2003.06.04 07:07
Szerző: Anonymous
Látom, Névtelen, nem olvastad végig a topicot.
A babalexikonnal ellentétben én bizony több olyan esetrõl is tudok, hogy a körülmetéléssl bizony több az utólagos gondok száma, mint 0.5% - persze látom, hogy a csonkoláspártiak juszt se tágítanak, csak mondják, mondják a hülyeségüket. Felfognád végre, hogy az, ami kisgyerekkorban probléma, az késõbb nem feltétlenül lesz az? Felfogod, hogy egy körülmetélést már NEM LEHET VISSZACSINÁLNI??? Felfogod, hogy akinek elszúrják, annak te se fogod a szemébe mondani, hogy "Ja, bocs, én azt hittem, hogy ez jó, bár többen mondták, hogy nem, de hát ez a legegyszerûbb."
Nem célszerû SOHA elvégezni egy végleges csonkítást, mert értelmes ember etikájával ellenkezik és mint fentebb olvashattad, van néhány másik lehetõség, ami igen, néha bonyolultabb és kényelmetlenebb, talán fájdalmasabb, azért megkockáztatom, hogy én pl jobban örülnék, ha ilyen rossz élményeim lennének, de tudnék fájdalommentesen szeretkezni, mint hogy az legyen, ami VAN, hogy nem tudok, mert már akkor is sok volt az okos, az olyanok, mint te, akik megmondták a frankót, hogy milyen egyszerû, meg csak egy hét meg hasonlók... na úgyhogy leszel kedves kicsit utánaolvasni, ha már idaböfögsz hülyeségeket!