SZILVI!
HATALMAS GRATULA NEKTEK BOTONDHOZ!
Szégyellem a pofámat rendesen, hogy ilyen régen jártam erre...
Nagyon szép baba Botond, és hááááát, nem irigykedem arra a kitolásra... nekem éppen elég volt a 3200grammját kinyomni... nemtom, hogy boldogultam volna tiédbébi csaknem 5 kilójával...
LE A KALAPPAL ELŐTTED!!!! Én meghajoltam lábaidnál!!!!!
Még a gondolattól is sajog a gátmetszésem helye...
(pedig már mükszik rendesen... apa megjáratta kicsit párszor...
)
Mi is élünk és virulunk, Zsófi jó baba, ha elég a fincsi kaja...
uhh, ma csak úgy sziporkázok, pedig rohadtul mérges vagyok állambácsira!
Szóval, sajna a tejci nem elég már hetek óta igy pótolunk, most már sajnos csak minden második kajcsira elég a cici (néha arra sem), a többin tápi megy... hát ezvan, nem fogok késbe dőlni, sem bedepizni! Mindenesetre szereti a ciciket, mert jókat aluszikál rajta...
hát ha másra nem, erre jók...
6 hetesen voltunk 4240grammosok és 55 cm-esek...
Akkorát nőtt, legalábbis nekem... csak tiszta ragya az arca...
A gyerekorvos azt mondja, majd a kenőcstől elmúlik, előfordul, hogy ilyen csúnya lesz.... anyáméknál az egyik gyerekgyógyász főorvos azt mondja, attól van, hogy sok tejterméket fogyasztok, álljak le vele.. (nem is szopik annyit...) a védőnő azt mondja, hogy a tápszertől van (az elején még azt mondta, az anyatejtől, ez totál hülye)... én meg azt mondom, hogy elegem van abból, hogy mindenki mást mond! Ne egyek málnát, epret (két kedvenc gyümim) ne egyek olyat ami felfúj, ne egyek most már tejterméket sem... lassan azt kéne sorolni, mit lehet és az kevesebb lenne!!!
Egyébként is elegem van, mert játszik a cicikkel, áztatja, kireped, becarok a szopinál, nem elég, hogy nincs elég neki, még fáj is.... najó, nyavaj befejezve!!!!
Teszek pár képet, merten mindenki azt mondja, tiszta apja ez a gyerek...
én meg már késbe dőlök, hogy rám nem is hasonlit...
WARNING!!!! SOK LESZEK! CSAKIS ERŐS IDEGZETÜEKNEK!!