Sziasztok,
Itt a folyamatosan eltünedező bárányka
Minden rendben van velem, csak elég sokat dolgozom. Sajnos muszáj, mert itt órabérben vagyok, így minden lehetőséget kihasználok, hogy bent lehessek, főleg az ünnepeket, mert akkor ugye magasabb a bér
Szóval most is bent vagyok... De amúgy jó minden, tényleg teljesen más lett az életem, amióta nem élek állandó stresszben. Igaz, nem dolgozom keveset, de úgy érzem, hogy sokkal nyugodtabb, és kiegyensúlyozottabb vagyok, ami jó
Hiába nem vagyunk sokat együtt Zozóval, de amikor együtt vagyunk, akkor teljesen más, neki is jobb, hogy nem egymást spanoljuk, mint régen a közös munkahely "jó dolgaival" kapcsolatosan. A kollégák, és a főnökség is rendes, a munka maga sem megterhelő, szóval tényleg minden rendben.
Egészségileg is jól vagyok, a fogam helye már csak ritkán fáj - illetve csak a csontnál érzem néha. 19.-én megyek vérvételre, már nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a vérképem
Majd mindenképpen beszámolok róla!
Pénteken végre elkezdődött a körmös tanfolyam is, szombaton ugyan nem volt a pünkösdi hosszú hétvégére való tekintettel, de péntektől már kezdődik élesben a tanítás.
Vicuska,
Hát, hallod Rami tényleg totál olyan, mint Te voltál kicsinek, iszonyatos a hasonlóság
Nagyon jó minden kép Ramiról, olyan édes
:D
Szemeddel azóta már minden rendben?
Adri drága,
Üdv itt is neked
Szólj, ha már be szeretnél kerülni a táblába
Drukk a keddi UH-hoz!
Rebe,
Örülök, hogy már az új lakásban vagytok, és jó volt veled dumcsizni a napokban msn-en
Nagyon jó a 4D-s kép
Helyesek a csajszik
Pocakképet nem kapunk?
Sok puszi nektek!
Luki drágám,
Olyan aranyos vagy, hogy hiányolsz
Köszönöm!
Falatka tündéri, és nagyon helyes!
És a közös képetek is nagyon jó!!!
Gabicsibe,
Hűűű, már csak 31 nap van hátra hivatalosan... gondolom, egyre jobban izgulsz, és várod, hogy a kisfiadat a kezedben tarthasd
Chesti,
Már írtam msn-en, de azért itt is: meseszép Niki a képeken!
:D Annyira gyönyörű a kiscsaj, kész vagyok tőle
Kispunis-fürdőköpenyes
:D Hihetetlen, hogy már vetkőzik-öltözik
Nagycsajjééé
Elan,
Pocakkép?
Hogy van a kolléganőd kisfia? Kitartást nekik, biztos minden rendben lesz...
Agnese,
Nagyon édes Miló a képeken
Mot család,
Nagyon szuperek a képek
:D Kriszti egyszerűen zabálnivaló
:D
Nagyon sajnálom, hogy most ilyen beteg szegényke. Remélem, azóta már jobban van!!
Jobbulást kívánok!
Sharon,
Hihetetlen, hogy nő ez a kiscsajszi
Annyira cuki
Taptau,
Sok puszi neked, remélem, tudsz nemsokára sűrűbben jönni.
Agnesm,
Nagyon örülök, hogy végre Te is írtál!
Gratulálok, hogy kislányotok lesz
Már a 27. hét???
De rohan az idő...
Sok puszi, és gyere gyakrabban!
Kérünk képeket!
Benszi,
Nagyon jók a képek
Sajnálom, hogy Balu most ilyen...
Zuzmó,
Hihetetlen, hogy nemsokára már Kristóf is megérkezik... Annyira bennem van az az ezer éves sms-váltásunk... és annyira jó, hogy ilyen jól alakult
A tali és a hely ötletet pedig köszi, és remélem, hogy még Te is eltudsz jönni
Fiona,
Gratula az új járgányhoz
Nagyon édi Döbrögi
Ballagyo,
Tündéri ez a kép Somáról
Napcsiii,
Vééégre!
Annyira jók a képek, Nóri még mindig meseszép!
Jobbulást a kis betegnek...
Bibar,
Nagyon szuperek a képek! Olivér nő mint a gomba
TALI:
Persze, én is megyek
Ahogy Chesti is írta (köszi drága
) nekem csak vasárnap jó, mert szombatonként a tanfolyamon leszek. Dátumot nem mondok, mert elvileg bármelyik jó, csak jó lenne minél hamarabb tudni, mert akkor úgy alakítom a dolgokat (meló, stb.)
Sok-sok puszi mindenkinek, és sorry, ha valakit kihagytam, nem volt szándékos...