnap du.1-kor evett és csak este 9-kor tudtam adni megint kaját!Szétvet az ideg ettől.
Vendég

Sziasztok!
Itt egy eltévedt anyuka és Kakukkja:)
Bocsánat, de mióta jó idő van vagy a kertben lebzselünk (míg lehet a melegtől) vagy anyósoméknál tanyázunk, ott meg nincs net!

Megnéztem az összes képet,és elolvastam minent, nem bizti,hogy mindenre emlékszem, de:

POCISTÁK: :lol: GYÖNYÖRŰŰŰ pocakotok van!és én nem tudom, de mindig olyan "irigység" fog el, ah látok egy nagy pocakot....nekem még mindig elég sokszor hiányzik.....tudom hülye vagyok!

ZSókuci drága annyira jó olvasni,hogy jó a munka és nyugodt vagy!Hidd el, ez a vérképeden is látszani fog!A fogad helye meg azért mg érzékeny lesz egy darabig...

Soma sem fog elfogyni :lol: :lol: ,de ez a jó!!Mi se vagyunk pehelysúllyúak, bár kb. most lehet ennyi Botond, nem tudom,mert nincs mérlegünk...

Luki:szegény Falatka.. :cry: :cry: remélem gyorsan elfelejteti és Te is ezt a fülbevalós mizériát!

Bibar!Gratulálok Olinak a fejemelgetéshez!

Benszi:halálosak a kölkök!! :D Dóri iszonyú ügyes!!Csak lesek,hogy miket csinál!!

na, most jön a gnodolkozz, gondolkozz, gondolkozz----

Mot család: remélem Krisztike meggyógyult!!

Mi jól vagyunk, csak tesóm megnézte B.-t.(gyógytornász) és nemtetszett neki,hogy a felállítja akkor mindig lábujjhegyen áll és nem akar lépegetni, így pénteken elviszük a JÁnos kh.ba egy barátnőjéhez, aki spéci ebben és ő is megnézi...azt mondta tesóm, hogy tuti nem komoly, max. kicsit tornáztatni kell....
meg bár a dokinőnk azt mondta nem kell, én mégiscsak bejelentkeztem a szemésztre, mert engem idegestít,hogy sokszor nagyobb a bal pupillája a jobbnál...azt mondta a dokink, hogy ne törődjek vele, de a szemészeten a nőci azt mondta,hogy vigyem csak be, inkább ők szeretnék kimondani,azt hogy nincs semmi baj...

egyébként happy az élet!!

Kép Na, mit csinálunk ma??

Kép Csak a nyelvemet figyeljétek!:))

Kép Strandolunk a kertben

Kép Kedvenc rágóka-koncentrálás

puszi!!

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: